Barclays EPL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Barclays EPL 2016/2017
idemo svi skupa na doček nove godine kod dr.Ante
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Onda i Maleš i Siric puno toga pričaju, zar ne?muckodjubre wrote:puno toga on pričafridrih_niche wrote:Znaci, nije istina da je plaća suce?muckodjubre wrote:izjavio je on i da priča s bogomfridrih_niche wrote:Demo, Mamić je sam izjavija da je plaća suce...
Sta ćemo s tim?
:D
Laga je?
Guest- Guest
misliš na ovo:fridrih_niche wrote:Onda i Maleš i Siric puno toga pričaju, zar ne?muckodjubre wrote:puno toga on pričafridrih_niche wrote:Znaci, nije istina da je plaća suce?muckodjubre wrote:izjavio je on i da priča s bogomfridrih_niche wrote:Demo, Mamić je sam izjavija da je plaća suce...
Sta ćemo s tim?
Laga je?
[size=36]Željko Širić je spominjao "stara dugovanja" za pošteno suđenje koja je Hajduk ostao "dužan"![/size]
Vaš najdraži najcjenjeniji i najslađi doktor kajropraktik poziva sve pacijente na doček nove godine na mom imanju.dolaze kao posebni gosti prostitutke iz Bugojna,janjetina iz Bedekovčine te vino iz Teherana.ulaz je besplatan,kurve isto jedino se centriranje naplaćuje.cijena 100 eura za muško te 50 za žensko centriranje.žene na ulazu dobivaju antibejbi pilule a muškarci kondome.svaka žena koja zatrudni u mojoj ordinaciji meni će plaćat alimentaciju!muckodjubre wrote:idemo svi skupa na doček nove godine kod dr.Ante
End- Posts : 21177
2015-08-25
muckodjubre wrote:
[size=47]Željko Širić je spominjao "stara dugovanja" za pošteno suđenje koja je Hajduk ostao "dužan"![/size]
U vise navrata mi je siric platio cugu ..ne moze biti los covjek
I na ovo:muckodjubre wrote:misliš na ovo:fridrih_niche wrote:Onda i Maleš i Siric puno toga pričaju, zar ne?muckodjubre wrote:puno toga on pričafridrih_niche wrote:Znaci, nije istina da je plaća suce?muckodjubre wrote:
izjavio je on i da priča s bogom
Laga je?
[size=36]Željko Širić je spominjao "stara dugovanja" za pošteno suđenje koja je Hajduk ostao "dužan"![/size]
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/zaboravljeni-intervju-mamic-priznao-da-je-kupovao-suce-zbog-toga-se-kajem/4318224/
:8)
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Hahaha, i vrapci na grani u Engleskoj pričaju o stalnom navlačenju sudaca za United, to je nepobitna činjenica. Ko što svatko zna ime kraljice tako i da se za United krade gdje god se stigne.
vrapci u liverpoolu i severnom londonu?
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Tri najveća zla:
Cerga
Juventus
Zvezda
Onda dolazi Luzerful...
Guest- Guest
[size=34]Mamić: 'Bog mi se obratio na Badnjak[/size]fridrih_niche wrote:I na ovo:muckodjubre wrote:misliš na ovo:fridrih_niche wrote:Onda i Maleš i Siric puno toga pričaju, zar ne?muckodjubre wrote:puno toga on pričafridrih_niche wrote:
Znaci, nije istina da je plaća suce?
Laga je?
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/zaboravljeni-intervju-mamic-priznao-da-je-kupovao-suce-zbog-toga-se-kajem/4318224/
:8)
[size=34]Mamić: Komuniciram sa Bogom, stalno[/size]
Zdravko Mamić: Ja sam najpametniji, zaslužujem biti premijer ili barem ministar financija
samo sam ti pokazao da lik svašta priča
fridrih_niche wrote:Tri najveća zla:
Real Madrid
United
Juve
Onda dolazi Hajduk koji je ostao dužan za "pošteno suđenje"...
Guest- Guest
http://www.mozzartsport.com/vesti/zoze-murinjo-napao-dvojicu-fudbalera-mancestera/150656
gay united
gay united
Guest- Guest
Napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman nada se da će u budućnosti igrati sa kolegom iz reprezentacije Polom Pogbom i u klubu.
S obzirom da je Pogba proteklog leta došao u Mančester Junajted za svetski rekord od 105 miliona evra, ova izjava bi se indirektno mogla protumačiti kao Grizmanova želja da dođe na Old Traford.
"Uvek sam se raspitivao kod Pogbe za Junajted. Pitao sam ga o nekim igračima da li su zaista toliko dobri i da li je Žoze Murinjo zaista toliko dobar", rekao je Grizman.
Proteklih nedelja se spekulisalo da je Pari Sen Žermen spreman da plati Atletiku više od 100 miliona za Grizmana, čiji ostanak u Atletiku umnogome zavisi i od ostanka trenera Dijega Simeonea.
"Budući transfer zavisi od toga kako ću se osećati. Trenutno sam otac i selidba u drugi grad ne bi bila dobra stvar. Srećan sam u Atletiku, želim da osvajam trofeje sa ovim klubom. Dosta toga se priča, ali je sa PSŽ ista situacija kao i sa Junajtedom. Trenutno se ne vidim u drugom kolubu. Ali bi bilo sjajno igrati sa Pogbom jednog dana", zaključio je priču Francuz.
Grizman i Pogba se često druže na reprezentativnim okupljanjima, a poslednjih dana su njihove društvene mreže prepune zajedničkih slika.
Nema sumnje da će Grizman sledećeg leta biti u centru pažnje zbog potencijalnog transrera u Junajted.
S obzirom da je Pogba proteklog leta došao u Mančester Junajted za svetski rekord od 105 miliona evra, ova izjava bi se indirektno mogla protumačiti kao Grizmanova želja da dođe na Old Traford.
"Uvek sam se raspitivao kod Pogbe za Junajted. Pitao sam ga o nekim igračima da li su zaista toliko dobri i da li je Žoze Murinjo zaista toliko dobar", rekao je Grizman.
Proteklih nedelja se spekulisalo da je Pari Sen Žermen spreman da plati Atletiku više od 100 miliona za Grizmana, čiji ostanak u Atletiku umnogome zavisi i od ostanka trenera Dijega Simeonea.
"Budući transfer zavisi od toga kako ću se osećati. Trenutno sam otac i selidba u drugi grad ne bi bila dobra stvar. Srećan sam u Atletiku, želim da osvajam trofeje sa ovim klubom. Dosta toga se priča, ali je sa PSŽ ista situacija kao i sa Junajtedom. Trenutno se ne vidim u drugom kolubu. Ali bi bilo sjajno igrati sa Pogbom jednog dana", zaključio je priču Francuz.
Grizman i Pogba se često druže na reprezentativnim okupljanjima, a poslednjih dana su njihove društvene mreže prepune zajedničkih slika.
Nema sumnje da će Grizman sledećeg leta biti u centru pažnje zbog potencijalnog transrera u Junajted.
Guest- Guest
Boli me kurac za pojačanja i rezultat, sve dok se vodi ovakva politika u klubu. Od kako je Ferguson otišao, ulaze se deset puta više, a igra se deset puta gore.
sva sreća da je veliki alex znao tajne uspjeha, koliko puta je samo popušio webbu ispod stola, a nerijetko se pridružio i čmarnaldo, samo su onda još to vješto krili, a skolsi i neville ipak nisu bili te naravi, oni su otvorenijeg tipa vole se pokazat da znaju i ostali pederi
End- Posts : 21177
2015-08-25
muckodjubre wrote:
misliš na ovo:
Pa nek dokaže (Širić) da mu je netko nešto dužan... Imao je priliku na sudu, ništa o tome nije rekao. Očito da je želio navuči Maleša da mu kaže kako su to radili i prije i da izvuće što više novca. Tako da rijeći jednog kriminalca Širića gdje je on želio izvući novac ne vrijede aposolutno ništa, dok priznanje onog drugog kriminalca da je radio s sucima ipak nešto znače...
Guest- Guest
malešov je cilj bio mamić...kad ono,isplivalo hajdukovo imeamper1950 wrote:muckodjubre wrote:
misliš na ovo:
Pa nek dokaže (Širić) da mu je netko nešto dužan... Imao je priliku na sudu, ništa o tome nije rekao. Očito da je želio navuči Maleša da mu kaže kako su to radili i prije i da izvuće što više novca. Tako da rijeći jednog kriminalca Širića gdje je on želio izvući novac ne vrijede aposolutno ništa, dok priznanje onog drugog kriminalca da je radio s sucima ipak nešto znače...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Ajmo još jednom:muckodjubre wrote:
malešov je cilj bio mamić...kad ono,isplivalo hajdukovo ime
dokaži ti da je mamić namještao? možeš pričati što hoćeš bez dokaza...ko i širić,jel tako?
Sudskom presudom je dokazano da je Širić želio izvuči novac od predsjednika Hajduka i da je pritom istog navlačio na to. Tako da spominjanje duga tog kriminalca i lažova ne vrijedi apsolutno ništa, osim ako ne poželi i uspije on ili netko drugi to dokazati.muckodjubre wrote:dokaži ti da je mamić namještao? možeš pričati što hoćeš bez dokaza...ko i širić,jel tako?
Što se Mamića tiće on je SAM pričao da je radio s sucima, bio je dopredsjednik HNS-a i močnik hr nogometa, i nikad nije osudio ni odrekao se šefa sudačke organizacije (Širić) koji je OSUĐEN zbog uzimanja mita u uskokovoj akciji. Taj isti Mamić danas je na optuženičkoj klupi radi kriminala i korupcije. Pa sad ti zaključi sam. :;):A ja nisam ništa pričao, nisam pričao da je nešto dokazano, samo usljed gore činjenica njegove riječi i priznanje o tome da je radio s sucima ipak imaju neku težinu...
Guest- Guest
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017