Novca za plaće pirotehničarima NEMA!
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Novca za plaće pirotehničarima NEMA!
Možes im zamisliti face da im netko kaže usred njihova capavanja za srce i gordog pogleda, himne, pozdrava prvom predsjedniku i važnosti da idu na team buliding razminirati Okučane a opremu ce dobiti u Karlovcu kako bi razbili negativan stereotip?!jasambrend wrote:kaja_333 wrote:Pa evo ja bi zaposlila ove uvažene članove društva sada pa veli ovaj da ih ocu ubit..frakcija wrote:Navodno već dugo ništa nije razminirano. Pirotehničari govore da su preostala teško dostupna i riskantna mjesta zato to sad ide sporo, a i neki izginuše pa su pirotehničari oprezniji..
Ae...kao da su oni jedini bogmdani koji smiju trolati narod samo zato jer ih je netko jednom izabrao...pa gdje ćeš veće časti i prilike za dokazati se na najtežem terenu i izazovu...uostalom, tko preživi biramo ga u europarlament...
Mislim da bi nastao stampedo a neki bi se bacili s balkona.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
E, i ispadne ti 5.deda ilerminatus wrote:ja samo zbrojim 2+2,
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:E, i ispadne ti 5.deda ilerminatus wrote:ja samo zbrojim 2+2,
eto, bar se trudiš razumjeti
zaslužila si 1 štene, za sad
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Vudi Harelson: "U Americi vlast stalno govori da nema novca, ali uvek ima novca za rat"
» Nema se novca za pritanje novca. Socijalizam napreduje part 666.
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Hrvatska pred bankrotom, HNB nema novca
» BiH nema novca za potrebe u slučaju katastrofa
» Nema se novca za pritanje novca. Socijalizam napreduje part 666.
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Hrvatska pred bankrotom, HNB nema novca
» BiH nema novca za potrebe u slučaju katastrofa
Page 5 of 5