ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Novca za plaće pirotehničarima NEMA!

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Novca za plaće pirotehničarima NEMA! - Page 5 Empty Re: Novca za plaće pirotehničarima NEMA!

Post by kaya 15/10/2016, 18:49

jasambrend wrote:
kaja_333 wrote:
frakcija wrote:Navodno već dugo ništa nije razminirano. Pirotehničari govore da su preostala teško dostupna i riskantna mjesta zato to sad ide sporo, a i neki izginuše pa su pirotehničari oprezniji..
Pa evo ja bi zaposlila ove uvažene članove društva sada pa veli ovaj da  ih ocu ubit..

Ae...kao da su oni jedini bogmdani koji smiju trolati narod samo zato jer ih je netko jednom izabrao...pa gdje ćeš veće časti i prilike za dokazati se na najtežem terenu i izazovu...uostalom, tko preživi biramo ga u europarlament...
Možes im zamisliti face da im netko kaže usred njihova capavanja za srce i gordog pogleda, himne, pozdrava prvom predsjedniku  i važnosti da idu na team buliding razminirati Okučane a opremu ce dobiti u Karlovcu kako bi razbili negativan stereotip?! 
Mislim da bi nastao stampedo a neki bi se bacili s balkona.

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Novca za plaće pirotehničarima NEMA! - Page 5 Empty Re: Novca za plaće pirotehničarima NEMA!

Post by kaya 15/10/2016, 18:50

deda ilerminatus wrote:ja samo zbrojim 2+2, 
E, i ispadne ti 5.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2016, 19:19

kaja_333 wrote:
deda ilerminatus wrote:ja samo zbrojim 2+2, 
E, i ispadne ti 5.

eto, bar se trudiš razumjeti :)

zaslužila si 1 štene, za sad
Novca za plaće pirotehničarima NEMA! - Page 5 Tumblr_oa4576w8yo1shc1wyo1_500
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics