Novca za plaće pirotehničarima NEMA!
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Novca za plaće pirotehničarima NEMA!
Već dugo upozoravaju na iznimno lošu situaciju vezano uz razminiranje, čemu svjedoči i nedavna pogibija njihovog kolege na terenu kod Okučana.
Ravnatelj Centra za razminiranje Dražen Jakopec izjavio je kako problemi pirotehničara počinju u trenutku kad se Hrvatska odlučuje za tržišni model razminiranja.
Nose glavu u torbi, obitelji im strepe jer ne znaju hoće li im se suprug, sin ili otac živ vratiti s posla... Ali pzi ti to... Nema država za plaće tih ljudi?!
O krvi ti Irudove!!!
HRT
Ravnatelj Centra za razminiranje Dražen Jakopec izjavio je kako problemi pirotehničara počinju u trenutku kad se Hrvatska odlučuje za tržišni model razminiranja.
Nose glavu u torbi, obitelji im strepe jer ne znaju hoće li im se suprug, sin ili otac živ vratiti s posla... Ali pzi ti to... Nema država za plaće tih ljudi?!
O krvi ti Irudove!!!
HRT
Re: Novca za plaće pirotehničarima NEMA!
A mislim, jel razminiravaju zemlju koju vole. Ne buju to delali za novac.
Guest- Guest
Velik broj među njima jesu ex branitelji ali u konačnici to nije ni bitno.Eva wrote:Pa nisu branitelji
Ja osobno bi ove pederčine koje obećavaju a ne izvrše obećanja na kraju mandata masovno natjerao u ta minska polja.
Ma da... Oni to delaju onak iz zajebancije... Volonterski.Eva wrote:A mislim, jel razminiravaju zemlju koju vole. Ne buju to delali za novac.
Ljudi su ovce i treba ih šišat, musti i tu i tam priklat. Vidi prvog debelog gospodina u Hrvata. On požedere u jedan dan tri plaće tih jadnika.provocator wrote:Velik broj među njima jesu ex branitelji ali u konačnici to nije ni bitno.Eva wrote:Pa nisu branitelji
Ja osobno bi ove pederčine koje obećavaju a ne izvrše obećanja na kraju mandata masovno natjerao u ta minska polja.
Last edited by Eva on 13/10/2016, 12:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
Serem. Ali, dok giljotina ne bu delala, do tada te bude prcal tko poželi.provocator wrote:Ma da... Oni to delaju onak iz zajebancije... Volonterski.Eva wrote:A mislim, jel razminiravaju zemlju koju vole. Ne buju to delali za novac.
Guest- Guest
A dobro sad... Boli nas curac... Imamo Hrvatsku!!!Eva wrote:Ljudi su ovce i treba ih šišat, musti i tu i tam priklat. Vidi prvog debelog gospodina u Hrvata. On požedere u jedan dan tri plaće tih jadnika.provocator wrote:Velik broj među njima jesu ex branitelji ali u konačnici to nije ni bitno.Eva wrote:Pa nisu branitelji
Fasciniran sam silnom empatijom, susosjećanjem i spremnošću vrlih forumaša da svojim komentarima budu kap u slapu i da pomognu tim hrabrim ljudima među kojima je velik broj bivših branitelja a koji plaću nisu dobili od mjeseca kolovoza.
No... Curac od ovce. Yebo pirotehničare! Nema komentara, nema podrške, nema kapi koja slap pomaže tkati... Ali zato je tema o mladoj pičkici u Srbiji koja nije htjela uzeti muževo prezime u samom vrhu?! Ma bravo!
Što trebamo čekati? One koji su postavili šator i postavljali plinske boce po ulici moga grada? Jel njih? One koji su s majicama na kojima su se nalazili velebni križevi i natpisi 100 posto za Hrvatsku? E, ako se oni razbude onda bu nekaj. Bu moj curac... Potrošena roba.
No... Curac od ovce. Yebo pirotehničare! Nema komentara, nema podrške, nema kapi koja slap pomaže tkati... Ali zato je tema o mladoj pičkici u Srbiji koja nije htjela uzeti muževo prezime u samom vrhu?! Ma bravo!
Što trebamo čekati? One koji su postavili šator i postavljali plinske boce po ulici moga grada? Jel njih? One koji su s majicama na kojima su se nalazili velebni križevi i natpisi 100 posto za Hrvatsku? E, ako se oni razbude onda bu nekaj. Bu moj curac... Potrošena roba.
Ako nema para, zatvoriti firmu i s njima na burzu. Firme propadaju svaki dan. Minirana polja ograditi selotejpom odgovarajućim natpisom, ionako mladi idu za Irsku pa nema tko šta hodat po tim pustopoljinama. Ako ponovo proradi balkanska ruta, prolaznicima objasnit da natpis "mine" znači "mi-ne, vi-da, dakle mi ne idemo ovuda, vi možete".
provocator wrote:Već dugo upozoravaju na iznimno lošu situaciju vezano uz razminiranje, čemu svjedoči i nedavna pogibija njihovog kolege na terenu kod Okučana.
O krvi ti Irudove!!!
HRT
pa neshvatljivo je to, jasna stvar i neoprostivo da za njih love nema!
samo to pitanje treba postaviti na drugom mjestu..od našeg laprdanja nema koristi.
Guest- Guest
Pa ja zato spomenuh onaj slap... jer malo nas ima (barem tako mislim) koji ne znamo za Cesarićevu pjesmicu.Noor wrote:
pa neshvatljivo je to, jasna stvar i neoprostivo da za njih love nema!
samo to pitanje treba postaviti na drugom mjestu..od našeg laprdanja nema koristi.
Nemoj podcijenjivati sebe kao ni sve nas ovdje, bez obzira koliko nas bilo... Sjeti se pjesme:
Teče i teče, teče jedan slap;
Što u njem znači moja mala kap?
Gle, jedna duga u vodi se stvara,
I sja i dršće u hiljadu šara.
Taj san u slapu da bi mogo sjati,
I moja kaplja pomaže ga tkati.
Ma molim te! Firme propadaju?! Ma gdje to?! U slobodnoj, suverenoj, neovisnoj i samostalnoj, konačno dosanjanoj, Hrvatskoj?! Hrvatskoj koja je ostvarila svoje snove? Koja je postala čalanica NATO saveza i punopravna članica EU?udba wrote:Firme propadaju svaki dan.
Ne, to nije istina! U toj i takvoj državi firme da propadaju? Da se ljudi iseljavaju? Da se otvaraju Caritasove i pučke kuhinje? Socijalni dućani? Da nam propada Bogom dana Baranja i Slavonija?
Gluposti!
Ako je politička volja takva da državu boli kurac za minirana polja i ne da lovu, ako biračima to isto ne predstavlja neki problem, više ih zanimaju druge stvari, Frljići, Markićke, reprezentacija, Glsnović, studenti, zbrinjavanje onih koji su pod ovrhama... firmu zatvorit, i radnicima optremnine..
Pa da... Zatvorimo sve i rasprodajmo sve... To je izgleda volja države. samo ne znam tko će na kraju hraniti tu silnu bulumentu političke elite?udba wrote:Ako je politička volja takva da državu boli kurac za minirana polja i ne da lovu, ako biračima to isto ne predstavlja neki problem, više ih zanimaju druge stvari, Frljići, Markićke, reprezentacija, Glsnović, studenti, zbrinjavanje onih koji su pod ovrhama... firmu zatvorit, i radnicima optremnine..
Toplo preporučam dečkima koji su se borili za Hrvatsku a sad čiste minska polja... Učinite ono što su učinili i onih dvije i pol tisuće prije vas. Ubijte se!
Jer eto za to ste se borili!
Jer eto za to ste se borili!
račune za razminiravanje i plaće Mungosima poslati u Beograd, problem riješen
2014-04-15
bolje da susjedi koji su to i minirali, u duhu pomirdbene note, pošalju svoje snage da i očiste
Guest- Guest
evo ti rješenje iznad u videu, dić kredit i platit kome šta treba.provocator wrote:Pa da... Zatvorimo sve i rasprodajmo sve... To je izgleda volja države. samo ne znam tko će na kraju hraniti tu silnu bulumentu političke elite?udba wrote:Ako je politička volja takva da državu boli kurac za minirana polja i ne da lovu, ako biračima to isto ne predstavlja neki problem, više ih zanimaju druge stvari, Frljići, Markićke, reprezentacija, Glsnović, studenti, zbrinjavanje onih koji su pod ovrhama... firmu zatvorit, i radnicima optremnine..
Similar topics
» Vudi Harelson: "U Americi vlast stalno govori da nema novca, ali uvek ima novca za rat"
» Nema se novca za pritanje novca. Socijalizam napreduje part 666.
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Hrvatska pred bankrotom, HNB nema novca
» BiH nema novca za potrebe u slučaju katastrofa
» Nema se novca za pritanje novca. Socijalizam napreduje part 666.
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Hrvatska pred bankrotom, HNB nema novca
» BiH nema novca za potrebe u slučaju katastrofa
Page 1 of 5