Novca za plaće pirotehničarima NEMA!
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Novca za plaće pirotehničarima NEMA!
evo ti rješenje iznad u videu, dić kredit i platit kome šta treba.provocator wrote:Pa da... Zatvorimo sve i rasprodajmo sve... To je izgleda volja države. samo ne znam tko će na kraju hraniti tu silnu bulumentu političke elite?udba wrote:Ako je politička volja takva da državu boli kurac za minirana polja i ne da lovu, ako biračima to isto ne predstavlja neki problem, više ih zanimaju druge stvari, Frljići, Markićke, reprezentacija, Glsnović, studenti, zbrinjavanje onih koji su pod ovrhama... firmu zatvorit, i radnicima optremnine..
udba- Posts : 4945
2015-11-10
A yebiga sad... U Njemačku ste zakasnili... Trebali ste krenuti dok je bilo vrijeme.
Pa ne moraš u Njemačku, radi neki drugi poso, McDonnalds i Konzum stalno traže ljude, jes da tu nema godišnjeg i bolovanja ko u Mungosima nit je plaća takva ali ako ti se ne ide u Njemačku imaš izbor.
Prvo, nisam ja jedan od "Mungosa"... Druga koju to plaću spominješ koja kasni od kolovoza? Treće, zar su s eljudi za to borili da danas odlaze u Njemačku, Irsku; Kanadu...? Tko ih to danas iseljava a eto nije Tito?udba wrote:Pa ne moraš u Njemačku, radi neki drugi poso, McDonnalds i Konzum stalno traže ljude, jes da tu nema godišnjeg i bolovanja ko u Mungosima nit je plaća takva ali ako ti se ne ide u Njemačku imaš izbor.
Znam, obraćam se ovima sa slike. Plaća koja kasni jeste problem, ako se Vatikanu mora u minutu isplatiti dogovoreni novac kao što smo malo prije naučili onda se mora i ovima. Ali nitko njima ne može garantirati vječno obavljanje posla kojeg oni žele. Ako vlast ni narod ne želi financirati razminiravanje nego želi financirati Dinamo onda oni moraju tražiti neko drugo zanimanje. Nisu oni Bozanić pa da cijeli život rade isto.provocator wrote:Prvo, nisam ja jedan od "Mungosa"... Druga koju to plaću spominješ koja kasni od kolovoza? Treće, zar su s eljudi za to borili da danas odlaze u Njemačku, Irsku; Kanadu...? Tko ih to danas iseljava a eto nije Tito?udba wrote:Pa ne moraš u Njemačku, radi neki drugi poso, McDonnalds i Konzum stalno traže ljude, jes da tu nema godišnjeg i bolovanja ko u Mungosima nit je plaća takva ali ako ti se ne ide u Njemačku imaš izbor.
Samo ću reći... Hrvatska Vlada je sklona povlačenju populističkih poteza i time pokazuje manjak odlučnosti u borbi za jednakost za koju se deklarativno zalaže i koju je prema Ustavu dužna štititi.
provocator wrote:Velik broj među njima jesu ex branitelji ali u konačnici to nije ni bitno.Eva wrote:Pa nisu branitelji
Ja osobno bi ove pederčine koje obećavaju a ne izvrše obećanja na kraju mandata masovno natjerao u ta minska polja.
Svaki saziv Sabora na kraju mandata kolektivno na čišćenje minskih polja...s gustom bih glasovao...još da se za ručice drže i pjevaju budnice iz filma Vlak u snijegu...
darth_vader-
2014-04-17
A da ju ovih tvojih 1000 sto ih ima u Hrvatskoj razminiravate umjesto da jedete govna?Eva wrote:A mislim, jel razminiravaju zemlju koju vole. Ne buju to delali za novac.
Ja bi radnu obvezu uvela manjinama, razminiravanje svaki tjedan 10 drugih.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Al dobro , jebe mi se za tih tvojih 1000 zidova.
Ovdje je vidim problem drzava jer placa za razminirane površine i time ih tjera da rade sto brže sto rezultira smrću.
Pa nekom zbilja u ovoj državi treba glavu otkinuti.
Ovdje je vidim problem drzava jer placa za razminirane površine i time ih tjera da rade sto brže sto rezultira smrću.
Pa nekom zbilja u ovoj državi treba glavu otkinuti.
2015-08-15
Moje je mišljenje da se razminiravanje vuče do unedogled.
Kako je moguće da 20 godina od kraja ratnih operacija u Hrvatskoj još postoje minska polja???
Tko to opstruira i zavlači??? Pa ona jugoslavenska vojska je još neopremljena i nemoderna u roku od par godina razminirala sva minska polja u zemlji. sami Rusi su kompletan BG u roku od manje mjesec dana očistili od mina.
Da se radilo kako treba Mugosi bi danas bili prošlost,a za prijeke potrebe (terorizam i sl.) brinuli bi se pirotehničari iz MUP-a.
Kako je moguće da 20 godina od kraja ratnih operacija u Hrvatskoj još postoje minska polja???
Tko to opstruira i zavlači??? Pa ona jugoslavenska vojska je još neopremljena i nemoderna u roku od par godina razminirala sva minska polja u zemlji. sami Rusi su kompletan BG u roku od manje mjesec dana očistili od mina.
Da se radilo kako treba Mugosi bi danas bili prošlost,a za prijeke potrebe (terorizam i sl.) brinuli bi se pirotehničari iz MUP-a.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma malo sutra, bombe iz drugog su jos tu, ali nisu aktivne valjda. Nitko ne zavlači , puno ih ima.jastreb wrote:Moje je mišljenje da se razminiravanje vuče do unedogled.
2015-08-15
zaposlit imigrante na čišćenju mina, malo to preusmjerit...
Dati Srbima prednost u zapošljavanju, i tako se žale da su slabo zastupljeni .marcellus wrote:zaposlit imigrante na čišćenju mina, malo to preusmjerit...
2015-08-15
Bombe jesu. Pojedinačne. To se neće otkriti nikada. Ali mislim na minska polja. Od Gospića prema Gračacu (neki dan sam bio) uz cestu još stoje table sa natpisima mine i mrtvačkim glavama. Na Velebitu gdje su bile linije razgraničenja također. Znači zna se da su mine ondje i da se 21 godinu nakon rata to ne može riješiti,to mi nije jasno.kaja_333 wrote:Ma malo sutra, bombe iz drugog su jos tu, ali nisu aktivne valjda. Nitko ne zavlači , puno ih ima.jastreb wrote:Moje je mišljenje da se razminiravanje vuče do unedogled.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Puno toga ima očito.jastreb wrote:Bombe jesu. Pojedinačne. To se neće otkriti nikada. Ali mislim na minska polja. Od Gospića prema Gračacu (neki dan sam bio) uz cestu još stoje table sa natpisima mine i mrtvačkim glavama. Na Velebitu gdje su bile linije razgraničenja također. Znači zna se da su mine ondje i da se 21 godinu nakon rata to ne može riješiti,to mi nije jasno.kaja_333 wrote:Ma malo sutra, bombe iz drugog su jos tu, ali nisu aktivne valjda. Nitko ne zavlači , puno ih ima.jastreb wrote:Moje je mišljenje da se razminiravanje vuče do unedogled.
2015-08-15
kvadrat postavljanja keramičkih pločica ne moš proć ispod 10 oira. kvadrat razminiranja 3 kn. pa ti hodaj tamo kuda su pirotehničari čistili.
Pa oni ni ne mogu očistiti sve. 80%. I to je " čisto".mutava baštarda wrote:kvadrat postavljanja keramičkih pločica ne moš proć ispod 10 oira. kvadrat razminiranja 3 kn. pa ti hodaj tamo kuda su pirotehničari čistili.
2015-08-15
A tko će riješit? Zašto? Ako nitko neće platiti zašto bi to netko rješavao?jastreb wrote:Bombe jesu. Pojedinačne. To se neće otkriti nikada. Ali mislim na minska polja. Od Gospića prema Gračacu (neki dan sam bio) uz cestu još stoje table sa natpisima mine i mrtvačkim glavama. Na Velebitu gdje su bile linije razgraničenja također. Znači zna se da su mine ondje i da se 21 godinu nakon rata to ne može riješiti,to mi nije jasno.kaja_333 wrote:Ma malo sutra, bombe iz drugog su jos tu, ali nisu aktivne valjda. Nitko ne zavlači , puno ih ima.jastreb wrote:Moje je mišljenje da se razminiravanje vuče do unedogled.
danni1-
2014-04-16
Sereš..da, i to malo preveć na ovu temu!!Eva wrote:Serem. Ali, dok giljotina ne bu delala, do tada te bude prcal tko poželi.provocator wrote:Ma da... Oni to delaju onak iz zajebancije... Volonterski.Eva wrote:A mislim, jel razminiravaju zemlju koju vole. Ne buju to delali za novac.
Guest- Guest
Sve treba prepustiti nevidljivoj ruci, rekao bi Aben. Eto ti ruke (tržišta) na djelu.
Pirotehničari bi trebali krenuti pješke preko minskih polja pa tko preživi, preživi... To bi tek potaknulo ljude na razmišljanje. Yebiga... Ionako se malo, malo netko od branitelja ubije... Valjda od sreće, jer eto ima Hrvatsku!
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Vudi Harelson: "U Americi vlast stalno govori da nema novca, ali uvek ima novca za rat"
» Nema se novca za pritanje novca. Socijalizam napreduje part 666.
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Hrvatska pred bankrotom, HNB nema novca
» BiH nema novca za potrebe u slučaju katastrofa
» Nema se novca za pritanje novca. Socijalizam napreduje part 666.
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Hrvatska pred bankrotom, HNB nema novca
» BiH nema novca za potrebe u slučaju katastrofa
Page 2 of 5