Britanoja pozvala na rat protiv Rusije
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Britanoja pozvala na rat protiv Rusije
Britanoja pozvala na rat protiv Rusije
Dje mu sad dodje ta "Britanoja" ?
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
I i O su preblizu, a i meni se to događa jer su mi nokti malo duži već pa kuckam dva tri slova odjednom.
Guest- Guest
Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska ..OJXAAA...
onda kuckas sa nuktima?Eva wrote:I i O su preblizu, a i meni se to događa jer su mi nokti malo duži već pa kuckam dva tri slova odjednom.
2014-04-14
meni se par slova i izbrisaloEva wrote:Ne, ali zakačim i gornji i donji red katkad.
2014-04-14
Eva wrote:Slab ti haiku:)
Ubi Rusa da se Srbin u prsa ne busa !
Jel ovo bolje ??
Guest- Guest
Winter is coming wrote:Britanoja pozvala na rat protiv Rusije
To je zbog rime, glupane:
Ruse hvata paranoja
kad im prijeti Britanoja.
crvenkasti-
2014-04-17
I jauču majko moja.
Last edited by crvenkasti on 13/10/2016, 14:15; edited 1 time in total (Reason for editing : x)
crvenkasti-
2014-04-17
jebiga to se ne Rimujecrvenkasti wrote:I jauču majko moja.
2014-04-14
Eva wrote:Jel znaš di je ZOO i Schönbruna? E pa Hietzing ti je leve od dvorca a do Tiergartena. Puno zelenila i nema baš stranaca.
Znam, treba samo neki detalj i realno ti znam ceo Bec.
Schonbrunnen iza ima taj veliki vrt a sa strane lavirint od tih nekih stabala, zbunova u koji nisam smeo da udjem, jer nisam nikad pre tako nesto video a izgledalo mi kao na filmu, udjes i vise ne izadjes.
Tu je bio ulaz i za ZOO vrt.
Kad se izadje pravo, naleti se na neki tehnicki Muzej, koji vodi ulica dalje, levo suma, skrene se desno i eto njega sa leve strane, malo dalje ako se krene sam parkirao auto, nalazio se parking.
Secam se svega ko juce, cak i na semaforu kad sam cekao i spike na telefonu ispred tog Muzeja.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ako hoces nekog da navuces, ugovoris sastanak u lavirintu...
2014-08-25
Teh.muzej je prek dva H u drugom Bezirku. Ja sam južnije, blizu mi je Klimt Villa, ak si tam šetal, e to je dve ulice od nas.Serbinho-3 wrote:Eva wrote:Jel znaš di je ZOO i Schönbruna? E pa Hietzing ti je leve od dvorca a do Tiergartena. Puno zelenila i nema baš stranaca.
Schonbrunnen iza ima taj veliki vrt a sa strane lavirint od tih nekih stabala, zbunova u koji nisam smeo da udjem, jer nisam nikad pre tako nesto video a izgledalo mi kao na filmu, udjes i vise ne izadjes.
Kad se izadje pravo, naleti se na neki tehnicki Muzej, koji vodi ulica dalje, levo suma, skrene se desno i eto njega sa leve strane, malo dalje ako se krene sam parkirao auto, nalazio se parking.
Secam se svega ko juce, cak i na semaforu kad sam cekao i spike na telefonu ispred tog Muzeja.
Guest- Guest
Sam nek Jodica dođe, ima lijepih mjesta za pokazat mu.Serbinho-3 wrote:Ako hoces nekog da navuces, ugovoris sastanak u lavirintu...
Guest- Guest
Mehh..Ovo me podsjeca na Moodonje ovdje na Forumu,koji POZIVAJU da se napravi to i to,tima i tima...jedini je bed sto nitko nema mooda da to i napravi...nego se POZIVA ..NETKO...asilovski wrote:http://presstv.ir/Detail/2016/10/12/488785/UK-attack-Russia-Syria-Mitchell
Guest- Guest
pretpostavit cu da si ovo napisao pod ozbiljno, a sto ako rusi shvate da assad mora otici, hoce li onda shvatit da jos neko mora otici, dok na kraju ne shvate da putin mora otici, pa onda ne shvate da i rusi moraju otici itd,crvenkasti wrote:Što prije Rusija shvati da Asad mora otići, to će prije doći i do smirivanja tenzija.
Eva wrote:Teh.muzej je prek dva H u drugom Bezirku. Ja sam južnije, blizu mi je Klimt Villa, ak si tam šetal, e to je dve ulice od nas.Serbinho-3 wrote:Eva wrote:Jel znaš di je ZOO i Schönbruna? E pa Hietzing ti je leve od dvorca a do Tiergartena. Puno zelenila i nema baš stranaca.
Taj Tehnicki Muzej koji spominjes je valjda onaj glavni u blizini Parlamenta, jedna od one dve zgrade, sto se gledaju, ima park izmedju, dok je ovaj neki u Maria Hilfer Strasse.
Ima i onaj Mozart Caffe uz Hofburg, grickas Sacher tortu a iz Hofburg Palate dopire klasicna muzika, valjda vezbaju unutra.
Znam Bec onako, nisam bas autsajder sa poznavanjem istog.
Yoda, pozovi ga u lavirint.
2014-08-25
Stara priča ....Rusija i VB u borbi za utjecaj u Srbiji.
Poletanje MiG-a 29UB Vojske Srbije / Foto: Igor Salinger / Ministarstvo odbrane
Sa Rusima na Batajnici: Prvi utisci sa vežbe BARS-2016
Danas je na vojnom aerodromu Batajnica povodom letno-taktičke vežbe “BARS-2016“ održana konferencija za medije.
Rukovodilac vežbe sa srpske strane pukovnik Brane Krnjajić rekao je da je “BARS-2016“ pripreman poslednje dve godine koliko je i trajao proces planiranja i dogovaranja aktivnosti u vezi saradnje našeg i ruskog vazduhoplovstva.
– Cilj vežbe je podizanje nivoa operativnih sposobnosti prilikom izvršavanja zadataka koje Vojska realizuje u okviru svojih misija, a u ovom slučaju reč je o prvoj i trećoj misiji – istakao je pukovnik Krnjajić dodajući da je vežba značajna za obe strane u pogledu obučavanja i razmene iskustava.
Predstavnik komande Ratnog vazduhoplovstva Ruske Federacije pukovnik Konstantin Jurevič Surikov naglasio je da su piloti koji su učestvovali na prošlogodišnjoj vežbi i ove godine njen deo kako bi međunarodnu saradnju, ali i saradnju posada koje su vežbale, podigli na još viši nivo.
– Aktivnosti koje smo do sada izvršili ocenio bih ocenom odlično, a po svemu sudeći i one koje slede biće izvršene na istom nivou – istakao je pukovnik Surikov dodajući da su piloti iz Srbije na ovoj, kao i na vežbi prethodne godine, pokazali da mogu uspešno izvršiti sve postavljene zadatke.
Na ovoj vežbi piloti oružanih snaga Rusije i Srbije izvode letačke zadatke u mešovitom sastavu posada na avionima MiG-29 i helikopterima Mi-17V-5 Vojske Srbije. Osim pripadnika RV i PVO na vežbi učestvuje i tim pripadnika Specijalne brigade Kopnene Vojske kao i 19 pripadnika Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije.
Galerija fotografija Ministarstva odbrane Srbije sa vežbe BARS-2016:
13. okt 2016
Poletanje MiG-a 29UB Vojske Srbije / Foto: Igor Salinger / Ministarstvo odbrane
Sa Rusima na Batajnici: Prvi utisci sa vežbe BARS-2016
Danas je na vojnom aerodromu Batajnica povodom letno-taktičke vežbe “BARS-2016“ održana konferencija za medije.
Rukovodilac vežbe sa srpske strane pukovnik Brane Krnjajić rekao je da je “BARS-2016“ pripreman poslednje dve godine koliko je i trajao proces planiranja i dogovaranja aktivnosti u vezi saradnje našeg i ruskog vazduhoplovstva.
– Cilj vežbe je podizanje nivoa operativnih sposobnosti prilikom izvršavanja zadataka koje Vojska realizuje u okviru svojih misija, a u ovom slučaju reč je o prvoj i trećoj misiji – istakao je pukovnik Krnjajić dodajući da je vežba značajna za obe strane u pogledu obučavanja i razmene iskustava.
Predstavnik komande Ratnog vazduhoplovstva Ruske Federacije pukovnik Konstantin Jurevič Surikov naglasio je da su piloti koji su učestvovali na prošlogodišnjoj vežbi i ove godine njen deo kako bi međunarodnu saradnju, ali i saradnju posada koje su vežbale, podigli na još viši nivo.
– Aktivnosti koje smo do sada izvršili ocenio bih ocenom odlično, a po svemu sudeći i one koje slede biće izvršene na istom nivou – istakao je pukovnik Surikov dodajući da su piloti iz Srbije na ovoj, kao i na vežbi prethodne godine, pokazali da mogu uspešno izvršiti sve postavljene zadatke.
Na ovoj vežbi piloti oružanih snaga Rusije i Srbije izvode letačke zadatke u mešovitom sastavu posada na avionima MiG-29 i helikopterima Mi-17V-5 Vojske Srbije. Osim pripadnika RV i PVO na vežbi učestvuje i tim pripadnika Specijalne brigade Kopnene Vojske kao i 19 pripadnika Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije.
Galerija fotografija Ministarstva odbrane Srbije sa vežbe BARS-2016:
- 79
- 0
- 0
- 0
- 0
Autor:
Živojin Banković Novinar zivojin.bankovic@tangosix.rs13. okt 2016
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Radnička fronta pozvala na prosvjed protiv vojnog roka: "Za koga da se borimo - Kolindu i Todorića?"
» CNN druka za rat protiv Rusije
» Plenković huška protiv Rusije
» Da li je to Zapad izgubio rat protiv Rusije?
» Radnička fronta pozvala na prosvjed protiv vojnog roka: "Za koga da se borimo - Kolindu i Todorića?"
» CNN druka za rat protiv Rusije
» Plenković huška protiv Rusije
» Da li je to Zapad izgubio rat protiv Rusije?
Page 3 of 3