Britanoja pozvala na rat protiv Rusije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Britanoja pozvala na rat protiv Rusije
msm, da sa rusijom ne treba ratovati
nije dobra odluka
ova, tereza mej, samozvana celicna ledi,
glumi velicinu, bojim se da ameri
ne napuste v.b. i ostave je samu, same,
da se obara sa rusima
morace da vade sebe iz tog zagrljaja
v.b. ima los pravac
rusija nije maldivi, ili sl.
sirija je vrlo ozbiljna tacka rusima
nije dobra odluka
ova, tereza mej, samozvana celicna ledi,
glumi velicinu, bojim se da ameri
ne napuste v.b. i ostave je samu, same,
da se obara sa rusima
morace da vade sebe iz tog zagrljaja
v.b. ima los pravac
rusija nije maldivi, ili sl.
sirija je vrlo ozbiljna tacka rusima
Last edited by pizzon on 13/10/2016, 12:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
sve to stima i ja licno i osobno preferiram taj tip.ali,sele,malo sike moras imat.jerbo cete inace za muskadina drzat..;)Eva wrote:Krava muzara nikad nisam štela bit. Ja sam sprotski model koji prkosi gravitaciji.max123 wrote:eh,milice,ca bi ti dala da imas barem trecinu sise Ustaske precednice,a lepa..;)
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ima dost, i još su one troje djece othranile.max123 wrote:sve to stima i ja licno i osbno preferiram taj tip.ali,sele,malo sike moras imat.jerbo cete inace za muskadina drzat..;)Eva wrote:Krava muzara nikad nisam štela bit. Ja sam sprotski model koji prkosi gravitaciji.max123 wrote:eh,milice,ca bi ti dala da imas barem trecinu sise Ustaske precednice,a lepa..;)
Guest- Guest
kapa dolje.al onda si ih na onoj slice bogami dobro kamuflirala..;)Eva wrote:Ima dost, i još su one troje djece othranile.max123 wrote:sve to stima i ja licno i osbno preferiram taj tip.ali,sele,malo sike moras imat.jerbo cete inace za muskadina drzat..;)Eva wrote:Krava muzara nikad nisam štela bit. Ja sam sprotski model koji prkosi gravitaciji.max123 wrote:eh,milice,ca bi ti dala da imas barem trecinu sise Ustaske precednice,a lepa..;)
2015-10-28
na onoj sa crvenim cvijeticima.ma nije uopce bitno.nebih dalje,postajem sam sebi smijesan.Eva wrote:Kojoj slici?
imas lipu facu,evice.nemres sve imat..;)
2015-10-28
samo za mene!?ma nisi tribala bona.dankeshen,evice.prolazna ocijena,ok..!?;)
2015-10-28
Ewa, koji si Bezirk?
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
lutko,ti mos bit sve kaj zelis.to ti je sigurno i mama vec rekla,ne..;)Eva wrote:Miss topless mogu bit
2015-10-28
I mama, i muž i djeca, i sad svi na forumu. Zapravo sam ja miss foruma, ali se ne volim hvalit.max123 wrote:lutko,ti mos bit sve kaj zelis.to ti je sigurno i mama vec rekla,ne..;)Eva wrote:Miss topless mogu bit
Guest- Guest
Eva wrote:Mogu i u svom Bezirku, naravno. Sretni 13.
Ne znam gde ti je to, ja sam imao Hauptwohnsitz na 3 Bezirku radi polaganja vozackog, znam peti, ajde i ono Centar ka broju 1, takodje 10-i, Quellenstrasse za parkiranje okolina, Turkishi, Balkanci i 20, Prater tamo valjda, mada nije lep kraj bio, tipa paviljoni na NBGD.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Jel znaš di je ZOO i Schönbruna? E pa Hietzing ti je leve od dvorca a do Tiergartena. Puno zelenila i nema baš stranaca.
Guest- Guest
jel to netko malo sumnja u svoje sposobnosti. nije to ona nasa elokventna evica..;)Eva wrote:I mama, i muž i djeca, i sad svi na forumu. Zapravo sam ja miss foruma, ali se ne volim hvalit.max123 wrote:lutko,ti mos bit sve kaj zelis.to ti je sigurno i mama vec rekla,ne..;)Eva wrote:Miss topless mogu bit
sta ti je zemsko,sto vakulteta.al je "ubijes" sa "malim sisama"...;)
2015-10-28
Znaš onaj vic o ženi s malim sisama? Ups, već su ti ga ispričali.max123 wrote:jel to netko malo sumnja u svoje sposobnosti. nije to ona nasa elokventna evica..;)Eva wrote:I mama, i muž i djeca, i sad svi na forumu. Zapravo sam ja miss foruma, ali se ne volim hvalit.max123 wrote:lutko,ti mos bit sve kaj zelis.to ti je sigurno i mama vec rekla,ne..;)Eva wrote:Miss topless mogu bit
sta ti je zemsko,sto vakulteta.al je "ubijes" sa "malim sisama"...;)
Guest- Guest
Kad Mamić dođe na Pantovčak suprug šeta do Sljemena i nazad hehehe ipak je Maminjo u kondicijimutava baštarda wrote:iskidala supruga i crvene cipelice...epikur37 wrote:
Vjerojatno je precjednica jučer kod kraljice i tradicionalnih hrvatskih zapadnih saveznika (kojem krugu i pripada) razmatrala rusku ugrozu.
Kermit-
2014-04-17
Prije će bit da u nekom restaču mlati po biftecima. Da taj šeta ne bi imal 150 kila.asilovski wrote:Kad Mamić dođe na Pantovčak suprug šeta do Sljemena i nazad hehehe ipak je Maminjo u kondicijimutava baštarda wrote:iskidala supruga i crvene cipelice...epikur37 wrote:
Vjerojatno je precjednica jučer kod kraljice i tradicionalnih hrvatskih zapadnih saveznika (kojem krugu i pripada) razmatrala rusku ugrozu.
Guest- Guest
Je samo taj Englez nebi išao osobno ratovati već kaže dabi NATO trebao umjesto njega.
Britanoja pozvala na rat protiv Rusije
Dje mu sad dodje ta "Britanoja" ?
Dje mu sad dodje ta "Britanoja" ?
2014-04-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Radnička fronta pozvala na prosvjed protiv vojnog roka: "Za koga da se borimo - Kolindu i Todorića?"
» CNN druka za rat protiv Rusije
» Plenković huška protiv Rusije
» Da li je to Zapad izgubio rat protiv Rusije?
» Radnička fronta pozvala na prosvjed protiv vojnog roka: "Za koga da se borimo - Kolindu i Todorića?"
» CNN druka za rat protiv Rusije
» Plenković huška protiv Rusije
» Da li je to Zapad izgubio rat protiv Rusije?
Page 2 of 3