ISIL zaprijetio da će ubiti Hrvata otetog u Kairu
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ISIL zaprijetio da će ubiti Hrvata otetog u Kairu
Ti si jedno veliko ništa.iknarovdje wrote:
ja ti nisam prijatelj covjece,
Guest- Guest
To neće promijeniti činjenicu da si ti jedno veliko ništa.iknarovdje wrote:da naravno,shvacam te nize bice si pa ne shvacas,poput majmuna koji kaze ljudi ne govore,jel tako,hahahred wolf wrote:Ti si jedno veliko ništa.iknarovdje wrote:
ja ti nisam prijatelj covjece,
uzivaj,meni je zao tvojih Umnih nesposobnosti ,pitaj malo vjernike,svecenike Bozje ,a za njih isto mislis da anđeli/BOG ne psotoje itd,da ne nabrajam bica mocnija od covjeka,dakle skoro sva
Guest- Guest
Ne.Glupi Fabijančić je na tvojoj razini ezekijele,ja sam druge kategorije.red wolf wrote:Ne, sprda se...On je na tvojoj razini.Antif_No1 wrote:Ne sprda se,što je još žalosnije debil je stvarno uvjeren u to što piše.red wolf wrote:Znam ja da se sprdaš...To je dovoljno.iknarovdje wrote:ne sprdavam se sa niejdnom temom,to sto su ljudski Umovi najcesce primitivni nije moj problem
dakle nesto mi govori da ce biti potresa tamo.zasitac kuzis,ja se dos ada nisam salio sa nijednom mojom temom covjece
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne. Ti si na razini Ezekijela.Antif_No1 wrote:Ne.Glupi Fabijančić je na tvojoj razini ezekijele,ja sam druge kategorije.
Guest- Guest
http://www.islambosna.ba/forum/iknarovdje wrote:daj neki islamski forum koji zastupa iISIL d aim kazem tamo sto ih ide
Evo cijenjeni kolega Inkar,eto ti jedan islamistički forum....Ako si voljan,možemo napraviti primirje i sporazum dok ne uništimo islamiste.Jesi li zainteresiran za suradnju na uništenju islamista ?
2015-07-23
Nema takve teme,njih to ne zanima.Odfikariti nevjerniku glavu je za njih sasvim normalna stvar kojoj ne pridaju neki značaj,kad to rade svakodnevno.
2015-07-23
Planiram s nekim mojim kolegama izvesti napad na Islamsku državu,mislimo širiti razne bolesti,zaraze,šta ti misliš Inkare o tome ? Nadam se da nemaš ništa protiv.
2015-07-23
niti jedan medij nije spomenuo (barem od otmice) da su obavljali istrazivanja u Jadranu, tako da postoji mala sansa da su otmicari imitatori...
"Krajem 2011. godine započelo je snimanje 2D i 3D seizmike na istražnim prostorima srednjeg i južnog Jadrana. Za navedene je radove na lanjskom javnom natječaju angažirana tvrtka Compagnie Générale de Géophysique (CGG)"
"Krajem 2011. godine započelo je snimanje 2D i 3D seizmike na istražnim prostorima srednjeg i južnog Jadrana. Za navedene je radove na lanjskom javnom natječaju angažirana tvrtka Compagnie Générale de Géophysique (CGG)"
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Koliko se sjećam sva ona dosadašnja
klanja i skidanja glava su obavljena u Siriji/Iraku.
I nije bilo milosti usprkos apelima a rok
od 48h je istekao.
klanja i skidanja glava su obavljena u Siriji/Iraku.
I nije bilo milosti usprkos apelima a rok
od 48h je istekao.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» ISIL zaprijetio rušenjem Piramida i Sfinge
» ISIL zaprijetio krhkoj BiH i njenom kršćanskom stanovništvu
» ISIL objavio snimku smaknuća navodnog ruskog špijuna i zaprijetio Putinu
» Dodik najavio zajedničku izjavu Srba i Hrvata o BiH, ukoliko je Bošnjaci odbiju zaprijetio "razdruživanjem"
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» ISIL zaprijetio krhkoj BiH i njenom kršćanskom stanovništvu
» ISIL objavio snimku smaknuća navodnog ruskog špijuna i zaprijetio Putinu
» Dodik najavio zajedničku izjavu Srba i Hrvata o BiH, ukoliko je Bošnjaci odbiju zaprijetio "razdruživanjem"
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
Page 4 of 7