ISIL zaprijetio da će ubiti Hrvata otetog u Kairu
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ISIL zaprijetio da će ubiti Hrvata otetog u Kairu
Znam ja da se sprdaš...To je dovoljno.iknarovdje wrote:ne sprdavam se sa niejdnom temom,to sto su ljudski Umovi najcesce primitivni nije moj problem
dakle nesto mi govori da ce biti potresa tamo.zasitac kuzis,ja se dos ada nisam salio sa nijednom mojom temom covjece
Guest- Guest
Znate onu priču o trsu i lozi...I muslimani će razumijeti ako žele...Ako grozd ubije grozda, udara na trs i lozu...
Guest- Guest
Ne sprda se,što je još žalosnije debil je stvarno uvjeren u to što piše.red wolf wrote:Znam ja da se sprdaš...To je dovoljno.iknarovdje wrote:ne sprdavam se sa niejdnom temom,to sto su ljudski Umovi najcesce primitivni nije moj problem
dakle nesto mi govori da ce biti potresa tamo.zasitac kuzis,ja se dos ada nisam salio sa nijednom mojom temom covjece
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
I kao ljudi ne zaboravimo onu, a jesmo, tko ubije jednog čovjeka, kao da je ubio cijelo čovječanstvo...I usitinu, to je tako, ubio je Jednotu.
Guest- Guest
Ne, sprda se...On je na tvojoj razini.Antif_No1 wrote:Ne sprda se,što je još žalosnije debil je stvarno uvjeren u to što piše.red wolf wrote:Znam ja da se sprdaš...To je dovoljno.iknarovdje wrote:ne sprdavam se sa niejdnom temom,to sto su ljudski Umovi najcesce primitivni nije moj problem
Guest- Guest
To je Obama citirao tobože Kuran.red wolf wrote:I kao ljudi ne zaboravimo onu, a jesmo, tko ubije jednog čovjeka, kao da je ubio cijelo čovječanstvo...I usitinu, to je tako, ubio je Jednotu.
To Kuran citira Talmud.
Provjeri malo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jer ti ne znaš tko je zapravo Obama, ali znat ćeš...albatros wrote:To je Obama citirao tobože Kuran.red wolf wrote:I kao ljudi ne zaboravimo onu, a jesmo, tko ubije jednog čovjeka, kao da je ubio cijelo čovječanstvo...I usitinu, to je tako, ubio je Jednotu.
To Kuran citira Talmud.
Provjeri malo.
Guest- Guest
Nemaš ti ništa...iknarovdje wrote:Oluje i Gromovi su samo jedna MOC,imam ja jos koju,recimo potresi nisam upotrebljavao jos jer mi je to vratio Lucifer,ali ensto mi govori da cu to aktivirati uskorored wolf wrote:Au...Ako se u tebe uzdaju i tvoje gromove i munje.iknarovdje wrote:Iknar je tu ne bruinis e za turke ako nesto pokusaju shvatiti ce sto znace MOci
Guest- Guest
I kao čovijek ti kažem, na njegovoj si razini...Zato nema oluja i gromova koje priželjkuješ...Zaboravi na to što prije i bit će ti lakše...iknarovdje wrote:prvo ne vrijeđaj em sa sotonsitom,a drugo covjece moja razina je tebi nepopjmljiva za sada,dakle tesko je to tebi shvatiti samo si covjek,nsita visered wolf wrote:Ne, sprda se...On je na tvojoj razini.Antif_No1 wrote:Ne sprda se,što je još žalosnije debil je stvarno uvjeren u to što piše.red wolf wrote:Znam ja da se sprdaš...To je dovoljno.iknarovdje wrote:ne sprdavam se sa niejdnom temom,to sto su ljudski Umovi najcesce primitivni nije moj problem
Last edited by red wolf on 6/8/2015, 22:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ti si to što jesi...Dalje ću se suzdržati.iknarovdje wrote:kaze ljudska budala,ja kazem vidjeti cemo,ja znam,a ti si kao onaj lik u filmu"planneta majmunaž" kada citiras da psotoji samo majmunsko kraljevstvo,shvacam te covjek si samo a opet neki ljudi znaju bar djelomicnored wolf wrote:Nemaš ti ništa...iknarovdje wrote:Oluje i Gromovi su samo jedna MOC,imam ja jos koju,recimo potresi nisam upotrebljavao jos jer mi je to vratio Lucifer,ali ensto mi govori da cu to aktivirati uskorored wolf wrote:Au...Ako se u tebe uzdaju i tvoje gromove i munje.iknarovdje wrote:Iknar je tu ne bruinis e za turke ako nesto pokusaju shvatiti ce sto znace MOci
ne ljuti se to je kao da ti kazes zivotinji,a oept ljudi su razumna bica,kako izgleda bar neki ipak jesu
dakle mudar covjek bi rekao-vidjeti cemo,a budala uvijek govori,nemozes,nemas nepostoji,a zasto je takav neznam,vjerojatno misli da su ljudi najpametniji u univerzumu a samo su niza bica,kasnijes tvorena
Guest- Guest
Vidjeli smo mi tvoja djela...Sunce je sjalo i vedro nebo...Od tvojih munja i gromova ništa...Ne sili me da te vrijeđam nesvjesno...Skuliraj se prijatelju...iknarovdje wrote:ukratko o meci ce se ionako vidjeti na djelima,mnogi nevjeruju alis hvacam ih djelomicno samo su ljudi,da ne ponavljams to to znaci,a oept neki ljudi shvacaju poput vjernika da su ljudi samo niza bica
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» ISIL zaprijetio rušenjem Piramida i Sfinge
» ISIL zaprijetio krhkoj BiH i njenom kršćanskom stanovništvu
» ISIL objavio snimku smaknuća navodnog ruskog špijuna i zaprijetio Putinu
» Dodik najavio zajedničku izjavu Srba i Hrvata o BiH, ukoliko je Bošnjaci odbiju zaprijetio "razdruživanjem"
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» ISIL zaprijetio krhkoj BiH i njenom kršćanskom stanovništvu
» ISIL objavio snimku smaknuća navodnog ruskog špijuna i zaprijetio Putinu
» Dodik najavio zajedničku izjavu Srba i Hrvata o BiH, ukoliko je Bošnjaci odbiju zaprijetio "razdruživanjem"
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
Page 3 of 7