Obuljen o optužbama: Čim se spomenulo da bih mogla zamijeniti Hasanbegovića, krenula je hajka
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Obuljen o optužbama: Čim se spomenulo da bih mogla zamijeniti Hasanbegovića, krenula je hajka
Da? Nema li Poljska ovakav sustav?marcellus wrote:Regoč wrote:HAVC dati pouzdanim ljudima, recimo Sedlaru.
havc raspustiti to nijedna normalna država nema
oš snimat filmove nađi si sponzora
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Obuljen o optužbama: Čim se spomenulo da bih mogla zamijeniti Hasanbegovića, krenula je hajka
marcellus wrote:Regoč wrote:HAVC dati pouzdanim ljudima, recimo Sedlaru.
havc raspustiti to nijedna normalna država nema
oš snimat filmove nađi si sponzora
darth_vader-
2014-04-17
Regoč wrote:Ksenija Marinković Srbkinja?
mislim da joj je mama, ali nebitno
bitno je da kad je nataša janjić glumila u srbiji, njihove su se glumice pobunile jer hrvatica dolazi glumiti u srpskom filmu.
To sam citao...uostalom mos na prste jedne ruke nabrojit koliko je hrvatskih glumaca glumilo u srpskim filmovima i serijama posljednjih desetak godina..a prije toga nikako..a srpskim glumaca puni nazovi hr filmovi i sapunjaremarcellus wrote:Regoč wrote:Ksenija Marinković Srbkinja?
mislim da joj je mama, ali nebitno
bitno je da kad je nataša janjić glumila u srbiji, njihove su se glumice pobunile jer hrvatica dolazi glumiti u srpskom filmu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bile se ljubomorne na Natašu.
Samo Glogovac i Aćimović. S tim da je ovaj potonji hrvatski glumac.marcellus wrote:
a u zadnjem filmu "ustav republike hrvatske" svi glumci srbi,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da ne spominjemo da je Glogovac iskazao simpatije za Dražu. Zamislimo da je netko iskazao simpatije za Pavelića, gdje bi taj ikad više glumio.
carpet bomb HAVC
2014-04-15
Božidar Alić. To što više nigdje ne glumi rezultat je njegovog kroničnog alkoholizma,a ne simpatija za ustaškim režimom.Regoč wrote:Da ne spominjemo da je Glogovac iskazao simpatije za Dražu. Zamislimo da je netko iskazao simpatije za Pavelića, gdje bi taj ikad više glumio.
Uostalom glumio je u seriji Ponos Ratkajevih koja se prikazivala i u Srbiji. Glogovac baš i nije neki Dražin fan,već se samo uživio u lik Dražin,kojeg je imao glumiti.
Od srpskih glumaca veliki nacionalizam iskazivali su pok.Danilo Lazić i Aleksandar Berček. Ovaj potonji ja čak mislim i da nije čistokrvni Srbin. Te ona glupa ovca Lidija Vukićević.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
http://www.blic.rs/zabava/vesti/glogovac-draza-nije-bio-ni-nalik-zlocincu-kakvim-ga-predstavljaju/6td8y09jastreb wrote:Glogovac baš i nije neki Dražin fan,već se samo uživio u lik Dražin,kojeg je imao glumiti.Regoč wrote:Da ne spominjemo da je Glogovac iskazao simpatije za Dražu. Zamislimo da je netko iskazao simpatije za Pavelića, gdje bi taj ikad više glumio.
No sada nema hajke kao za onog Dimitrijevića...ovaj je naš antifašist
2014-04-15
Protiv serije “Ravna gora” protestovali su i članovi Saveza udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata.
Drugovi i saborci drž'te se , šesta lička je uz vas, kad već komesar tetrijeb nije
Drugovi i saborci drž'te se , šesta lička je uz vas, kad već komesar tetrijeb nije
2014-04-15
ti se uživio u njegovo uživljavanje pa sada nama ovdje prevodiš..jastreb wrote:Božidar Alić. To što više nigdje ne glumi rezultat je njegovog kroničnog alkoholizma,a ne simpatija za ustaškim režimom.Regoč wrote:Da ne spominjemo da je Glogovac iskazao simpatije za Dražu. Zamislimo da je netko iskazao simpatije za Pavelića, gdje bi taj ikad više glumio.
Uostalom glumio je u seriji Ponos Ratkajevih koja se prikazivala i u Srbiji. Glogovac baš i nije neki Dražin fan,već se samo uživio u lik Dražin,kojeg je imao glumiti.
Od srpskih glumaca veliki nacionalizam iskazivali su pok.Danilo Lazić i Aleksandar Berček. Ovaj potonji ja čak mislim i da nije čistokrvni Srbin. Te ona glupa ovca Lidija Vukićević.
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sarajevo: Ugo Vlaisavljević sudjelovao o predstavljanju zbornika radova posvećenih rješavanju hrvatskog nacionalnog pitanja u BiH pa krenula hajka
» Otkrivamo detalje sa sastanka: SPC došao s optužbama, Sveta Stolica ih ignorirala
» Medijska hajka na Orbana
» Medijska hajka na Zadarske iznajmljivače što su odbili smještaj gej turistima
» Davor Bernardic:Hajka na mene je pocela kad sam spomenuo oca branitelja i Domovinski rat
» Otkrivamo detalje sa sastanka: SPC došao s optužbama, Sveta Stolica ih ignorirala
» Medijska hajka na Orbana
» Medijska hajka na Zadarske iznajmljivače što su odbili smještaj gej turistima
» Davor Bernardic:Hajka na mene je pocela kad sam spomenuo oca branitelja i Domovinski rat
Page 2 of 2