Bunjevci neće da budu Hrvati!
Page 16 of 19
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Re: Bunjevci neće da budu Hrvati!
Bunjevcima sasvim lepo ide. Ne trebate im ni pod razno.Eroo wrote:Tko god se ne za se pobrinut je intelektualno oštećen.dzango wrote:Jebote kada Bosanac nekome kaže da je intelektualno oštećen. Još kada to kaže za ceo narod. Stavrno kao u Nadrealistima.Eroo wrote:Radi se o ljudima intelektualno oštećenim.michaellcmacha wrote:pa nek budu što ih volja... ali ne bi bilo zgorega pogledati koliko ih ima hr putovnicu i po kojoj osnovi s obzirom da su odreda rođeni u vojvodini...dzango wrote:
To je onaj svet gde Srbi piju kiselinu umesto rakije i nestaju tokom noći? Ili gde vrli hrvatsko bojovnici nabijaju ženu na kolac samo zato što je Srpkinja?
Ili da se vratimo na Bunjevce. Nema više ni Pavelića, ni Broza. Sada ljudi mogu da budu šta hoće. U čemu je problem?
Ne treba njima ni "lična" jer ne idu dalje iz svoga atara.
Moju gornju izjavu komotno možeš i proširit. Ja za narode to nikad ne kažem, jer sam pristojan čovjek.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sad oavj njega liže.max123 wrote:dzoni je prosjecni srpcic,inatit se i lagat sve u 16.i molit boga da sugovornik dobrovoljno odustane od splacina koje ovi izuste...michaellcmacha wrote:džani voli da ga se šamara....uredovno još prije neg se popiša i zapali prvu izjutra dođe po porciju i onda se pogubi jadan i ostane c"eo dan na šljaga dijeti....max123 wrote:nije moguce da ti ne znas zasto ste imali ap!?u tzv.vojvodini je bilo vise nesrba nego srba.o kosovu da i ne govorim.tamo ste bili uvik na statistickom minimumu.dalje,u istri je uvik bilo najmanje 80% Hrvata,o dalmaciji netriba ni divanit,100% Hrvati...dzango wrote:
Da vas je mrzeo ko nas, i vama bi od Dalmacije i Istre napravio pokrajine.
dzango wrote:Ala se ujke međusobno ližu. Divota za gledanje.michaellcmacha wrote:džani voli da ga se šamara....uredovno još prije neg se popiša i zapali prvu izjutra dođe po porciju i onda se pogubi jadan i ostane c"eo dan na šljaga dijeti....max123 wrote:nije moguce da ti ne znas zasto ste imali ap!?u tzv.vojvodini je bilo vise nesrba nego srba.o kosovu da i ne govorim.tamo ste bili uvik na statistickom minimumu.dalje,u istri je uvik bilo najmanje 80% Hrvata,o dalmaciji netriba ni divanit,100% Hrvati...dzango wrote:
a ti samo gledaš čeznutljivo i vrebaš kad koji spomene navlačenje da skočiš kao na Trea, a?
Guest- Guest
Samo se ti namesti i ne beri brigu.Noor wrote:dzango wrote:Ala se ujke međusobno ližu. Divota za gledanje.michaellcmacha wrote:džani voli da ga se šamara....uredovno još prije neg se popiša i zapali prvu izjutra dođe po porciju i onda se pogubi jadan i ostane c"eo dan na šljaga dijeti....max123 wrote:nije moguce da ti ne znas zasto ste imali ap!?u tzv.vojvodini je bilo vise nesrba nego srba.o kosovu da i ne govorim.tamo ste bili uvik na statistickom minimumu.dalje,u istri je uvik bilo najmanje 80% Hrvata,o dalmaciji netriba ni divanit,100% Hrvati...dzango wrote:
a ti samo gledaš čeznutljivo i vrebaš kad koji spomene navlačenje da skočiš kao na Trea, a?
ma bzvz... ić izvalit da ih sokol.. ovaj MARŠal nije volio... jebo ih on on im je sve dao i usput im omogućio da nas napadnu... ne bilo mu spomena...
2015-08-08
dzango wrote:Samo se ti namesti i ne beri brigu.Noor wrote:dzango wrote:Ala se ujke međusobno ližu. Divota za gledanje.michaellcmacha wrote:džani voli da ga se šamara....uredovno još prije neg se popiša i zapali prvu izjutra dođe po porciju i onda se pogubi jadan i ostane c"eo dan na šljaga dijeti....max123 wrote:
nije moguce da ti ne znas zasto ste imali ap!?u tzv.vojvodini je bilo vise nesrba nego srba.o kosovu da i ne govorim.tamo ste bili uvik na statistickom minimumu.dalje,u istri je uvik bilo najmanje 80% Hrvata,o dalmaciji netriba ni divanit,100% Hrvati...
Guest- Guest
alo,ciganko.bunjevcima je bas ta hercegovina pradomovina.dok je sokadiji bosna majka.u oba slucaja su na Hrvatskom etnickom prostoru.kad su osmanlije usle priko drine u Hrvatski prostor,jedan dio Hrvata (gradiscani,bunjevci,sokci,moliski Hrvati)su se sklonili.najveci dio je ostao,dobrim djelom se poturcio,drugim presao na pravoslavlje,jer je isto bilo favorizirano kod osmana.dok kao katolik i nisi imao neku buducnost na tim prostorima.zato i danas Hrvatska prezimena kod "srba".antici,matici,jozici,stipici,dodici,seselji,draskovici,tadici,josipovici...Sora wrote:Hercegovci hoce biti hrvati, bunjevci nece
jbt sto ti je danasnji svijet
Sve naopako
Ti bunjevci su bili oduvijek zanimljivi nama u hrvatskoj. Njihovi obicaji. Folklor. Piisci.
Sjecam se BUNJEVACKOG KOLA. jos iz doba socijalizma.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
django,ostavi se bolan sexa.nisam ja kriv sto si igrom slucaja izbjego jasenovac i oluju.bit ce i za tebe.strpi se malo..
2015-10-28
Neka mene i seksa. Preživeću nekako. Ako i ne preživim, bolje je da riknem kod Noor u naručju nego da me vas dvojica vijate sa noževima i kurčićima.max123 wrote:django,ostavi se bolan sexa.nisam ja kriv sto si igrom slucaja izbjego jasenovac i oluju.bit ce i za tebe.strpi se malo..
srbosjecima,django,srbosjecima.kakvi kurcici.pa nismo mi svetosavski homici..dzango wrote:max123 wrote:Neka mene i seksa. Preživeću nekako. Ako i ne preživim, bolje je da riknem kod Noor u naručju nego da me vas dvojica vijate sa noževima i kurčićima.
2015-10-28
dzango wrote:Neka mene i seksa. Preživeću nekako. Ako i ne preživim, bolje je da riknem kod Noor u naručju nego da me vas dvojica vijate sa noževima i kurčićima.max123 wrote:django,ostavi se bolan sexa.nisam ja kriv sto si igrom slucaja izbjego jasenovac i oluju.bit ce i za tebe.strpi se malo..
nemoj ljutiti magie...obećao si joj travicu i cveće, ne budi takav
Guest- Guest
Imam i ja zarđalu kašiku. I nije da nije... Ali opet lepše sa Noor.max123 wrote:srbosjecima,django,srbosjecima.kakvi kurcici.pa nismo mi svetosavski homici..dzango wrote:max123 wrote:Neka mene i seksa. Preživeću nekako. Ako i ne preživim, bolje je da riknem kod Noor u naručju nego da me vas dvojica vijate sa noževima i kurčićima.
Ja koliko znam, vi ste Europejci. Znači...
Ma zna ona da sam ja muška svinja. Neće da zameri.Noor wrote:dzango wrote:Neka mene i seksa. Preživeću nekako. Ako i ne preživim, bolje je da riknem kod Noor u naručju nego da me vas dvojica vijate sa noževima i kurčićima.max123 wrote:django,ostavi se bolan sexa.nisam ja kriv sto si igrom slucaja izbjego jasenovac i oluju.bit ce i za tebe.strpi se malo..
ma kakvi europejci,sta ti mislis di su pravljene generacije "srba".tacno,na makarskoj rivijeri..dzango wrote:Imam i ja zarđalu kašiku. I nije da nije... Ali opet lepše sa Noor.max123 wrote:srbosjecima,django,srbosjecima.kakvi kurcici.pa nismo mi svetosavski homici..dzango wrote:max123 wrote:Neka mene i seksa. Preživeću nekako. Ako i ne preživim, bolje je da riknem kod Noor u naručju nego da me vas dvojica vijate sa noževima i kurčićima.
2015-10-28
dzango wrote:Ma zna ona da sam ja muška svinja. Neće da zameri.Noor wrote:dzango wrote:Neka mene i seksa. Preživeću nekako. Ako i ne preživim, bolje je da riknem kod Noor u naručju nego da me vas dvojica vijate sa noževima i kurčićima.max123 wrote:django,ostavi se bolan sexa.nisam ja kriv sto si igrom slucaja izbjego jasenovac i oluju.bit ce i za tebe.strpi se malo..
ajd, tko prizna pola mu se prašta
Guest- Guest
max123 wrote:alo,ciganko.bunjevcima je bas ta hercegovina pradomovina.dok je sokadiji bosna majka.u oba slucaja su na Hrvatskom etnickom prostoru.kad su osmanlije usle priko drine u Hrvatski prostor,jedan dio Hrvata (gradiscani,bunjevci,sokci,moliski Hrvati)su se sklonili.najveci dio je ostao,dobrim djelom se poturcio,drugim presao na pravoslavlje,jer je isto bilo favorizirano kod osmana.dok kao katolik i nisi imao neku buducnost na tim prostorima.zato i danas Hrvatska prezimena kod "srba".antici,matici,jozici,stipici,dodici,seselji,draskovici,tadici,josipovici...Sora wrote:Hercegovci hoce biti hrvati, bunjevci nece
jbt sto ti je danasnji svijet
Sve naopako
Ti bunjevci su bili oduvijek zanimljivi nama u hrvatskoj. Njihovi obicaji. Folklor. Piisci.
Sjecam se BUNJEVACKOG KOLA. jos iz doba socijalizma.
Nisam ja nista rekla ko je kom pradomovina .
Hercegovcima je pradomovina u rumuniji.
Cisto kad gledas po faci ciganskoj vec vidis to.
Nego kad se sadasnji etniciteti uporeduju , tak je kak vidimo
Here hoce nasilu a ovi nece ni milom
Vidim. Sve vam žensko pobeže za Srbiju. Valjda od preteranog seksa.max123 wrote:ma kakvi europejci,sta ti mislis di su pravljene generacije "srba".tacno,na makarskoj rivijeri..dzango wrote:Imam i ja zarđalu kašiku. I nije da nije... Ali opet lepše sa Noor.max123 wrote:srbosjecima,django,srbosjecima.kakvi kurcici.pa nismo mi svetosavski homici..dzango wrote:max123 wrote:Neka mene i seksa. Preživeću nekako. Ako i ne preživim, bolje je da riknem kod Noor u naručju nego da me vas dvojica vijate sa noževima i kurčićima.
Jok. Pola mu se dodaje.Noor wrote:dzango wrote:Ma zna ona da sam ja muška svinja. Neće da zameri.Noor wrote:dzango wrote:Neka mene i seksa. Preživeću nekako. Ako i ne preživim, bolje je da riknem kod Noor u naručju nego da me vas dvojica vijate sa noževima i kurčićima.max123 wrote:django,ostavi se bolan sexa.nisam ja kriv sto si igrom slucaja izbjego jasenovac i oluju.bit ce i za tebe.strpi se malo..
ajd, tko prizna pola mu se prašta
ca je tvoj problem?jel te neki ero mazio pa odjebo.ili klasika,nevolis Hrvatske domoljube i rodoljube, jer su ti ubili voljenu jugoslaviju.p ti materina,ajd da se politicki nemozemo slozit,al da ti olosu nekom osporavas naciju.to kod srba neces dozivit.njima je sve do karlobaga srpsko.Sora wrote:
Here hoce nasilu a ovi nece ni milom
dok olos ko ti bi da Hrvatsku i Hrvate smanji na zapresic i okolinu.pas vam jebo mater.visit cete vi opet po zagrebackim banderama.samo polako..
2015-10-28
bacamo vam dronfulje,priko koje je preslo pola Ustasa.a vi si nesto umisljate.uvik ste bili sentimentalci,zato vas i decimiramo svakih 50ak godina dvocifreno..dzango wrote:
Vidim. Sve vam žensko pobeže za Srbiju. Valjda od preteranog seksa.
2015-10-28
Prešlo pola ustaša a ni jedan junak nešto da napravi. Sve jalovo i bezmudo. Nema od toga posla selameta, štoi bi rekla tetka Đana. Jebeš ti te jebače kada su jadne morale kod četnika da dođu kako bi dobile i pošten kurac i porod.max123 wrote:bacamo vam dronfulje,priko koje je preslo pola Ustasa.a vi si nesto umisljate.uvik ste bili sentimentalci,zato vas i decimiramo svakih 50ak godina dvocifreno..dzango wrote:
Vidim. Sve vam žensko pobeže za Srbiju. Valjda od preteranog seksa.
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Bunjevci više nisu Hrvati
» Špirić: Plan Bošnjaka je da budu konstitutivni, a Srbi i Hrvati konstruktivni
» "Ne znam hoće li mi deca biti Srbi ili Hrvati, učim ih da budu ljudi"
» KOLINDA U VUKOVARU S USTAŠKIM ČIZMAMA I PORUKOM "Puno će vode proteći Dunavom pre nego što Srbi i Hrvati budu PRIJATELJI"
» Serija debilnih izjava u 'regionu'!Vučić:"Kada me budu smenili za 10 godina neće moći da okreče sve te fabrike koje sam otvorio"!
» Špirić: Plan Bošnjaka je da budu konstitutivni, a Srbi i Hrvati konstruktivni
» "Ne znam hoće li mi deca biti Srbi ili Hrvati, učim ih da budu ljudi"
» KOLINDA U VUKOVARU S USTAŠKIM ČIZMAMA I PORUKOM "Puno će vode proteći Dunavom pre nego što Srbi i Hrvati budu PRIJATELJI"
» Serija debilnih izjava u 'regionu'!Vučić:"Kada me budu smenili za 10 godina neće moći da okreče sve te fabrike koje sam otvorio"!
Page 16 of 19