7 razloga zbog kojih je Švicarska najsnažnija zemlja na svijetu
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: 7 razloga zbog kojih je Švicarska najsnažnija zemlja na svijetu
ali džepna, članak je prilično smotano napisan, ne bih citirao ali evo jedne anegdote baš moje, razgovarao sam sa sveučilišnom profesoricom matematike iz Engleske, i kazala mi je da je se dojmila jednostavnost i brzina funkcionaranja javnih službi ovdje, u England ide sve 3 put sporije i teže.
iz čista mira mi je to rekla nisam je uopće pitao za to..
ali svi znamo kako se u UK super i lijepo živi i ja samo serem.
kic wrote:mahanje oružjem nije samo za zabavljanje domaće mase, već i one preko granice, prevencija.
Puno efikasnija metoda od mahanja oružjem je masovno i svakodnevno sranje. To onima preko granice užasno smrdi i ne pada im na pamet da dolaze ovamo.
Smrdi malo i nama, ali to je za Hrvatsku, pa moramo.
crvenkasti-
2014-04-17
Gromki adrenalinski franjin borbeni poziv rvatima za samostalnost..dakle,eto postali smo samostalni, autobusi su čujem puni za inozemstvo :(aben wrote:džepna, jel moreš opisati te plakate koi su huškali?
ja ih se ne sićan..
Guest- Guest
crvenkasti wrote:kic wrote:mahanje oružjem nije samo za zabavljanje domaće mase, već i one preko granice, prevencija.
Puno efikasnija metoda od mahanja oružjem je masovno i svakodnevno sranje. To onima preko granice užasno smrdi i ne pada im na pamet da dolaze ovamo.
Upravo to.No valjda hladni švicarci ne znaju draž južnjačkih ćakula i laprdanja.Gdje tu ima draži kad samo ,,kuća-pos'o'' bez zabadanja nosa u tuđe privatne stvari,a ne kao kod nas,gdje se tko s kim kurba,ovaj rekao ovo,ovaj ono,moj dida partizan,moj ustaša,itd.Švicarci valjda ne znaju uživati u tome,oni samo rade u povučeni su u svoja 4 zida.dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:švicarska je sterilna zemlja sterilnih ljudi. proveo sam dosta u švicarskoj. hladni, zatvoreni. zemlja unificirana. ne bi htio nikad živjet u švicarskoj.
Je fkt..ljudi gledaju svoja posla pa su kao "sterilni". Ovdje južnjaci koji eto smiju sve pitat kad ti zvizne pitanje u identitet i intimu,to je vrlo toplo i simpatično haha još ti intima ode kružit po gradu i kavama :P
Daj no..
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ma trebali smo ih pitati jel' bi još malo našeg teritorija, sve za komšiju...dzepna_venera wrote:Gromki adrenalinski franjin borbeni poziv rvatima za samostalnost..dakle,eto postali smo samostalni, autobusi su čujem puni za inozemstvo :(aben wrote:džepna, jel moreš opisati te plakate koi su huškali?
ja ih se ne sićan..
Trinity-
2014-04-17
kic wrote:ali džepna, članak je prilično smotano napisan, ne bih citirao ali evo jedne anegdote baš moje, razgovarao sam sa sveučilišnom profesoricom matematike iz Engleske, i kazala mi je da je se dojmila jednostavnost i brzina funkcionaranja javnih službi ovdje, u England ide sve 3 put sporije i teže.
Ovisi gdje je bila i što je trebala:) priznajem da se stanje popravilo u javnim službama zadnjih godina..bar u zg.
Guest- Guest
Trinity wrote:Ma trebali smo ih pitati jel' bi još malo našeg teritorija, sve za komšiju...dzepna_venera wrote:Gromki adrenalinski franjin borbeni poziv rvatima za samostalnost..dakle,eto postali smo samostalni, autobusi su čujem puni za inozemstvo :(aben wrote:džepna, jel moreš opisati te plakate koi su huškali?
ja ih se ne sićan..
Imali smo i mi pretenzija prema susjedima, nemojmo se sad lagati, bilo je crtanja po salvetama :P
Guest- Guest
Antif_No1 wrote:Upravo to.No valjda hladni švicarci ne znaju draž južnjačkih ćakula i laprdanja.Gdje tu ima draži kad samo ,,kuća-pos'o'' bez zabadanja nosa u tuđe privatne stvari,a ne kao kod nas,gdje se tko s kim kurba,ovaj rekao ovo,ovaj ono,moj dida partizan,moj ustaša,itd.Švicarci valjda ne znaju uživati u tome,oni samo rade u povučeni su u svoja 4 zida.dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:švicarska je sterilna zemlja sterilnih ljudi. proveo sam dosta u švicarskoj. hladni, zatvoreni. zemlja unificirana. ne bi htio nikad živjet u švicarskoj.
Je fkt..ljudi gledaju svoja posla pa su kao "sterilni". Ovdje južnjaci koji eto smiju sve pitat kad ti zvizne pitanje u identitet i intimu,to je vrlo toplo i simpatično haha još ti intima ode kružit po gradu i kavama :P
Daj no..
Ma dosadni su jer gledaju svoja posla, svoju familiju, ne raspravljaju beskonačno o šumama gorama srpovima čekićima ..strašno :D
Guest- Guest
kic wrote:crvenkasti wrote:kic wrote:mahanje oružjem nije samo za zabavljanje domaće mase, već i one preko granice, prevencija.
Onaj osjećaj da neprestano besramno serem, da to nekome grozno smrdi i da mi ne može ništa, ta strast, pobjednički zanos, to je nešto najljepše što čovjek može iskusiti. Najbolje od svega je što je taj osjećaj ne samo društveno prihvaćen, nego ga čitava država održava i potiče. Samo na tome joj je sazdano i vezivno tkivo i samo na tome stoje i njeni temelji.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa trebalo je to tada riješiti za svagda, šteta što nije...dzepna_venera wrote:Trinity wrote:Ma trebali smo ih pitati jel' bi još malo našeg teritorija, sve za komšiju...dzepna_venera wrote:Gromki adrenalinski franjin borbeni poziv rvatima za samostalnost..dakle,eto postali smo samostalni, autobusi su čujem puni za inozemstvo :(aben wrote:džepna, jel moreš opisati te plakate koi su huškali?
ja ih se ne sićan..
Imali smo i mi pretenzija prema susjedima, nemojmo se sad lagati, bilo je crtanja po salvetama :P
Trinity-
2014-04-17
kic wrote:shvatili smo, imaš koprofagiju.
Smrdi i gadnog je okusa, ali što sam trebao, otići u Srbiju?
crvenkasti-
2014-04-17
Možda.Njihovo manje smrdi i boljeg je okusa.crvenkasti wrote:kic wrote:shvatili smo, imaš koprofagiju.
Trinity-
2014-04-17
Ja sam sad Hrvat. Jebi ga.
Ispočetka nije izgledalo da će ovako ispast...
Ispočetka nije izgledalo da će ovako ispast...
crvenkasti-
2014-04-17
Uuuu...danas si baš katanaTrinity wrote:Možda.Njihovo manje smrdi i boljeg je okusa.crvenkasti wrote:kic wrote:shvatili smo, imaš koprofagiju.
Guest- Guest
ne piši gluposti. nemreš na zgradi imati različite zavjese od susjeda.dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:švicarska je sterilna zemlja sterilnih ljudi. proveo sam dosta u švicarskoj. hladni, zatvoreni. zemlja unificirana. ne bi htio nikad živjet u švicarskoj.
Daj no..
murjaku sam morao objašnjavati da mi auto ne može krenuti dok se ulje ne zagrije.
jedna šugava zemlja. talijanski dio je donekle ok. ovi ostali, živa šuga.
veber-
2014-12-30
uostalom bio je dokumentarac cak i na htvu o tome kako su ameri slomili svicarski kicmu oko porezne evazije, tako da je i naslov smijeh.
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
» Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» Švicarska je proglašena najboljom zemljom na svijetu
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
» Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» Švicarska je proglašena najboljom zemljom na svijetu
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
Page 4 of 11