Kraj 'tužakanja' Hrvatske i Srbije
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kraj 'tužakanja' Hrvatske i Srbije
Ipak imamo istu ujnu!tre911 wrote:Regoč wrote:Veliki mozgovi isto misle.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč wrote:Ipak imamo istu ujnu!tre911 wrote:Regoč wrote:Veliki mozgovi isto misle.
Guest- Guest
tre911 wrote:Znači ti osuđuješ albance koji nisu još nikakvu ni približnu pizdariju napravili kao što je to velikosrpska gamad kojoj opet daješ priliku iako su već napravili to što jesu :S Malo si zbrčkan po tom pitanju.jastreb wrote:Pa nisu imali prilike. Eto,pitaj malo Janjevce (Desimire) sa kim su više imali problema. No još ima vremena. Hrvatska obala i otočad već beru prve plodove.Regoč wrote:
Koliko su zločinah nad Hrvatima počinili rođaci, kumovi, poslovni partneri,prijatelji, kulturni, književni, športski... suradnici Srbi, a koliko Albanci?
Nije meni do neke ljubavi sa albanicima no kod tebe je simptomatično da navlačiš za srbiju preko svake mjere.
Jastrebe, što će biti, ne znamo. Znamo samo što je bilo i samo na osnovi toga možemo zaključivati i planirati. Možemo željeti neke stvari, ali na željama ne smijemo zasnivati budućnost. Ovo što ti pišeš protivi se razumu.
Neće brat na brata.Regoč wrote:Koliko su zločinah nad Hrvatima počinili rođaci, kumovi, poslovni partneri,prijatelji, kulturni, književni, športski... suradnici Srbi, a koliko Albanci?jastreb wrote:Glup izgovor. osim toga veze između Hrvata i Srba na bilo kojoj osnovi (rodbinske,kumovske, poslovne,prijateljske,kulturne, književne,sportske...) puno su jače i izraženije nego one kod Albanaca i Hrvata.Regoč wrote:Jebi ga, zajednički neprijatelj.jastreb wrote:Ne vuče mene srce nigdje nego mi se gadi kako se uvlače Šipcima u guzice.Regoč wrote:Jastrebe, ajd stavi kokardu, znam da te srce vuče.
Gledaj samo brakove. Koliko poznaš albansko-hrvatskih brakova? Ja samo dva (i tu je hrvatska strana uvijek ženska)
Neće. To što ti sugeriraš s "una faca, una raca" zasniva se na poviesnom iskustvu obajuh narodah, na lošem iskustvu sa Srbima. Međusobno nemamo takvih iskustavah pa smo si dragi i simpatični.dzango wrote:Neće brat na brata.Regoč wrote:Koliko su zločinah nad Hrvatima počinili rođaci, kumovi, poslovni partneri,prijatelji, kulturni, književni, športski... suradnici Srbi, a koliko Albanci?jastreb wrote:Glup izgovor. osim toga veze između Hrvata i Srba na bilo kojoj osnovi (rodbinske,kumovske, poslovne,prijateljske,kulturne, književne,sportske...) puno su jače i izraženije nego one kod Albanaca i Hrvata.Regoč wrote:Jebi ga, zajednički neprijatelj.jastreb wrote:
Ne vuče mene srce nigdje nego mi se gadi kako se uvlače Šipcima u guzice.
Gledaj samo brakove. Koliko poznaš albansko-hrvatskih brakova? Ja samo dva (i tu je hrvatska strana uvijek ženska)
Razumem ja to. I kod Hitlera ste bili jedni drugima dragi i simpatični. Sličan mentalitet. I on vas je prepoznao.Regoč wrote:Neće. To što ti sugeriraš s "una faca, una raca" zasniva se na poviesnom iskustvu obajuh narodah, na lošem iskustvu sa Srbima. Međusobno nemamo takvih iskustavah pa smo si dragi i simpatični.dzango wrote:Neće brat na brata.Regoč wrote:Koliko su zločinah nad Hrvatima počinili rođaci, kumovi, poslovni partneri,prijatelji, kulturni, književni, športski... suradnici Srbi, a koliko Albanci?jastreb wrote:Glup izgovor. osim toga veze između Hrvata i Srba na bilo kojoj osnovi (rodbinske,kumovske, poslovne,prijateljske,kulturne, književne,sportske...) puno su jače i izraženije nego one kod Albanaca i Hrvata.Regoč wrote:
Jebi ga, zajednički neprijatelj.
Zamisli koliko li ste zla nanieli i nama i njima da se diže kršćanin s muslimanom protiv kršćanina. Zlo, moj Džango, zlo ste posijali da ga nekoliko naraštajah već kusa, a koliko će još i opet o vama ovisi.dzango wrote:Razumem ja to. I kod Hitlera ste bili jedni drugima dragi i simpatični. Sličan mentalitet. I on vas je prepoznao.Regoč wrote:Neće. To što ti sugeriraš s "una faca, una raca" zasniva se na poviesnom iskustvu obajuh narodah, na lošem iskustvu sa Srbima. Međusobno nemamo takvih iskustavah pa smo si dragi i simpatični.dzango wrote:Neće brat na brata.Regoč wrote:Koliko su zločinah nad Hrvatima počinili rođaci, kumovi, poslovni partneri,prijatelji, kulturni, književni, športski... suradnici Srbi, a koliko Albanci?jastreb wrote:
Glup izgovor. osim toga veze između Hrvata i Srba na bilo kojoj osnovi (rodbinske,kumovske, poslovne,prijateljske,kulturne, književne,sportske...) puno su jače i izraženije nego one kod Albanaca i Hrvata.
da išta razumiješ znao bi da su albanski partizani bili uz jugoslavenske jeini koji su sami bez ičije pomoći (iako su albanski bili dosta povezani sa jugoslavenskima) oslobodili svoju zemlju od Nijemaca.dzango wrote: Razumem ja to. I kod Hitlera ste bili jedni drugima dragi i simpatični. Sličan mentalitet. I on vas je prepoznao.
Dakle u Albaniju nije kročio Rus,a niti Englez.
Albanci su izveli socijalističku revoluciju i bili na strani antifašizma.
Enver Hodža,Naku Špiru,Koči Dzodze,Svetozar Vukmanović-Tempo i Velimir Stojnić.
Više je Albanija bila u 2.svj.ratu antifašistička nego Srbija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nema to veze sa Srbima i hrišćanstvom. Vi ste se lizali i sa Šiptarima i sa Balijama a protiv Srba ste bili i nazivali ih nakotom i pre svih ratova.Regoč wrote:Zamisli koliko li ste zla nanieli i nama i njima da se diže kršćanin s muslimanom protiv kršćanina. Zlo, moj Džango, zlo ste posijali da ga nekoliko naraštajah već kusa, a koliko će još i opet o vama ovisi.dzango wrote:Razumem ja to. I kod Hitlera ste bili jedni drugima dragi i simpatični. Sličan mentalitet. I on vas je prepoznao.Regoč wrote:Neće. To što ti sugeriraš s "una faca, una raca" zasniva se na poviesnom iskustvu obajuh narodah, na lošem iskustvu sa Srbima. Međusobno nemamo takvih iskustavah pa smo si dragi i simpatični.dzango wrote:Neće brat na brata.Regoč wrote:
Koliko su zločinah nad Hrvatima počinili rođaci, kumovi, poslovni partneri,prijatelji, kulturni, književni, športski... suradnici Srbi, a koliko Albanci?
Nešto se toga ne sjećam prije 1918. Al, ček, ček, bilo je nešto, kako ono, Do istrage vaše ili naše, samo nisam siguran je li to napisao ustaša ili balija.
Šiptari su pored Hrvata bili najverniji Hitlerovi saveznici i pre toga Musolinijevi. Sve radi obećanja o Velikoj Albaniji. 1943. je osnovana i Druga prizrenska liga a po kapitulaciji Italije osniva se marionetska vlada u Tirani koju su vodili upravo Šiptari sa Kosova. Cilj te Vlade je Velika Albanija koju im je obećavao i Duče. Jedini cilj Šiptara u WW2 je bio Velika Albanija a saveznici su im bili niko drugi do Musolini i Hitler. U skladu sa tim je osnovana i SS divizija Skenderbeg.jastreb wrote:da išta razumiješ znao bi da su albanski partizani bili uz jugoslavenske jeini koji su sami bez ičije pomoći (iako su albanski bili dosta povezani sa jugoslavenskima) oslobodili svoju zemlju od Nijemaca.dzango wrote: Razumem ja to. I kod Hitlera ste bili jedni drugima dragi i simpatični. Sličan mentalitet. I on vas je prepoznao.
Isto kao i NDH i ustaše.
a, 'ko je ono vama obec'o Veliku Srbiju?! ;-)dzango wrote:Šiptari su pored Hrvata bili najverniji Hitlerovi saveznici i pre toga Musolinijevi. Sve radi obećanja o Velikoj Albaniji. 1943. je osnovana i Druga prizrenska liga a po kapitulaciji Italije osniva se marionetska vlada u Tirani koju su vodili upravo Šiptari sa Kosova. Cilj te Vlade je Velika Albanija koju im je obećavao i Duče. Jedini cilj Šiptara u WW2 je bio Velika Albanija a saveznici su im bili niko drugi do Musolini i Hitler. U skladu sa tim je osnovana i SS divizija Skenderbeg.jastreb wrote:da išta razumiješ znao bi da su albanski partizani bili uz jugoslavenske jeini koji su sami bez ičije pomoći (iako su albanski bili dosta povezani sa jugoslavenskima) oslobodili svoju zemlju od Nijemaca.dzango wrote: Razumem ja to. I kod Hitlera ste bili jedni drugima dragi i simpatični. Sličan mentalitet. I on vas je prepoznao.
Isto kao i NDH i ustaše.
2014-04-12
ko?maggie13 wrote:a, 'ko je ono vama obec'o Veliku Srbiju?! ;-)dzango wrote:Šiptari su pored Hrvata bili najverniji Hitlerovi saveznici i pre toga Musolinijevi. Sve radi obećanja o Velikoj Albaniji. 1943. je osnovana i Druga prizrenska liga a po kapitulaciji Italije osniva se marionetska vlada u Tirani koju su vodili upravo Šiptari sa Kosova. Cilj te Vlade je Velika Albanija koju im je obećavao i Duče. Jedini cilj Šiptara u WW2 je bio Velika Albanija a saveznici su im bili niko drugi do Musolini i Hitler. U skladu sa tim je osnovana i SS divizija Skenderbeg.jastreb wrote:da išta razumiješ znao bi da su albanski partizani bili uz jugoslavenske jeini koji su sami bez ičije pomoći (iako su albanski bili dosta povezani sa jugoslavenskima) oslobodili svoju zemlju od Nijemaca.dzango wrote: Razumem ja to. I kod Hitlera ste bili jedni drugima dragi i simpatični. Sličan mentalitet. I on vas je prepoznao.
Isto kao i NDH i ustaše.
Žarište NOB-a bila su u Jugoslaviji područja van Srbije.dzango wrote:Šiptari su pored Hrvata bili najverniji Hitlerovi saveznici i pre toga Musolinijevi. Sve radi obećanja o Velikoj Albaniji. 1943. je osnovana i Druga prizrenska liga a po kapitulaciji Italije osniva se marionetska vlada u Tirani koju su vodili upravo Šiptari sa Kosova. Cilj te Vlade je Velika Albanija koju im je obećavao i Duče. Jedini cilj Šiptara u WW2 je bio Velika Albanija a saveznici su im bili niko drugi do Musolini i Hitler. U skladu sa tim je osnovana i SS divizija Skenderbeg.jastreb wrote:da išta razumiješ znao bi da su albanski partizani bili uz jugoslavenske jeini koji su sami bez ičije pomoći (iako su albanski bili dosta povezani sa jugoslavenskima) oslobodili svoju zemlju od Nijemaca.dzango wrote: Razumem ja to. I kod Hitlera ste bili jedni drugima dragi i simpatični. Sličan mentalitet. I on vas je prepoznao.
Isto kao i NDH i ustaše.
Dakle dok su Srbi u proleterskim jedinicama iz 1. i 2.pr.i Srbi iz Bosne i Hrvatske,zajedno sa Hrvatima,Slovencima i Crnogorcima prolijevali krv po Neretvi,Sutjesci ,Drvaru,Zelengori,Srbija je spavala snom mrtvijem.
2014-04-22
Sama je Dalmacija dala u NOB-u više nego Srbija sa obje pokrajine.
2014-04-22
to ja vas pitam :DStanojko wrote:ko?maggie13 wrote:a, 'ko je ono vama obec'o Veliku Srbiju?! ;-)dzango wrote:Šiptari su pored Hrvata bili najverniji Hitlerovi saveznici i pre toga Musolinijevi. Sve radi obećanja o Velikoj Albaniji. 1943. je osnovana i Druga prizrenska liga a po kapitulaciji Italije osniva se marionetska vlada u Tirani koju su vodili upravo Šiptari sa Kosova. Cilj te Vlade je Velika Albanija koju im je obećavao i Duče. Jedini cilj Šiptara u WW2 je bio Velika Albanija a saveznici su im bili niko drugi do Musolini i Hitler. U skladu sa tim je osnovana i SS divizija Skenderbeg.jastreb wrote:da išta razumiješ znao bi da su albanski partizani bili uz jugoslavenske jeini koji su sami bez ičije pomoći (iako su albanski bili dosta povezani sa jugoslavenskima) oslobodili svoju zemlju od Nijemaca.dzango wrote: Razumem ja to. I kod Hitlera ste bili jedni drugima dragi i simpatični. Sličan mentalitet. I on vas je prepoznao.
Isto kao i NDH i ustaše.
Ali ne morate odgovorit ;P
2014-04-12
istina neke su čak i nepravedno naknadno premještali od groba do groba... :)))), a jesi .... ;) a usput i pritajeni...jastreb wrote:Sama je Dalmacija dala u NOB-u više nego Srbija sa obje pokrajine.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nisi daleko :-)jastreb wrote:Sama je Dalmacija dala u NOB-u više nego Srbija sa obje pokrajine.
2014-04-12
nepravedno i nepripadno...;) nego de mi objasni koji je on bio kurac da ga postave za komandanta, s obzirom da se tek 1942 prebacio na baniju iz siska... malo mi sumnjivo to... pod fol skrivao se u sisku i usput radio u tiskari...., a sisak mali i svi su znali da je on bio već prijeratni provjereni i javni glasni komunistički kadar...;)michaellcmacha wrote:istina neke su čak i nepravedno naknadno premještali od groba do groba... :)))), a jesi .... ;) a usput i pritajeni...jastreb wrote:Sama je Dalmacija dala u NOB-u više nego Srbija sa obje pokrajine.
2015-08-08
Evo ti pa pogledaj:Regoč wrote:Nešto se toga ne sjećam prije 1918. Al, ček, ček, bilo je nešto, kako ono, Do istrage vaše ili naše, samo nisam siguran je li to napisao ustaša ili balija.
U Srbijii su se najveće borbe vodile između komunista i rojalista. Dakle dva antifašistička pokreta. Tu se doduše više radilo o vođenju revolucije nego borbi protiv Nemaca.jastreb wrote:Žarište NOB-a bila su u Jugoslaviji područja van Srbije.dzango wrote:Šiptari su pored Hrvata bili najverniji Hitlerovi saveznici i pre toga Musolinijevi. Sve radi obećanja o Velikoj Albaniji. 1943. je osnovana i Druga prizrenska liga a po kapitulaciji Italije osniva se marionetska vlada u Tirani koju su vodili upravo Šiptari sa Kosova. Cilj te Vlade je Velika Albanija koju im je obećavao i Duče. Jedini cilj Šiptara u WW2 je bio Velika Albanija a saveznici su im bili niko drugi do Musolini i Hitler. U skladu sa tim je osnovana i SS divizija Skenderbeg.jastreb wrote:da išta razumiješ znao bi da su albanski partizani bili uz jugoslavenske jeini koji su sami bez ičije pomoći (iako su albanski bili dosta povezani sa jugoslavenskima) oslobodili svoju zemlju od Nijemaca.dzango wrote: Razumem ja to. I kod Hitlera ste bili jedni drugima dragi i simpatični. Sličan mentalitet. I on vas je prepoznao.
Isto kao i NDH i ustaše.
Dakle dok su Srbi u proleterskim jedinicama iz 1. i 2.pr.i Srbi iz Bosne i Hrvatske,zajedno sa Hrvatima,Slovencima i Crnogorcima prolijevali krv po Neretvi,Sutjesci ,Drvaru,Zelengori,Srbija je spavala snom mrtvijem.
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kraj Republike Hrvatske
» KRAJ HRVATSKE BLOKADE?
» Bliži li se kraj Hrvatske kakvu poznajemo?
» Kraj Gazde je početak nove Hrvatske
» Agresija Srbije i Hrvatske na BiH
» KRAJ HRVATSKE BLOKADE?
» Bliži li se kraj Hrvatske kakvu poznajemo?
» Kraj Gazde je početak nove Hrvatske
» Agresija Srbije i Hrvatske na BiH
Page 4 of 8