Kraj 'tužakanja' Hrvatske i Srbije
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kraj 'tužakanja' Hrvatske i Srbije
Eroo wrote:Kako nije, sve oviciri, , milicajci,,carinici...Odakle peMzije, reci pošteno?Noor wrote:dzango wrote:
NDH je bila marionetska država a HR je njen naslednik. Šta tu nije jasno?
a jel? a čija je HR marioneta?
i reci mi, zbog čega vi srbi toliko skvičite što se HR izdvojila iz YU? jel vam nešto zbog toga sada fali?
kako su to mirovinski fondovi međusobno riješili ja nemam pojma
Guest- Guest
Svaka je republika imala svoj fond, kako je razdieljen savezni ne znam.
Regoč-
2015-08-21
Noor wrote:dzango wrote:
i reci mi, zbog čega vi srbi toliko skvičite što se HR izdvojila iz YU? jel vam nešto zbog toga sada fali?
pre svega ti nam nedostajes.
Guest- Guest
Ako je iz Srbije radio u HR, onda ima dodatak u kunama-pretvoreno u dinare. Bogataš čovek.Noor wrote:Eroo wrote:Kako nije, sve oviciri, , milicajci,,carinici...Odakle peMzije, reci pošteno?Noor wrote:dzango wrote:
kako su to mirovinski fondovi međusobno riješili ja nemam pojma
Ako je situacija obrnuta onda minimalna peMzija, jbga...
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
Šta je, ni građevinu bez nas nemate?pizzon wrote:Noor wrote:dzango wrote:
svašta njima fali kad su tako nervozni sve te silne godineRegoč wrote:Šta je, ni građevinu bez nas nemate?pizzon wrote:Noor wrote:dzango wrote:
Guest- Guest
A led te hebo, jel možeš ti ijedan dan doći ovdje a da ne kmečiš ko zadnja pičkica, buu ne vole nas, buu oni su isti ko šuptari kme kmedzango wrote:Nravno da nas mrzite i da to nema veze sa ratovima. U pitanju je isti mentalni sklop vas i Šiptara i odatle i bratska osećanja.michaellcmacha wrote:e jebiga vi bi da vas volimo a mi nikako da vam pogodujemo... koji je tebi kurac pa naravno da vas mrzimo, ali nije to do nas, svi vas mrze ko god je s vama imao posla, mada to nije prevladavajući osjećaj... više vas sažalijevamo... a vi nikako da naučite...dzango wrote:Nije materijal već dokumentarni film. Pa gledaj o onome o čemu si mke pitao. Lepo ti ljudi nabrajaju sve izlive mržnje Hrvata prema Srbima i pre svih ratova.michaellcmacha wrote:džango to ti je materijal za vaše forume....
Guest- Guest
Nema dana jednog jebenog da on ili đžangić ne kmeče ovdje, takva patologija je jebeno rijetka pojava čak i u svjetskim razmjerimaNoor wrote:svašta njima fali kad su tako nervozni sve te silne godineRegoč wrote:Šta je, ni građevinu bez nas nemate?pizzon wrote:Noor wrote:dzango wrote:
Guest- Guest
Isti smo jer nas je isto zlo mučilo u prošlom stoljeću.
tre911 wrote:Nema dana jednog jebenog da on ili đžangić ne kmeče ovdje, takva patologija je jebeno rijetka pojava čak i u svjetskim razmjerimaNoor wrote:svašta njima fali kad su tako nervozni sve te silne godineRegoč wrote:Šta je, ni građevinu bez nas nemate?pizzon wrote:Noor wrote:
pa nema, al mene zanima što im se to tako strašno desilo osamostaljenjem hrvatske?
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Šamari koje su popili od onih koje su prezirali i držali za niža bića, takvi šamari se ne zaboravljaju i zato tolika opsjednutost hrvatskim forumom i pokušaj lizanja rana koje ne zacjeljuju nikako.Noor wrote:tre911 wrote:Nema dana jednog jebenog da on ili đžangić ne kmeče ovdje, takva patologija je jebeno rijetka pojava čak i u svjetskim razmjerimaNoor wrote:svašta njima fali kad su tako nervozni sve te silne godineRegoč wrote:Šta je, ni građevinu bez nas nemate?pizzon wrote:
pa nema, al mene zanima što im se to tako strašno desilo osamostaljenjem hrvatske?
Guest- Guest
Definiraj da ne bi bilo zabune, ako aludiraš na kosovare u potpunosti se slažem jer je i nas i njih srpska čizma pokušala pregaziti.Regoč wrote:Isti smo jer nas je isto zlo mučilo u prošlom stoljeću.
Guest- Guest
Regoč wrote:Povrieđen im je ponos.
aha, ono kao...dobili su nogu
Guest- Guest
Dođu ovdje pa liepe slike svojih misicah. Ej, zar misle da mi nemamo liepe cure?
tre911 wrote:Šamari koje su popili od onih koje su prezirali i držali za niža bića, takvi šamari se ne zaboravljaju i zato tolika opsjednutost hrvatskim forumom i pokušaj lizanja rana koje ne zacjeljuju nikako.Noor wrote:tre911 wrote:Nema dana jednog jebenog da on ili đžangić ne kmeče ovdje, takva patologija je jebeno rijetka pojava čak i u svjetskim razmjerimaNoor wrote:svašta njima fali kad su tako nervozni sve te silne godineRegoč wrote:
Šta je, ni građevinu bez nas nemate?
zanimljivo će biti čut njihove razloge
Guest- Guest
Baš to, i još od osobe koju su smatrali posve ovisnom.Noor wrote:Regoč wrote:Povrieđen im je ponos.
aha, ono kao...dobili su nogu
Puno više od toga, ponos bi zacijelio poslje toliko godina a pogledaj đžanga ili stanojka a naročito pizdona kako kmeče i shvatiti ćeš da je posrjedi puno više od ponosa.Regoč wrote:Povrieđen im je ponos.
Guest- Guest
Regoč wrote:Dođu ovdje pa liepe slike svojih misicah. Ej, zar misle da mi nemamo liepe cure?
pizzonu na omiljenu temu treba naštancat malo muzike
Guest- Guest
Pa očekuj idiotske odgovore tipa "da vas prosvjetlimo" i slične maloumne konstrukcije koje svakodnevno koriste.Noor wrote:tre911 wrote:Šamari koje su popili od onih koje su prezirali i držali za niža bića, takvi šamari se ne zaboravljaju i zato tolika opsjednutost hrvatskim forumom i pokušaj lizanja rana koje ne zacjeljuju nikako.Noor wrote:tre911 wrote:Nema dana jednog jebenog da on ili đžangić ne kmeče ovdje, takva patologija je jebeno rijetka pojava čak i u svjetskim razmjerimaNoor wrote:
svašta njima fali kad su tako nervozni sve te silne godine
zanimljivo će biti čut njihove razloge
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kraj Republike Hrvatske
» KRAJ HRVATSKE BLOKADE?
» Bliži li se kraj Hrvatske kakvu poznajemo?
» Kraj Gazde je početak nove Hrvatske
» Agresija Srbije i Hrvatske na BiH
» KRAJ HRVATSKE BLOKADE?
» Bliži li se kraj Hrvatske kakvu poznajemo?
» Kraj Gazde je početak nove Hrvatske
» Agresija Srbije i Hrvatske na BiH
Page 6 of 8