Nobelovac Robert Trivers: Žene i crnci su superiorniji od bijelih muškaraca
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Nobelovac Robert Trivers: Žene i crnci su superiorniji od bijelih muškaraca
Sprečen sukob desničara i antifašista u Marseju, policija morala da koristi suzavac
Tanjug | 09. 10. 2016 - 00:05h
U Marseju su se danas istovremeno okupili antifašistički aktivisti i ekstremni desničari, pri čemu je policija upotrebila suzavac kako bi sprečila sukobe između dve protivničke grupe, saopštila je francuska policija, javljaju francuski mediji.
http://www.blic.rs/vesti/svet/sprecen-sukob-desnicara-i-antifasista-u-marseju-policija-morala-da-koristi-suzavac/8c1bwv5
TRPAJ .....možeo se mi rasprawljat al ja ne rasprawljam sa bahatim nižim obličima žiwota.
JA TAKWIMA POLOMIM SWAKU KOST NA TIJELU.
Tanjug | 09. 10. 2016 - 00:05h
U Marseju su se danas istovremeno okupili antifašistički aktivisti i ekstremni desničari, pri čemu je policija upotrebila suzavac kako bi sprečila sukobe između dve protivničke grupe, saopštila je francuska policija, javljaju francuski mediji.
http://www.blic.rs/vesti/svet/sprecen-sukob-desnicara-i-antifasista-u-marseju-policija-morala-da-koristi-suzavac/8c1bwv5
TRPAJ .....možeo se mi rasprawljat al ja ne rasprawljam sa bahatim nižim obličima žiwota.
JA TAKWIMA POLOMIM SWAKU KOST NA TIJELU.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Likje bio u crnim panterama, to ti je kao da krsčanin ili budista clan nusre feonte i tvog omiljenog dr. Mahayassinadva brata wrote:otvorio sam link, nigdje se ne spominje crnci,
Kermit-
2014-04-17
Pa ne bas..u frci,cure skvice,a Moškije ginu cuvajuci im nezahvalne Guzice...Zato ja to u Mirnodopskom vremenu skupo curmama naplatjujem..Neve wrote:bogomdani wrote:sreco,pa i ti "znanstvenici" su kao Primadone,koje se utrkuju koja ce biti atraktivnija i respektabilnija...sva sredstva dozvoljena...retardirane izjave narocito,,.Neve wrote:Obama je politički nobelovac, on je kao missice, za mir :D
Gle,ima pametnih Zenkija,ti si primjer,cak mogu reci da bolje se snalazite u postojecem svijetu,ali Primjenjena aktivnost,u tim bransama je minorna,naspram bogomdanosti Moškijah...
skvik svik skvik
Guest- Guest
longi na respiratornom :-)asilovski wrote:Deda i Đoda na aparatima hheheh
2014-04-12
normalno da je tako, ovo je za malo paljenja da svi ne pozaspu 8-)Leviathan2 wrote:pfff, jebote, rubrika za kaffe sa net.hr, muski zenski i marsovski superiorniji geni i umovi, ako je netko idiot onda je idiot i pomoci nema, ja znam dovoljno muskih i zenskih idiota a i pametnijeh ljudi da nema razlike, svi ljudi nisu i ne mogu biti isti, niti ce kad biti, jedni pametniji od drugih al nikad samo jedni pametniji od drugijeh, nit je zenska budala veca budala od muske,
ajmo sad o tomu ko ce lakse prezivjeti njukanje, zene muskarci il stakori
2014-04-12
dragi arapi mi smo chuchnuli, vi ste nam zadnja nada
2014-04-19
Beli šlemovi hehehe taj Nobel je postao sprdačina teškakic wrote:bela pantera haha
Kermit-
2014-04-17
Zašto ja ?maggie13 wrote:longi na respiratornom :-)asilovski wrote:Deda i Đoda na aparatima hheheh
2014-04-11
RayMabus wrote:Nisam. Pa ja sam miljon puta reako da su ženske superiornije od muških al da to ne vrijedi kad nalete na : sjedi sdesna ocu.Neve wrote:btw, longi na defibrilatoru i kisiku
a možda je od uzrujanosti trgnuo i koju ljutu
PS : Ja se nemam šta dodvorat ženama .....ja znam da je prijetnja na tijelu pa ti lijepo svaku kost u tijelu polomim i to je to.
BATINA JE IZAŠLA IZ RAJA.
2014-04-11
RayMabus wrote:Današnji zapadni muškarci su mekušci , uglavnom. Zatim imamo žene koje ovo kuže pa se neprave pametne. Zanimljivo ja s takvima nemam problema.RayMabus wrote:Rezime : žene su superiornije od muškaraca batina je superiornija od žena.
Ovo vam je u biti prirodna ravnoteža : žena koja nije bahata , muški je poštuje i ona je superiorna.
I sve štima.
Gdje je problem ?
U muškima koji su mekušci jer je odavno trebalo mnogima od njih da razbiju glawe jer su prebahate postale.
2014-04-11
Ha ha ha baš ću ja bit na respiratorima od činjenice da su žene superiornije od muškaraca .....pa ja to stalno goworim da jesu.
Ne čitate jel.
Tesla o ženama: Civilizacija će propasti jer žene žele biti ravnopravne s muškarcima
Ne čitate jel.
Tesla o ženama: Civilizacija će propasti jer žene žele biti ravnopravne s muškarcima
Danas je, navodi znanstvenik, takva žena nestala, a na njeno mjesto "došla je žena koja misli da je njen glavni uspjeh u životu u tome da se što više izjednači sa muškarcem, odijevanjem, glasom i postupcima, u sportovima i dostignućima svake vrste". - Žene postaju jače od muškaraca, i fizički i mentalno. Svijet je iskusio mnoge tragedije, ali po mom mišljenju najveća od svih tragedija je sadašnje ekonomsko stanje, u kom se žene nadmeću s muškarcima, i u mnogim slučajevima zaista i uspijevaju da zauzmu njihovo mjesto u profesijama i industriji. Ova rastuća tendencija žena da bace muškost u sjenu predstavlja znak propadanja civilizacije – rekao je Tesla, prenosi “Blic”. Kako je istakao Tesla u jednom intervjuu, žene kakve je obožavao su nestale, a zamijenile su ih one koje smatraju da u svemu treba da se izjednače s muškarcima. On je tada dodao da su sva dostignuća muškaraca bila inspirirana i nadahnuta ljubavlju ženi, ali da su žene umjesto pobjednica postale žrtve. - U njenom životu nema zadovoljstva. Ambiciozna je, često preko svojih prirodnih sposobnosti, da postigne sve što želi. Žene suviše često zaboravljaju da ne mogu sve biti primadone i filmske zvijezde – kaže Tesla. Znanstvenik iz Smiljana istaknuo je i da će zbog toga naša civilizacija potonuti u stanje koje nalazimo kod pčela, mrava i drugih insekata – u kom se mužjaci bezobzirno ubijaju. “U toj matrijarhalnoj imperiji bit će zavedena ženska pravila”, naveo je Tesla. „Praktično sva velika dostignuća muškarca dosad bila su nadahnuta njegovom ljubavlju i posvećenošću ženi. Muškarac je bio nadahnut za velike stvari jer je neka žena vjerovala u njega, jer je želio zaslužiti njeno divljenje i poštovanje. Zato se borio za nju i stalno iznova riskirao svoj život”, kaže Tesla.Nikola Tesla objasnio je u kolovozu 1924. u ekskluzivnoj izjavi 'Galvestone Daily News' zašto se nije nikada ženio. Kako se navodi, Tesla je najprije istaknuo da je žena superiornija u odnosu na muškarca, ali da je to bilo nekad.
On potom analizira posljedice želje suvremene žene da se izjednači sa muškarcem: Žene koje su neprestano uzbuđene zbog svoje ogromne ambicije da nadmaše muškarca u ovoj igri u isto vrijeme gube nešto što na kraju, čini mi se, vrijedi mnogo više nego što prazne počasti poslovnog ili profesionalnog uspjeha ikada mogu donijeti.” Na kraju, Tesla podsjeća da je povijest puna primjera predivnog utjecaja neobičnih žena. „Među njima su i majke velikih muškaraca. Ali njihov utjecaj ne leži u riješenosti da nadmaše muškarca, ni da se natječe s njim. Možda zato što predstavlja finiji i osjetljiviji instrument, žena instinktivno zna svoju moć i razumije da njen stupanj leži u visokom položaju koji zauzima. Ali ono što je uzvišeno nikada se ne spušta na razinu običnog”, zaključuje Tesla. Što je Tesla govorio o ženama "Moć prave žene je tako velika, da vjerujem da bi lijepa žena - a to će reći lijepa duhom, ponašanjem i mislima, lijepa u svakom pogledu, neka vrsta boginje - ako bi se iznenada pojavila na zemlji, mogla zapovijedati cijelim svijetom". Uredništvo 'Galvestona' o Teslinim stavovima "Ova gledišta gospodina Nikole Tesle bit će primljena s velikim interesovanjem, slagali se mi ili ne s idejom da žena u svojoj novoj ulozi predstavlja mračnu silu koja će srušiti i upropastiti čitavu našu društvenu strukturu. U pitanju je čovjek koji je, u principu, priznat kao jedan od najvećih umova našeg doba”, stoji u završnoj napomeni uredništva lista.
2014-04-11
Smiješni ste. Kako ja mogu bit na respiratorima kad ja to STALNO tvrdim ???!!!???
2014-04-11
A ja sam wan jači od Tesle po pitanju duhowne hijerarhije pa njegow tekst ima i moj nastawak a glasi : SWE ČU WAM KOSTI POLOMIT.RayMabus wrote:Smiješni ste. Kako ja mogu bit na respiratorima kad ja to STALNO tvrdim ???!!!???
Rezime : žene su superiornije od muškaraca batina je superiornija od žena.
2014-04-11
Stwarno ste teški debili. Postam wam miljon puta da je žena superiornija od muškoga i onda sam ja na aparataima.
Ma treba wam swaku kost u tijeli polomit samo zato šta neznate čitat sa RAZUMIJEWANJEM.
SAMO ZATO WAM TREBA SWE KOSTI POLOMIT.
Ma treba wam swaku kost u tijeli polomit samo zato šta neznate čitat sa RAZUMIJEWANJEM.
SAMO ZATO WAM TREBA SWE KOSTI POLOMIT.
2014-04-11
Ne razuijete na hrwatski tekst od Tesle ? Očete na kineski možda pa možda ga onda bolje razuijete tako.
Tako i u wezi i u braku. Ma triba wam glawu stuč oba zid samo zbog owoga.
NAUČI JEZIK KOJIM GOWORIŠ.
OSNOWA KOMUNIKAČIJE.
IDIOTKINJE UOBRAŽENE.
Tako i u wezi i u braku. Ma triba wam glawu stuč oba zid samo zbog owoga.
NAUČI JEZIK KOJIM GOWORIŠ.
OSNOWA KOMUNIKAČIJE.
IDIOTKINJE UOBRAŽENE.
2014-04-11
sta si se ti zapalio, zenama danas ne trebaju muskarci za reprodukciju, i zato je to plus za taj spol, karakteristika koju muski nemaju i eto.
Zanimljiva razmisljanja, ali cini mi se da covjek mijesa svoja uvjerenja sa znanoscu, i koristi parcijalno znanstvene argumente kako bi potkrijepio svoja politicka stajalista. Nema tu tipicno znanstvene hladnoce i suzdrzanosti kroz prezentaciju probrane mase statistickih podataka dobivenih kroz desetljeca prikupljanja i obrade.
Nobelovu nagradu je najbolje ne komentirati. :)
Nobelovu nagradu je najbolje ne komentirati. :)
Guest- Guest
kic wrote:sta si se ti zapalio, zenama danas ne trebaju muskarci za reprodukciju, i zato je to plus za taj spol, karakteristika koju muski nemaju i eto.
Znanje , odgovornost i kontrola
ex-iskon :: Društvo :: Psihologija
Page 1 of 2 • Share • Actions
Page 1 of 2 • 12
Znanje , odgovornost i kontrola
by RayMabus on Sat 12 Apr - 17:36Znanje , odgovornost i kontrola
Teško je biti odgovoran za nešto ili kontrolirati nešto ako nemate ZNANJA o tome.
Besmisleno je pokušati kontrolirati nešto ili čak znati nešto bez ODGOVORNOSTI.
Teško je u potpunosti znati nešto ili biti odgovoran za nešto oko čega nemate nikakvu KONTROLU , pokušate li drukčije , rezultat može biti poražavajući.
Naravno , čovjek može bježati od života i sjediti na tamnoj strani mjeseca , ne radeći i ne misleći ništa. U tom slučaju ne treba niti ništa znati , ni za što biti odgovoran i ništa kontrolirati. Bio bi zasigurno nesretan i zasigurno mrtav , što se tiče njega samog i svega ostalog.
Izlaz iz apatije ili neaktivnosti je ZNATI nešto o tome , preuzeti nešto odgovornosti za svoje stanje i situaciju u kojoj se osoba nalazi , i KONTROLIRATI samoga sebe do točke kad je kontrola postavljena u postojeću situaciju kako bi ta situacija krenula u pravom smjeru. Treba DOZNATI zašto su stvari krenule krivim smjerom , preuzeti ODGOVORNOST za to i KONTROLIRATI situaciju da bi se je usmjerilo prema idealnoj sceni.
Malo – pomalo , čovjek može sve izvesti na pravi put.
POVEĆAVAJUĆI ZNANJE u svim područjima života.
POVEĆAVAJUĆI ODGOVORNOST u svim područjima života.
POVEĆAVAJUĆI KONTROLU u svim područjima života.
Raščlanite li bilo koju situaciju prema ovoj osnovi , općenito ćete uspjeti.
2014-04-11
Šta sam se zapalio ?kic wrote:sta si se ti zapalio, zenama danas ne trebaju muskarci za reprodukciju, i zato je to plus za taj spol, karakteristika koju muski nemaju i eto.
Pa miljon puta sam posta tekst u kojem lijepo piše da su žene superiornije od muških.
I ŠTA ME NA KRAJU DOČEKA ?
LONGI NA APARATIMA ?
JEL TI ZNAŠ DI JE PROBLEM ?
ONE NEZNAJU HRWATSKI JEZIK.
2014-04-11
E PA KAD NEZNAŠ HRWATSKI JEZIK PA MENI WIŠE DOPIZDI OBJAŠNJAWAT ONDA TI JA PRIČAM JEZIKOM KAMENOG DOBA ....ŠAKA U GLAWU I DOWIĐEMA.RayMabus wrote:Šta sam se zapalio ?kic wrote:sta si se ti zapalio, zenama danas ne trebaju muskarci za reprodukciju, i zato je to plus za taj spol, karakteristika koju muski nemaju i eto.
Pa miljon puta sam posta tekst u kojem lijepo piše da su žene superiornije od muških.
I ŠTA ME NA KRAJU DOČEKA ?
LONGI NA APARATIMA ?
JEL TI ZNAŠ DI JE PROBLEM ?
ONE NEZNAJU HRWATSKI JEZIK.
2014-04-11
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u
» Kabinet Liz Truss prva britanska vlada bez bijelih heteroseksualnih muškaraca na najvišim funkcijama
» The Washington Post: objektivnost je distorzija realnosti diktirana od strane bijelih muskaraca i njihovog svjetonazora
» Žene žele nositi zaštitne maske i nakon pandemije kako bi se skrivale od neugodnih muškaraca
» Zašto žene žive duže od muškaraca
» Kabinet Liz Truss prva britanska vlada bez bijelih heteroseksualnih muškaraca na najvišim funkcijama
» The Washington Post: objektivnost je distorzija realnosti diktirana od strane bijelih muskaraca i njihovog svjetonazora
» Žene žele nositi zaštitne maske i nakon pandemije kako bi se skrivale od neugodnih muškaraca
» Zašto žene žive duže od muškaraca
Page 4 of 6