Nobelovac Robert Trivers: Žene i crnci su superiorniji od bijelih muškaraca
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Nobelovac Robert Trivers: Žene i crnci su superiorniji od bijelih muškaraca
Sama činjenica da vjerojatno podržava Hillary dovoljno govori koliko vrijedi njegova umnost i govorancijaasilovski wrote:ma priča gluposti, eo Neve zašto među ostalim ovakvi tpisi dobijaju Nobela:Neve wrote:btw u razgovoru koji očito nisi pročitao kaže da ga feministice ne mogu živog smisliti, a tamo navodi i zaštoasilovski wrote:feminizam
Hahahaha, o moj Bože. To je najstrašnija stvar koja se dogodila u američkoj povijesti, a ja sam se rodio u II. svjetskom ratu. Taj tip je jeftini varalica. Cijeli svoj imperij izgradio je na varanju, na otimanju tuđeg novca. Mogućnost da SAD izabere jeftinog varalicu da vodi zemlju koja ima neproporcionalan utjecaj na svijet je zastrašujuća. Nedavno je izašao jedan članak o Donaldu Trumpu.
Znači "njstrašnija stvar je Trump jer nema srama niti smisla za humor, a ne smeta mu što je Hillary pobila tisuće ljudi, što prodaje svoj utjecaj za pozicije, što je prevarila Bernia Sandersa, što prima mito od Goldman Sachsa itd to mu sve ne smeta i želi da dođe Hillary jer isti ti koji plaćaju njegova "istraživanja" plaćaju i hillarine govore
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: Nobelovac Robert Trivers: Žene i crnci su superiorniji od bijelih muškaraca
eto ekipe koju podržava Nobelovac
Kermit-
2014-04-17
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u
» Kabinet Liz Truss prva britanska vlada bez bijelih heteroseksualnih muškaraca na najvišim funkcijama
» The Washington Post: objektivnost je distorzija realnosti diktirana od strane bijelih muskaraca i njihovog svjetonazora
» Žene žele nositi zaštitne maske i nakon pandemije kako bi se skrivale od neugodnih muškaraca
» Zašto žene žive duže od muškaraca
» Kabinet Liz Truss prva britanska vlada bez bijelih heteroseksualnih muškaraca na najvišim funkcijama
» The Washington Post: objektivnost je distorzija realnosti diktirana od strane bijelih muskaraca i njihovog svjetonazora
» Žene žele nositi zaštitne maske i nakon pandemije kako bi se skrivale od neugodnih muškaraca
» Zašto žene žive duže od muškaraca
Page 6 of 6