Nobelovac Robert Trivers: Žene i crnci su superiorniji od bijelih muškaraca
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Nobelovac Robert Trivers: Žene i crnci su superiorniji od bijelih muškaraca
http://www.index.hr/vijesti/clanak/jedan-od-najvecih-mislilaca-za-index-religije-su-sve-okrenule-naglavacke-zene-su-superiorne/924489.aspx
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Re: Nobelovac Robert Trivers: Žene i crnci su superiorniji od bijelih muškaraca
Deda i Đoda na aparatima hheheh
Kermit-
2014-04-17
Znao sam da je to čovjek kojega je časopis Times uvrstio među 100 najvećih znanstvenika 20. stoljeća, da ga je psiholog i popularizator znanosti Steven Pinker opisao kao jednog od najvećih mislilaca u povijesti zapadne misli , a također mi je bilo poznato da je vodio iznimno uzbudljiv život; među ostalim bio je i član Crnih Pantera.
Kermit-
2014-04-17
otvorio sam link, nigdje se ne spominje crnci,
Guest- Guest
jbt postao si kao i novinar, stavljaš jedan naslov, a u članku piše drugačije..
Guest- Guest
Ako spominje žene, drugo nije bitno.dva brata wrote:otvorio sam link, nigdje se ne spominje crnci,
Trinity-
2014-04-17
cuj njuTriny wrote:Ako spominje žene, drugo nije bitno.dva brata wrote:otvorio sam link, nigdje se ne spominje crnci,
Regoč-
2015-08-21
Nemam komentara...Vaše tijelo je takvo kakvo jest...No, Vi, Vi ste nešto što je bolje od Vašeg tijela...
red wolf-
2016-02-10
ne znam baš...Cure sa kojima sam Općio,uvijek su govorile da sam mazni mačak dobre duše,ali onaj doli,Kitonja je uvijek pobrao uzdah i ovacije,uz ceznjive poglede...Sad ebi ga...red wolf wrote:Nemam komentara...Vaše tijelo je takvo kakvo jest...No, Vi, Vi ste nešto što je bolje od Vašeg tijela...
Guest- Guest
Ti,ili si poklonik istočnjačkih gnoza,ili naginješ zgotovljenoj datosti.red wolf wrote:Nemam komentara...Vaše tijelo je takvo kakvo jest...No, Vi, Vi ste nešto što je bolje od Vašeg tijela...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Budala je, psihijatrijski slučaj, dokopao se službenoga kompa kad je doktor otišao doma pa sad tipka.jastreb wrote:Ti,ili si poklonik istočnjačkih gnoza,ili naginješ zgotovljenoj datosti.red wolf wrote:Nemam komentara...Vaše tijelo je takvo kakvo jest...No, Vi, Vi ste nešto što je bolje od Vašeg tijela...
A sto ste takvi prema Ezeku..pa nikog u biti ne dira..
Guest- Guest
ja sam npr rekao svima koji zagovoraju depopulaciju da pocnu od sebe,ali jbg,oni bi poceli odnekle drugdje,i tu nastaje problem
2014-04-14
Bome, meni se htio uvući u guzicu, jedva sam ga spriečio. Još mi je i sad šupak stisnut od naprezanja!bogomdani wrote:A sto ste takvi prema Ezeku..pa nikog u biti ne dira..
Upravo tako, svjedoči za svoja uvjerenja.Winter is coming wrote:ja sam npr rekao svima koji zagovoraju depopulaciju da pocnu od sebe,ali jbg,oni bi poceli odnekle drugdje,i tu nastaje problem
Samo se majistori svijetlosti inkarniraju u preko 90% slučajeva u muškarce jer tako su sigurni da ce se bazirat ina svoj cilj a ne ostat trudni i tu inkarnaciju posvetit nečemu tako banalnim kao šta je odgoj malog broja pojedinaca ......buduči da oni odgajaju cijele rase i društva.
Pa se lijepo napušite kurza i idite u banku sperme il se guzite ciganima i Arapima da vam naprave bebe jer ovi muški šta imaju nešto soli u glavi nece.
Pa se lijepo napušite kurza i idite u banku sperme il se guzite ciganima i Arapima da vam naprave bebe jer ovi muški šta imaju nešto soli u glavi nece.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Aaa..???' Dis mast bi love...e-bi ga,Reg..ne mos covjeku zamjeriti...bolje on nego da ti se Longi pokusa zavuci..Cojek od 2 metra....Regoč wrote:Bome, meni se htio uvući u guzicu, jedva sam ga spriečio. Još mi je i sad šupak stisnut od naprezanja!bogomdani wrote:A sto ste takvi prema Ezeku..pa nikog u biti ne dira..
Guest- Guest
Pa če biti duhovna lekcija koja se zove :RayMabus wrote:Samo se majistori svijetlosti inkarniraju u preko 90% slučajeva u muškarce jer tako su sigurni da ce se bazirat ina svoj cilj a ne ostat trudni i tu inkarnaciju posvetit nečemu tako banalnim kao šta je odgoj malog broja pojedinaca ......buduči da oni odgajaju cijele rase i društva.
Duhovna lekcija koja se zove : JEDI GOVNA UMIŠLJENA SMEČARKO.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u
» Kabinet Liz Truss prva britanska vlada bez bijelih heteroseksualnih muškaraca na najvišim funkcijama
» The Washington Post: objektivnost je distorzija realnosti diktirana od strane bijelih muskaraca i njihovog svjetonazora
» Žene žele nositi zaštitne maske i nakon pandemije kako bi se skrivale od neugodnih muškaraca
» Zašto žene žive duže od muškaraca
» Kabinet Liz Truss prva britanska vlada bez bijelih heteroseksualnih muškaraca na najvišim funkcijama
» The Washington Post: objektivnost je distorzija realnosti diktirana od strane bijelih muskaraca i njihovog svjetonazora
» Žene žele nositi zaštitne maske i nakon pandemije kako bi se skrivale od neugodnih muškaraca
» Zašto žene žive duže od muškaraca
Page 1 of 6