ZOKI:Želim postati predsjednik
Page 1 of 1
ZOKI:Želim postati predsjednik
http://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/globus-ekskluzivno-otkriva-planove-bivseg-premijera-zoran-milanovic-se-na-velika-vrata-vraca-u-politiku/5111762/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: ZOKI:Želim postati predsjednik
Nikako. To je jedna paradna funkcija i služi za primanje nižih stranih činovnika i šefova kulturno umjetničkih društava i tu treba bit netko ugodnog izgleda i uglađenog ponašanja. Kolinda je stvorena za to, još kad smrša dvije tri kile bit će savršena.
Milanović je malo ostario i bolje da se ne pojavljuje po vani, ispast će da ga trujemo ko Viktora Juščenka.
Milanović je malo ostario i bolje da se ne pojavljuje po vani, ispast će da ga trujemo ko Viktora Juščenka.
Navodno Milanoviću nude posao premijera u Crnoj gori, oduševljeni su njegovom radnom etikom
Što je?Najurili ga s posla i odmah bi u predsjednike.Nek ide malo u fušu lijepiti pločice ili na knauf ako mu bolje odgovara.Nikad nije kasno nešto pošteno i korisno početi radit.
vili40-
2015-08-02
Pa komotno bi mogao biti predsjednik jer i ova Kolinda je curac od ovce. Ponaša se kao ona tri majmuna... Ništa ne vidi, ništa čuje a ništa ni ne govori.
kak sad pa zar nije on rekao da je taj poso precijenjen i da je bzvz trošit novce na izbor za tu funkciju neg da se to treba u kafeteriji izdogovarat....
2015-08-08
malo mi čudno to, jer sam na vlastite uši čula kad je rekao da ga ta funkcija ne zanima.michaellcmacha wrote:kak sad pa zar nije on rekao da je taj poso precijenjen i da je bzvz trošit novce na izbor za tu funkciju neg da se to treba u kafeteriji izdogovarat....
Guest- Guest
mogao bi umjesto propalog buleta pisati o skupim vinima i finim restoranima za žutarnji, dobro se kuži u materiju, meze i cuga džabe, dobra lova
Koliko vidim u članku nigdje on to sam ne izjavljuje nego jutarnji pušta probne balone. Drugo, koliko puta je u politici pogažena vlastita riječ, vodeća pozicija daje onaj adrenalin, pozitivan stres od čega čovjek postane pomalo ovisan pa me ne bi čudilo....Noor wrote:malo mi čudno to, jer sam na vlastite uši čula kad je rekao da ga ta funkcija ne zanima.michaellcmacha wrote:kak sad pa zar nije on rekao da je taj poso precijenjen i da je bzvz trošit novce na izbor za tu funkciju neg da se to treba u kafeteriji izdogovarat....
Sad si me sjetio, Orešković Građevinsky je tražio specifikaciju računa od 100.000,00 kuna koje su on dica i žena proždrali u onoj vili pa kaže ako je u redu platit će iz svog džepa., zaboravih otvorit temu..marcellus wrote:mogao bi umjesto propalog buleta pisati o skupim vinima i finim restoranima za žutarnji, dobro se kuži u materiju, meze i cuga džabe, dobra lova
udba wrote:Koliko vidim u članku nigdje on to sam ne izjavljuje nego jutarnji pušta probne balone. Drugo, koliko puta je u politici pogažena vlastita riječ, vodeća pozicija daje onaj adrenalin, pozitivan stres od čega čovjek postane pomalo ovisan pa me ne bi čudilo....Noor wrote:malo mi čudno to, jer sam na vlastite uši čula kad je rekao da ga ta funkcija ne zanima.michaellcmacha wrote:kak sad pa zar nije on rekao da je taj poso precijenjen i da je bzvz trošit novce na izbor za tu funkciju neg da se to treba u kafeteriji izdogovarat....
nije on tip za tu funkciju. pomalo nije ni kolinda, al su je ugurali u kalup..malo po malo.
sumnjam da bi i njega uspjeli.
Guest- Guest
Kolinda je savršena za to mjesto, engleski, kostimići, ljubav na sve strane, jedan dan joj dođu u dvore u narodnim nošnjama, drugi dan sportaši s medaljama i ne petlja se puno u politiku.Noor wrote:udba wrote:Koliko vidim u članku nigdje on to sam ne izjavljuje nego jutarnji pušta probne balone. Drugo, koliko puta je u politici pogažena vlastita riječ, vodeća pozicija daje onaj adrenalin, pozitivan stres od čega čovjek postane pomalo ovisan pa me ne bi čudilo....Noor wrote:malo mi čudno to, jer sam na vlastite uši čula kad je rekao da ga ta funkcija ne zanima.michaellcmacha wrote:kak sad pa zar nije on rekao da je taj poso precijenjen i da je bzvz trošit novce na izbor za tu funkciju neg da se to treba u kafeteriji izdogovarat....
nije on tip za tu funkciju. pomalo nije ni kolinda, al su je ugurali u kalup..malo po malo.
sumnjam da bi i njega uspjeli.
Milanović nije za primanje pionira iz prvog razreda koji su osvojili prvo mjestu u matematici, malo ga je vrijeme nagrizlo i bio bi frustriran jer njegove direktive ne bi imao tko sprovoditi.
podjebavanje plavuše in progress...
sitting_bull-
2015-09-28
Similar topics
» Šešelj će postati predsjednik Srbije,ako Vučić ne predloži dobrog kandidata.
» Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
» Zoki kao predsjednik već drugi dan se našao u sukobu interesa?
» Mozda Zoki da se sjeti da je predsjednik Hrvatske a ne dijela hrvatskog korpusa u BiH
» Hrvatima u BiH želim poručiti da je naš ustavni sistem takav da sam ja opet na ovom mjestu, ja sam vaš predsjednik glasali vi za mene ili ne
» Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
» Zoki kao predsjednik već drugi dan se našao u sukobu interesa?
» Mozda Zoki da se sjeti da je predsjednik Hrvatske a ne dijela hrvatskog korpusa u BiH
» Hrvatima u BiH želim poručiti da je naš ustavni sistem takav da sam ja opet na ovom mjestu, ja sam vaš predsjednik glasali vi za mene ili ne
Page 1 of 1