kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: kkkfffff llllmg hhggfggg (chat)
A te alfe, bete i game su ništa naspram jedne i jedine ujne.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč wrote:A te alfe, bete i game su ništa naspram jedne i jedine ujne.
nemoj biti partibrejker
Guest- Guest
Dread_Pirate_Roberts wrote:šta radi vladek?
piše mi obavijesti i claimove
Guest- Guest
ujna je zakonRegoč wrote:A te alfe, bete i game su ništa naspram jedne i jedine ujne.
dijagram-
2015-08-09
Eto, ne moš ni iskazat što osjećaš, a da te ne poklope.Noor wrote:Regoč wrote:A te alfe, bete i game su ništa naspram jedne i jedine ujne.
nemoj biti partibrejker
To je drugo. Mislim da kod Mihe nisam Nemanja, nego jedan stasiti pukovnik sa sabljom (falusna simbolika).Regoč wrote:Nije li logaritam Mihin? Onaj koji pokazuje da si Nemanja iz Svilajnca.
Nemanja je prepisano od Dede, jer on je jedini bil bistar pa dokučil igru.
Guest- Guest
to je vladek kojeg ja znam...Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:šta radi vladek?
piše mi obavijesti i claimove
Ujna iznad svega!dijagram wrote:ujna je zakonRegoč wrote:A te alfe, bete i game su ništa naspram jedne i jedine ujne.
maggie13 wrote:tako je:DEva wrote:Fatal attraction.maggie13 wrote:Klipane, pocela sam ti davat paznju nakon sto sam osjetila tvoje ustrajno obozavanje..kako se to zove ? :Dcrvenkasti wrote:Veber mrzi mene jer Megi voli mene, a ne njega. Ja volim Marcelusa, a on voli Vebera, a mene mrzi.
Jebeš život ...
Koliko mi je stihova napisao, slikica posvetio, zaprosio me, javno izrazio ljubav..kakva bih ja to bitch bila da ga ignoriram 8-)
Veber je još ustrajniji, a ti ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
Aha, i Deda je u toj igri.Eva wrote:To je drugo. Mislim da kod Mihe nisam Nemanja, nego jedan stasiti pukovnik sa sabljom (falusna simbolika).Regoč wrote:Nije li logaritam Mihin? Onaj koji pokazuje da si Nemanja iz Svilajnca.
krivo si shvatio...htjela sam reći, pusti nek se samohvale i samoveseleRegoč wrote:Eto, ne moš ni iskazat što osjećaš, a da te ne poklope.Noor wrote:Regoč wrote:A te alfe, bete i game su ništa naspram jedne i jedine ujne.
nemoj biti partibrejker
Guest- Guest
sad vec pocinjes otkrivati nase dogovore s pp-a..:Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:tako je:DEva wrote:Fatal attraction.maggie13 wrote:Klipane, pocela sam ti davat paznju nakon sto sam osjetila tvoje ustrajno obozavanje..kako se to zove ? :Dcrvenkasti wrote:Veber mrzi mene jer Megi voli mene, a ne njega. Ja volim Marcelusa, a on voli Vebera, a mene mrzi.
Jebeš život ...
Koliko mi je stihova napisao, slikica posvetio, zaprosio me, javno izrazio ljubav..kakva bih ja to bitch bila da ga ignoriram 8-)
Veber je još ustrajniji, a ti ništa.
2014-04-12
Neka njih, ja svoju ujnu hvalim, a selo neka laje.Noor wrote:krivo si shvatio...htjela sam reći, pusti nek se samohvale i samoveseleRegoč wrote:Eto, ne moš ni iskazat što osjećaš, a da te ne poklope.Noor wrote:Regoč wrote:A te alfe, bete i game su ništa naspram jedne i jedine ujne.
nemoj biti partibrejker
Regoč wrote:Ujna iznad svega!dijagram wrote:ujna je zakonRegoč wrote:A te alfe, bete i game su ništa naspram jedne i jedine ujne.
Guest- Guest
Svi, osim tebe izgleda. Iako i ti si mi dal ime. Živana je baš zvučno.Regoč wrote:Aha, i Deda je u toj igri.Eva wrote:To je drugo. Mislim da kod Mihe nisam Nemanja, nego jedan stasiti pukovnik sa sabljom (falusna simbolika).Regoč wrote:Nije li logaritam Mihin? Onaj koji pokazuje da si Nemanja iz Svilajnca.
Guest- Guest
nisu na vlasti..vec oporba...tesko je to...Eva wrote:Inače forumska špijunska bojna je lustrirana s Karamarkom. Sad glume babe narikače po forumu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma sad ih treba jebat da narastu.vuksadinare wrote:nisu na vlasti..vec oporba...tesko je to...Eva wrote:Inače forumska špijunska bojna je lustrirana s Karamarkom. Sad glume babe narikače po forumu.
Guest- Guest
Senzori se aktiviraju.Noor wrote:Regoč wrote:Ujna iznad svega!dijagram wrote:ujna je zakonRegoč wrote:A te alfe, bete i game su ništa naspram jedne i jedine ujne.
......bute na volej docekali...Eva wrote:Ma sad ih treba jebat da narastu.vuksadinare wrote:nisu na vlasti..vec oporba...tesko je to...Eva wrote:Inače forumska špijunska bojna je lustrirana s Karamarkom. Sad glume babe narikače po forumu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50