Zašto si nas zaključao?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zašto si nas zaključao?
auuuuu..ti neka poput Merkelice....itekako neces...darla wrote:bogomdani wrote:
a- da odjebes od sveca,posto te one ne dira??Ili bi bas da te dira...
A evo gosn. inzenjera ... da ja cu ti govoriti sto ces i kako i ako, navikni se.
Guest- Guest
bogomdani wrote:....itekako neces...
Ocu, ocu, skini se covjeku s repa, pronto.
darla- Admin
2015-10-22
-Kojem Covjeku,nikog ne proganjam,dzmrdz-a(dobro napisao) stitim..ako on kaze da mu se makem,ucinit cu to,drage volje..zasad ima moj suport..darla wrote:bogomdani wrote:....itekako neces...
Ocu, ocu, skini se covjeku s repa, pronto.
Guest- Guest
bogomdani wrote:
-Kojem Covjeku,nikog ne proganjam,dzmrdz-a(dobro napisao) stitim..ako on kaze da mu se makem,ucinit cu to,drage volje..zasad ima moj suport..
Bolje mu je da se u zivo blato zakopa, nego da ima tvoj "suport", a sad sikter.
darla- Admin
2015-10-22
Pa,ne vrijedjaju ga,definitivno...suport je dobar...ajd odheb....darla wrote:bogomdani wrote:
-Kojem Covjeku,nikog ne proganjam,dzmrdz-a(dobro napisao) stitim..ako on kaze da mu se makem,ucinit cu to,drage volje..zasad ima moj suport..
Bolje mu je da se u zivo blato zakopa, nego da ima tvoj "suport", a sad sikter.
Guest- Guest
bogomdani wrote:tko tebe dovede vamo,tako zviznutu u glavu..a Iruda ti...
Ajd ne seri vise, na pp se ulizujes, onda tuda glumis frajercinu, niti jedne vise, jel jasno?
darla- Admin
2015-10-22
hahahahaha...ti bi da ti ližem.,..samo sanjaj...nis od toga...pa frajer sam,..issutam copor tvojih sugavih pasa... ..upssss..sorry bilo je malo vise od jedne..sreco,pomiri se da tvoja nece biti zadnja...ban?..niti to nije zadnja..darla wrote:bogomdani wrote:tko tebe dovede vamo,tako zviznutu u glavu..a Iruda ti...
Ajd ne seri vise, na pp se ulizujes, onda tuda glumis frajercinu, niti jedne vise, jel jasno?
Jednostavno prepateticna si,da bi te tko cijenio ili se bojao,drzis se stila 90tih,i prvih modema,kada su Admini bili "polubozanstva"..van toka.si..
no,loptu na zemlju...reci cu isto sto i Kicu..ovaj forum,meni nije must have,jel,dakle,dva tjedna nisam bio na njemu,i dlaka je falila da se niti ne vratim..Odjedared sam imao i previse vremena,sto nije lose...dakle,tim nekim "zaplasivanjem" ili baniranjem ili terminalnim baniranjem,ne impresioniras me..
Možemo..ignorirati jedno drugo,sto je najpametnije..Nikog ja ne diram,ako mene nitko ne dira..Ne pašemo si,oke,i to je za ljude..
mozem nastaviti kvariti atmosferu na Forumu,sto nikom ne koristi....
dakle,ja se odmicem od Tebe,ti od mene. i svi budemo fini i pristojni...Nemoras pusu traziti,preponosna si...uzmi maslinovu grancicu..mudro je..
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zakuhava se: Suljo zaključao twitter
» Napisao glupost o Balkanu, Srbi i Hrvati ga toliko napali da je zaključao profil
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Napisao glupost o Balkanu, Srbi i Hrvati ga toliko napali da je zaključao profil
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 5 of 5