Zašto si nas zaključao?
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zašto si nas zaključao?
Stolječe dva gore dole ......sve je to relativno .....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Može i jedno i drugo, samo što je ovo prvo uobičajenije.Regoč wrote:Ipak Sava, a ne Savo.Starhemberg wrote:Starha ipak zna da Sv. Sava nije živio u 11. nego krajem 12. i početkom 13. st.... ;)
Guest- Guest
RayMabus wrote:Stolječe dva gore dole ......sve je to relativno .....
Vise sam rekao 11 vek figurativno da docaram dalju proslost ali eto poklopilo se sa stavrnim dogadjajima..
Guest- Guest
Je li ovo stvarni prikaz ili umjetničko viđenje?
Regoč-
2015-08-21
Uobicajenije je za Srbiju a za nas kraj je Savo.Starhemberg wrote:Može i jedno i drugo, samo što je ovo prvo uobičajenije.Regoč wrote:Ipak Sava, a ne Savo.Starhemberg wrote:Starha ipak zna da Sv. Sava nije živio u 11. nego krajem 12. i početkom 13. st.... ;)
Guest- Guest
A ja eto da dočaram da mi srpska povijest nije strana....nije toliko bitna faktografija.
Guest- Guest
Ma ....sve je to relativno .....tako je i Marko mislio da je ponedijeljak a kad ono utorak i zakasnio na Kosovo i jbga ...shit happens.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Stolječe dva gore dole ......sve je to relativno .....
Vise sam rekao 11 vek figurativno da docaram dalju proslost ali eto poklopilo se sa stavrnim dogadjajima..
2014-04-11
Instagram sigurno nije..kakvo pitanje..pa jel ti verujes da je Isus realno prikazan kao belac plavih ociju?Regoč wrote:
Guest- Guest
Aha, naime Savo mi je pokojni komšija pa mi je Sava bolje razlikovnosti radi, tipa osoba s "o", svetac s "a".Starhemberg wrote:Može i jedno i drugo, samo što je ovo prvo uobičajenije.Regoč wrote:Ipak Sava, a ne Savo.Starhemberg wrote:Starha ipak zna da Sv. Sava nije živio u 11. nego krajem 12. i početkom 13. st.... ;)
Pa znam, jedan moj pradjeda se zvao Savo. Mislim uobičajenije u pisanoj formi.dzmrdz wrote:Uobicajenije je za Srbiju a za nas kraj je Savo.Starhemberg wrote:Može i jedno i drugo, samo što je ovo prvo uobičajenije.Regoč wrote:Ipak Sava, a ne Savo.Starhemberg wrote:Starha ipak zna da Sv. Sava nije živio u 11. nego krajem 12. i početkom 13. st.... ;)
Guest- Guest
Starhemberg wrote:A ja eto da dočaram da mi srpska povijest nije strana....nije toliko bitna faktografija.
Bilo bi sramota da ti je strana jer si kako cujem zavrsio istoriju
Guest- Guest
kak nema pa cijelo vrijeme vrlo uljudno, disciplinirano i civilizirano raspravljamo kako je jugoslavija prdnula u krc i kako se neki zbog tog fakta do dana današnjeg nisu oporavili... s tim da su se neki usosili za vrijeme dok se iza te prdekane dimilo, a neki pak poslije... uglavnom tema je bila čist ok.... usput sjebo si mnogima priliku da odgovore čejenu džangi na njegovim prije svega nemuštim i nedoraslim prozivkama i glupavim uvredama hornija koji ničim nije zaslužio da ga ti prekodrinski dripci vrijeđaju i omalovažavaju i da dovode u pitanje njegov nacionalni status, političko opredijeljenje i osobna stajališta po pitanju međunacionalnih odnosa koja su btw u mnogim slučajevima više u redu, i općenito ispravnija, a ako ćemo biti iskreni od nas većine uključujući i mene.... eto meni je iskreno žao što si nas u toj mjeri zakinuo, ali ništa zato naići će bezlik, pa ćemo ga pofuriti.... ;)...kic wrote:nisam vas nego temu, koja vise nema veze s vezom..
2015-08-08
Naravno da ne, ali Rastko je živio, u odnosu na Isusa, nedavno, bio je važna osoba i velika je vjerojatnost da su ga naslikali još za života, stoga ne bi bilo nemoguće da nam je sačuvan njegov stvarni lik.dzmrdz wrote:Instagram sigurno nije..kakvo pitanje..pa jel ti verujes da je Isus realno prikazan kao belac plavih ociju?Regoč wrote:
Regoč-
2015-08-21
Zapravo za Slavonce isto na "a": Franja, Stipa, Tunja, Joza.dzmrdz wrote:Uobicajenije je za Srbiju a za nas kraj je Savo.Starhemberg wrote:Može i jedno i drugo, samo što je ovo prvo uobičajenije.Regoč wrote:Ipak Sava, a ne Savo.Starhemberg wrote:Starha ipak zna da Sv. Sava nije živio u 11. nego krajem 12. i početkom 13. st.... ;)
U Dalmaciji kazu, bar Srbi, SAVA i to brzo, kod men kazu SAA-VO..otegnuto..
Guest- Guest
ti horni, svašta znaš.... :)))), al neš reć....;)Starhemberg wrote:Starha ipak zna da Sv. Sava nije živio u 11. nego krajem 12. i početkom 13. st.... ;)
2015-08-08
I tako je nastala ona slavna rečenica koju je kraljević Marko izrekao tog jutra dok se umivao pa onda pitao slugu : Koji je danas dan ? A ovaj odgovorio : Utorak a kraljević Marko izrekao tu povijesnu rečenicu : A jbte zakasnit ću na Kosovo.RayMabus wrote:Ma ....sve je to relativno .....tako je i Marko mislio da je ponedijeljak a kad ono utorak i zakasnio na Kosovo i jbga ...shit happens.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Stolječe dva gore dole ......sve je to relativno .....
2014-04-11
Navodno je najvjerniji njegov portret onaj na fresci u manastiru Mileševa.Regoč wrote:Naravno da ne, ali Rastko je živio, u odnosu na Isusa, nedavno, bio je važna osoba i velika je vjerojatnost da su ga naslikali još za života, stoga ne bi bilo nemoguće da nam je sačuvan njegov stvarni lik.dzmrdz wrote:Instagram sigurno nije..kakvo pitanje..pa jel ti verujes da je Isus realno prikazan kao belac plavih ociju?Regoč wrote:
Guest- Guest
Pitacu jednu moju drugaricu, ona se bavi ikonopisanjem bas takvim kakav je na slici stil.Regoč wrote:Naravno da ne, ali Rastko je živio, u odnosu na Isusa, nedavno, bio je važna osoba i velika je vjerojatnost da su ga naslikali još za života, stoga ne bi bilo nemoguće da nam je sačuvan njegov stvarni lik.dzmrdz wrote:Instagram sigurno nije..kakvo pitanje..pa jel ti verujes da je Isus realno prikazan kao belac plavih ociju?Regoč wrote:
Guest- Guest
Zasto mi stalno trazi pri svakoj objavi da unesem neki kod? kao oni kad dokazujes da nisi robot i sl..???
Guest- Guest
Zato šta je slika Sv.Save kodirana.dzmrdz wrote:Zasto mi stalno trazi pri svakoj objavi da unesem neki kod? kao oni kad dokazujes da nisi robot i sl..???
Neke slike su kodirane pa to traži kad postaš.
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zakuhava se: Suljo zaključao twitter
» Napisao glupost o Balkanu, Srbi i Hrvati ga toliko napali da je zaključao profil
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Napisao glupost o Balkanu, Srbi i Hrvati ga toliko napali da je zaključao profil
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 2 of 5