Zašto si nas zaključao?
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zašto si nas zaključao?
Zato šta je slika Sv.Save kodirana.dzmrdz wrote:Zasto mi stalno trazi pri svakoj objavi da unesem neki kod? kao oni kad dokazujes da nisi robot i sl..???
Neke slike su kodirane pa to traži kad postaš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ali nitko zapravo pouzdano ne zna da je to baš on kakav je bio? Može biti i umjetnički rad slikara koji ga nije poznavao pa je slikao po nadahnuću?Starhemberg wrote:Navodno je najvjerniji njegov portret onaj na fresci u manastiru Mileševa.Regoč wrote:Naravno da ne, ali Rastko je živio, u odnosu na Isusa, nedavno, bio je važna osoba i velika je vjerojatnost da su ga naslikali još za života, stoga ne bi bilo nemoguće da nam je sačuvan njegov stvarni lik.dzmrdz wrote:Instagram sigurno nije..kakvo pitanje..pa jel ti verujes da je Isus realno prikazan kao belac plavih ociju?Regoč wrote:
Je li ovo stvarni prikaz ili umjetničko viđenje?
Regoč-
2015-08-21
zajebavas me?RayMabus wrote:Zato šta je slika Sv.Save kodirana.dzmrdz wrote:Zasto mi stalno trazi pri svakoj objavi da unesem neki kod? kao oni kad dokazujes da nisi robot i sl..???
Guest- Guest
No nije svako zlo za zlo jer je Anjštajn stolječima nakon po ovom događaju stvorio teoriju relativiteta pa se tako Srbi mogu s pravom zvati praoci te teorije ....izgubiš Kosovo a dobiješ relativnosti .....posebno sa eu oko točaka za ulazak u istu.RayMabus wrote:I tako je nastala ona slavna rečenica koju je kraljević Marko izrekao tog jutra dok se umivao pa onda pitao slugu : Koji je danas dan ? A ovaj odgovorio : Utorak a kraljević Marko izrekao tu povijesnu rečenicu : A jbte zakasnit ću na Kosovo.RayMabus wrote:Ma ....sve je to relativno .....tako je i Marko mislio da je ponedijeljak a kad ono utorak i zakasnio na Kosovo i jbga ...shit happens.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Stolječe dva gore dole ......sve je to relativno .....
Vise sam rekao 11 vek figurativno da docaram dalju proslost ali eto poklopilo se sa stavrnim dogadjajima..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
zajebava te..i meni je trazilo..e sad..nakon toga mi je Fajervol cijuknuo i blokirao neke aktivnosti...mozda te netko hoce po upisu pokusati locirati..dzmrdz wrote:zajebavas me?RayMabus wrote:Zato šta je slika Sv.Save kodirana.dzmrdz wrote:Zasto mi stalno trazi pri svakoj objavi da unesem neki kod? kao oni kad dokazujes da nisi robot i sl..???
Guest- Guest
Je, je , evo mi ga tražimo ... Ko tebe.bogomdani wrote:zajebava te..i meni je trazilo..e sad..nakon toga mi je Fajervol cijuknuo i blokirao neke aktivnosti...mozda te netko hoce po upisu pokusati locirati..dzmrdz wrote:zajebavas me?RayMabus wrote:Zato šta je slika Sv.Save kodirana.dzmrdz wrote:Zasto mi stalno trazi pri svakoj objavi da unesem neki kod? kao oni kad dokazujes da nisi robot i sl..???
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Interesantno da samo trazi kad je slika u sadrzaju poruke..bogomdani wrote:zajebava te..i meni je trazilo..e sad..nakon toga mi je Fajervol cijuknuo i blokirao neke aktivnosti...mozda te netko hoce po upisu pokusati locirati..dzmrdz wrote:zajebavas me?RayMabus wrote:Zato šta je slika Sv.Save kodirana.dzmrdz wrote:Zasto mi stalno trazi pri svakoj objavi da unesem neki kod? kao oni kad dokazujes da nisi robot i sl..???
Guest- Guest
I meni se to dogadja,al znam da me trazi susjedakaja_333 wrote:Je, je , evo mi ga tražimo ... Ko tebe.bogomdani wrote:zajebava te..i meni je trazilo..e sad..nakon toga mi je Fajervol cijuknuo i blokirao neke aktivnosti...mozda te netko hoce po upisu pokusati locirati..dzmrdz wrote:zajebavas me?RayMabus wrote:Zato šta je slika Sv.Save kodirana.dzmrdz wrote:Zasto mi stalno trazi pri svakoj objavi da unesem neki kod? kao oni kad dokazujes da nisi robot i sl..???
dijagram-
2015-08-09
I sto je u tome cudno.??,..svakodnevno pokazujete i znatno zesce manifestacije paranoizma...kaja_333 wrote:Je, je , evo mi ga tražimo ... Ko tebe.bogomdani wrote:zajebava te..i meni je trazilo..e sad..nakon toga mi je Fajervol cijuknuo i blokirao neke aktivnosti...mozda te netko hoce po upisu pokusati locirati..dzmrdz wrote:zajebavas me?RayMabus wrote:Zato šta je slika Sv.Save kodirana.dzmrdz wrote:Zasto mi stalno trazi pri svakoj objavi da unesem neki kod? kao oni kad dokazujes da nisi robot i sl..???
Guest- Guest
Mi? To sad kao kad luđak tvrdi da su doktori ludi..bogomdani wrote:I sto je u tome cudno.??,..svakodnevno pokazujete i znatno zesce manifestacije paranoizma...kaja_333 wrote:Je, je , evo mi ga tražimo ... Ko tebe.bogomdani wrote:zajebava te..i meni je trazilo..e sad..nakon toga mi je Fajervol cijuknuo i blokirao neke aktivnosti...mozda te netko hoce po upisu pokusati locirati..dzmrdz wrote:zajebavas me?RayMabus wrote:
Zato šta je slika Sv.Save kodirana.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i meni je isto tako bilo,upisao kod i nije vise trazilo..e sad,postao sam tisce slika,samo,kad je ovdje atmosfera bila "zagrijana" raspravom..dzmrdz wrote:Interesantno da samo trazi kad je slika u sadrzaju poruke..bogomdani wrote:zajebava te..i meni je trazilo..e sad..nakon toga mi je Fajervol cijuknuo i blokirao neke aktivnosti...mozda te netko hoce po upisu pokusati locirati..dzmrdz wrote:zajebavas me?RayMabus wrote:Zato šta je slika Sv.Save kodirana.dzmrdz wrote:Zasto mi stalno trazi pri svakoj objavi da unesem neki kod? kao oni kad dokazujes da nisi robot i sl..???
instaliraj si yandex,pa preusmjeri preko servera u Moskvi..
Guest- Guest
Pa nisuli??.. ne kazem da ti,to radis,sto se odmah uzjogunila..kaja_333 wrote:Mi? To sad kao kad luđak tvrdi da su doktori ludi..bogomdani wrote:I sto je u tome cudno.??,..svakodnevno pokazujete i znatno zesce manifestacije paranoizma...kaja_333 wrote:Je, je , evo mi ga tražimo ... Ko tebe.bogomdani wrote:zajebava te..i meni je trazilo..e sad..nakon toga mi je Fajervol cijuknuo i blokirao neke aktivnosti...mozda te netko hoce po upisu pokusati locirati..dzmrdz wrote:
zajebavas me?
Guest- Guest
Kako to znati? Možda jest, a možda i nije, rekla-kazala, svodi se na to. Usput, nešto iz ranijeg dijela raspraveRegoč wrote:Ali nitko zapravo pouzdano ne zna da je to baš on kakav je bio? Može biti i umjetnički rad slikara koji ga nije poznavao pa je slikao po nadahnuću?
Bojim se da nisi u pravu za Srijem :)
Guest- Guest
Ma jesam, u pravu sam za Sriem, samo iz perspektive 18. i 19. stoljeća, danas više nije tako, promienila se percepcija prostora. Kao što bi u 15. stoljeću bilo suludo tvrditi da je u Zagreb u Hrvatskoj, tako je danas suludo tvrditi da je Petrovaradin u Slavoniji. No, u 18. stoljeću Zagreb jest u Hrvatskoj, a u 19. stoljeću Petrovaradin je bio u Slavoniji.
No, nebitno, zafrkancija je bila na regionalnoj osnovici i velikoslavonskom konceptu: Slavonija od Sutle do Zemuna.
No, nebitno, zafrkancija je bila na regionalnoj osnovici i velikoslavonskom konceptu: Slavonija od Sutle do Zemuna.
A znati možeš, kako pouzdano znamo za Dušana i Simonidu? Imaš slike i znamo da su to oni. Bili su face pa su ih nacrtali, tako su možda nacrtali i Rastka ili sv. Savu.Starhemberg wrote:Kako to znati? Možda jest, a možda i nije, rekla-kazala, svodi se na to.Regoč wrote:Ali nitko zapravo pouzdano ne zna da je to baš on kakav je bio? Može biti i umjetnički rad slikara koji ga nije poznavao pa je slikao po nadahnuću?
Pa kažem, tako kažu za tu fresku iz Mileševa, da je jedini pravi portret.Regoč wrote:A znati možeš, kako pouzdano znamo za Dušana i Simonidu? Imaš slike i znamo da su to oni. Bili su face pa su ih nacrtali, tako su možda nacrtali i Rastka ili sv. Savu.Starhemberg wrote:Kako to znati? Možda jest, a možda i nije, rekla-kazala, svodi se na to.Regoč wrote:Ali nitko zapravo pouzdano ne zna da je to baš on kakav je bio? Može biti i umjetnički rad slikara koji ga nije poznavao pa je slikao po nadahnuću?
Guest- Guest
bogomdani wrote:
I sto je u tome cudno.??,..svakodnevno pokazujete i znatno zesce manifestacije paranoizma...
A ti nepresusni izvor prosera. I prestani biti podrepak, samo cekas kako ces se zakaciti za nekoga tko za razliku od tebe ima muda i onda seruckati i potpirivati. Tako se se i za Esca kacio i onda hrabro seruckao, njemu za petama, dok je on u jurisnici, sad isto radis i sa Dzmrdz. Ostavi ti covjeka na miru, tvoje podrepnistvo mu moze samo stetiti, koristiti nikako.
darla- Admin
2015-10-22
pih, mene jedino traze gazdarica za stanarinu i murja jednom tjedno, jebo kodove, to je nistadijagram wrote:I meni se to dogadja,al znam da me trazi susjedakaja_333 wrote:Je, je , evo mi ga tražimo ... Ko tebe.bogomdani wrote:zajebava te..i meni je trazilo..e sad..nakon toga mi je Fajervol cijuknuo i blokirao neke aktivnosti...mozda te netko hoce po upisu pokusati locirati..dzmrdz wrote:zajebavas me?RayMabus wrote:
Zato šta je slika Sv.Save kodirana.
darla- Admin
2015-10-22
Ostavi se ti baustelaca,jel cujesdarla wrote:Leviathan2 wrote:jbte svetac, ova darla te ne zvace nesto , a
Je, baustelski mozak me irtira, sta's snob.
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zakuhava se: Suljo zaključao twitter
» Napisao glupost o Balkanu, Srbi i Hrvati ga toliko napali da je zaključao profil
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Napisao glupost o Balkanu, Srbi i Hrvati ga toliko napali da je zaključao profil
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 3 of 5