Kako će Mandžo silovati šiptare...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Kako će Mandžo silovati šiptare...
di čmarija nije igrao finale, inače mislim da bi možda i bili zlatni..
Ronaldo, Van Basten, Batistuta...kakvi su to napadači bili. Imali su sve, brzinu, tehniku, udarac s obje noge i glavom. Malo je danas tako kompletnih napadača.
Guest- Guest
nekad napadača kupiš za 30m u manageru i misliš da si doveo boga koji ti garantira +25 golova u sezoni..
Je, prije se lomilo napadače samo tako... Al kad gledan Messija, isto vidin hrpu pokušaja za brutalni start na njemu... Al on je previše eksplozivan, nisko težište i majka priroda su ga uredili da ima refleks mačke da sve to eskivira... A i kad ga se faulira, lik ne pada, nego po svaku cijenu ide naprid...
;)
;)
Guest- Guest
Ta trojica su Bogovi i danas nema vise takvih napadača...Tommy Ramone wrote:Ronaldo, Van Basten, Batistuta...kakvi su to napadači bili. Imali su sve, brzinu, tehniku, udarac s obje noge i glavom. Malo je danas tako kompletnih napadača.
;)
Guest- Guest
ako nešto mrzim to je onda igra bez napadača s lažnim špicama kurcima palcima
Nije... I Aguero nije igra od četvrtfinala... S njima bi bija prvak svita... Ovako ga je Higuain ukopa, ka i na Copi...kic wrote:di čmarija nije igrao finale, inače mislim da bi možda i bili zlatni..
;)
Guest- Guest
muckodjubre wrote:ako nešto mrzim to je onda igra bez napadača s lažnim špicama kurcima palcima
hereza
Guardiola debil i njegove 'revolucije'... Da se mene pita 2 napadača bi po pravilima tribali bit u igri...muckodjubre wrote:ako nešto mrzim to je onda igra bez napadača s lažnim špicama kurcima palcima
;)
Guest- Guest
442 MAJKA
ajme pričamo ko da smo pijani, ajmo sad o ww2 malo, svaka muška pijana raspra ode u to
ajme pričamo ko da smo pijani, ajmo sad o ww2 malo, svaka muška pijana raspra ode u to
da Ruje nisu imali onak pičkasto uske šine, DIE BAHN bi već napravila vezu do Tokya prije Oktoberfesta 41'
:D :D nemoj o Švabama, to je gluperdino područje hahaha...
:8)
:8)
Guest- Guest
imao ih je u finalu cope 2015. i 2016. pa nisu osvojilifridrih_niche wrote:Nije... I Aguero nije igra od četvrtfinala... S njima bi bija prvak svita... Ovako ga je Higuain ukopa, ka i na Copi...kic wrote:di čmarija nije igrao finale, inače mislim da bi možda i bili zlatni..
;)
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
jel vi kada brijete jaja stavljate pjenu ili derete na suho?
Gleda san jedan dobar film vezan uz nazi boyse... Remember se zove... Nisan nikad gleda takav nazi film, razvalija me...
(Y)
(Y)
Guest- Guest
Pa nismo CR ili Bracala...muckodjubre wrote:jel vi kada brijete jaja stavljate pjenu ili derete na suho?
:D
Guest- Guest
bracala ima nekoga maloga kera,on je skroz sumnjiv...još ako ima one torbice preko ramenfridrih_niche wrote:Pa nismo CR ili Bracala...muckodjubre wrote:jel vi kada brijete jaja stavljate pjenu ili derete na suho?
:D
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
bracala bi mogao biti gej, ipak je potomak bugara
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» MANDŽO
» Ave MANDZO
» MANDŽO vs LUKA