Kako će Mandžo silovati šiptare...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Kako će Mandžo silovati šiptare...
scorpion wrote:
Največi svih vremena i doktor igre što nogomet se zove
Hahaha. Ovo djeca u trećem osnovne ne griješe. Poserem ti se na kupljenu diplomu ako je uopće imaš.
Guest- Guest
Super su mu suigrači, vidi se u ovim kvalama za Svjetsko... Btw. 2014.-e je odigra fantastičan turnir i nije on kriv sta je u finalu ima Higuaina za suigrača, a Diego Valdana i Burruchagu...Tommy Ramone wrote:Maradona je odveo Argentinu do naslova '86 pa onda opet nikad lošiju Argentinu do finala 4 godine kasnije. Messi nije nikad nešto odigrao za reprezentaciju. Velik je igrač, ali ima sreću da i ima jaku ekipu i suigrače. Volio bih ga vidjet u drugom klubu.
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Super su mu suigrači, vidi se u ovim kvalama za Svjetsko... Btw. 2014.-e je odigra fantastičan turnir i nije on kriv sta je u finalu ima Higuaina za suigrača, a Diego Valdana i Burruchagu...Tommy Ramone wrote:Maradona je odveo Argentinu do naslova '86 pa onda opet nikad lošiju Argentinu do finala 4 godine kasnije. Messi nije nikad nešto odigrao za reprezentaciju. Velik je igrač, ali ima sreću da i ima jaku ekipu i suigrače. Volio bih ga vidjet u drugom klubu.
;)
Daleko je to bilo od fantastičnog. Dok je grmilo nigdje ga nije bilo.
Guest- Guest
škorpija je doslovno nepismen, nitko ovdje ne piše skroz gramatički točno, ali ta budala ko da se trudi pisat ko zadnji klošar, a najviše ga jebe č i ć
Last edited by End1899 on 13/10/2016, 19:44; edited 1 time in total
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pravi Ronaldo je u top 5 igrača svih vrimena... A to o ozljedama je suvišno pričat... Inače bi van Basten bija najbolji svih vrimena... Cilu karijeru je igra ozlijeđen...
;)
P.s.: Tominjo, ne zamaraj se s nepismenom gluperdom...
:D
;)
Guest- Guest
Gdje je messi bio '91??
A ovaj aguera,higuaina,di mariu,mascherana etcfridrih_niche wrote:Super su mu suigrači, vidi se u ovim kvalama za Svjetsko... Btw. 2014.-e je odigra fantastičan turnir i nije on kriv sta je u finalu ima Higuaina za suigrača, a Diego Valdana i Burruchagu...Tommy Ramone wrote:Maradona je odveo Argentinu do naslova '86 pa onda opet nikad lošiju Argentinu do finala 4 godine kasnije. Messi nije nikad nešto odigrao za reprezentaciju. Velik je igrač, ali ima sreću da i ima jaku ekipu i suigrače. Volio bih ga vidjet u drugom klubu.
;)
Koji sigurno nisu losiji od valdana ..ali hej jorge jest postao velicina za sva vremena jer je osvojio SP za razliku od ovih nesretnika
Da ga nije bilo, ne bi niti prošli grupu...Tommy Ramone wrote:fridrih_niche wrote:Super su mu suigrači, vidi se u ovim kvalama za Svjetsko... Btw. 2014.-e je odigra fantastičan turnir i nije on kriv sta je u finalu ima Higuaina za suigrača, a Diego Valdana i Burruchagu...Tommy Ramone wrote:Maradona je odveo Argentinu do naslova '86 pa onda opet nikad lošiju Argentinu do finala 4 godine kasnije. Messi nije nikad nešto odigrao za reprezentaciju. Velik je igrač, ali ima sreću da i ima jaku ekipu i suigrače. Volio bih ga vidjet u drugom klubu.
;)
Daleko je to bilo od fantastičnog. Dok je grmilo nigdje ga nije bilo.
;)
Guest- Guest
argentina bez messija teško da bi izborila uopće plasman na SP
End- Posts : 21177
2015-08-25
Debeli ronaldo najbolji napadac svih vremena...jednostavno i ucinkovito
Imena ne čine ekipu, to bi svaki znalac triba znat...Ziil Los Dii ! wrote:A ovaj aguera,higuaina,di mariu,mascherana etcfridrih_niche wrote:Super su mu suigrači, vidi se u ovim kvalama za Svjetsko... Btw. 2014.-e je odigra fantastičan turnir i nije on kriv sta je u finalu ima Higuaina za suigrača, a Diego Valdana i Burruchagu...Tommy Ramone wrote:Maradona je odveo Argentinu do naslova '86 pa onda opet nikad lošiju Argentinu do finala 4 godine kasnije. Messi nije nikad nešto odigrao za reprezentaciju. Velik je igrač, ali ima sreću da i ima jaku ekipu i suigrače. Volio bih ga vidjet u drugom klubu.
;)
Koji sigurno nisu losiji od valdana ..ali hej jorge jest postao velicina za sva vremena jer je osvojio SP za razliku od ovih nesretnika
Oni su bez Messija doslovno izgubljeni, čak i takve klase od igrača...
Sta mi je neshvatljivo...
;)
Guest- Guest
Upravo to ti govorim..messi i cr su zasticeni ko licki medvjedi..prije se nisi mogao setati tek tako ...branici bi ti slomili obje kosti potkoljenice..pogle samo od marca do ronalda koliko su vrhunske spice bile ozlijedjene i ..koje su to ozljede bile ..svaki tjedan si imao jednog eduardafridrih_niche wrote:Pravi Ronaldo je u top 5 igrača svih vrimena... A to o ozljedama je suvišno pričat... Inače bi van Basten bija najbolji svih vrimena... Cilu karijeru je igra ozlijeđen...
;)
Last edited by Ziil Los Dii ! on 13/10/2016, 19:48; edited 1 time in total
End1899 wrote:
a danas sam baš naletio na ovo
Bogovi
Najveci napadaci argentine i brazila
muckodjubre wrote:Debeli ronaldo najbolji napadac svih vremena...jednostavno i ucinkovito
Ronaldo je u svakom klubu pokazao klasu, pa i kasnije kad je već bio načet. I u reprezentaciji.
Guest- Guest
Drugi najbolji... Mozda san subjektivan, al meni je Marco najveci...muckodjubre wrote:Debeli ronaldo najbolji napadac svih vremena...jednostavno i ucinkovito
<3
Guest- Guest
Batistuta gabrijele za tebe je olić pele
muckodjubre wrote:Batistuta gabrijele za tebe je olić pele
I zna tiket uplatiti ^^
Stoji to da su imali brutalnije obrane ispred sebe... Al danas su obrambeni igrači, iako ugladjeniji, puno brzi i spremniji nego prije, tako da je to u egalu...Ziil Los Dii ! wrote:Upravo to ti govorim..messi i cr su zasticeni ko licki medvjedi..prije se nisi mogao setati tek tako ...branici bi ti slomili obje kosti potkoljenice..pogle samo od marca do ronalda koliko su vrhunske spice bile ozlijedjene i ..koje su to ozljede bile ..svaki tjedan si imao jednog eduardafridrih_niche wrote:Pravi Ronaldo je u top 5 igrača svih vrimena... A to o ozljedama je suvišno pričat... Inače bi van Basten bija najbolji svih vrimena... Cilu karijeru je igra ozlijeđen...
;)
;)
Guest- Guest
Istina je da suci prije nisu tako štitili napadače ko danas. Kad gledaš danas brij faulova i kartona i nekad, ogromna je razlika.
Guest- Guest
di čmarija nije igrao finale, inače mislim da bi možda i bili zlatni..
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» MANDŽO
» Ave MANDZO
» MANDŽO vs LUKA
» luka vs kranjčar, mandžo vs kale
» Ibrahim nije deportiran jer ne razumije da se u engleskoj ne smije silovati
» Ave MANDZO
» MANDŽO vs LUKA
» luka vs kranjčar, mandžo vs kale
» Ibrahim nije deportiran jer ne razumije da se u engleskoj ne smije silovati
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet