SKUP ZA GRADNJU CRKVE NA SAVICI Pater Mandurić: "Ne protive se ljudi, protivi se Mrzitelj Božji!"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: SKUP ZA GRADNJU CRKVE NA SAVICI Pater Mandurić: "Ne protive se ljudi, protivi se Mrzitelj Božji!"
Meni trenutačno bliža crkva (od moje župne) oko osam pušta nasnimljenu zvonjavu. Idila. Osam navečer, jasno.bogomdani wrote:tu u mojoj zoni ima crkva i onako izdaleka zvoni,.lijepo je cuti,lijepo i izgledaju,ovo je starovinski dio kraja grada,onako stare i uredjena kuce,puno zelenisa...Cesto sa Rujkom prosetamo pored crkve,ima i klupa pa sjednemo popijeemo Kofu tu gou i tako,jako je smirujuce..svakako pozitivno,za razliku od Khozeplija...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: SKUP ZA GRADNJU CRKVE NA SAVICI Pater Mandurić: "Ne protive se ljudi, protivi se Mrzitelj Božji!"
Ljepse i zvuci kad onako lagano i diskretno zvoni,neg kad pocne freneticno lupati..a doli,u Slavoniji,dvije crkve,jedna kod don Marca,podosta udaljena,pa je oke,.i druga,u drugoj župi,e ta mi ima ljepsu boju zvonjave...mrvu tise,ali nekako melankolicno...navecer zna po ljeti svaki puni sat odzvoniti isto tiliko puta,ali lijepo priguseno zvuci..
Guest- Guest
Meni je liepo kad udara svaki frtalj (jednom, dva put, tri put, četiri puta) tiše pa glasnije puni sat. Još da imamo pravoga zvonara pa da odzvoni neku melodiju, ali ni ovo s nasnimljenom nije loše.
MA precesto ne valja..e-bay ga...ono otpuno defokusira covjeka
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pater Ike Mandurić ponovno o srbendi Balaševiću
» PATER Ivan Ike Mandurić izdao tešku fetvu protiv stanovnika Trnja
» Prosvjed protiv gradnje crkve na Savici
» "Nećemo se prestati boriti": Veliki prosvjed protiv gradnje crkve u parku na Savici
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
» PATER Ivan Ike Mandurić izdao tešku fetvu protiv stanovnika Trnja
» Prosvjed protiv gradnje crkve na Savici
» "Nećemo se prestati boriti": Veliki prosvjed protiv gradnje crkve u parku na Savici
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
Page 2 of 2