Prosvjed protiv gradnje crkve na Savici
Page 1 of 1
Prosvjed protiv gradnje crkve na Savici
http://www.vecernji.hr/zg-vijesti/tri-tisuce-gradana-na-prosvjedu-protiv-gradnje-crkve-na-savici-1112641
samo da je protiv crkve...nije bitno niš drugo...
samo da je protiv crkve...nije bitno niš drugo...
a, jebemu, ima ih ionako pun kurac i zjape prazne.
2014-12-30
Re: Prosvjed protiv gradnje crkve na Savici
poanta je da im nova stambena zgradurina nije smetala dok je ovo štajaznam...smak svijeta u najmanju ruku...
Nije to protiv crkve,već zašto bi djeca izgubila parkić za igru i šetnju,gdje su već generacije Zagrepčana odrasle i stasale,a crkvi ima ionako jako puno.
Dakle ako žele graditi crkvu neka nađu drugu lokaciju.
Jeba ga ja,kupi neki plac sa starom ruševnom zgradom,sruši zgradu i tu napravi crkvu. Da sam sto puta veliki vjernik i ja bih se bunio kad bi mojoj djeci oduzeo prostor za igru i zelenilo.
Dakle ako žele graditi crkvu neka nađu drugu lokaciju.
Jeba ga ja,kupi neki plac sa starom ruševnom zgradom,sruši zgradu i tu napravi crkvu. Da sam sto puta veliki vjernik i ja bih se bunio kad bi mojoj djeci oduzeo prostor za igru i zelenilo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa bolje u parku nego na trotoaru,a crkva neka kupi neko zemljište gdje već postoji kakva stara ruševna građevina i neka ondje naprave crkvu. U velikim svjetskim gradovima to se tako radi. U NY nema šanse da uništiš park.kic wrote:parkovi danas uglavnom služe kao pseći wc-
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Pa bolje u parku nego na trotoaru,a crkva neka kupi neko zemljište gdje već postoji kakva stara ruševna građevina i neka ondje naprave crkvu. U velikim svjetskim gradovima to se tako radi. U NY nema šanse da uništiš park.kic wrote:parkovi danas uglavnom služe kao pseći wc-
ok slažem se, ali mislim da bi im onda još više smetalo jer je crkvena zvonjava još bliža onda--
u zgne.kic wrote:parkovi danas uglavnom služe kao pseći wc-
imas parkove za cucke
veber-
2014-12-30
Baš u ZG je skoro svaki park zasran. Katastrofa! Nisi mogel proć po travi od pesjeg dreka.veber wrote:u zgne.kic wrote:parkovi danas uglavnom služe kao pseći wc-
imas parkove za cucke
Guest- Guest
Pa ne mora svaki kvart imat crkvu. Ak nema placa, ne mora je ni bit.
Guest- Guest
kic wrote:kvartovski plebiscit-?
sve ostalo je divljanje jedne protiv druge opcije...
» "Nećemo se prestati boriti": Veliki prosvjed protiv gradnje crkve u parku na Savici
» Prosvjed na Cetinju protiv srpske pravoslavne crkve
» Zagreb: veliki prosvjed protiv kozojeba i Crkve
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» Prosvjed na Cetinju protiv srpske pravoslavne crkve
» Zagreb: veliki prosvjed protiv kozojeba i Crkve
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
Page 1 of 1