SKUP ZA GRADNJU CRKVE NA SAVICI Pater Mandurić: "Ne protive se ljudi, protivi se Mrzitelj Božji!"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
SKUP ZA GRADNJU CRKVE NA SAVICI Pater Mandurić: "Ne protive se ljudi, protivi se Mrzitelj Božji!"
DANAS u 20 sati započeo je skup potpore izgradnji crkve na Savici, koji se održava uz veliku potporu Crkve.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-tijeku-skup-za-gradnju-crkve-na-savici-molimo-za-nase-svecenikepastire-oni-znaju-sto-rade/923446.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-tijeku-skup-za-gradnju-crkve-na-savici-molimo-za-nase-svecenikepastire-oni-znaju-sto-rade/923446.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: SKUP ZA GRADNJU CRKVE NA SAVICI Pater Mandurić: "Ne protive se ljudi, protivi se Mrzitelj Božji!"
mracno mi ovo pari , justo srednji vijek
2014-04-12
Re: SKUP ZA GRADNJU CRKVE NA SAVICI Pater Mandurić: "Ne protive se ljudi, protivi se Mrzitelj Božji!"
popovi znaju što rade?
kaj je s onim kaj je pokupio aids pa "bezgrešno" zarazio 30 djevojčica?
i on je znao kaj radi pa mu drugovi iz popovskog ceha oprostili i rekli: nije kriv!
najlicemjernija nakupina humanoida digla glavu i riga vatru na sve kojima se gade...
kaj je s onim kaj je pokupio aids pa "bezgrešno" zarazio 30 djevojčica?
i on je znao kaj radi pa mu drugovi iz popovskog ceha oprostili i rekli: nije kriv!
najlicemjernija nakupina humanoida digla glavu i riga vatru na sve kojima se gade...
sitting_bull-
2015-09-28
..jela,pića,muzike i žena...
Guest- Guest
lako je tuđe pare krčmiti!
nisu se oni vrući 'ladne vode napili.
gotovo sam siguran kako su okupili istomišljenike iz grada i okolice kako bi se ostavio dojam masovnosti.
kaptol pokreće popovsku jogurt revoluciju...
nisu se oni vrući 'ladne vode napili.
gotovo sam siguran kako su okupili istomišljenike iz grada i okolice kako bi se ostavio dojam masovnosti.
sitting_bull-
2015-09-28
zasto uvijek neki koncert??..da se raja "osokoli"??
Guest- Guest
sitting_bull wrote:
Došla sam s Trešnjevke dati potporu. Podržavam izgradnju crkve, jer crkva širi pozitivan stav i sve pozitivno. Nisam upoznata s planom izgradnje, ali ne bih htjela da crkva zauzme preveliki dio zelene površine i da zvonik buči susjedima. A što se tiče gradnje, ima dovoljno zelene površine za sve", kazala je jedna mlađa žena s djecom za Index.
2014-04-12
????? ?????debotoijusto wrote:sitting_bull wrote:
Došla sam s Trešnjevke dati potporu. Podržavam izgradnju crkve, jer crkva širi pozitivan stav i sve pozitivno. Nisam upoznata s planom izgradnje, ali ne bih htjela da crkva zauzme preveliki dio zelene površine i da zvonik buči susjedima. A što se tiče gradnje, ima dovoljno zelene površine za sve", kazala je jedna mlađa žena s djecom za Index.
E tuke neuke..crkvena zvonjava se siri i po par kilometara...naravno da nece smetati...
Guest- Guest
Valjda nema dovoljno ovaca u kvartu pa su morali dovesti katolibane iz ostalih kao i tu ovcu sa Trešnjevke.
Last edited by dawson on 3/10/2016, 22:36; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
na tresnjevci inace tezi bosancerosi,sjiptari,ima i hetzegovaca,ono,u ravnini Dubrave...
Guest- Guest
I to su došli po noći pod velom tame da ih se ne može prepoznati lol.
A tako nekako...
Guest- Guest
Vidim, okupili se forumski mrzitelji Boga pa orgijaju. Crkvu na Savicu!
Efektnije bi bilo "ića, pića i pićića. plus muzika"bogomdani wrote:..jela,pića,muzike i žena...
a je..sad se malo razmisli sto je Bog rekao..i zapovijedio..da se ne dizu i rade predmeti obozavanja...crkva je u covjeku,vjera u Boga je u covjeku,ne u ciglama,zvonima i gipsanim svecima,ovima i onima...TO ljuti Boga...Regoč wrote:Efektnije bi bilo "ića, pića i pićića. plus muzika"bogomdani wrote:..jela,pića,muzike i žena...
Guest- Guest
A zašto je onda Davidu naredio da mu napravi zidani dom?bogomdani wrote:a je..sad se malo razmisli sto je Bog rekao..i zapovijedio..da se ne dizu i rade predmeti obozavanja...crkva je u covjeku,vjera u Boga je u covjeku,ne u ciglama,zvonima i gipsanim svecima,ovima i onima...TO ljuti Boga...Regoč wrote:Efektnije bi bilo "ića, pića i pićića. plus muzika"bogomdani wrote:..jela,pića,muzike i žena...
Židovi su nes drugo..osim toga,crkve prije svega velicaju "djevicu" Mariju, i Isusa,a ne Boga...Regoč wrote:A zašto je onda Davidu naredio da mu napravi zidani dom?bogomdani wrote:a je..sad se malo razmisli sto je Bog rekao..i zapovijedio..da se ne dizu i rade predmeti obozavanja...crkva je u covjeku,vjera u Boga je u covjeku,ne u ciglama,zvonima i gipsanim svecima,ovima i onima...TO ljuti Boga...Regoč wrote:Efektnije bi bilo "ića, pića i pićića. plus muzika"bogomdani wrote:..jela,pića,muzike i žena...
Dobro da se ne natezemo..nije problem Crkva ko objekt,nego da je malo zvonjavu utisati,ono,lijepo je cuti u daljini zvbona,romanticno i mehđlanholicno zvuce,ali ovi koji su do 200 metara zracne linije,ima da izlude,po ljeti,kad je vrutje,pa ostave otvorene prozeore,a ono izjutra rano pocne gongati...
Guest- Guest
Znam, bio sam na Trnju, a u šest kreće Krist Kralj. Navodno je pomaknuo na sedam, a to je u skladu s gradskim propisom.bogomdani wrote:Židovi su nes drugo..osim toga,crkve prije svega velicaju "djevicu" Mariju, i Isusa,a ne Boga...Regoč wrote:A zašto je onda Davidu naredio da mu napravi zidani dom?bogomdani wrote:a je..sad se malo razmisli sto je Bog rekao..i zapovijedio..da se ne dizu i rade predmeti obozavanja...crkva je u covjeku,vjera u Boga je u covjeku,ne u ciglama,zvonima i gipsanim svecima,ovima i onima...TO ljuti Boga...Regoč wrote:Efektnije bi bilo "ića, pića i pićića. plus muzika"bogomdani wrote:..jela,pića,muzike i žena...
Dobro da se ne natezemo..nije problem Crkva ko objekt,nego da je malo zvonjavu utisati,ono,lijepo je cuti u daljini zvbona,romanticno i mehđlanholicno zvuce,ali ovi koji su do 200 metara zracne linije,ima da izlude,po ljeti,kad je vrutje,pa ostave otvorene prozeore,a ono izjutra rano pocne gongati...
tu u mojoj zoni ima crkva i onako izdaleka zvoni,.lijepo je cuti,lijepo i izgledaju,ovo je starovinski dio kraja grada,onako stare i uredjena kuce,puno zelenisa...Cesto sa Rujkom prosetamo pored crkve,ima i klupa pa sjednemo popijeemo Kofu tu gou i tako,jako je smirujuce..svakako pozitivno,za razliku od Khozeplija...
Guest- Guest
Meni trenutačno bliža crkva (od moje župne) oko osam pušta nasnimljenu zvonjavu. Idila. Osam navečer, jasno.bogomdani wrote:tu u mojoj zoni ima crkva i onako izdaleka zvoni,.lijepo je cuti,lijepo i izgledaju,ovo je starovinski dio kraja grada,onako stare i uredjena kuce,puno zelenisa...Cesto sa Rujkom prosetamo pored crkve,ima i klupa pa sjednemo popijeemo Kofu tu gou i tako,jako je smirujuce..svakako pozitivno,za razliku od Khozeplija...
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pater Ike Mandurić ponovno o srbendi Balaševiću
» PATER Ivan Ike Mandurić izdao tešku fetvu protiv stanovnika Trnja
» Prosvjed protiv gradnje crkve na Savici
» "Nećemo se prestati boriti": Veliki prosvjed protiv gradnje crkve u parku na Savici
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
» PATER Ivan Ike Mandurić izdao tešku fetvu protiv stanovnika Trnja
» Prosvjed protiv gradnje crkve na Savici
» "Nećemo se prestati boriti": Veliki prosvjed protiv gradnje crkve u parku na Savici
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
Page 1 of 2