Soroš piše pismo u kojem najavljuje ulaganje od 500 mil$ u novi izbjeglički val
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Soroš piše pismo u kojem najavljuje ulaganje od 500 mil$ u novi izbjeglički val
gargamel0101 wrote:Evo prilike Epiju da se pozove na staro "poznanstvo" i razgrana biznis.:D
Čuj, mene soros čuva za pravi moment :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Soroš piše pismo u kojem najavljuje ulaganje od 500 mil$ u novi izbjeglički val
Ništa od toga, ali mu treba onemogućiti unos novca u Hrvatsku, kao i Saudijima.kolerik wrote:Da sam ja ista u obavjestajnom sustavu drzave, naredio bih da ga se smakne kao prijetnju drzavnom poretku.
valja žderat..e-pte se...
Guest- Guest
slabo ste vi trziste,osim toga,lova se moze preusmjeravati na sto nacina,da ne mos skžai cije je u biti..odvjetnicke kuce,firme,proxy firme..detalje mozda mogu otkriti velike i jake obavjestajne organizacije,ali vi..nema teorije..Regoč wrote:Ništa od toga, ali mu treba onemogućiti unos novca u Hrvatsku, kao i Saudijima.kolerik wrote:Da sam ja ista u obavjestajnom sustavu drzave, naredio bih da ga se smakne kao prijetnju drzavnom poretku.
Guest- Guest
Odi više...to smo pročitali i na drugoj temi...bogomdani wrote:valja žderat..e-pte se...
Trinity-
2014-04-17
Odoh..!!!Triny wrote:Odi više...to smo pročitali i na drugoj temi...bogomdani wrote:valja žderat..e-pte se...
Guest- Guest
kic wrote:samo sto imam dojam da ovo nece bas pasti na plodno tlo, dobrom dijelu imigranata se peku kebapi i ne radi im se bas..
Hm...ima tu prostora...dakle, tečaj pravilnog rukovanja glavosijekom, tečaj izrade eksplozivnih naprava, visoka škola za samostalnog spavača- diverzanta... uglavnom postoji povećana potreba za tim i sličnim zanimanjima tako da mislim da je ovo potentna tržišna niša... naši da su pametni, mogli su otvoriti poslovne zone za start up-ove po Slavoniji, Lici, Kordunu, Bukovici, evo kod Stankovaca baš jedna...ovako će vrhnje opet netko drugi pokupiti...stalno kaskamo za trendovima i ne privlačimo investitore...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:kic wrote:samo sto imam dojam da ovo nece bas pasti na plodno tlo, dobrom dijelu imigranata se peku kebapi i ne radi im se bas..
Hm...ima tu prostora...dakle, tečaj pravilnog rukovanja glavosijekom, tečaj izrade eksplozivnih naprava, visoka škola za samostalnog spavača- diverzanta... uglavnom postoji povećana potreba za tim i sličnim zanimanjima tako da mislim da je ovo potentna tržišna niša... naši da su pametni, mogli su otvoriti poslovne zone za start up-ove po Slavoniji, Lici, Kordunu, Bukovici, evo kod Stankovaca baš jedna...ovako će vrhnje opet netko drugi pokupiti...stalno kaskamo za trendovima i ne privlačimo investitore...
jasambrend wrote:kic wrote:samo sto imam dojam da ovo nece bas pasti na plodno tlo, dobrom dijelu imigranata se peku kebapi i ne radi im se bas..
A nego, bt će oni zaposleni, ovako ili onako.
Guest- Guest
Iknar je gay wrote:Soroš je sam po sebi nebitan,odsječeš jednu glavu,izrastu dvije nove,a oni krugovi čija je on maskota,su nedodirljivi.kolerik wrote:Da sam ja ista u obavjestajnom sustavu drzave, naredio bih da ga se smakne kao prijetnju drzavnom poretku.
Fer poanta, ali nemaju oni toliko glava koliko bi ja imao metaka.
On je objektivno opasnost, skupa sa onima koji stoje iza njega, ne za Hrvatsku, nego za zapadnu civilizaciju. Ili ce se njih maknuti, ili zapadna civilizacija ce propasti pod udarom te bagre.
Ostalo je guranje glave u pijesak.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:To kad se neke druge stvari stave iznad novca, istina...dotle ološ tipa Soroš "rula"...no jednom i tim plutokratskim krvopijama mora doći kraj. I hoće.bogomdani wrote:Liku koji u krizi u 3 mjeseca inkasira 8 milijardi dolara,ti bi naredio "smaknuće"..kolerik wrote:Da sam ja ista u obavjestajnom sustavu drzave, naredio bih da ga se smakne kao prijetnju drzavnom poretku.
Budi ozbiljan Kol...
Sve OK decki, ali koja je alternativa?
Svako drustvo ima pravo na samoobranu. Ne mislim ja na drzavno mandatno smaknuce, udba vam moze objasniti mehaniku.
Unajme se proxy igraci, anonimno. Osoba se ubije otrovom bez traga ili zracenjem. Cijeli se program pusti u javnost, kao sto je vec uostalom i pusten, a oni su svi duboko kompromitirani. Nije tajna da je Amerika otac i majka i ISIL-a i Al Qaide. Nije tajna da su od pocetka migracije se sva ngo-govna i popratni mediji histericno zastupali da ih se treba primiti koliko moze, a i vise. Njihovo ponasanje je logicno, s obzirom na svijet iz kojeg potjecu, koji prepoznaje i priznaje samo snagu.
Kad vide silu, osjete bic i elektricnu palicu, proradice im orijentalni instikti, baciti ce se na koljena.
Guest- Guest
Kratko i jasno....Iknar je gay wrote:Soroš je sam po sebi nebitan,odsječeš jednu glavu,izrastu dvije nove,a oni krugovi čija je on maskota,su nedodirljivi.kolerik wrote:Da sam ja ista u obavjestajnom sustavu drzave, naredio bih da ga se smakne kao prijetnju drzavnom poretku.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Guest- Guest
Iknar je gay wrote:Soroš je sam po sebi nebitan,odsječeš jednu glavu,izrastu dvije nove,a oni krugovi čija je on maskota,su nedodirljivi.kolerik wrote:Da sam ja ista u obavjestajnom sustavu drzave, naredio bih da ga se smakne kao prijetnju drzavnom poretku.
I cisto nacelno - nitko nije nedodirljiv, a posebno ne jedan sustav. Svatko ima slabost, i on ju najbolje zna.
Guest- Guest
kolerik wrote:Iknar je gay wrote:Soroš je sam po sebi nebitan,odsječeš jednu glavu,izrastu dvije nove,a oni krugovi čija je on maskota,su nedodirljivi.kolerik wrote:Da sam ja ista u obavjestajnom sustavu drzave, naredio bih da ga se smakne kao prijetnju drzavnom poretku.
Fer poanta, ali nemaju oni toliko glava koliko bi ja imao metaka.
On je objektivno opasnost, skupa sa onima koji stoje iza njega, ne za Hrvatsku, nego za zapadnu civilizaciju. Ili ce se njih maknuti, ili zapadna civilizacija ce propasti pod udarom te bagre.
Ostalo je guranje glave u pijesak.
i to je to...zapad se mora obračunati sa svojom neoliberalno-plutokratskom boleščinom.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kolerik wrote:jasambrend wrote:kic wrote:samo sto imam dojam da ovo nece bas pasti na plodno tlo, dobrom dijelu imigranata se peku kebapi i ne radi im se bas..
But why...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Soroš sada najavljuje dezintegraciju EU
» Sinčić piše pismo lopovskoj gamadi iz Hadezea
» Savjetnik predsjednice pise medjima pismo da su ga u kaficu posjetila dva iz SOE I ZAPRIJETILA UBOJSTVOM
» '' MOJE PISMO KATARINI M. EKSKLUZIVNO: DALIJA OREŠKOVIĆ PIŠE ZA GLOBUS Moj program za mlade koji žele Europu bez granica ''
» Kme kme Novi list najavljuje odlazak 'ikone' Danijele Trbovic i emisije BeZ VeZe
» Sinčić piše pismo lopovskoj gamadi iz Hadezea
» Savjetnik predsjednice pise medjima pismo da su ga u kaficu posjetila dva iz SOE I ZAPRIJETILA UBOJSTVOM
» '' MOJE PISMO KATARINI M. EKSKLUZIVNO: DALIJA OREŠKOVIĆ PIŠE ZA GLOBUS Moj program za mlade koji žele Europu bez granica ''
» Kme kme Novi list najavljuje odlazak 'ikone' Danijele Trbovic i emisije BeZ VeZe
Page 2 of 2