Sinčić piše pismo lopovskoj gamadi iz Hadezea
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sinčić piše pismo lopovskoj gamadi iz Hadezea
http://www.vecernji.hr/hrvatska/sincic-uputio-otvoreno-pismo-plenkovicu-hocete-li-se-ispricati-1097085
Kermit-
2014-04-17
Re: Sinčić piše pismo lopovskoj gamadi iz Hadezea
- Svaki puta ste bili "novi i bolji", svaki puta ste se oprali od grijeha prethodnih vodstava stranke i tvrdili da će ubuduće sve biti kako treba. Ali, nikad tako nije bilo - piše Sinčić kandidatu za novog šefa HDZ-a
2127PREGLEDA
2127PREGLEDA
Kermit-
2014-04-17
Davnih dana je hadeze bandu trebalo staviti izvan zakona a Kolindu u zatvor u Bogoti da služi lokalnim dilerima koke kao seksulana robinja
Kermit-
2014-04-17
Bravo Sinčiću, majstore!
To će biti nova, umivena od svih grijeha pretvorbe i privatizacije, prodaje nacionalnog blaga, izručenja monetarne neovisnosti i nebrojenih afera s kamionima, mostovima koji ne vode nikamo, prodaje Ine ispod stola, crnih fondova, Fimi medija, afera "konzultantica", Sobolija i drugih, stranka kojoj sada narod ponovno treba vjerovati bez ikakvih pitanja?
To će biti nova, umivena od svih grijeha pretvorbe i privatizacije, prodaje nacionalnog blaga, izručenja monetarne neovisnosti i nebrojenih afera s kamionima, mostovima koji ne vode nikamo, prodaje Ine ispod stola, crnih fondova, Fimi medija, afera "konzultantica", Sobolija i drugih, stranka kojoj sada narod ponovno treba vjerovati bez ikakvih pitanja?
Hoćete li se ispričati ovom narodu za pljačku imovine putem Ovršnog zakona, za Kamensko, TOZ, Plivu, za propast mljekara, za uništenu poljoprivredu i ribarstvo, za nebrojene mlade koji su odselili i dalje iseljavaju, za banke koje su sanirane našim novcem pa ukradene u pretvorbi, za firme koje su nestale ili su svedene na ostatke ostataka poput Kemoboje, Kamen ingrada, Tvornice duhana Zagreb, MTČ-a, OLT-a, šibicare Drava, LIO-a, tekstilne industrije Slavonija, Borinaca, Belja, Progresa, Sutjeske, Karbona, Astre, Šavrića, Sljemena, kinematografa Zagreb, Jadran filma, Done, Svilane, Mare, Tekosa, Analita, Standarda, Nivete, Kožare Osijek, vinkovačke Kožare, Name, Tvornice strojeva Belišće, Badela, Končar Transistema, Konstruktora, Kvarnera, Primorja, 3. maja, Naute lamjane, Virovitičanke, Vitrexa, Tvornice žarulja Zagreb, Gortana, Gredelja, Standard konfekcije Zagreb, NIK-a, Dina petrokemije, Korane, Korduna, Dione, Jugoplastike, Dalme, Konstruktora, Uzora, Dalmacijavina,Tehnogradnje, da nabrajam dalje? Mogu do sutra -
Ne, HDZ neće odgovoriti na ovu provokaciju... Oni će jednostavno reći:
IDEMO DALJE!
IDEMO DALJE!
Koje su Sinčićeve reference? Gdje se može vidjeti što zna radit i u čemu se dokazao?asilovski wrote:- Svaki puta ste bili "novi i bolji", svaki puta ste se oprali od grijeha prethodnih vodstava stranke i tvrdili da će ubuduće sve biti kako treba. Ali, nikad tako nije bilo - piše Sinčić kandidatu za novog šefa HDZ-a
Koliko ljudi zapošljava on i njegova stranka? Kolika mu je godišnja dobit, osim onoga što siše iz proračuna, naravno.
Reference tvoje fufe Kolinde su da je pušila kurac po holovima Nato pakta a onda prešla na debelu kitu drogera i razbojnika Mamića, ono svaka čast...Ero wrote:Koje su Sinčićeve reference? Gdje se može vidjeti što zna radit i u čemu se dokazao?asilovski wrote:- Svaki puta ste bili "novi i bolji", svaki puta ste se oprali od grijeha prethodnih vodstava stranke i tvrdili da će ubuduće sve biti kako treba. Ali, nikad tako nije bilo - piše Sinčić kandidatu za novog šefa HDZ-a
Koliko ljudi zapošljava on i njegova stranka? Kolika mu je godišnja dobit, osim onoga što siše iz proračuna, naravno.
Kermit-
2014-04-17
- Svaki puta ste bili "novi i bolji", svaki puta ste se oprali od grijeha prethodnih vodstava stranke i tvrdili da će ubuduće sve biti kako treba. Ali, nikad tako nije bilo - piše Sinčić kandidatu za novog šefa HDZ-a
2127PREGLEDA
Spot on. Svaki jebeni put nakon promjene vlasti...bi lijepo rekli. Mi nismo jadni nista krivi sve je to napravio onaj prije nas...i onda na potpuno novui chart sranja za slijedeceg vodju da se ima za sta ispricavati. Govna i gotovo.
Guest- Guest
Pa dobro, ne reče mi šta bi on radio da osvoji vlast? Mislim, šta zna radit i koje su mu reference u svezi toga što kao zna radit?MaximusDecimusMiridije wrote:Spot on. Svaki jebeni put nakon promjene vlasti...bi lijepo rekli. Mi nismo jadni nista krivi sve je to napravio onaj prije nas...i onda na potpuno novui chart sranja za slijedeceg vodju da se ima za sta ispricavati. Govna i gotovo.
Pa dobro, ne reče mi šta bi on radio da osvoji vlast? Mislim, šta zna radit i koje su mu reference u svezi toga što kao zna radit?Spot on. Svaki jebeni put nakon promjene vlasti...bi lijepo rekli. Mi nismo jadni nista krivi sve je to napravio onaj prije nas...i onda na potpuno novui chart sranja za slijedeceg vodju da se ima za sta ispricavati. Govna i gotovo.
Nemam pojma, to nije ni tematika. To je trenutn vise u sferi tvojih ocajnickih pokusaja diskreditacije nekoga tko se usudio reci nesto ruzno o tvom voljenom hdz-u :)
Guest- Guest
Svaka mu je ka' u Njegoša.asilovski wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/sincic-uputio-otvoreno-pismo-plenkovicu-hocete-li-se-ispricati-1097085
Guest- Guest
Kad smo već kod Njegoša ,ubacit ću jedan Njego(še)v stih,kojim ću se nadovezati na tvoj post: "Iz srca je samoga naroda".Starhemberg wrote:Svaka mu je ka' u Njegoša.asilovski wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/sincic-uputio-otvoreno-pismo-plenkovicu-hocete-li-se-ispricati-1097085
Narodu je očito puna "pipa" HDZ-a,a ovi koji ovdje na Forumu brane HDZ...Ja ne mogu vjerovati da takvi postoje.
U RL ja ih ne vidim i ne čujem.
Bit će da od sramote ne mogu to reći drgim ljudima u oči,pa pišu anonimno po forumima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..samo problem je sto ga ne jebu ni njegovi u starnci..tj zivom zidu..koliko su se puta raskolili...sve on to dobro govori...no zaboravlja jednu cinjenicu..da li bi ta sva poduzeca bar danas opstala..tesko..i opet podobar broj zavrsio na ulici...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..pola tih poduzeca pobrojanih sigurno ne bi moglo opstat na trzistu....a napose da ostanu u drzavnom vlasnistvu..vec u osamdesetim su sepala..danas bi jednostavno nestala zbog konkurencije...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sinčić nema pojma o čemu priča, a hdz je odron od stranke, skupa s plenkijem
Biće da je dobra u tome....daleko je dogurala a mladiću bi trebalo dati šansu.... Jednostavno ne može biti gori od ove dvostruke bande....asilovski wrote:Reference tvoje fufe Kolinde su da je pušila kurac po holovima Nato pakta a onda prešla na debelu kitu drogera i razbojnika Mamića, ono svaka čast...Ero wrote:Koje su Sinčićeve reference? Gdje se može vidjeti što zna radit i u čemu se dokazao?asilovski wrote:- Svaki puta ste bili "novi i bolji", svaki puta ste se oprali od grijeha prethodnih vodstava stranke i tvrdili da će ubuduće sve biti kako treba. Ali, nikad tako nije bilo - piše Sinčić kandidatu za novog šefa HDZ-a
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
asilovski wrote:
Kako može ovako nepočupanih obrva ić se slikat za medije. Potpuni neukus.
Guest- Guest
Je da, brada mu je ljepšadeda hipster wrote:asilovski wrote:
Kako može ovako nepočupanih obrva ić se slikat za medije. Potpuni neukus.
lookatme-
2014-04-18
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Soroš piše pismo u kojem najavljuje ulaganje od 500 mil$ u novi izbjeglički val
» Savjetnik predsjednice pise medjima pismo da su ga u kaficu posjetila dva iz SOE I ZAPRIJETILA UBOJSTVOM
» '' MOJE PISMO KATARINI M. EKSKLUZIVNO: DALIJA OREŠKOVIĆ PIŠE ZA GLOBUS Moj program za mlade koji žele Europu bez granica ''
» Zutarnji pise da se Plenkiju u HDZ-u crno pise
» Kozojeb iz HADEZEA tukao i prijetio
» Savjetnik predsjednice pise medjima pismo da su ga u kaficu posjetila dva iz SOE I ZAPRIJETILA UBOJSTVOM
» '' MOJE PISMO KATARINI M. EKSKLUZIVNO: DALIJA OREŠKOVIĆ PIŠE ZA GLOBUS Moj program za mlade koji žele Europu bez granica ''
» Zutarnji pise da se Plenkiju u HDZ-u crno pise
» Kozojeb iz HADEZEA tukao i prijetio
Page 1 of 2