Soroš piše pismo u kojem najavljuje ulaganje od 500 mil$ u novi izbjeglički val
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Soroš piše pismo u kojem najavljuje ulaganje od 500 mil$ u novi izbjeglički val
http://www.wsj.com/articles/why-im-investing-500-million-in-migrants-1474344001
Kermit-
2014-04-17
Re: Soroš piše pismo u kojem najavljuje ulaganje od 500 mil$ u novi izbjeglički val
[size=40]Why I’m Investing $500 Million in Migrants
By
[size=18]GEORGE SOROS
Sept. 20, 2016 12:00 a.m. ET
The world has been unsettled by a surge in forced migration. Tens of millions of people are on the move, fleeing their home countries in search of a better life abroad. Some are escaping civil war or an oppressive regime; others are forced out by extreme poverty, lured by the possibility of economic advancement for themselves and their families.
Our collective failure to develop and implement effective policies to handle the increas[/size]
I will invest in startups, established companies, social-impact initiatives and businesses founded by migrants and refugees.
[/size]By
[size=18]GEORGE SOROS
Sept. 20, 2016 12:00 a.m. ET
The world has been unsettled by a surge in forced migration. Tens of millions of people are on the move, fleeing their home countries in search of a better life abroad. Some are escaping civil war or an oppressive regime; others are forced out by extreme poverty, lured by the possibility of economic advancement for themselves and their families.
Our collective failure to develop and implement effective policies to handle the increas[/size]
Kermit-
2014-04-17
Re: Soroš piše pismo u kojem najavljuje ulaganje od 500 mil$ u novi izbjeglički val
https://www.rt.com/op-edge/361376-george-soros-investing-forced-immigration/
Kermit-
2014-04-17
Soros continues: “In response, I have decided to earmark $500 million for investments that specifically address the needs of migrants, refugees and host communities. I will invest in startups, established companies, social-impact initiatives and businesses founded by migrants and refugees themselves. Although my main concern is to help migrants and refugees arriving in Europe, I will be looking for good investment ideas that will benefit migrants all over the world.”
I will translate: “Now that the inflow of immigrants has been set up, I am going to invest $500 million to make the process unstoppable, endless and self-funding, and make a lot of money for myself at the same time. And since this is dressed in the language of compassion, there is nothing you can say against it.”
I will translate: “Now that the inflow of immigrants has been set up, I am going to invest $500 million to make the process unstoppable, endless and self-funding, and make a lot of money for myself at the same time. And since this is dressed in the language of compassion, there is nothing you can say against it.”
Kermit-
2014-04-17
Ero ovoga ti u biti podupireš, no teško ćeš ti to procesuirati
Kermit-
2014-04-17
samo sto imam dojam da ovo nece bas pasti na plodno tlo, dobrom dijelu imigranata se peku kebapi i ne radi im se bas..
Izvrsna ideja, neka taj novac uloži u zemlje iz kojih džihadistički glavosječe dolaze i riešio je gomilu problemah.
T je najmanje bitno, jedino da se plaćaju NGO-vi, mediji, aktivisti te da se plaća logistika za masovni unos, tj. da se stvara kaos pa to je cilj od početka, naravno bez SAD-a sve ovo bi bilo samo papir i novackic wrote:samo sto imam dojam da ovo nece bas pasti na plodno tlo, dobrom dijelu imigranata se peku kebapi i ne radi im se bas..
Kermit-
2014-04-17
Tamo ulaže u rat da bježe, ovdje ulaže da ih što više dođe, vrlo jednostavno...Regoč wrote:Izvrsna ideja, neka taj novac uloži u zemlje iz kojih džihadistički glavosječe dolaze i riešio je gomilu problemah.
Kermit-
2014-04-17
Samo,jedino što mi nije jasno,nitko ništa ne radi ako od toga nema nikakve koristi,svatko ima neku svoju računicu,kako ovi koji financiraju dolazak milijuna muslimana,tako i muslimani imaju svoju računicu.
To je brak iz interesa,no što će biti kad se jednog dana sukobe njihovi interesi.Zar svi ti NGOvci i njihovi financijeri misle,da će oni živiti istim načinom života,te da se i njih neće dotaknuti ukoliko islam zavlada svijetom a to je maštarija i želja svih muslimana.
Soroš,njegovi potomci,kao i sljedbenici,sve te udruge koje on financira,prvi bi visili na banderama ukoliko bi islam zavladao svijetom.
To je brak iz interesa,no što će biti kad se jednog dana sukobe njihovi interesi.Zar svi ti NGOvci i njihovi financijeri misle,da će oni živiti istim načinom života,te da se i njih neće dotaknuti ukoliko islam zavlada svijetom a to je maštarija i želja svih muslimana.
Soroš,njegovi potomci,kao i sljedbenici,sve te udruge koje on financira,prvi bi visili na banderama ukoliko bi islam zavladao svijetom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Da sam ja ista u obavjestajnom sustavu drzave, naredio bih da ga se smakne kao prijetnju drzavnom poretku.
Guest- Guest
Soroš je sam po sebi nebitan,odsječeš jednu glavu,izrastu dvije nove,a oni krugovi čija je on maskota,su nedodirljivi.kolerik wrote:Da sam ja ista u obavjestajnom sustavu drzave, naredio bih da ga se smakne kao prijetnju drzavnom poretku.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Liku koji u krizi u 3 mjeseca inkasira 8 milijardi dolara,ti bi naredio "smaknuće"..kolerik wrote:Da sam ja ista u obavjestajnom sustavu drzave, naredio bih da ga se smakne kao prijetnju drzavnom poretku.
Budi ozbiljan Kol...
Guest- Guest
To kad se neke druge stvari stave iznad novca, istina...dotle ološ tipa Soroš "rula"...no jednom i tim plutokratskim krvopijama mora doći kraj. I hoće.bogomdani wrote:Liku koji u krizi u 3 mjeseca inkasira 8 milijardi dolara,ti bi naredio "smaknuće"..kolerik wrote:Da sam ja ista u obavjestajnom sustavu drzave, naredio bih da ga se smakne kao prijetnju drzavnom poretku.
Budi ozbiljan Kol...
Guest- Guest
gle,mislis da je to SADA i NEKOM prvi put palo na pamet??...Takvi ti imaju brutalne neprijatelje koji bi ga pomeli da mogu,i koji su isto prebogati i motjni...Uz to,vrana vrani oči ne kopa..Ako se oni pocnu fajtati izmedju sebea,nitko od njih nece biti siguran..Starhemberg wrote:To kad se neke druge stvari stave iznad novca, istina...dotle ološ tipa Soroš "rula"...no jednom i tim plutokratskim krvopijama mora doći kraj. I hoće.bogomdani wrote:Liku koji u krizi u 3 mjeseca inkasira 8 milijardi dolara,ti bi naredio "smaknuće"..kolerik wrote:Da sam ja ista u obavjestajnom sustavu drzave, naredio bih da ga se smakne kao prijetnju drzavnom poretku.
Budi ozbiljan Kol...
Svaki ima dovoljno love i jos bitnije,gotovo neograniceni uticaj,da ih cak niti obavjestajne zajednice ne diraju..sto pozele to mogu imati,imaju bilo koje informacije koje pozele,da ne duljim..nece takvima doci kraj,bar vecina to nece vidjeti vojim ocima,posto ce prva zaleći..
Guest- Guest
Zasad je tako, neće vječno, kritična mas se stvara.bogomdani wrote:gle,mislis da je to SADA i NEKOM prvi put palo na pamet??...Takvi ti imaju brutalne neprijatelje koji bi ga pomeli da mogu,i koji su isto prebogati i motjni...Uz to,vrana vrani oči ne kopa..Ako se oni pocnu fajtati izmedju sebea,nitko od njih nece biti siguran..Starhemberg wrote:To kad se neke druge stvari stave iznad novca, istina...dotle ološ tipa Soroš "rula"...no jednom i tim plutokratskim krvopijama mora doći kraj. I hoće.bogomdani wrote:Liku koji u krizi u 3 mjeseca inkasira 8 milijardi dolara,ti bi naredio "smaknuće"..kolerik wrote:Da sam ja ista u obavjestajnom sustavu drzave, naredio bih da ga se smakne kao prijetnju drzavnom poretku.
Budi ozbiljan Kol...
Svaki ima dovoljno love i jos bitnije,gotovo neograniceni uticaj,da ih cak niti obavjestajne zajednice ne diraju..sto pozele to mogu imati,imaju bilo koje informacije koje pozele,da ne duljim..nece takvima doci kraj,bar vecina to nece vidjeti vojim ocima,posto ce prva zaleći..
Guest- Guest
odlično, trpaj samo, još!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ajoj Starhi... ako su takvi sto naucili,naucili su da nikad vise nece dati priliku,da se stvori kriticna masa..Starhemberg wrote:Zasad je tako, neće vječno, kritična mas se stvara.bogomdani wrote:gle,mislis da je to SADA i NEKOM prvi put palo na pamet??...Takvi ti imaju brutalne neprijatelje koji bi ga pomeli da mogu,i koji su isto prebogati i motjni...Uz to,vrana vrani oči ne kopa..Ako se oni pocnu fajtati izmedju sebea,nitko od njih nece biti siguran..Starhemberg wrote:To kad se neke druge stvari stave iznad novca, istina...dotle ološ tipa Soroš "rula"...no jednom i tim plutokratskim krvopijama mora doći kraj. I hoće.bogomdani wrote:Liku koji u krizi u 3 mjeseca inkasira 8 milijardi dolara,ti bi naredio "smaknuće"..kolerik wrote:Da sam ja ista u obavjestajnom sustavu drzave, naredio bih da ga se smakne kao prijetnju drzavnom poretku.
Budi ozbiljan Kol...
evo,ti i ja raspredamo o tome,i da hipoteticki netko pokaze interes za zelje,primjer Kolerika,samo bi odmahnuo glavom,jer,su involvirani presitna ribičija,neorganizirana...
ali hajde,dodjes u priliku na poziciju interesa javnosti,Takvi bi se preko vlastite ti drzave i vlastitih ti zakona,namjestili takvu spacku,da vise nikad ne bi pozelio sa velikim i rogatim se bosti..TO je fact...nece ti dopustiti stvaranje kriticne mase..
Guest- Guest
Evo prilike Epiju da se pozove na staro "poznanstvo" i razgrana biznis.:D
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Evo prilike Epiju da se pozove na staro "poznanstvo" i razgrana biznis.:D
Čuj, mene soros čuva za pravi moment :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Soroš sada najavljuje dezintegraciju EU
» Sinčić piše pismo lopovskoj gamadi iz Hadezea
» Savjetnik predsjednice pise medjima pismo da su ga u kaficu posjetila dva iz SOE I ZAPRIJETILA UBOJSTVOM
» '' MOJE PISMO KATARINI M. EKSKLUZIVNO: DALIJA OREŠKOVIĆ PIŠE ZA GLOBUS Moj program za mlade koji žele Europu bez granica ''
» Kme kme Novi list najavljuje odlazak 'ikone' Danijele Trbovic i emisije BeZ VeZe
» Sinčić piše pismo lopovskoj gamadi iz Hadezea
» Savjetnik predsjednice pise medjima pismo da su ga u kaficu posjetila dva iz SOE I ZAPRIJETILA UBOJSTVOM
» '' MOJE PISMO KATARINI M. EKSKLUZIVNO: DALIJA OREŠKOVIĆ PIŠE ZA GLOBUS Moj program za mlade koji žele Europu bez granica ''
» Kme kme Novi list najavljuje odlazak 'ikone' Danijele Trbovic i emisije BeZ VeZe
Page 1 of 2