Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove
Page 18 of 20
Page 18 of 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove
Di sam ja rekao to, dokazi.kaja_333 wrote:znam ja jako dobro što ti misliš, meni dosta desetak postova. ti od kojih ti imaš "poštovanje", nemaš ga a ne da im se svađati. misle si misli svoje, ko te jebe, bilo pa prošlo. to ti je poštovanje u prijevodu.dzmrdz wrote:Znas ti nista o tome sta ja mislim.kaja_333 wrote:" Tuđmanovi Srbi" bi trebao biti pogrdan naziv za njih jer ne bacaju balvane i ne hebu nam mamu ustašku svaki dan . S tim pristupom se dzango i dzmr koji misli sve sto dzango misli uzgred ali je probao rata pa mu ga dosta. Jer taj jako objektivni dzmr nije nikada a rekao na raznorazne cetnicke eskapade po forumu. To je uredno zaobilazio međutim prigovara strahembergu da nije dovoljno velik Srbin .
Al nebitno , oni ni ne žive ovdje. Toliko su plitki da ne kuže da njihovim stavom mogu izazvati jedino agresiju dok stavom ovakvih koga napadaju mogu napraviti puno vise. Recimo mene je uvjerio u neke stvari dok me ovakvi kao dzango i dzmr ne mogu uvjeriti u ništa.
Tebi je agresija sve sto nije u skladu s tvoim misljenjem. Da je kojim slučajem situacija obrnuta i da neko od Hrvata u nekoliko postova se slucajno izrazi tako o Hr skocila bi mu na grkljan.
Tebi bi odgovaralo da sam ja cetnik jer onda mozes da odvezes jezik i pokazes svoju "kulturu" u koju sam se uverio vise puta prateci ovaj forum.
Ima nas ipak koji nismo ni četnici, ni poltroni koji ce takvima kao ti biti prihvatljii jer tebi nece nikad pasati bilo koja druga opcija.
Ja imam postovanje od ljudi hrvata u rl bez da se pretvaram i bas sa ovakvim stavom. Btw ja nisam se ukljucivao u rasprave sa Dzangom i Pizon jer tu vi sa extremnim jezikom mi niste dobra prilika za razmenu informacija.
Ja sam Starhu rekao da je sramota pljuvati toliko po nekim stvarima bez da istom tom silinom pljuje po drugim a to ako me pravi cetnikom ok.
Ja ti dupe ne dam a ni Dzangu kako si insinuirala nedavno. U vise navrata sam rekao moj stav o Srbima u hr i ratu ali za tebesve ispod totalne submisivnosti je neprihvatljivo.
pucao si po nama pa ti nitko nikada nije krivu riječ rekao tako da si s tim kukanjem kako tebe vređa kada netko napiše da je stanimirović, amfilohije ili stanojko četnik bez obzira što tebi jadnom nisu si maksimalno dosadan. u stavu si pripravnosti od kada si počeo pisati očekujući nestrpljvo da te netko počasti"četnikom" pa da možeš kuknjavu nabaciti. straha ja nemam namjeru braniti , on pljune po onom što mu se ne sviđa a ti nečeš određivati što će to biti.
Ja nikada nisam branio nikogaod navedenih. Od tebe mi postovanje ne znaci ništa.
Opste je poznato da si side kick u najboljem slučaju
Guest- Guest
Kure te, tj. to ti je proces incijacije. Izdrži:))
Guest- Guest
Inače, ak ti Miha ni napisal da te nateraval s punom ampulom prek Une, ni to još gotovo.
Guest- Guest
Eto i RKC je poticala na zlocine, sakrivala naciste i blagosiljalaa ustaše. .pokrstavanje u mom selu samo jedan primer. Kakvu percepciju da ja imam onda ali svakako da je glupo Franju Asiskog zvati ustasom..jel?Regoč wrote:Dobro, evo ozbiljno. Sv. Sava nije se sam po sebi nikako zamjerio Hrvatima, niti nam je ikako ostao po ičem u lošem sjećanju. No, kako je utemeljitelj onoga što se danas zove Srbska pravoslavna crkva, spomen na njega odmah asocira na srbske zločine nad Hrvatima, a njih je poticala i opravdavala upravo ta Crkva. Jasno, sam svetac nije ni po čem kriv za tu percepciju, ali dobio je tkz. pripisano značenje.dzmrdz wrote:...Regoč wrote:Sv. Savo (nije li Sava?) je četnik jer ga je takvim promovirala Srbska pravoslavna crkva. Kao i onaj Nikolaj Velimirović, samo on se samopromovirao. Da vam se Crkva manje bavila nacijom i politikom, a više vjerom ne bi bilo zla među nama.dzmrdz wrote:Winter is coming wrote:
kako? pa u hr je ogroman psiholoski pritisak na srbe,covjek ako nije mentalno jak ili ako ne zivi u nekoj izolovanoj vukojebini,slomi se,nije on jedini,radi se o hiljadama
Zato sam i rekao da Srbin u hr moze biti prihvacen jedino kad to prestane biti u svakom smislu jer nema aspekta u srpstvu koji nije u hr podlozan kritici, etiketiranju, reketiranju...pa sv Savo je cetnik a sta onda drugo pricati...eto zato i necu u hr ziviti jer bi si puco u glavu da moram se do te mere sagnuti
Nek svako ima svoju drzavu, za rat nisam al ni bulju ne dam
Guest- Guest
Ti cuti...kuronjo :pEva wrote:Inače, ak ti Miha ni napisal da te nateraval s punom ampulom prek Une, ni to još gotovo.
Guest- Guest
Sjeti će se tebe Miha, a onda si gotov. Sav tvoj zmazan veš bu nam na izvo'lte.dzmrdz wrote:Ti cuti...kuronjo :pEva wrote:Inače, ak ti Miha ni napisal da te nateraval s punom ampulom prek Une, ni to još gotovo.
Guest- Guest
vrelom ampulom, to bi NEvanja kao školovani oficir trebao znati... to je termin koji je njemu itekako poznat.... ;)dzmrdz wrote:Ti cuti...kuronjo :pEva wrote:Inače, ak ti Miha ni napisal da te nateraval s punom ampulom prek Une, ni to još gotovo.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:vrelom ampulom, to bi NEvanja kao školovani oficir trebao znati... to je termin koji je njemu itekako poznat.... ;)dzmrdz wrote:Ti cuti...kuronjo :pEva wrote:Inače, ak ti Miha ni napisal da te nateraval s punom ampulom prek Une, ni to još gotovo.
Guest- Guest
Ti nisi to rekao izričito ali rekao si napadom na one koji ih kritiziraju, npr Karađića. A to je isto, igraš se malo riječima.dzmrdz wrote:Di sam ja rekao to, dokazi.
Ja nikada nisam branio nikogaod navedenih. Od tebe mi postovanje ne znaci ništa.
Ne govorim o svom poštovanju , indiferentna sam tu naspram tebe. Niti ga imas niti ga nemaš.
Govorim o tvom uvjerenju da eto ti kazes svoje i tebe jako poštuju dok neke neke koji ne dijele tvoje mišljenje valjda ne. Krivo i obrnuto. Puste te da ispričaš svoju verziju kako si ti eto bio ugrožen i onda si malo pucao i onda ti je bilo dosta al to je eto normalno jer ti si veliki Srbin a ne Tuđmanov . I misle ko te jebe i nastave pričati o snjegu jer im se ne da svađati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Uostalom evo ti jednog, daj reci mu Miha jel ti poštuješ to kaj je on pucao sa svojima a srbe koji nisu pucali ne poštuješ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisam ništa lupio niti sam se za išta ispričavao, ukazao sam ti na hrvatsku perspektivu, kao što ti ukazuješ na srbski zrenik. Smisao je da je nama sv. Sava, ni kriv ni dužan, postao četnik i velikosrbin, a sve zbog zločinačkoga djelovanja Crkve koja ga smatra svojim utemeljiteljem.dzmrdz wrote:Ne budali...vec si sa Sv Savom lupio i daopoor excuse...Regoč wrote:Sriem je drugo ime za istočnu Slavoniju.
Slavonija, zemljo plemenita,
vele ti si lipo uzorita,
nakićena zelenim gorama,
obaljana četirim vodama. (...)
A od podne Sava voda teče
I u Dunaj o Biograd češe.
Po tebi se bijele gradovi
Kao na vodi sivi labudovi: (...)
Ruma, Irig, Zemun, Mitrovica,
i Slankamen dol nižje Karlovca.
Tako veli Relković, što da ti kažem, nitko ga gotovo tri stoljeća nije osporio. Jasno je da si ti sriemski separatist, koji je u neprincipijelnoj koaliciji s gornjeslavonskim separatistima, a sve s ciljem uništenja Slavonije, Slavonacah i slavonstva, jer su jedina prietnja uspostavi novoga svjetskog poretka pa je pokrenuta svjetska urota da se to razanje provede.
Pobrkala si, ja Karadzica uopste ne cenim niti postujem, explicitno ili implicitno. Nista nije tu opravdavalo Karadzica nego Neleta. Sts je bio u tome da je Nele napadan jer je otisao iz Sarajeva i to je kao izdaja i ovako, nako a da je ostao u gradu u kom su Srbe takodjer ubijali bio bi cool.kaja_333 wrote:Ti nisi to rekao izričito ali rekao si napadom na one koji ih kritiziraju, npr Karađića. A to je isto, igraš se malo riječima.dzmrdz wrote:Di sam ja rekao to, dokazi.
Ne govorim o svom poštovanju , indiferentna sam tu naspram tebe. Niti ga imas niti ga nemaš.
Govorim o tvom uvjerenju da eto ti kazes svoje i tebe jako poštuju dok neke neke koji ne dijele tvoje mišljenje valjda ne. Krivo i obrnuto. Puste te da ispričaš svoju verziju kako si ti eto bio ugrožen i onda si malo pucao i onda ti je bilo dosta al to je eto normalno jer ti si veliki Srbin a ne Tuđmanov . I misle ko te jebe i nastave pričati o snjegu jer im se ne da svađati.
Ja sam se oko toga prvesntveno zakacio sa Starhijem jer ja kao Srbin imam simpatije prema mom narodu koji je isto stradao na raznim mestima kao i uvazavanje za ostale narode koji su na drugim mestima stradali od mog naroda.
Ja sam se fokusirao na to da je sarajevska raja jedan mit i da je tamo isto jednoumlje vladalo kao i svuda a to se nije tako prikazivalo.
Aj kad ti znas sta moji prijatelji misle hahah..to je vec ono..next level mindreading :)
Guest- Guest
Ajd, ne petljaj se u lokalne teme, drž se Samarije i Galileje.Eva wrote:A Agram za Wien.Regoč wrote:Sriem je drugo ime za istočnu Slavoniju.
Sidekick !kaja_333 wrote:Uostalom evo ti jednog, daj reci mu Miha jel ti poštuješ to kaj je on pucao sa svojima a srbe koji nisu pucali ne poštuješ?
Guest- Guest
Naravno da sve stoji, to ti govorim. Jasno da sv. Sava nije četnik, ali, jebi ga, SPC je svašta počinila, on ju je osnovao (ako će sad netko picajzliti s poviesnom točnošću, nije baš nju kao nju, ali pravni i apostolski kontinuitet je neupitan) pa nam i nema neke razlike između njega i Mladića.dzmrdz wrote:Eto i RKC je poticala na zlocine, sakrivala naciste i blagosiljalaa ustaše. .pokrstavanje u mom selu samo jedan primer. Kakvu percepciju da ja imam onda ali svakako da je glupo Franju Asiskog zvati ustasom..jel?Regoč wrote:Dobro, evo ozbiljno. Sv. Sava nije se sam po sebi nikako zamjerio Hrvatima, niti nam je ikako ostao po ičem u lošem sjećanju. No, kako je utemeljitelj onoga što se danas zove Srbska pravoslavna crkva, spomen na njega odmah asocira na srbske zločine nad Hrvatima, a njih je poticala i opravdavala upravo ta Crkva. Jasno, sam svetac nije ni po čem kriv za tu percepciju, ali dobio je tkz. pripisano značenje.dzmrdz wrote:...Regoč wrote:Sv. Savo (nije li Sava?) je četnik jer ga je takvim promovirala Srbska pravoslavna crkva. Kao i onaj Nikolaj Velimirović, samo on se samopromovirao. Da vam se Crkva manje bavila nacijom i politikom, a više vjerom ne bi bilo zla među nama.dzmrdz wrote:
Zato sam i rekao da Srbin u hr moze biti prihvacen jedino kad to prestane biti u svakom smislu jer nema aspekta u srpstvu koji nije u hr podlozan kritici, etiketiranju, reketiranju...pa sv Savo je cetnik a sta onda drugo pricati...eto zato i necu u hr ziviti jer bi si puco u glavu da moram se do te mere sagnuti
Nek svako ima svoju drzavu, za rat nisam al ni bulju ne dam
Inače, pokrštavanje je bio državni projekt, Crkva ga je odbacila, Stepinac je dao naputak da se nikoga ne pokrštava, ali da se svima daju potvrde o prelasku kako bi se sačuvali životi. E, sad, ako je neki svećenik na svoju ruku ili pod državnim pritiskom sudjelovao u tom, Crkva ne snosi odgovornost.
Regoč wrote:Nisam ništa lupio niti sam se za išta ispričavao, ukazao sam ti na hrvatsku perspektivu, kao što ti ukazuješ na srbski zrenik. Smisao je da je nama sv. Sava, ni kriv ni dužan, postao četnik i velikosrbin, a sve zbog zločinačkoga djelovanja Crkve koja ga smatra svojim utemeljiteljem.dzmrdz wrote:Ne budali...vec si sa Sv Savom lupio i daopoor excuse...Regoč wrote:Sriem je drugo ime za istočnu Slavoniju.
Slavonija, zemljo plemenita,
vele ti si lipo uzorita,
nakićena zelenim gorama,
obaljana četirim vodama. (...)
A od podne Sava voda teče
I u Dunaj o Biograd češe.
Po tebi se bijele gradovi
Kao na vodi sivi labudovi: (...)
Ruma, Irig, Zemun, Mitrovica,
i Slankamen dol nižje Karlovca.
Tako veli Relković, što da ti kažem, nitko ga gotovo tri stoljeća nije osporio. Jasno je da si ti sriemski separatist, koji je u neprincipijelnoj koaliciji s gornjeslavonskim separatistima, a sve s ciljem uništenja Slavonije, Slavonacah i slavonstva, jer su jedina prietnja uspostavi novoga svjetskog poretka pa je pokrenuta svjetska urota da se to razanje provede.
Guest- Guest
Lako ti se kurčit kad te Kaća još nije lupila. Da sa strane!dzmrdz wrote:Sidekick !kaja_333 wrote:Uostalom evo ti jednog, daj reci mu Miha jel ti poštuješ to kaj je on pucao sa svojima a srbe koji nisu pucali ne poštuješ?
Regoč wrote:Naravno da sve stoji, to ti govorim. Jasno da sv. Sava nije četnik, ali, jebi ga, SPC je svašta počinila, on ju je osnovao (ako će sad netko picajzliti s poviesnom točnošću, nije baš nju kao nju, ali pravni i apostolski kontinuitet je neupitan) pa nam i nema neke razlike između njega i Mladića.dzmrdz wrote:Eto i RKC je poticala na zlocine, sakrivala naciste i blagosiljalaa ustaše. .pokrstavanje u mom selu samo jedan primer. Kakvu percepciju da ja imam onda ali svakako da je glupo Franju Asiskog zvati ustasom..jel?Regoč wrote:Dobro, evo ozbiljno. Sv. Sava nije se sam po sebi nikako zamjerio Hrvatima, niti nam je ikako ostao po ičem u lošem sjećanju. No, kako je utemeljitelj onoga što se danas zove Srbska pravoslavna crkva, spomen na njega odmah asocira na srbske zločine nad Hrvatima, a njih je poticala i opravdavala upravo ta Crkva. Jasno, sam svetac nije ni po čem kriv za tu percepciju, ali dobio je tkz. pripisano značenje.dzmrdz wrote:...Regoč wrote:
Sv. Savo (nije li Sava?) je četnik jer ga je takvim promovirala Srbska pravoslavna crkva. Kao i onaj Nikolaj Velimirović, samo on se samopromovirao. Da vam se Crkva manje bavila nacijom i politikom, a više vjerom ne bi bilo zla među nama.
Inače, pokrštavanje je bio državni projekt, Crkva ga je odbacila, Stepinac je dao naputak da se nikoga ne pokrštava, ali da se svima daju potvrde o prelasku kako bi se sačuvali životi. E, sad, ako je neki svećenik na svoju ruku ili pod državnim pritiskom sudjelovao u tom, Crkva ne snosi odgovornost.
Aj sad kako da te shvatim ozbiljno?
Guest- Guest
Mislim na imenicu "sidekick" ;)Regoč wrote:Lako ti se kurčit kad te Kaća još nije lupila. Da sa strane!dzmrdz wrote:Sidekick !kaja_333 wrote:Uostalom evo ti jednog, daj reci mu Miha jel ti poštuješ to kaj je on pucao sa svojima a srbe koji nisu pucali ne poštuješ?
Guest- Guest
Jesi u odgovoru za Relkovića imao štogod u komentaru, meni ništa ne pokazuje?
dzmrdz wrote:Regoč wrote:Naravno da sve stoji, to ti govorim. Jasno da sv. Sava nije četnik, ali, jebi ga, SPC je svašta počinila, on ju je osnovao (ako će sad netko picajzliti s poviesnom točnošću, nije baš nju kao nju, ali pravni i apostolski kontinuitet je neupitan) pa nam i nema neke razlike između njega i Mladića.dzmrdz wrote:Eto i RKC je poticala na zlocine, sakrivala naciste i blagosiljalaa ustaše. .pokrstavanje u mom selu samo jedan primer. Kakvu percepciju da ja imam onda ali svakako da je glupo Franju Asiskog zvati ustasom..jel?Regoč wrote:Dobro, evo ozbiljno. Sv. Sava nije se sam po sebi nikako zamjerio Hrvatima, niti nam je ikako ostao po ičem u lošem sjećanju. No, kako je utemeljitelj onoga što se danas zove Srbska pravoslavna crkva, spomen na njega odmah asocira na srbske zločine nad Hrvatima, a njih je poticala i opravdavala upravo ta Crkva. Jasno, sam svetac nije ni po čem kriv za tu percepciju, ali dobio je tkz. pripisano značenje.dzmrdz wrote:
...
Aj sad kako da te shvatim ozbiljno?
znaci ovako, Sv Savo koji nije imao veze sa Hrvatima u bilo kom negativnom kontekstu i koji je zivio stotinama godina prije nego je amerika otkrivena je ok da bude cetnik jer eto ti to vidis da je ok a ja treba da razumem RKC koja je direktno bila ukljucena u pokrstavanje pa cak i kad izuzmemo da je bilo preko volje nekima bila je tu ipak da to uradi?
kaKo brate moj slavenski? Kako??
Guest- Guest
Page 18 of 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Similar topics
» Dr Nele Karajlić : Posljednji Evropljanin emigrirat će u Srbiju
» dr Nele Karajlić:Nova Jugoslavija samo je pitanje vremena
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
» Mladen Ivanic u NU2 zastupa istu fasisticku politiku kpjom su Srbi razbili Jugoslaviju
» dr Nele Karajlić:Nova Jugoslavija samo je pitanje vremena
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
» Mladen Ivanic u NU2 zastupa istu fasisticku politiku kpjom su Srbi razbili Jugoslaviju
Page 18 of 20