ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove

Page 10 of 20 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20  Next

Go down

Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove - Page 10 Empty Re: Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove

Post by dzango 3/10/2016, 01:11

maggie13 wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:Sto si vulgaran,dzani..⌒.⌒
Šta me drnda bezveze. Popizdim na jajare poput onog malog drmosera.
na koga mislis?

A, sa zenama svejedno treba pristojno..O_O
Kako koga? Na onu malu pizdu što citira Nikolaidisa i ekipu.

Bio sam pristojan. Nisam je uvredio. A ni ona ne preza od malo jačih reči kada nešto treba da se podcrta i naglasi.
rijesite to kad budete svi prisutni, ja sam svoje rekla..^_~
I ja svoje. Ja sam sa njim odavno rešio.

dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove - Page 10 Empty Re: Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove

Post by L'âme 3/10/2016, 01:15

dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
Šta me drnda bezveze. Popizdim na jajare poput onog malog drmosera.
na koga mislis?

A, sa zenama svejedno treba pristojno..O_O
Kako koga? Na onu malu pizdu što citira Nikolaidisa i ekipu.

Bio sam pristojan. Nisam je uvredio. A ni ona ne preza od malo jačih reči kada nešto treba da se podcrta i naglasi.
rijesite to kad budete svi prisutni, ja sam svoje rekla..^_~
I ja svoje. Ja sam sa njim odavno rešio.
ne ulazim u vase odnose, samo mi bzze o nekome pricat dok ga nema..barem na takav nacin...
Idem spavat..

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2016, 10:47

Posle smrti supruge, povukao se u sebe, a onda je upoznao NJU! Evo ČIME GA JE OSVOJILA
Muzičar Aleksandar Sanja Ilić, frontmen i kompozitor grupe „Balkanika“, oženio se u subotu homeopatkinjom Tatjanom Karajanov.

ar je sudbonosno "da" izgovorio u Sabornoj crkvi u Beogradu, a onda je za članove porodice i najbliže prijatelje organizovao žurku za pamćenje.

Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove - Page 10 Tatjana-karajanov-foto-printscreeninstagram-1475479506-1003585

nova snajka !
Nakon smrti supruge Zlate Petković, frontmen grupe „Balkanika“ bio je prilično zatvoren, a onda je upoznato Tatjanu, sa kojom se i venčao.
 Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove - Page 10 Zlata-petkovic-foto-dragana-udovicic-1425329058-621763
"Upoznao sam je na promociji jedne knjige i čuo njen predivan glas. Mislim da je to bilo presudno. Od tada je u mom životu sve bilo drugačije", rekao je Sanja.
Svadbi je prisustvovao i njegov sin Andrej Ilić koji je delić atmosfere sa svadbe podelio na svom Instagramu.
 Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove - Page 10 Sanja-ilic-foto-zorana-jevtic-1475389838-1002885

STARS09:33, 03.10.2016
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2016, 10:49

homeopatkinja, tatjana, snajka :))
lepa, fina, NJezna :)) mora da je veštica :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2016, 10:56

Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove - Page 10 12443226_1045243238840331_1511374552_n

inace Tatjana  tvrdi da leci dušu i telo :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2016, 11:17

jastreb wrote:Sve je točno rekao.

Ljudi,opet se moramo spojiti i držati zajedno,jer ako nećemo,onda će nas ti bjelosvjetski satrapi,satrati.
Marčelo bu popizdio. Opet Juga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2016, 11:21

Kak je krenulo u revijalnom tonu, love - hate postovi, Juga je vrlo izgledna opcija. Jastrebe, ti si pravi prorok postao.   Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove - Page 10 1f600
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2016, 16:54

dzmrdz wrote:

Sto se tice prozivanja Starhija to je jer mi nijejasno kako nema empatije za svoje sunarodnke nikada
Obrazloži, molim te ako možeš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2016, 16:57

dzmrdz wrote:
kaja_333 wrote:
dzmrdz wrote:
Sto se tice prozivanja Starhija to je jer mi nijejasno kako nema empatije za svoje sunarodnke nikada
Ima, međutim ti to ne vidis jer ti je u krupnom planu kada kaže da ste negdje napravili veliko sranje. U tvojoj glavi ste žrtve i samo to. Totalno neobjektivno.

On drugo i ne govori izuzev za Srbe da su napravili sranja i iskljucivo za Srbe. Smije se i podjebava Pizona ali na nacin da ismijava ne samo njega nego i Srbe uopste, Srbiju i sve manje vise oko toga. Ne mozes se ti ismijavati na takav nacin sa srbima a zvati se Srbinom.
Ismijava zemlju Srbiju kako je zaostala, jadna, nepokosena..spominje neke stocne pijace u Svilajncu i sl kada hoce da pokaze valjda kako je on drugaciji i sofosticiraniji od drugih Srba. Sve to stoji ali se ne suprotstavlja ni Teu, ni Mihi, ni vama ..
Sve to ok al nemoj onda se izjasnjavati kao Srbin jer ni pocemu nisi to. Ne brani se istina tako sto okrenes bulju nekome.

Ja sam prosao kroz zadnjih 20 stranica njegovih postova, veruj mi da vrlo dobro znam o cemu se radi. On sa Srbinom nema veze vise, mozda mu je neko i imao. Nacin na koji se on obrusava na Srbe u mnogim aspektima prevazilazi zdravu dozu samokritike koju ja propagiram da mi kao Srbi treba da imamo i nije nista drugo nego jedno konstantno dokazivanje kako je on eto kao turbo-realan Srbin koji ne preza da kritikuje Srbe.

Nadji mi 3 njegova posta u kojima se sukobio sa nekim od Hrvata ovde sa foruma kada su se vredjali Srbi, nazivali cetnicima i ostalim popratnim imenima. Ustvari nadji mi jedan gde je on se zakacio s nekim braneci Srbe, jel..Srbin je kao pa logicno je da mu nesto mora zasmetati ovde jer znamo da pojedinci ne prezu od nicega da uvrede Srbe na momente.

I na kraju, absolutno je nemoguce da mi kao Srbi ni u cemu nismo bili u pravu, ali i ako jesmo ne videh da je on to podrzao. ako smo bili u krivu, tu je sa punim ustima...
Gle, ne pada mi na pamet da se tebi pravdam, no koliko si ti na forumu, mjesec-dva? Po tome malo što si tu ti zaključuješ tko sam ja, kako i zašto pišem? Izvlačiš iz konteksta da bi opravdao neke svoje subjektivne razloge da mene napadaš. Mene aposlutno ne tangira da ti voliš Neleta, pa čak i Radovana i Republiku Srpsku, no nemaš pravo predbacivati meni, iako sam Srbin, što ja prema tome nemam nikakve simpatije. A ako sam se obrušavao na Srbe, imao sam za to razloge, kao što sam se obrušavao na bilo koga drugog na koga sam smatrao da se trebam obrušiti i nemam se nikakve namjere zbog toga bilo kome, pa ni tebi, pravdati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2016, 17:01

dzmrdz wrote:Reci onda Hrvat sam i sramota me sto su moji bili Srbi. Niko te ni ne treba nit ko koga sili da bude ono sto mu je u najvecoj meri odbojno, neprihvatljivo, strano, itd itd
A tek je ovo tako jadno, malo, nisko i podlo da nije vrijedno ni komentiranja. Samo toliko.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2016, 17:02

dzmrdz wrote:
maggie13 wrote:Horni(za mene je uvijek horny, ne mogu se naviknuti na ovaj novi nadimak) je jednostavno uspio biti objektivan i ne angazirati se u pisanju, kao ni u moderiranju, s polazista pripadnika naciji, vec kao pojedinac s vlastitim vrijednostima koje promovira i kojima tezi.
Tako i moja malenkost .

Meni se predstavio kao Srbin bez da sam trazio Srbe da mi se jave. Objektivnost nije pljuvanje po svojima a itekako njegovo polaziste pokazuje kome pripada sto i nije problem, al onda kazi tako.
Ja nisam po profesiji Srbin al je deo mog identiteta
Jesam jer sam mislio da smo bliski po shvaćanjima i bilo mi je drago da ima i takvih na forumu. Očito nismo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2016, 17:05

dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
jasambrend wrote:
dzmrdz wrote:
maggie13 wrote:
znas li kako izgleda ovo vase procjenjivanje lika, djela i srpske karakternosti hornyja s vase (ne)pristojne udaljenosti?!
Aj, malo se trgni i razmisli.
;-)

Kako? Onako pretpostavljam kako vam ne pase jer je na vasoj strani?!
Znas kako to izgleda kad neko je prihvatljiv jer je podoban i poslusan a neko ne jer se ne slaze s vama u svemu? Sta mislis da ja ne kuzim kako kad idem niz dlaku svi me tapsu po ledjima? Haha...Megi..nisam extrem al mrzim poturice

Ahem...  svjestan porijekla...miran, normalan, ne puca po komsijama, ne provocira, izražava najnormalnije svoje mišljenje, ne podilazi nikom...e sad, jel to dovoljno dobro za biti pravi Srbin, ne znam, al za biti dobar covjek, je... dakle, ne pucati na komšije i sve se da srediti...ne kuzim kako nekima to i dalje predstavlja nepremostiv problem...
Ko? Nele Karajlić? Zato i smeta dežurnim dupeuvlakačama.
kome smeta?
Nikolaidisu i ovome smradu. Ne znaš ko je veće đubre od njih dvojice. To se vidi i po đubretovom pozivanju na ovoga.
Kd dolazi od takvog đubreta kakvo si ti, sve zvuči kao kompliment.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 3/10/2016, 17:08

Starhemberg wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
jasambrend wrote:

Ahem...  svjestan porijekla...miran, normalan, ne puca po komsijama, ne provocira, izražava najnormalnije svoje mišljenje, ne podilazi nikom...e sad, jel to dovoljno dobro za biti pravi Srbin, ne znam, al za biti dobar covjek, je... dakle, ne pucati na komšije i sve se da srediti...ne kuzim kako nekima to i dalje predstavlja nepremostiv problem...
kome smeta?
Nikolaidisu i ovome smradu. Ne znaš ko je veće đubre od njih dvojice. To se vidi i po đubretovom pozivanju na ovoga.
Tebi reći da si đubre i jeste kompliment. Ti si crv i najgora ljudska rđa, isto kao i oni koje citiraš.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2016, 17:10

dzango wrote:
Starhemberg wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
jasambrend wrote:

kome smeta?
Tebi reći da si đubre i jeste kompliment. Ti si crv i najgora ljudska rđa, isto kao i oni koje citiraš.
Čuj, zaboli me nešto što ćeš o meni pisati. Baš nimalo. Piši to barem kad sam tu, a ne iza leđa kao zadnja pizdurina. To samo pokazuje od kakvo si smeća izrađen.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 3/10/2016, 17:14

Starhemberg wrote:
dzango wrote:
Starhemberg wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
kome smeta?
Čuj, zaboli me nešto što ćeš o meni pisati. Baš nimalo. Piši to barem kad sam tu, a ne iza leđa kao zadnja pizdurina. To samo pokazuje od kakvo si smeća izrađen.
Ma jebe mi se kad si tu a kad nisi. Ja uvek pišem da si govno, Tvoje prisustvo mi je potpuno nebitno, kao i prisustvo svakog drugog govneta.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2016, 17:15

dzango wrote:
Starhemberg wrote:
dzango wrote:
Starhemberg wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
kome smeta?
Ma jebe mi se kad si tu a kad nisi. Ja uvek pišem da si govno, Tvoje prisustvo mi je potpuno nebitno, kao i prisustvo svakog drugog govneta.
Pa ništa, onda nastavi iza leđa, kako tvojoj sorti i pristaje, ionako te ne primjećujem osim kad zasmrdiš baš toliko da te moram primijetiti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 3/10/2016, 17:19

Eva wrote:Kak je krenulo u revijalnom tonu, love - hate postovi, Juga je vrlo izgledna opcija. Jastrebe, ti si pravi prorok postao.   Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove - Page 10 1f600
Ma nikad više neće biti Juge,ali ni ne treba je. Dovoljno je da se zajedno držimo,jer ćemo svi skupa propasti ukoliko se budemo klali međusobno.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by dzango 3/10/2016, 17:20

Starhemberg wrote:
dzango wrote:
Starhemberg wrote:
dzango wrote:
Starhemberg wrote:
Pa ništa, onda nastavi iza leđa, kako tvojoj sorti i pristaje, ionako te ne primjećujem osim kad zasmrdiš baš toliko da te moram primijetiti.
Nije ništa iza leđa već je sve crno na belo i da svi vide. Tvoje prisustvo je potpuno nepotrebno jer je sve jedno šta ćeš da kažeš. Jebe mi se baš. I pisaću i sutra, i prekosutra da si govno i Tuđmanov Srbin. Eto da te obavestim unapred da ne bi posle pričao da je iza leđa.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2016, 17:22

dzmrdz wrote:
kolerik wrote:
Jedan je od rijetkih, za razliku od doticnog junaka nase teme, kojem intelekt dozvoljava da nadidje svoju nacionalnost, koja nam je svima zadata, jel'...

Puno je Srba pobjeglo iz Hrvatske. Mogu razumjeti paniku u Oluji, ali pobjeci iz drzave 1991 jer ti se ne svidja klima, ili si izgubio posao u miliciji - to nije razlog ni za bjezanje ni za izigravanje zrtve etnickog ciscenja. Izgubljene su povlastice na osobnoj, a etnicki komoditet konstitucionalnog naroda na nacionalnoj bazi, ali manjina ne moze diktirati vecini u kojoj i kakvoj drzavi ce zivjeti. Taj minimum zdravog razuma je nedopustiv.

To je jedno, a zlocini nad Srbima su drugo, to covjek ne moze nego osuditi, ali to nije povijesni uvid, to je civilizacijsko postignuce, pijetet. Aleksandra Zec nije cjelovita prica o Hrvatskoj 1991, vec fragment, ni vise ni manje vrijedan u kolopletu dogadjaja.
Kako je tvoj intelekt kolapsirao onomad kad si zalepio Hvo bedz :)
pa sto tu smeta HVO? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2016, 17:23

Starhemberg wrote:
dzmrdz wrote:
kaja_333 wrote:
dzmrdz wrote:
Ima, međutim ti to ne vidis jer ti je u krupnom planu kada kaže da ste negdje napravili veliko sranje. U tvojoj glavi ste žrtve i samo to. Totalno neobjektivno.

On drugo i ne govori izuzev za Srbe da su napravili sranja i iskljucivo za Srbe. Smije se i podjebava Pizona ali na nacin da ismijava ne samo njega nego i Srbe uopste, Srbiju i sve manje vise oko toga. Ne mozes se ti ismijavati na takav nacin sa srbima a zvati se Srbinom.
Ismijava zemlju Srbiju kako je zaostala, jadna, nepokosena..spominje neke stocne pijace u Svilajncu i sl kada hoce da pokaze valjda kako je on drugaciji i sofosticiraniji od drugih Srba. Sve to stoji ali se ne suprotstavlja ni Teu, ni Mihi, ni vama ..
Sve to ok al nemoj onda se izjasnjavati kao Srbin jer ni pocemu nisi to. Ne brani se istina tako sto okrenes bulju nekome.

Ja sam prosao kroz zadnjih 20 stranica njegovih postova, veruj mi da vrlo dobro znam o cemu se radi. On sa Srbinom nema veze vise, mozda mu je neko i imao. Nacin na koji se on obrusava na Srbe u mnogim aspektima prevazilazi zdravu dozu samokritike koju ja propagiram da mi kao Srbi treba da imamo i nije nista drugo nego jedno konstantno dokazivanje kako je on eto kao turbo-realan Srbin koji ne preza da kritikuje Srbe.

Nadji mi 3 njegova posta u kojima se sukobio sa nekim od Hrvata ovde sa foruma kada su se vredjali Srbi, nazivali cetnicima i ostalim popratnim imenima. Ustvari nadji mi jedan gde je on se zakacio s nekim braneci Srbe, jel..Srbin je kao pa logicno je da mu nesto mora zasmetati ovde jer znamo da pojedinci ne prezu od nicega da uvrede Srbe na momente.

I na kraju, absolutno je nemoguce da mi kao Srbi ni u cemu nismo bili u pravu, ali i ako jesmo ne videh da je on to podrzao. ako smo bili u krivu, tu je sa punim ustima...
Gle, ne pada mi na pamet da se tebi pravdam, no koliko si ti na forumu, mjesec-dva? Po tome malo što si tu ti zaključuješ tko sam ja, kako i zašto pišem? Izvlačiš iz konteksta da bi opravdao neke svoje subjektivne razloge da mene napadaš. Mene aposlutno ne tangira da ti voliš Neleta, pa čak i Radovana i Republiku Srpsku, no nemaš pravo predbacivati meni, iako sam Srbin, što ja prema tome nemam nikakve simpatije. A ako sam se obrušavao na Srbe, imao sam za to razloge, kao što sam se obrušavao na bilo koga drugog na koga sam smatrao da se trebam obrušiti i nemam se nikakve namjere zbog toga bilo kome, pa ni tebi, pravdati.
Ja ni jedan subjektivan razlog nemam da te napadam a objektivan je taj da jos te nisam video da si se sukobio s nekim braneci Srbe.
Ne propuštas priliku da ismijavas odsrpske države, istorije, kulture, politike..
Pisem kratko al te citam dugo ;)
Srbija je prljava, zarasla,  nazadna, Srbi agresori, govoris da jeverovatno prljava zbog mentalieta ljudi...Srbi nemaju pojma o istoriji itd..
U cem si ti Srbin jos?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 20 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20  Next

Back to top

- Similar topics