Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove
Page 15 of 20
Page 15 of 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Re: Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove
ma ti ne moš o ničemu jer si pičkin dim... i to usput onaj beskurca....;)bogomdani wrote:Ne bih ja uopće o Moralu na ovom i proslom Forumu...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
on vjerojatno ne voli hrvate jer su ga šikanirali ko malog.... :)))Starhemberg wrote:Zemunska fukara i ološ bi o moralu. Svašta.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nego,rece ti da si dritzo iz jugovojske presao na ADEKVATAN polozaju HV...dakle u jugovojsci si bio neki qrc,najmanje vodnik,zastavnik?michaellcmacha wrote:ma ti ne moš o ničemu jer si pičkin dim... i to usput onaj beskurca....;)bogomdani wrote:Ne bih ja uopće o Moralu na ovom i proslom Forumu...
Ono kad ti onaj neki lik prijetio..neki dan si pricao..mislim,ne mos odmah na oficirsko mjesto u HV,ili gdjegod,ako si prije toga bio samo desetar...opet skrivas nogice Zmijico...
Guest- Guest
" Tuđmanovi Srbi" bi trebao biti pogrdan naziv za njih jer ne bacaju balvane i ne hebu nam mamu ustašku svaki dan . S tim pristupom se dzango i dzmr koji misli sve sto dzango misli uzgred ali je probao rata pa mu ga dosta. Jer taj jako objektivni dzmr nije nikada a rekao na raznorazne cetnicke eskapade po forumu. To je uredno zaobilazio međutim prigovara strahembergu da nije dovoljno velik Srbin .
Al nebitno , oni ni ne žive ovdje. Toliko su plitki da ne kuže da njihovim stavom mogu izazvati jedino agresiju dok stavom ovakvih koga napadaju mogu napraviti puno vise. Recimo mene je uvjerio u neke stvari dok me ovakvi kao dzango i dzmr ne mogu uvjeriti u ništa.
Al nebitno , oni ni ne žive ovdje. Toliko su plitki da ne kuže da njihovim stavom mogu izazvati jedino agresiju dok stavom ovakvih koga napadaju mogu napraviti puno vise. Recimo mene je uvjerio u neke stvari dok me ovakvi kao dzango i dzmr ne mogu uvjeriti u ništa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nemoj života ti, tu si objavljivao moje ime a neke ljude prijavljivao.bogomdani wrote:Ne bih ja uopće o Moralu na ovom i proslom Forumu...
2015-08-15
Evo vidis kako je objektivan, tu je odgovorio onoj umišljenoj budali koja je navodno oženila wienu a koji se provozao obilaznicom i preko novog Zagreba do zračne luke pa zaključio da smo propali jer on je vidio 1 raspalu benzinsku stanicu u Zagrebu koja je otprilike u nekom selu prije Zagreba ako i tamo. Jer on prodaje cipele u Italiji i na višem je nivou.dzmrdz wrote:
Re: Šešelj u Skupštini objašnjava srpsko porijeklo...OJ-XA...:)
by Starhemberg on 17/8/2016, 15:41
Srbija autoput ni nema, to je malo bolji drum, za cestarinu vise od 200 dinara dati bi i bio zlocin. Sela neuredna, nigdje pokoseno, to je valjda do osobne kulture, semafori iz doba prve Pašićeve vlade, jedino se uz manastire u Srbiji odrzava nesto sto podsjeća na park. Sve drugo jad i tuga, osim dobre i jeftine hrane i pića.
2014-04-12
Al njega ce banirati, njemu kažu je cetnik , on je ugrožen, drugi nisu dovoljno Srbi Itd.
A nitko mu nikad nije krivu napisao.. Al ja hoću, od sad..
2015-08-15
Ovo jos traje?!
Neki su zaista ocajnicki zeljni paznje po svaku cijenu.
Neki su zaista ocajnicki zeljni paznje po svaku cijenu.
2014-04-12
od kuda mu tvoje ime?kaja_333 wrote:Nemoj života ti, tu si objavljivao moje ime a neke ljude prijavljivao.bogomdani wrote:Ne bih ja uopće o Moralu na ovom i proslom Forumu...
2014-12-30
Ma nemam pojma vise, mislim da mi je poslao Pp na starom forumu ja mu budala napisala .veber wrote:od kuda mu tvoje ime?kaja_333 wrote:Nemoj života ti, tu si objavljivao moje ime a neke ljude prijavljivao.bogomdani wrote:Ne bih ja uopće o Moralu na ovom i proslom Forumu...
Od te poruke je naravno napravio mini love story.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Evo vidis kako je objektivan, tu je odgovorio onoj umišljenoj budali koja je navodno oženila wienu a koji se provozao obilaznicom i preko novog Zagreba do zračne luke pa zaključio da smo propali jer on je vidio 1 raspalu benzinsku stanicu u Zagrebu koja je otprilike u nekom selu prije Zagreba ako i tamo. Jer on prodaje cipele u Italiji i na višem je nivou.dzmrdz wrote:
Re: Šešelj u Skupštini objašnjava srpsko porijeklo...OJ-XA...:)
by Starhemberg on 17/8/2016, 15:41
Srbija autoput ni nema, to je malo bolji drum, za cestarinu vise od 200 dinara dati bi i bio zlocin. Sela neuredna, nigdje pokoseno, to je valjda do osobne kulture, semafori iz doba prve Pašićeve vlade, jedino se uz manastire u Srbiji odrzava nesto sto podsjeća na park. Sve drugo jad i tuga, osim dobre i jeftine hrane i pića.
2014-04-12
Al njega ce banirati, njemu kažu je cetnik , on je ugrožen, drugi nisu dovoljno Srbi Itd.
A nitko mu nikad nije krivu napisao.. Al ja hoću, od sad..
ke?! serbinjo oženio viennu?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa tako su napisali, navodno doduše.
2015-08-15
nema sanse,:-)kaja_333 wrote:Pa tako su napisali, navodno doduše.
2014-04-12
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Pa tako su napisali, navodno doduše.
Tjah, ne vjerujem, wienna je ipak iznad njegovog nivoa...kolko god ona plaha i lakomislena jest i oboje se našli u jednom trenutku na istoj forumskoj strani.
2015-08-06
nije....no nisam ovlasten da prenesem nedavnu informaciju...uglavnom...ma nis..epikur37 wrote:
Guest- Guest
pizzon wrote:zasto nema sanse ?
serbinjo seljak, koji negdje u italiji prodaje papuče a w je iz visoke obitelji, slika, pšredaje i putuje svijetom
2015-08-06
Zašto mislis da je iznad njegovog nivoa?epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Pa tako su napisali, navodno doduše.
Tjah, ne vjerujem, wienna je ipak iznad njegovog nivoa...kolko god ona plaha i lakomislena jest i oboje se našli u jednom trenutku na istoj forumskoj strani.
2015-08-15
bogomdani wrote:nije....no nisam ovlasten da prenesem nedavnu informaciju...uglavnom...ma nis..epikur37 wrote:
majasno
2015-08-06
kaja_333 wrote:Zašto mislis da je iznad njegovog nivoa?epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Pa tako su napisali, navodno doduše.
obiteljskim statusom i obrazovanjem
2015-08-06
A je, možes misliti..epikur37 wrote:pizzon wrote:zasto nema sanse ?
serbinjo seljak, koji negdje u italiji prodaje papuče a w je iz visoke obitelji, slika, pšredaje i putuje svijetom
2015-08-15
uglavnom nes je u igri i pok.Bugi,koji je i volio i mrzio Wiennu,pa kopao po njenom infu,pa ovo i ono.,.,pa mu smetalo sto je bila dobra sa Serbinjom,iako papučarem u Italiji,imao je stil sa curama,i tako,svaš nes..epikur37 wrote:bogomdani wrote:nije....no nisam ovlasten da prenesem nedavnu informaciju...uglavnom...ma nis..epikur37 wrote:
majasno
Guest- Guest
Page 15 of 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Similar topics
» Dr Nele Karajlić : Posljednji Evropljanin emigrirat će u Srbiju
» dr Nele Karajlić:Nova Jugoslavija samo je pitanje vremena
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
» Mladen Ivanic u NU2 zastupa istu fasisticku politiku kpjom su Srbi razbili Jugoslaviju
» dr Nele Karajlić:Nova Jugoslavija samo je pitanje vremena
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
» Mladen Ivanic u NU2 zastupa istu fasisticku politiku kpjom su Srbi razbili Jugoslaviju
Page 15 of 20