Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove
Page 9 of 20
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove
Ne seri. Prvo pročitaj koga citira ono malo govno pa onda komentariši.kaja_333 wrote:Pa daj ti dupe dzmr u a onda on tebi nek da.dzango wrote:Daj dupe kao i ovaj.kaja_333 wrote:Da je meni biti admin jedan dan ...dzango wrote:O sunce ti jebem. Srbi dobijali goveda i zajebali Hrvate. KOja jebena paranoja. Ima li nešto za šta Srbi nisu krivi u HR. Koje je to ludilo mozga i psihopatija uz čašicu rakije "političkih i ekonomskih analitičara" sa ivice drušzva.ljubo1212 wrote:
hrvati nisu imali tu mogućnost
bora mikelić vam uredno održavao populaciju, stočnu, da se lakše otcepite kad dođe vrijeme
Aj pali .. Pun vas je kufer vise ..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jebeš Sarajevo.maggie13 wrote:haha, to te mori..a, Sarajevo zapalo u drugi plan @_@dzango wrote:Ustaška govna svo četvoro.maggie13 wrote:Aha, Biserko i Kandic..sad mi je jasnije odakle bijes i agresija :Ddzango wrote:Milov savetnik i govno koje je izgradilo karijeru na tuđoj grbači. NVO i ostala sranja. EKipa sa Biserko i Kandić. Krvopije i štetočine.maggie13 wrote:
taj je jednom gostovao kod Stankovica..peace,peace,man..
mislim da ce bit ovih glupih prepirki dok mi ne odemo..mozda jos par generacija mlađih, i nastat ce mir..:-Sdzango wrote:Jebeš Sarajevo.maggie13 wrote:haha, to te mori..a, Sarajevo zapalo u drugi plan @_@dzango wrote:Ustaška govna svo četvoro.maggie13 wrote:Aha, Biserko i Kandic..sad mi je jasnije odakle bijes i agresija :Ddzango wrote:
Milov savetnik i govno koje je izgradilo karijeru na tuđoj grbači. NVO i ostala sranja. EKipa sa Biserko i Kandić. Krvopije i štetočine.
2014-04-12
Penzije su imali i Srbi i Hrvati i ostali. Dosta su ti bila dva svedoka, jebem te glupava. Tako je funkcionisala cela država. Mikelić bio direktor Gavrilovića a šta su bili Kadijević i Tus konju nepismeni?ljubo1212 wrote:aj nek ti nekom kažeš nešto o ludilu i psihopatiji,dzango wrote:O sunce ti jebem. Srbi dobijali goveda i zajebali Hrvate. KOja jebena paranoja. Ima li nešto za šta Srbi nisu krivi u HR. Koje je to ludilo mozga i psihopatija uz čašicu rakije "političkih i ekonomskih analitičara" sa ivice drušzva.ljubo1212 wrote:hrvati nisu imali tu mogućnostWinter is coming wrote:
dobivali goveda kao strateške rezerve jna,
bora mikelić vam uredno održavao populaciju, stočnu, da se lakše otcepite kad dođe vrijeme
ako možeš uopće upariti obje ganglije pokušaj čitati s razumijevanjem
hebena jna vam je dala pemzije tako da je svaka i zadnja baba po tim vukojebinama imala novac za život, a svako ozbiljnije domaćinstvo imalo je besplatno goveda, kao čuvalo za jna, u slučaju rata, a rat ste sami izazvali, i koristili ista ta goveda da ne morate odmah travu pasti, prouči si boru mikelića, zadnjeg direktora u gavriloviću...
Nema mira. To je fatamorgana.maggie13 wrote:mislim da ce bit ovih glupih prepirki dok mi ne odemo..mozda jos par generacija mlađih, i nastat ce mir..:-Sdzango wrote:Jebeš Sarajevo.maggie13 wrote:haha, to te mori..a, Sarajevo zapalo u drugi plan @_@dzango wrote:Ustaška govna svo četvoro.maggie13 wrote:
Aha, Biserko i Kandic..sad mi je jasnije odakle bijes i agresija :D
Pa čitam, vaše govnarije i kako vam nije dovoljno velik Srbin .dzango wrote:Ne seri. Prvo pročitaj koga citira ono malo govno pa onda komentariši.kaja_333 wrote:Pa daj ti dupe dzmr u a onda on tebi nek da.dzango wrote:Daj dupe kao i ovaj.kaja_333 wrote:Da je meni biti admin jedan dan ...dzango wrote:
O sunce ti jebem. Srbi dobijali goveda i zajebali Hrvate. KOja jebena paranoja. Ima li nešto za šta Srbi nisu krivi u HR. Koje je to ludilo mozga i psihopatija uz čašicu rakije "političkih i ekonomskih analitičara" sa ivice drušzva.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
bit ce, makar od nas..pretjerasmo..koliko samo upisa na ovom forumu, pa na starom...a,tema manje-vise ista..dzango wrote:Nema mira. To je fatamorgana.maggie13 wrote:mislim da ce bit ovih glupih prepirki dok mi ne odemo..mozda jos par generacija mlađih, i nastat ce mir..:-Sdzango wrote:Jebeš Sarajevo.maggie13 wrote:haha, to te mori..a, Sarajevo zapalo u drugi plan @_@dzango wrote:
Ustaška govna svo četvoro.
2014-04-12
lepi, smiri hormone, ne drmam ti ja kavez koliko ga sam drmaš..dzango wrote:Penzije su imali i Srbi i Hrvati i ostali. Dosta su ti bila dva svedoka, jebem te glupava. Tako je funkcionisala cela država. Mikelić bio direktor Gavrilovića a šta su bili Kadijević i Tus konju nepismeni?ljubo1212 wrote:aj nek ti nekom kažeš nešto o ludilu i psihopatiji,dzango wrote:O sunce ti jebem. Srbi dobijali goveda i zajebali Hrvate. KOja jebena paranoja. Ima li nešto za šta Srbi nisu krivi u HR. Koje je to ludilo mozga i psihopatija uz čašicu rakije "političkih i ekonomskih analitičara" sa ivice drušzva.ljubo1212 wrote:hrvati nisu imali tu mogućnostWinter is coming wrote:
dobivali goveda kao strateške rezerve jna,
hebena jna vam je dala pemzije tako da je svaka i zadnja baba po tim vukojebinama imala novac za život, a svako ozbiljnije domaćinstvo imalo je besplatno goveda, kao čuvalo za jna, u slučaju rata, a rat ste sami izazvali, i koristili ista ta goveda da ne morate odmah travu pasti, prouči si boru mikelića, zadnjeg direktora u gavriloviću...
dakle, dovoljno si kreten da zbilja misliš kako su hrvati dobivali boračke pemzije? kad se tanjug i srna ispričavali zbog laži u ratu, zaboravili da može ostati nuspojava, kao ti...
država je funkcionirala da osigura prevlast srbima, i to je provela...ne bi li vam izborila veliku srbiju..
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Čitaš ti kurac moj. Da čitaš videla bi ona njegova NVO proseravanja i citate najgore fukare.kaja_333 wrote:Pa čitam, vaše govnarije i kako vam nije dovoljno velik Srbin .dzango wrote:Ne seri. Prvo pročitaj koga citira ono malo govno pa onda komentariši.kaja_333 wrote:Pa daj ti dupe dzmr u a onda on tebi nek da.dzango wrote:Daj dupe kao i ovaj.kaja_333 wrote:
Da je meni biti admin jedan dan ...
Od sutra ste na posebnom režimu , ti i dzmr . Kao i ovaj na mom potpisu sto je u Singapuru promjenio spol.dzango wrote:Čitaš ti kurac moj. Da čitaš videla bi ona njegova NVO proseravanja i citate najgore fukare.kaja_333 wrote:Pa čitam, vaše govnarije i kako vam nije dovoljno velik Srbin .dzango wrote:Ne seri. Prvo pročitaj koga citira ono malo govno pa onda komentariši.kaja_333 wrote:Pa daj ti dupe dzmr u a onda on tebi nek da.dzango wrote:
Daj dupe kao i ovaj.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sto si vulgaran,dzani..⌒.⌒
2014-04-12
E to je ta bolest o kojoj pričam. Država osiguravala prevlast Srbima a podelila Srbiju na tri dela i zabranila pominjanje srpske istorije i srpske pesme. Prevlast Srbima u državi u kojoj je doživotni predsenik Hrvat i u kojoj Srbi na Kosovu, u svojoj Sriji, nisu smeli ni da kažu da su Srbi već se vršilo njihovo čišćenje. Jebote koja budala.ljubo1212 wrote:lepi, smiri hormone, ne drmam ti ja kavez koliko ga sam drmaš..dzango wrote:Penzije su imali i Srbi i Hrvati i ostali. Dosta su ti bila dva svedoka, jebem te glupava. Tako je funkcionisala cela država. Mikelić bio direktor Gavrilovića a šta su bili Kadijević i Tus konju nepismeni?ljubo1212 wrote:aj nek ti nekom kažeš nešto o ludilu i psihopatiji,dzango wrote:O sunce ti jebem. Srbi dobijali goveda i zajebali Hrvate. KOja jebena paranoja. Ima li nešto za šta Srbi nisu krivi u HR. Koje je to ludilo mozga i psihopatija uz čašicu rakije "političkih i ekonomskih analitičara" sa ivice drušzva.ljubo1212 wrote:
hrvati nisu imali tu mogućnost
dakle, dovoljno si kreten da zbilja misliš kako su hrvati dobivali boračke pemzije? kad se tanjug i srna ispričavali zbog laži u ratu, zaboravili da može ostati nuspojava, kao ti...
država je funkcionirala da osigura prevlast srbima, i to je provela...ne bi li vam izborila veliku srbiju..
Jebiga, nismo NVO. Ti si na mom spisku odavno.kaja_333 wrote:Od sutra ste na posebnom režimu , ti i dzmr . Kao i ovaj na mom potpisu sto je u Singapuru promjenio spol.dzango wrote:Čitaš ti kurac moj. Da čitaš videla bi ona njegova NVO proseravanja i citate najgore fukare.kaja_333 wrote:Pa čitam, vaše govnarije i kako vam nije dovoljno velik Srbin .dzango wrote:Ne seri. Prvo pročitaj koga citira ono malo govno pa onda komentariši.kaja_333 wrote:
Pa daj ti dupe dzmr u a onda on tebi nek da.
Last edited by dzango on 3/10/2016, 01:04; edited 1 time in total
Šta me drnda bezveze. Popizdim na jajare poput onog malog drmosera.maggie13 wrote:Sto si vulgaran,dzani..⌒.⌒
Čast će mi biti. Ko ne voli svoje ne voli nituđe. Bokkaja_333 wrote:Od sutra ste na posebnom režimu , ti i dzmr . Kao i ovaj na mom potpisu sto je u Singapuru promjenio spol.dzango wrote:Čitaš ti kurac moj. Da čitaš videla bi ona njegova NVO proseravanja i citate najgore fukare.kaja_333 wrote:Pa čitam, vaše govnarije i kako vam nije dovoljno velik Srbin .dzango wrote:Ne seri. Prvo pročitaj koga citira ono malo govno pa onda komentariši.kaja_333 wrote:
Pa daj ti dupe dzmr u a onda on tebi nek da.
Guest- Guest
Cim nijeniz dlaku odma smo četnici. ..klasika
Guest- Guest
na koga mislis?dzango wrote:Šta me drnda bezveze. Popizdim na jajare poput onog malog drmosera.maggie13 wrote:Sto si vulgaran,dzani..⌒.⌒
A, sa zenama svejedno treba pristojno..O_O
2014-04-12
Kako koga? Na onu malu pizdu što citira Nikolaidisa i ekipu.maggie13 wrote:na koga mislis?dzango wrote:Šta me drnda bezveze. Popizdim na jajare poput onog malog drmosera.maggie13 wrote:Sto si vulgaran,dzani..⌒.⌒
Bio sam pristojan. Nisam je uvredio. A ni ona ne preza od malo jačih reči kada nešto treba da se podcrta i naglasi.
Ja sejam.dzmrdz wrote:Cim nijeniz dlaku odma smo četnici. ..klasika
rijesite to kad budete svi prisutni, ja sam svoje rekla..^_~dzango wrote:Kako koga? Na onu malu pizdu što citira Nikolaidisa i ekipu.maggie13 wrote:na koga mislis?dzango wrote:Šta me drnda bezveze. Popizdim na jajare poput onog malog drmosera.maggie13 wrote:Sto si vulgaran,dzani..⌒.⌒
Bio sam pristojan. Nisam je uvredio. A ni ona ne preza od malo jačih reči kada nešto treba da se podcrta i naglasi.
2014-04-12
I ja svoje. Ja sam sa njim odavno rešio.maggie13 wrote:rijesite to kad budete svi prisutni, ja sam svoje rekla..^_~dzango wrote:Kako koga? Na onu malu pizdu što citira Nikolaidisa i ekipu.maggie13 wrote:na koga mislis?dzango wrote:Šta me drnda bezveze. Popizdim na jajare poput onog malog drmosera.maggie13 wrote:Sto si vulgaran,dzani..⌒.⌒
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Similar topics
» Dr Nele Karajlić : Posljednji Evropljanin emigrirat će u Srbiju
» dr Nele Karajlić:Nova Jugoslavija samo je pitanje vremena
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
» Mladen Ivanic u NU2 zastupa istu fasisticku politiku kpjom su Srbi razbili Jugoslaviju
» dr Nele Karajlić:Nova Jugoslavija samo je pitanje vremena
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
» Mladen Ivanic u NU2 zastupa istu fasisticku politiku kpjom su Srbi razbili Jugoslaviju
Page 9 of 20