Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove
Page 8 of 20
Page 8 of 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove
Zato se danas poziva na najgore smradove i najveću đubrad na ovim prostorima. Pizda udvorička.jasambrend wrote:dzmrdz wrote:jasambrend wrote:dzmrdz wrote:maggie13 wrote:
znas li kako izgleda ovo vase procjenjivanje lika, djela i srpske karakternosti hornyja s vase (ne)pristojne udaljenosti?!
Aj, malo se trgni i razmisli.
;-)
Kako? Onako pretpostavljam kako vam ne pase jer je na vasoj strani?!
Znas kako to izgleda kad neko je prihvatljiv jer je podoban i poslusan a neko ne jer se ne slaze s vama u svemu? Sta mislis da ja ne kuzim kako kad idem niz dlaku svi me tapsu po ledjima? Haha...Megi..nisam extrem al mrzim poturice
Ahem... čovjek rođen u Hrvatskoj, svjestan porijekla...miran, normalan, ne puca po komsijama, ne provocira, izražava najnormalnije svoje mišljenje, ne podilazi nikom...e sad, jel to dovoljno dobro za biti pravi Srbin, ne znam, al za biti dobar covjek, je... dakle, ne pucati na komšije i sve se da srediti...ne kuzim kako nekima to i dalje predstavlja nepremostiv problem...
A mi smo svi ostali pucali na komsije a? o takvom misljenju otom potom..u pravu si ti uostalom
Il se skloni ili se pokloni..al nemoj zamotavat u celofan
Ae...trebao je na cesti ispred kuće iskrenuti pet kubika drva i dezurati sa sacmaricom...da svi vide da je pravi...ili otići u Beograd jer su tamo "njegovi"...pa jebote lik je ostao tj. njegovi, zivi svoj život i to je to... moguće je i doživio neku neugodnost u to ne ulazim jer su bila napeta vremena, ali očigledno ga nitko nije ugrožavao, a ni on nikoga i sve pet... znam dosta takvih slučajeva kao što znam i za dosta suprotnih od onih koji su otišli misleći da će se na tenku vratiti...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
taj je jednom gostovao kod Stankovica..peace,peace,man..dzango wrote:Nikolaidisu i ovome smradu. Ne znaš ko je veće đubre od njih dvojice. To se vidi i po đubretovom pozivanju na ovoga.maggie13 wrote:kome smeta?dzango wrote:Ko? Nele Karajlić? Zato i smeta dežurnim dupeuvlakačama.jasambrend wrote:dzmrdz wrote:
Znas kako to izgleda kad neko je prihvatljiv jer je podoban i poslusan a neko ne jer se ne slaze s vama u svemu? Sta mislis da ja ne kuzim kako kad idem niz dlaku svi me tapsu po ledjima? Haha...Megi..nisam extrem al mrzim poturice
Ahem... svjestan porijekla...miran, normalan, ne puca po komsijama, ne provocira, izražava najnormalnije svoje mišljenje, ne podilazi nikom...e sad, jel to dovoljno dobro za biti pravi Srbin, ne znam, al za biti dobar covjek, je... dakle, ne pucati na komšije i sve se da srediti...ne kuzim kako nekima to i dalje predstavlja nepremostiv problem...
2014-04-12
.
Last edited by ljubo1212 on 3/10/2016, 00:19; edited 1 time in total
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
jasambrend wrote:dzmrdz wrote:jasambrend wrote:dzmrdz wrote:maggie13 wrote:
znas li kako izgleda ovo vase procjenjivanje lika, djela i srpske karakternosti hornyja s vase (ne)pristojne udaljenosti?!
Aj, malo se trgni i razmisli.
;-)
Ahem... čovjek rođen u Hrvatskoj, svjestan porijekla...miran, normalan, ne puca po komsijama, ne provocira, izražava najnormalnije svoje mišljenje, ne podilazi nikom...e sad, jel to dovoljno dobro za biti pravi Srbin, ne znam, al za biti dobar covjek, je... dakle, ne pucati na komšije i sve se da srediti...ne kuzim kako nekima to i dalje predstavlja nepremostiv problem...
A mi smo svi ostali pucali na komsije a? o takvom misljenju otom potom..u pravu si ti uostalom
Ae...trebao je na cesti ispred kuće iskrenuti pet kubika drva i dezurati sa sacmaricom...da svi vide da je pravi...ili otići u Beograd jer su tamo "njegovi"...pa jebote lik je ostao tj. njegovi, zivi svoj život i to je to... moguće je i doživio neku neugodnost u to ne ulazim jer su bila napeta vremena, ali očigledno ga nitko nije ugrožavao, a ni on nikoga i sve pet... znam dosta takvih slučajeva kao što znam i za dosta suprotnih od onih koji su otišli misleći da će se na tenku vratiti...
prirodnije je se prikloniti onima koji tvoj narod smatraju agresorima..pa jes..
Guest- Guest
maggie13 wrote:taj je jednom gostovao kod Stankovica..peace,peace,man..dzango wrote:Nikolaidisu i ovome smradu. Ne znaš ko je veće đubre od njih dvojice. To se vidi i po đubretovom pozivanju na ovoga.maggie13 wrote:kome smeta?dzango wrote:Ko? Nele Karajlić? Zato i smeta dežurnim dupeuvlakačama.jasambrend wrote:
Ahem... svjestan porijekla...miran, normalan, ne puca po komsijama, ne provocira, izražava najnormalnije svoje mišljenje, ne podilazi nikom...e sad, jel to dovoljno dobro za biti pravi Srbin, ne znam, al za biti dobar covjek, je... dakle, ne pucati na komšije i sve se da srediti...ne kuzim kako nekima to i dalje predstavlja nepremostiv problem...
Laku noc M :)
Guest- Guest
I svima ostalima muskima..!
Guest- Guest
Milov savetnik i govno koje je izgradilo karijeru na tuđoj grbači. NVO i ostala sranja. EKipa sa Biserko i Kandić. Krvopije i štetočine.maggie13 wrote:taj je jednom gostovao kod Stankovica..peace,peace,man..dzango wrote:Nikolaidisu i ovome smradu. Ne znaš ko je veće đubre od njih dvojice. To se vidi i po đubretovom pozivanju na ovoga.maggie13 wrote:kome smeta?dzango wrote:Ko? Nele Karajlić? Zato i smeta dežurnim dupeuvlakačama.jasambrend wrote:
ti si jednostavno kreten, pa ti neću linkat statistiku, nego ću jednostavno:Winter is coming wrote:a sta mislis zasto smo mi Srbi zivjeli u teskim i izolovanim vukojebinama po baniji,lici,kordunu i dalmaciji?dzmrdz wrote:Winter is coming wrote:kako? pa u hr je ogroman psiholoski pritisak na srbe,covjek ako nije mentalno jak ili ako ne zivi u nekoj izolovanoj vukojebini,slomi se,nije on jedini,radi se o hiljadamadzmrdz wrote:Winter is coming wrote:
a cuj to nije fenomen od juce,treba biti Srbin kad je najteze a ne uteci u tudje pleme,to je najlakse ali svako je krojac svoje sudbine tako da necu ja biti kriticar ovih ili onih
Treba biti covek a ne Srbin prvo. Kako mozes samo kritikovati jedno dok na drugu stranu zatvaras oci pred istim.
Zato sam i rekao da Srbin u hr moze biti prihvacen jedino kad to prestane biti u svakom smislu jer nema aspekta u srpstvu koji nije u hr podlozan kritici, etiketiranju, reketiranju...pa sv Savo je cetnik a sta onda drugo pricati...eto zato i necu u hr ziviti jer bi si puco u glavu da moram se do te mere sagnuti
Nek svako ima svoju drzavu, za rat nisam al ni bulju ne dam
i onda i danas je preko polovica srba u hr živjela u gradovima...jasno,kad je trebalo radit u vojsci, policiji, direktorovat...
a živjeli ste po tim vukojebinama puno bolje nego hrvati, jer ste imali boračke pemzije i dobivali goveda kao strateške rezerve jna,
hrvati nisu imali tu mogućnost
bora mikelić vam uredno održavao populaciju, stočnu, da se lakše otcepite kad dođe vrijeme
2015-08-02
uopće se niste trebali prikloniti nama, dovoljno je bilo ne dići barikadu i pušku na nas, iako su i takvi ostali u rh abolicijom,dzmrdz wrote:jasambrend wrote:dzmrdz wrote:jasambrend wrote:dzmrdz wrote:
prirodnije je se prikloniti onima koji tvoj narod smatraju agresorima..pa jes..
agresori su uglavnom otišli majci srbiji kad nisu i oni i majka uspjeli u naumu da nas nema...sve 5
2015-08-02
Bolesno. Sve skupa. Napali čovjeka jer je napisao da su Srbi radili sranja po Sarajevu i da je ovaj virio iz guzice Karadžiću a sad glumi Jugoslavena.dzmrdz wrote:kaja_333 wrote:Ima, međutim ti to ne vidis jer ti je u krupnom planu kada kaže da ste negdje napravili veliko sranje. U tvojoj glavi ste žrtve i samo to. Totalno neobjektivno.dzmrdz wrote:
Sto se tice prozivanja Starhija to je jer mi nijejasno kako nema empatije za svoje sunarodnke nikada
On drugo i ne govori izuzev za Srbe da su napravili sranja i iskljucivo za Srbe. Smije se i podjebava Pizona ali na nacin da ismijava ne samo njega nego i Srbe uopste, Srbiju i sve manje vise oko toga. Ne mozes se ti ismijavati na takav nacin sa srbima a zvati se Srbinom.
Ismijava zemlju Srbiju kako je zaostala, jadna, nepokosena..spominje neke stocne pijace u Svilajncu i sl kada hoce da pokaze valjda kako je on drugaciji i sofosticiraniji od drugih Srba. Sve to stoji ali se ne suprotstavlja ni Teu, ni Mihi, ni vama ..
Sve to ok al nemoj onda se izjasnjavati kao Srbin jer ni pocemu nisi to. Ne brani se istina tako sto okrenes bulju nekome.
Ja sam prosao kroz zadnjih 20 stranica njegovih postova, veruj mi da vrlo dobro znam o cemu se radi. On sa Srbinom nema veze vise, mozda mu je neko i imao. Nacin na koji se on obrusava na Srbe u mnogim aspektima prevazilazi zdravu dozu samokritike koju ja propagiram da mi kao Srbi treba da imamo i nije nista drugo nego jedno konstantno dokazivanje kako je on eto kao turbo-realan Srbin koji ne preza da kritikuje Srbe.
Nadji mi 3 njegova posta u kojima se sukobio sa nekim od Hrvata ovde sa foruma kada su se vredjali Srbi, nazivali cetnicima i ostalim popratnim imenima. Ustvari nadji mi jedan gde je on se zakacio s nekim braneci Srbe, jel..Srbin je kao pa logicno je da mu nesto mora zasmetati ovde jer znamo da pojedinci ne prezu od nicega da uvrede Srbe na momente.
I na kraju, absolutno je nemoguce da mi kao Srbi ni u cemu nismo bili u pravu, ali i ako jesmo ne videh da je on to podrzao. ako smo bili u krivu, tu je sa punim ustima...
Pa zbilja ste pokvareni . Mora netko cetnikovati, o ugroženosti pričati ili ne valja jel?
Pa ne , stvarno ste teret za ljude koji normalno žive i Srbi su i gledaju kako da bolje žive , kao svi.
I to tako perfidno, pokvareno mu nabijate kao neki osjećaj krivnje, izdao vas jer ne cetnikuje i ima pametnija posla jel?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
laku noc,drele :-)dzmrdz wrote:maggie13 wrote:taj je jednom gostovao kod Stankovica..peace,peace,man..dzango wrote:Nikolaidisu i ovome smradu. Ne znaš ko je veće đubre od njih dvojice. To se vidi i po đubretovom pozivanju na ovoga.maggie13 wrote:kome smeta?dzango wrote:
Ko? Nele Karajlić? Zato i smeta dežurnim dupeuvlakačama.
Laku noc M :)
2014-04-12
O sunce ti jebem. Srbi dobijali goveda i zajebali Hrvate. KOja jebena paranoja. Ima li nešto za šta Srbi nisu krivi u HR. Koje je to ludilo mozga i psihopatija uz čašicu rakije "političkih i ekonomskih analitičara" sa ivice drušzva.ljubo1212 wrote:hrvati nisu imali tu mogućnostWinter is coming wrote:
dobivali goveda kao strateške rezerve jna,
bora mikelić vam uredno održavao populaciju, stočnu, da se lakše otcepite kad dođe vrijeme
Aha, Biserko i Kandic..sad mi je jasnije odakle bijes i agresija :Ddzango wrote:Milov savetnik i govno koje je izgradilo karijeru na tuđoj grbači. NVO i ostala sranja. EKipa sa Biserko i Kandić. Krvopije i štetočine.maggie13 wrote:taj je jednom gostovao kod Stankovica..peace,peace,man..dzango wrote:Nikolaidisu i ovome smradu. Ne znaš ko je veće đubre od njih dvojice. To se vidi i po đubretovom pozivanju na ovoga.maggie13 wrote:kome smeta?dzango wrote:
Ko? Nele Karajlić? Zato i smeta dežurnim dupeuvlakačama.
2014-04-12
Izdao je jer je NVO budala i pizda. Ništa Nele nije imao sa Karadžićem. Ali to ovaj ne zna i sere citirajući Nikolaidisa koji se finansira iz istog izvora kao i sav NVO i usput je savetnik Mila Đukanoviča.kaja_333 wrote:Bolesno. Sve skupa. Napali čovjeka jer je napisao da su Srbi radili sranja po Sarajevu i da je ovaj virio iz guzice Karadžiću a sad glumi Jugoslavena.dzmrdz wrote:kaja_333 wrote:Ima, međutim ti to ne vidis jer ti je u krupnom planu kada kaže da ste negdje napravili veliko sranje. U tvojoj glavi ste žrtve i samo to. Totalno neobjektivno.dzmrdz wrote:
Sto se tice prozivanja Starhija to je jer mi nijejasno kako nema empatije za svoje sunarodnke nikada
On drugo i ne govori izuzev za Srbe da su napravili sranja i iskljucivo za Srbe. Smije se i podjebava Pizona ali na nacin da ismijava ne samo njega nego i Srbe uopste, Srbiju i sve manje vise oko toga. Ne mozes se ti ismijavati na takav nacin sa srbima a zvati se Srbinom.
Ismijava zemlju Srbiju kako je zaostala, jadna, nepokosena..spominje neke stocne pijace u Svilajncu i sl kada hoce da pokaze valjda kako je on drugaciji i sofosticiraniji od drugih Srba. Sve to stoji ali se ne suprotstavlja ni Teu, ni Mihi, ni vama ..
Sve to ok al nemoj onda se izjasnjavati kao Srbin jer ni pocemu nisi to. Ne brani se istina tako sto okrenes bulju nekome.
Ja sam prosao kroz zadnjih 20 stranica njegovih postova, veruj mi da vrlo dobro znam o cemu se radi. On sa Srbinom nema veze vise, mozda mu je neko i imao. Nacin na koji se on obrusava na Srbe u mnogim aspektima prevazilazi zdravu dozu samokritike koju ja propagiram da mi kao Srbi treba da imamo i nije nista drugo nego jedno konstantno dokazivanje kako je on eto kao turbo-realan Srbin koji ne preza da kritikuje Srbe.
Nadji mi 3 njegova posta u kojima se sukobio sa nekim od Hrvata ovde sa foruma kada su se vredjali Srbi, nazivali cetnicima i ostalim popratnim imenima. Ustvari nadji mi jedan gde je on se zakacio s nekim braneci Srbe, jel..Srbin je kao pa logicno je da mu nesto mora zasmetati ovde jer znamo da pojedinci ne prezu od nicega da uvrede Srbe na momente.
I na kraju, absolutno je nemoguce da mi kao Srbi ni u cemu nismo bili u pravu, ali i ako jesmo ne videh da je on to podrzao. ako smo bili u krivu, tu je sa punim ustima...
Pa zbilja ste pokvareni . Mora netko cetnikovati, o ugroženosti pričati ili ne valja jel?
Pa ne , stvarno ste teret za ljude koji normalno žive i Srbi su i gledaju kako da bolje žive , kao svi.
I to tako perfidno, pokvareno mu nabijate kao neki osjećaj krivnje, izdao vas jer ne cetnikuje i ima pametnija posla jel?
Da je meni biti admin jedan dan ...dzango wrote:O sunce ti jebem. Srbi dobijali goveda i zajebali Hrvate. KOja jebena paranoja. Ima li nešto za šta Srbi nisu krivi u HR. Koje je to ludilo mozga i psihopatija uz čašicu rakije "političkih i ekonomskih analitičara" sa ivice drušzva.ljubo1212 wrote:hrvati nisu imali tu mogućnostWinter is coming wrote:
2015-08-15
Ustaška govna svo četvoro.maggie13 wrote:Aha, Biserko i Kandic..sad mi je jasnije odakle bijes i agresija :Ddzango wrote:Milov savetnik i govno koje je izgradilo karijeru na tuđoj grbači. NVO i ostala sranja. EKipa sa Biserko i Kandić. Krvopije i štetočine.maggie13 wrote:taj je jednom gostovao kod Stankovica..peace,peace,man..dzango wrote:Nikolaidisu i ovome smradu. Ne znaš ko je veće đubre od njih dvojice. To se vidi i po đubretovom pozivanju na ovoga.maggie13 wrote:
kome smeta?
Daj dupe kao i ovaj.kaja_333 wrote:Da je meni biti admin jedan dan ...dzango wrote:O sunce ti jebem. Srbi dobijali goveda i zajebali Hrvate. KOja jebena paranoja. Ima li nešto za šta Srbi nisu krivi u HR. Koje je to ludilo mozga i psihopatija uz čašicu rakije "političkih i ekonomskih analitičara" sa ivice drušzva.ljubo1212 wrote:hrvati nisu imali tu mogućnostWinter is coming wrote:
Pa daj ti dupe dzmr u a onda on tebi nek da.dzango wrote:Daj dupe kao i ovaj.kaja_333 wrote:Da je meni biti admin jedan dan ...dzango wrote:O sunce ti jebem. Srbi dobijali goveda i zajebali Hrvate. KOja jebena paranoja. Ima li nešto za šta Srbi nisu krivi u HR. Koje je to ludilo mozga i psihopatija uz čašicu rakije "političkih i ekonomskih analitičara" sa ivice drušzva.ljubo1212 wrote:hrvati nisu imali tu mogućnostWinter is coming wrote:
Aj pali .. Pun vas je kufer vise ..
2015-08-15
aj nek ti nekom kažeš nešto o ludilu i psihopatiji,dzango wrote:O sunce ti jebem. Srbi dobijali goveda i zajebali Hrvate. KOja jebena paranoja. Ima li nešto za šta Srbi nisu krivi u HR. Koje je to ludilo mozga i psihopatija uz čašicu rakije "političkih i ekonomskih analitičara" sa ivice drušzva.ljubo1212 wrote:hrvati nisu imali tu mogućnostWinter is coming wrote:
ako možeš uopće upariti obje ganglije pokušaj čitati s razumijevanjem
hebena jna vam je dala pemzije tako da je svaka i zadnja baba po tim vukojebinama imala novac za život, a svako ozbiljnije domaćinstvo imalo je besplatno goveda, kao čuvalo za jna, u slučaju rata, a rat ste sami izazvali, i koristili ista ta goveda da ne morate odmah travu pasti, prouči si boru mikelića, zadnjeg direktora u gavriloviću...
Last edited by ljubo1212 on 3/10/2016, 00:37; edited 1 time in total
2015-08-02
haha, to te mori..a, Sarajevo zapalo u drugi plan @_@dzango wrote:Ustaška govna svo četvoro.maggie13 wrote:Aha, Biserko i Kandic..sad mi je jasnije odakle bijes i agresija :Ddzango wrote:Milov savetnik i govno koje je izgradilo karijeru na tuđoj grbači. NVO i ostala sranja. EKipa sa Biserko i Kandić. Krvopije i štetočine.maggie13 wrote:taj je jednom gostovao kod Stankovica..peace,peace,man..dzango wrote:
Nikolaidisu i ovome smradu. Ne znaš ko je veće đubre od njih dvojice. To se vidi i po đubretovom pozivanju na ovoga.
2014-04-12
Ne seri. Prvo pročitaj koga citira ono malo govno pa onda komentariši.kaja_333 wrote:Pa daj ti dupe dzmr u a onda on tebi nek da.dzango wrote:Daj dupe kao i ovaj.kaja_333 wrote:Da je meni biti admin jedan dan ...dzango wrote:O sunce ti jebem. Srbi dobijali goveda i zajebali Hrvate. KOja jebena paranoja. Ima li nešto za šta Srbi nisu krivi u HR. Koje je to ludilo mozga i psihopatija uz čašicu rakije "političkih i ekonomskih analitičara" sa ivice drušzva.ljubo1212 wrote:
hrvati nisu imali tu mogućnost
Aj pali .. Pun vas je kufer vise ..
Page 8 of 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Similar topics
» Dr Nele Karajlić : Posljednji Evropljanin emigrirat će u Srbiju
» dr Nele Karajlić:Nova Jugoslavija samo je pitanje vremena
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
» Mladen Ivanic u NU2 zastupa istu fasisticku politiku kpjom su Srbi razbili Jugoslaviju
» dr Nele Karajlić:Nova Jugoslavija samo je pitanje vremena
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
» Mladen Ivanic u NU2 zastupa istu fasisticku politiku kpjom su Srbi razbili Jugoslaviju
Page 8 of 20