Sultan Erdogan želi grčke otoke i Egejsko more : TO JE NAŠE
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sultan Erdogan želi grčke otoke i Egejsko more : TO JE NAŠE
red wolf wrote:Ionako ćeš Njemu prepustiti sve ostalo, pa bila i ateist...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaNoor wrote:red wolf wrote:Okreni se sebi...Sagledaj se, a sve ono što dolazi, prepusti Bogu...To je Njegova volja...Noor wrote:red wolf wrote:
Biti će to gore od rata...
može to malo konkretnije?
vidiš kako sam zainteresirana..
kako ako sam ateist..
očito će to ići na silu
Guest- Guest
red wolf wrote:
Pa događa se to već, ali ti kad su živjeli u stojećima prije nas, nisu bili toliko napredni u znanju pa da bi objasnili ovo što se događa danas, kako na Zemlji, tako i na nebu...
Poslušaj ove strašne stihove. Ovo se događalo na nebu "viš' Srbije" prije strašnog ustanka.
Nebom sveci staše vojevati;
I prilike različne metati
Viš' Srbije po nebu vedrome;
'Vaku prvu priliku vrgoše:
Od Tripuna do svetoga Đurđa
Svaku noćcu mjesec se vataše;
Da se Srblji na oružje dižu,
Al' se Srblji dignut' ne smjedoše.
Drugu sveci vrgoše priliku:
Od Đurđeva do Dmitrova dana
Sve barjaci krvavi idoše;
Viš' Srbije na nebu vedrome,
Al' se Srblji dignut' ne smjedoše.
Treću sveci vrgoše priliku:
Grom zagrmi na svetoga Savu;
Usred zime, kad mu vrijeme nije,
Sinu munja na časne verige,
Potrese se zemlja od istoka,
Al' se Srblji dignut' ne smjedoše.;
A četvrtu vrgoše priliku:
Viš' Srbije na nebu vedrome
Uvati se sunce u proljeće,
U proljeće na svetog Tripuna,
Jedan danak tri puta se vata;
A tri puta igra na istoku.
To gledaju Turci Bijograci,
I na grada svi sedam dahija:
Aganlija i Kučuk-Alija,
I dva brata, dva Fočića mlada;
Mehmed-aga i šnjime Mus-aga,
Mula Jusuf veliki dahija,
Derviš-aga gracki taindžija,
Starac Fočo od stotine ljeta,
Sve sedam se sastalo dahija;
Bijogradu na Stambol-kapiji,
Ogrnuli skerletne binjiše,
Suze rone, a prilike glede:
"Ala kardaš! Čudnijeh prilika"
"Ono, joldaš, po nas dobro nije.";
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Konkretno,danas sam sa sefom obilazio outsorcere,i hale od svih su bile PRAZNE,nigdje materijala,saka ljudi tamo vamo baulja,nema produkcije..i to outsorceri na kraju pogona Audija,oni najzaposleniji i uvijek sa hrpetinom materijala,20 km dalje,ista prica,industrijska zona,prazno...nevezano za autoindustriju,druge hale i produkcija..0...jastreb wrote:Zaboravili ste da sveci još nisu počeli "po nebu vrgati znakove".bogomdani wrote:Ezek je u necemo u pravu..nes se cudno u svabiji dogadjajastreb wrote:Čujem od starijih ljudi da kad god je ljeto ovako produžilo svoj ciklus da je uslijedio rat.red wolf wrote:Ne. Ovo će biti tako strašno za ljudsku vrstu...bogomdani wrote:
Rujka mi prilazi...veliko...nisul sise u pitanju???
Jel treba jos znakova...??
Guest- Guest
Pa ne baš...Nemaš utjecaja na to...Noor wrote:red wolf wrote:Ionako ćeš Njemu prepustiti sve ostalo, pa bila i ateist...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaNoor wrote:red wolf wrote:Okreni se sebi...Sagledaj se, a sve ono što dolazi, prepusti Bogu...To je Njegova volja...Noor wrote:
može to malo konkretnije?
vidiš kako sam zainteresirana..
kako ako sam ateist..
očito će to ići na silu
red wolf-
2016-02-10
Patizani??..pa takvi Grci se itekako znaju shorati..,nisu katatonicna telad kao ovi sjevernije na Balkanu..RayMabus wrote:Treba ih odhebat ...ushrani lijewičari su im na wlasti ....odheb i druže snađi se.bogomdani wrote:Longi,jel si ti svjectan,da je Grcka jedina cestita vojna sila koja moze sprijeciti da turski vojni jatagan ne prodje do srca Europe,kao kroz maslac?..Doduse,ne vjerujem da bi Ruje to dopustile,ali,nikad se ne zna..puste malo Turke da prosire Tursku do Minkena i povezu se sa rodijacima...RayMabus wrote:Grčku treba odhebat , zatvorit hermetički granice prema Europi a kad ih Turci napadnu okrenit glavu .....tko vas hebe......i to im treba dati do znanja tj druže snađi se.
Guest- Guest
red wolf wrote:O, ti ne poznaješ mene zapravo...heheheheheheheheheheheheNoor wrote:nemam razloga za to, ne poznaš me, u suprotnom to ne bi ni pomisliored wolf wrote:Varaj i dalje sebe...Noor wrote:red wolf wrote:
Vi ste poput onih što su živjeli u Sodomi i Gomori...Do kraja su bili nezainteresirani, nesvjesni...Dodao bih još nešto, ali nije potrebno...
mi? koji to mi?
a ja nisam nit nezainteresirana niti nesvjesna, to se malo varaš
istina, ali ti ni ne radim psihoprofil
Guest- Guest
Grčku treba odhebat ...ponašaju se ko da su popili svu pamet swijeta i ko da ih ima 50 miljona a ne 10 i to s jako lošom demografijom.
Erdogane navali ....dan D.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nes manje milijuna,ali me jako podsjeca opis nekih drugijah...RayMabus wrote:Grčku treba odhebat ...ponašaju se ko da su popili svu pamet swijeta i ko da ih ima 50 miljona a ne 10 i to s jako lošom demografijom.
Guest- Guest
red wolf wrote:Pa ne baš...Nemaš utjecaja na to...Noor wrote:red wolf wrote:Ionako ćeš Njemu prepustiti sve ostalo, pa bila i ateist...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaNoor wrote:red wolf wrote:
Okreni se sebi...Sagledaj se, a sve ono što dolazi, prepusti Bogu...To je Njegova volja...
kako ako sam ateist..
očito će to ići na silu
ma jednom sam već bila oteta...al ne bi sad o tome
Guest- Guest
Ne znam. Ja još nisam osjetio onu atmosferu koja prethodi nečem strašnom.
Osim što već neko vrijeme sanjam strašne snove.
Recimo baš sam prošle noći sanjao jednu takvu moru.
Unazad mjesec dana takvih je mračnijeh snova bilo podosta.
I često u tim snovima (ili vizijama) gledam u polumračno nebo gdje se događaju strašne "prilike".
Nebo je ili polumračno,bez sunca. reklo bi se u sumrak. Ili po suncu,ali taj sjaj nije pravi sunčev sjaj,već bi se reklo neko zatamnjenje.
I često u tim snovima (ili vizijama) gledam u polumračno nebo gdje se događaju strašne "prilike".
Nebo je ili polumračno,bez sunca. reklo bi se u sumrak. Ili po suncu,ali taj sjaj nije pravi sunčev sjaj,već bi se reklo neko zatamnjenje.
2014-04-22
Grci su seronje najobičnije ....treba ih pustit niz vodu pa kad progledaju onda će doć molit eu za pomoč.
2014-04-11
Klasična apstinencijska kriza. Koliko ima kako si prestao pit?jastreb wrote:Ne znam. Ja još nisam osjetio onu atmosferu koja prethodi nečem strašnom.
jastreb wrote:Ne znam. Ja još nisam osjetio onu atmosferu koja prethodi nečem strašnom.
e, pa to i je to...tako i ja znam, a na kraju uvijek dođu i uvuku me
Guest- Guest
Zagreb se brani u Solunu, tako je bilo i u WW1. Ne bismo smjeli zapostavljati našu jugoistočnu europsku braću, stvarno i istinsko predziđe kršćanstva.RayMabus wrote:Grci su seronje najobičnije ....treba ih pustit niz vodu pa kad progledaju onda će doć molit eu za pomoč.
dobro..simbolika podsvijesti je jedno..jastreb wrote:Ne znam. Ja još nisam osjetio onu atmosferu koja prethodi nečem strašnom.
no kad vidis da jedna drzava koja je 200% na gasu u produkciji svega i svacega,odjedared,gotovo stane,tek na kapaljku sve ide,to je ozbiljan znak upozorenja...oke sto svabija nije dala 14 milijardi ojra pomoci Amerima,koji su zatrazili..oke,i ako su Ameri napali Dojč bank svojim poznatim stilom manipuliranja burzama,ali nije dobro,sto se sve radi toga usporava do bola..Svabi sad kalkuliraju,a to moze potrajati,jer su ziherasi..dotle se profit topi,ljudi besposleni cekaju,a cijene,ce poceti rasti,prvenstveno prehrane..
Guest- Guest
janjicari nemaju sanse u grckoj,nemogu rijesiti ni kurdsko pitanje a kamoli oteti grcima neke otoke
2014-04-14
Ej-men...no krepi kravo susjedu,je poznata postapalica na balkanu...udba wrote:Zagreb se brani u Solunu, tako je bilo i u WW1. Ne bismo smjeli zapostavljati našu jugoistočnu europsku braću, stvarno i istinsko predziđe kršćanstva.RayMabus wrote:Grci su seronje najobičnije ....treba ih pustit niz vodu pa kad progledaju onda će doć molit eu za pomoč.
Guest- Guest
Napad na grčke otoke je i napad na EU.Winter is coming wrote:janjicari nemaju sanse u grckoj,nemogu rijesiti ni kurdsko pitanje a kamoli oteti grcima neke otoke
Ide pjesma :
2014-04-11
Tko dođe i gdje te uvuku?Noor wrote:jastreb wrote:Ne znam. Ja još nisam osjetio onu atmosferu koja prethodi nečem strašnom.
2014-04-22
jastreb wrote:Tko dođe i gdje te uvuku?Noor wrote:jastreb wrote:Ne znam. Ja još nisam osjetio onu atmosferu koja prethodi nečem strašnom.
ezekovi...no to u snu
probudim se sva mokra i uplašena..
Guest- Guest
Ne radim ni ja tebi...Kao ni ostalih devedeset i nešto posto ljudi na Zemlji...Noor wrote:red wolf wrote:O, ti ne poznaješ mene zapravo...heheheheheheheheheheheheNoor wrote:nemam razloga za to, ne poznaš me, u suprotnom to ne bi ni pomisliored wolf wrote:Varaj i dalje sebe...Noor wrote:
mi? koji to mi?
a ja nisam nit nezainteresirana niti nesvjesna, to se malo varaš
istina, ali ti ni ne radim psihoprofil
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Počinje novi migrantski val: Na grčke otoke stiže dvostruko više izbjeglica
» Frka između Grčke i Turske!Grčka obalna straža pucala na turski brod,Ankara šalje brodove u Egejsko more
» Sultan Erdogan dolazi u zagrebački HNK
» Novi argentinski predsjednik želi vratiti Falklandske otoke
» Erdogan: Napadaju naše džamije, ubijaju muslimane, do kada mi na sve to da šutimo?
» Frka između Grčke i Turske!Grčka obalna straža pucala na turski brod,Ankara šalje brodove u Egejsko more
» Sultan Erdogan dolazi u zagrebački HNK
» Novi argentinski predsjednik želi vratiti Falklandske otoke
» Erdogan: Napadaju naše džamije, ubijaju muslimane, do kada mi na sve to da šutimo?
Page 3 of 6