Sultan Erdogan želi grčke otoke i Egejsko more : TO JE NAŠE
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sultan Erdogan želi grčke otoke i Egejsko more : TO JE NAŠE
red wolf wrote:Sve se poremetilo...Niste li toga svjesni?...Nešto veliko dolazi...Osjećate li to?
uh, ja da..danas sam sva nekako čudna..
Guest- Guest
Ajde, barem ste veseli premda ne znate što vas čeka iza zavoja...Vi ste tako zanimljiva vrsta...MaximusDecimusMiridije wrote:red wolf wrote:Sve se poremetilo...Niste li toga svjesni?...Nešto veliko dolazi...Osjećate li to?
Osjecam osjecam....onaj mis od graha i rize odjutros. Nikako da krene a vec lagano zapinje u zavojima u crijevima.
red wolf-
2016-02-10
Vi ste poput onih što su živjeli u Sodomi i Gomori...Do kraja su bili nezainteresirani, nesvjesni...Dodao bih još nešto, ali nije potrebno...Noor wrote:red wolf wrote:Sve se poremetilo...Niste li toga svjesni?...Nešto veliko dolazi...Osjećate li to?
red wolf-
2016-02-10
Čujem od starijih ljudi da kad god je ljeto ovako produžilo svoj ciklus da je uslijedio rat.red wolf wrote:Ne. Ovo će biti tako strašno za ljudsku vrstu...bogomdani wrote:Rujka mi prilazi...veliko...nisul sise u pitanju???red wolf wrote:Sve se poremetilo...Niste li toga svjesni?...Nešto veliko dolazi...Osjećate li to?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Biti će to gore od rata...jastreb wrote:Čujem od starijih ljudi da kad god je ljeto ovako produžilo svoj ciklus da je uslijedio rat.red wolf wrote:Ne. Ovo će biti tako strašno za ljudsku vrstu...bogomdani wrote:Rujka mi prilazi...veliko...nisul sise u pitanju???red wolf wrote:Sve se poremetilo...Niste li toga svjesni?...Nešto veliko dolazi...Osjećate li to?
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Vi ste poput onih što su živjeli u Sodomi i Gomori...Do kraja su bili nezainteresirani, nesvjesni...Dodao bih još nešto, ali nije potrebno...Noor wrote:red wolf wrote:Sve se poremetilo...Niste li toga svjesni?...Nešto veliko dolazi...Osjećate li to?
mi? koji to mi?
a ja nisam nit nezainteresirana niti nesvjesna, to se malo varaš
Guest- Guest
Ezek je u necemo u pravu..nes se cudno u svabiji dogadjajastreb wrote:Čujem od starijih ljudi da kad god je ljeto ovako produžilo svoj ciklus da je uslijedio rat.red wolf wrote:Ne. Ovo će biti tako strašno za ljudsku vrstu...bogomdani wrote:Rujka mi prilazi...veliko...nisul sise u pitanju???red wolf wrote:Sve se poremetilo...Niste li toga svjesni?...Nešto veliko dolazi...Osjećate li to?
Guest- Guest
Varaj i dalje sebe...Noor wrote:red wolf wrote:Vi ste poput onih što su živjeli u Sodomi i Gomori...Do kraja su bili nezainteresirani, nesvjesni...Dodao bih još nešto, ali nije potrebno...Noor wrote:red wolf wrote:Sve se poremetilo...Niste li toga svjesni?...Nešto veliko dolazi...Osjećate li to?
mi? koji to mi?
red wolf-
2016-02-10
Grčku treba odhebat , zatvorit hermetički granice prema Europi a kad ih Turci napadnu okrenit glavu .....tko vas hebe......i to im treba dati do znanja tj druže snađi se.
Last edited by RayMabus on 30/9/2016, 21:03; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
red wolf wrote:Biti će to gore od rata...jastreb wrote:Čujem od starijih ljudi da kad god je ljeto ovako produžilo svoj ciklus da je uslijedio rat.red wolf wrote:Ne. Ovo će biti tako strašno za ljudsku vrstu...bogomdani wrote:Rujka mi prilazi...veliko...nisul sise u pitanju???red wolf wrote:Sve se poremetilo...Niste li toga svjesni?...Nešto veliko dolazi...Osjećate li to?
može to malo konkretnije?
vidiš kako sam zainteresirana..
Guest- Guest
jepmo se dok mozemo,dok nam Ezekova vatra ne sprži gusice...
Guest- Guest
Zaboravili ste da sveci još nisu počeli "po nebu vrgati znakove".bogomdani wrote:Ezek je u necemo u pravu..nes se cudno u svabiji dogadjajastreb wrote:Čujem od starijih ljudi da kad god je ljeto ovako produžilo svoj ciklus da je uslijedio rat.red wolf wrote:Ne. Ovo će biti tako strašno za ljudsku vrstu...bogomdani wrote:Rujka mi prilazi...veliko...nisul sise u pitanju???red wolf wrote:Sve se poremetilo...Niste li toga svjesni?...Nešto veliko dolazi...Osjećate li to?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Okreni se sebi...Sagledaj se, a sve ono što dolazi, prepusti Bogu...To je Njegova volja...Noor wrote:red wolf wrote:Biti će to gore od rata...jastreb wrote:Čujem od starijih ljudi da kad god je ljeto ovako produžilo svoj ciklus da je uslijedio rat.red wolf wrote:Ne. Ovo će biti tako strašno za ljudsku vrstu...bogomdani wrote:
Rujka mi prilazi...veliko...nisul sise u pitanju???
red wolf-
2016-02-10
nemam razloga za to, ne poznaš me, u suprotnom to ne bi ni pomisliored wolf wrote:Varaj i dalje sebe...Noor wrote:red wolf wrote:Vi ste poput onih što su živjeli u Sodomi i Gomori...Do kraja su bili nezainteresirani, nesvjesni...Dodao bih još nešto, ali nije potrebno...Noor wrote:red wolf wrote:Sve se poremetilo...Niste li toga svjesni?...Nešto veliko dolazi...Osjećate li to?
mi? koji to mi?
Guest- Guest
Longi,jel si ti svjectan,da je Grcka jedina cestita vojna sila koja moze sprijeciti da turski vojni jatagan ne prodje do srca Europe,kao kroz maslac?..Doduse,ne vjerujem da bi Ruje to dopustile,ali,nikad se ne zna..puste malo Turke da prosire Tursku do Minkena i povezu se sa rodijacima...RayMabus wrote:Grčku treba odhebat , zatvorit hermetički granice prema Europi a kad ih Turci napadnu okrenit glavu .....tko vas hebe......i to im treba dati do znanja tj druže snađi se.
Guest- Guest
red wolf wrote:Okreni se sebi...Sagledaj se, a sve ono što dolazi, prepusti Bogu...To je Njegova volja...Noor wrote:red wolf wrote:Biti će to gore od rata...jastreb wrote:Čujem od starijih ljudi da kad god je ljeto ovako produžilo svoj ciklus da je uslijedio rat.red wolf wrote:
Ne. Ovo će biti tako strašno za ljudsku vrstu...
kako ako sam ateist..
Guest- Guest
Pa događa se to već, ali ti kad su živjeli u stoljećima prije nas, nisu bili toliko napredni u znanju pa da bi objasnili ovo što se događa danas, kako na Zemlji, tako i na nebu...jastreb wrote:Zaboravili ste da sveci još nisu počeli "po nebu vrgati znakove".bogomdani wrote:Ezek je u necemo u pravu..nes se cudno u svabiji dogadjajastreb wrote:Čujem od starijih ljudi da kad god je ljeto ovako produžilo svoj ciklus da je uslijedio rat.red wolf wrote:Ne. Ovo će biti tako strašno za ljudsku vrstu...bogomdani wrote:
Rujka mi prilazi...veliko...nisul sise u pitanju???
Last edited by red wolf on 30/9/2016, 21:08; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Ionako ćeš Njemu prepustiti sve ostalo, pa bila i ateist...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaNoor wrote:red wolf wrote:Okreni se sebi...Sagledaj se, a sve ono što dolazi, prepusti Bogu...To je Njegova volja...Noor wrote:red wolf wrote:Biti će to gore od rata...jastreb wrote:
Čujem od starijih ljudi da kad god je ljeto ovako produžilo svoj ciklus da je uslijedio rat.
kako ako sam ateist..
red wolf-
2016-02-10
O, ti ne poznaješ mene zapravo...heheheheheheheheheheheheNoor wrote:nemam razloga za to, ne poznaš me, u suprotnom to ne bi ni pomisliored wolf wrote:Varaj i dalje sebe...Noor wrote:red wolf wrote:Vi ste poput onih što su živjeli u Sodomi i Gomori...Do kraja su bili nezainteresirani, nesvjesni...Dodao bih još nešto, ali nije potrebno...Noor wrote:
mi? koji to mi?
red wolf-
2016-02-10
Treba ih odhebat ...ushrani lijewičari su im na wlasti ....odheb i druže snađi se.bogomdani wrote:Longi,jel si ti svjectan,da je Grcka jedina cestita vojna sila koja moze sprijeciti da turski vojni jatagan ne prodje do srca Europe,kao kroz maslac?..Doduse,ne vjerujem da bi Ruje to dopustile,ali,nikad se ne zna..puste malo Turke da prosire Tursku do Minkena i povezu se sa rodijacima...RayMabus wrote:Grčku treba odhebat , zatvorit hermetički granice prema Europi a kad ih Turci napadnu okrenit glavu .....tko vas hebe......i to im treba dati do znanja tj druže snađi se.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
red wolf wrote:Ionako ćeš Njemu prepustiti sve ostalo, pa bila i ateist...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaNoor wrote:red wolf wrote:Okreni se sebi...Sagledaj se, a sve ono što dolazi, prepusti Bogu...To je Njegova volja...Noor wrote:red wolf wrote:
Biti će to gore od rata...
kako ako sam ateist..
očito će to ići na silu
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Počinje novi migrantski val: Na grčke otoke stiže dvostruko više izbjeglica
» Frka između Grčke i Turske!Grčka obalna straža pucala na turski brod,Ankara šalje brodove u Egejsko more
» Sultan Erdogan dolazi u zagrebački HNK
» Novi argentinski predsjednik želi vratiti Falklandske otoke
» Erdogan: Napadaju naše džamije, ubijaju muslimane, do kada mi na sve to da šutimo?
» Frka između Grčke i Turske!Grčka obalna straža pucala na turski brod,Ankara šalje brodove u Egejsko more
» Sultan Erdogan dolazi u zagrebački HNK
» Novi argentinski predsjednik želi vratiti Falklandske otoke
» Erdogan: Napadaju naše džamije, ubijaju muslimane, do kada mi na sve to da šutimo?
Page 2 of 6