ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučić: Srbija zarađuje više nego što troši

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Vučić: Srbija zarađuje više nego što troši - Page 5 Empty Re: Vučić: Srbija zarađuje više nego što troši

Post by marcellus Fri 30 Sep - 18:06

Fiat Chrysler to lay off 30% of workforce at 500L plant in Serbia, union says

European sales of the 500L fell by 16 percent to 23,028 in the first quarter, according to JATO Dynamics market researchers.

U.S. sales of the 500L plunged 63 percent to 2,064 through May.

jebita auto nema kupce, a kad zatvore ovu tvornicu za dvije godine (kad modelu ističe životni vijek) iduću radit neće

srbija popušila lovu

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Vučić: Srbija zarađuje više nego što troši - Page 5 Empty Re: Vučić: Srbija zarađuje više nego što troši

Post by marcellus Fri 30 Sep - 18:09

http://247wallst.com/autos/2016/04/02/fiat-sales-continue-to-plunge/

prodaja katastrofa

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Fri 30 Sep - 18:12

marcellus wrote:
dva brata wrote:
marcellus wrote:nije tri puta nego dva i pol statistički

kod vas je plaća kolko prosječna, nešto preko 300 eura, ovdje je oko 750

lol

ovdje je prosječna plaća oko 400-500€

5700, neto, prosjek isplaćenih plaća u pravnim osobama u RH

realno je nešto više jer neki dio plaće dobiju "na ruke" što ne ide preko fine i na to se ne obračunava porez i ne ulazi ni u statistiku

rekao sam , da u Zagrebu

ovdje u STu, većina ljudi radi za 400-500€ (dakle od 3000-4000kn), tu plaću od 5700 imaju ovi zaposleni u banovini, poreznog i hzz, hzzo, itd, te IT ing često nemaju 6000kn plaću, neki rade i za 4500

u ZGu pošto je 90% državne administracije gore, 99% administracije državnih firmi, plus deseci tisuća zaposlenih za grad zagreb, stoga je logično da svi oko tebe imaju 6000kn plaću
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 30 Sep - 18:14

naravno kada je velika državna potrošnja u ZGu, onda logično ne mogu niti plaće u privatnom uslužnom sektoru biti niske...

odeš 1 vremena vožnje autoputom van Zagreba i odjedanput plaće sa 6000kn padaju na 3000kn..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Fri 30 Sep - 18:15

ne, to je prosjek za RH

u zg je veći

ne možeš gledat po većini, za 3-4 soma rade prodavačice jebiga i činovnici

u zg je plaća veća, 6.700 kuna

podaci su od lani, ali nisu se plaće u ovih godinu dana mijenjale ništa

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prosjecna-placa-u-zagrebu-990-kuna-visa-od-hrvatskog-prosjeka/834757.aspx

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Fri 30 Sep - 18:23

recimo iz glave 100injak ljudi što ih znam što rade..

nekoliko IT ing dobijaju od 5000-15 000kn plaću (oni dižu prosjek)..

zatim svi ovi u državnom sektoru dobijaju od 5500 -10 000kn.. njih nema previše

svi ostali ispod 4000kn.. 2/3 ili 3/4 njih... turizam većina poslova ispod 4000kn(često ispod 3500), trgovina i skladišta svi poslovi ispod 4000kn(često ispod 3500)... to je već preko 50% work force

doduše sve je to mlađa ekipa, vjerojatno stariji ljudi sa više godina staža su bolje plaćeni ili su napredovali

a slavonija, praktički od 1h vožnje od zagreba pa sve do iloka je još pun kurac gora.. tamo je i posao za 3000-4000kn premija
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 30 Sep - 18:24

u RH oko 1/3 ili 1/4 work force radi za državu(gdje su plaće pun kurac veće).. kada gledaš Zagreb, onda vjerojatno 40-50% ljudi radi za državu, i onda je to ogromna potrošnja pa logično niču šoping centri, rstorani, banke, ne može plaća biti ispod državne razine puno...

zato to netko treba pokriti, jer deficit Zagreba i okolica oko -50milijardi kuna... netko mora zaraditi sve to
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti Fri 30 Sep - 18:28

marcellus wrote:ne, to je prosjek za RH

u zg je veći

ne možeš gledat po većini, za 3-4 soma rade prodavačice jebiga i činovnici

u zg je plaća veća, 6.700 kuna

podaci su od lani, ali nisu se plaće u ovih godinu dana mijenjale ništa

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prosjecna-placa-u-zagrebu-990-kuna-visa-od-hrvatskog-prosjeka/834757.aspx

Hvala ti Bože što nisam Srbin.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 30 Sep - 18:30

Prodao se za šaku kuna...jebeš to...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Fri 30 Sep - 18:38

jasambrend wrote:Prodao se za šaku kuna...jebeš to...
Ma....

Vučić: Srbija zarađuje više nego što troši - Page 5 C_data10
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 30 Sep - 19:21

deda ilerminatus wrote:
michaellcmacha wrote:ma gluposti kuka kapović i ekipa... običan puk ne kuka nego traži rješenje za svoje probleme.... tko uspije riješiti u zadanom okviru tu je gdje je, tko ne uspije ide u irsku, portugal, njemačku....

ne mogu ostali sudionici tržišta, puk, tražiti rješenja za problem koji uzrokuje monopolist na tržištu, te probleme može rješiti samo monopolist, tj. država

Irska ima deficit i po 30% BDPa kad treba, pa zato tamo ljudi idu raditi jer ima para, i monopolist svojom fiskalnom i monetarnom politikom ne blokira tržište da nađe ravnotežu

u Hrvatskoj eto ministar Marić vodi uravnotežen proračun, u Srbiji idijoti čak i zarađuju imaju suficit, a narod bježi van
malo pomalo skužih i ja što je pisac nacifro pod zadnje... i već sam rekao da se sve češće s tobom slažem, ne samo po ovom pitanju nego i u svezi nekih drugih stvari.... sve češće ali ne i u svemu....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 30 Sep - 19:44

deda ilerminatus wrote:
michaellcmacha wrote:ma gluposti kuka kapović i ekipa... običan puk ne kuka nego traži rješenje za svoje probleme.... tko uspije riješiti u zadanom okviru tu je gdje je, tko ne uspije ide u irsku, portugal, njemačku....

ne mogu ostali sudionici tržišta, puk, tražiti rješenja za problem koji uzrokuje monopolist na tržištu, te probleme može rješiti samo monopolist, tj. država

Irska ima deficit i po 30% BDPa kad treba, pa zato tamo ljudi idu raditi jer ima para, i monopolist svojom fiskalnom i monetarnom politikom ne blokira tržište da nađe ravnotežu

u Hrvatskoj eto ministar Marić vodi uravnotežen proračun, u Srbiji idijoti čak i zarađuju imaju suficit, a narod bježi van
slažem se i da ne mogu, ali isto tako je realitet da traže i da pokušavaju na sve moguće i nemoguće načine.... evo danas mi frend iz osijeka, veli da je u 50-toj skroz prebacio papire u njemačku, a ovo ovdje tek toliko za nuždu. pitah ga a žena i djeca, ma veli svi su tamo oboje djece završilo školu i rade tamo na veliko, on pomalo a žena isto dala otkaz u nekoj gradskoj firmi i radi puno radno vrijeme u njemačkoj, konkretno stuttgart, uglavnom država može biti sretna što su hrvati inertan narod, inače bi ovo za 10 godina postala pustopoljina u punom smislu te riječi.... mada nije isključeno da se i to dogodi ukoliko se uz "pametno" rukovodstvo još usput ne dogodi i neko malo žešće sranje....

Last edited by michaellcmacha on Fri 30 Sep - 19:52; edited 1 time in total
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 30 Sep - 19:51

deda ilerminatus wrote:
michaellcmacha wrote:e vrijedi nešto posebno ni hrvatska kuna
ti kao pravi domoljub naravno više voliš njemačku Marku, ili Euro ili pak američki Dolar
domoljubi jednostavno obožavaju strane valute
da se nije odigralo kak se odigralo nekako s proljeća, sad bi se i ja kurčio iz germanije, al jebiga prikovalo me ovdje i makar i ne htio moram s kunom ili bez nje ali s njom na koncu konaca.... nevezano za temu ja kao pravi domoljub bih volio da su se ampule malo kvalitetnije utrošile, al jebiga šta je tu je, nisu i tu nema popravka.... bar ne u ovoj roli....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti Fri 30 Sep - 19:57

michaellcmacha wrote:
nevezano za temu ja kao pravi domoljub bih volio da su se ampule malo kvalitetnije utrošile, al jebiga šta je tu je, nisu i tu nema popravka.... bar ne u ovoj roli....

Zato treba našu djecu pravilno odgajati, u slijedećoj roli oni će ih sve poubijati. Valjda.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Fri 30 Sep - 20:00

michaellcmacha wrote:
deda ilerminatus wrote:
ti kao pravi domoljub naravno više voliš njemačku Marku, ili Euro ili pak američki Dolar
da se nije odigralo kak se odigralo nekako s proljeća, sad bi se i ja kurčio iz germanije, al jebiga prikovalo me ovdje i makar i ne htio moram s kunom ili bez nje ali s njom na koncu konaca.... nevezano za temu ja kao pravi domoljub bih volio da su se ampule malo kvalitetnije utrošile, al jebiga šta je tu je, nisu i tu nema popravka.... bar ne u ovoj roli....

zajebavas da bi otisao iz Hr pored svog vrta, kuce i svega sto si spominjao? Imas i mirovinu kako sam skontao?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by danni1 Fri 30 Sep - 20:07

pizzon wrote:hrvatsks jima 3 x veci dug od srbije
javni I ukupni.
volite da vozite aute
a mi polovnjake, yebiga.
Jbga, potpuno je nebitno koliko si dužan nego kako živiš.
danni1
danni1

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 30 Sep - 20:10

dzmrdz wrote:
michaellcmacha wrote:
deda ilerminatus wrote:

zajebavas da bi otisao iz Hr pored svog vrta, kuce i svega sto si spominjao? Imas i mirovinu kako sam skontao?
ne zajebavam, imao sam u planu negdje u travnju zdimit odavde ali me preteklo pred Uskrs, i jebiga sad nikuda.... što se tiče vrta, kuće, doma, njive kurca palca, jebo to sve, ajmo reć da sam se iskorigirao i zaključio da je sve to precijenjeno.... ko što deda veli mi pravi domoljubi u stvari više volimo ojere nego kune.... naravno da se zajebavam, uistinu imao sam u planu otići malo popraviti krvnu sliku, ali ne stigoh ko što rekoh, umjesto na autobusni kolodvor otpeljalo me u vinogradsku... :))

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 30 Sep - 20:13

crvenkasti wrote:
michaellcmacha wrote:
nevezano za temu ja kao pravi domoljub bih volio da su se ampule malo kvalitetnije utrošile, al jebiga šta je tu je, nisu i tu nema popravka.... bar ne u ovoj roli....

Zato treba našu djecu pravilno odgajati, u slijedećoj roli oni će ih sve poubijati. Valjda.
jebo te ti si stvarno lik u kurcu i stvarno mi ponekad dođe žao što bar sa skupinom u kojoj si ti bio nismo postupili ko i oni tvoji škorpioni.... naravno zajebavam se.... ovako je bolje dok ne crkneš neš imat mira.... ;), a pitanje dal i tada...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Fri 30 Sep - 20:21

michaellcmacha wrote:
dzmrdz wrote:
michaellcmacha wrote:
deda ilerminatus wrote:

ne zajebavam, imao sam u planu negdje u travnju zdimit odavde ali me preteklo pred Uskrs, i jebiga sad nikuda.... što se tiče vrta, kuće, doma, njive kurca palca, jebo to sve, ajmo reć da sam se iskorigirao i zaključio da je sve to precijenjeno.... ko što deda veli mi pravi domoljubi u stvari više volimo ojere nego kune.... naravno da se zajebavam, uistinu imao sam u planu otići malo popraviti krvnu sliku, ali ne stigoh ko što rekoh, umjesto na autobusni kolodvor otpeljalo me u vinogradsku... :))

Da, skuzio sam po postovima razmenjenim da si imao nesto sa srcem, jebiga..sorry. Kontam da si otprilike 1970 godiste +/- a vec srce steka..strasno. U principu svi smo mi mrtvi od tog rata i sranja samo meci putuju ali stizu bome, u vidu stresa koji kasnije aktivira rasturanje svih organa.
Svedoci smo da ljudi koji su 70-ih godista samo se izvrnu, a mislili smo da je rat samo pucanje. jeste pucanje al svega i u glavi i u telu

Ma ja sam u nekoj vrsti rastrzanosti, ovde necu nikada imati taj svoj jebeni vrt i prostor a dole se selo prazni..jos oko 400 ljudi od 1000 ostalo, beze svi, sad i Hrvati..puni ih avioni za UK i Irsku najvise.
Ja mom sinu ne pricam o bivsoj mi zemlji, ne govorim mu nista sto bi ga moglo vezati za tamo tako da nesto pati. Nek se oseca da pripada ovde i bice mu bolje, ja ne pripadam nigde vise. Da je u Srbiji malo bolje mozda bih i otisao tamo negde oko NS cisto zato jer necu da budem u praznom selu..prokleti smo do kraja.
Na drugu stranu opet sanjam i planiram kako kucu da malo popravim, ovo, ono...kupicu verovatno i jedno pola jutra bagremika uskoro jer me nesto vuce da imam tamo nesto. ionako s tim parama ne mogu ovde nista, bas nista
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 30 Sep - 20:23

michaellcmacha wrote:
crvenkasti wrote:
michaellcmacha wrote:

jebo te ti si stvarno lik u kurcu i stvarno mi ponekad dođe žao što bar sa skupinom u kojoj si ti bio nismo postupili ko i oni tvoji škorpioni.... naravno zajebavam se.... ovako je bolje dok ne crkneš neš imat mira.... ;), a pitanje dal i tada...

ja sam jedno vece se potukao u nekoj masovnoj tuci za vreme rata i jedno 2-3 sitnija skorpiona nasljivao dobro :)
ove sa video klipa ne bih vec mogao ali sam slucajno naletio na neke light-weight haha
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 30 Sep - 20:27

michaellcmacha wrote:
crvenkasti wrote:
michaellcmacha wrote:

jel ti znaš kaj njega u stvari jebe? zna li itko osim kica i starhija??
mora bit nekaj gadno!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics