Vučić: Srbija zarađuje više nego što troši
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Vučić: Srbija zarađuje više nego što troši
michaellcmacha wrote:jebo te ti si stvarno lik u kurcu i stvarno mi ponekad dođe žao što bar sa skupinom u kojoj si ti bio nismo postupili ko i oni tvoji škorpioni.... naravno zajebavam se.... ovako je bolje dok ne crkneš neš imat mira.... ;), a pitanje dal i tada...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
nevezano za temu ja kao pravi domoljub bih volio da su se ampule malo kvalitetnije utrošile, al jebiga šta je tu je, nisu i tu nema popravka.... bar ne u ovoj roli....
Zato treba našu djecu pravilno odgajati, u slijedećoj roli oni će ih sve poubijati. Valjda.
jel ti znaš kaj njega u stvari jebe? zna li itko osim kica i starhija??
mora bit nekaj gadno!
Guest- Guest
ma krelac nek trpi i pati... poznato je što njega jebe, ima tom već.... kako se izlanuo.... umjesto da bude sretan što je prošo loss, on bi rado da se igranka ponovo odigra ne bi li ipak u drugoj rundi zalego.... mazohijalan lik štaš...Noor wrote:michaellcmacha wrote:jebo te ti si stvarno lik u kurcu i stvarno mi ponekad dođe žao što bar sa skupinom u kojoj si ti bio nismo postupili ko i oni tvoji škorpioni.... naravno zajebavam se.... ovako je bolje dok ne crkneš neš imat mira.... ;), a pitanje dal i tada...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
nevezano za temu ja kao pravi domoljub bih volio da su se ampule malo kvalitetnije utrošile, al jebiga šta je tu je, nisu i tu nema popravka.... bar ne u ovoj roli....
Zato treba našu djecu pravilno odgajati, u slijedećoj roli oni će ih sve poubijati. Valjda.
mora bit nekaj gadno!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma krelac nek trpi i pati... poznato je što njega jebe, ima tom već.... kako se izlanuo.... umjesto da bude sretan što je prošo loss, on bi rado da se igranka ponovo odigra ne bi li ipak u drugoj rundi zalego.... mazohijalan lik štaš...Noor wrote:michaellcmacha wrote:jebo te ti si stvarno lik u kurcu i stvarno mi ponekad dođe žao što bar sa skupinom u kojoj si ti bio nismo postupili ko i oni tvoji škorpioni.... naravno zajebavam se.... ovako je bolje dok ne crkneš neš imat mira.... ;), a pitanje dal i tada...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
mora bit nekaj gadno!
imaš pravo :)
Guest- Guest
jebe ga kaj je odrastal u zagrebu i odjahal sa starim koji je mislim vojno lice na okupirani teritorij 91 i mislio da će se za 7 dana vratit na tenku i birat si vilu na pantovčaku, a sad jede govna u nekom svinjcu negdje u šumadijuNoor wrote:michaellcmacha wrote:jebo te ti si stvarno lik u kurcu i stvarno mi ponekad dođe žao što bar sa skupinom u kojoj si ti bio nismo postupili ko i oni tvoji škorpioni.... naravno zajebavam se.... ovako je bolje dok ne crkneš neš imat mira.... ;), a pitanje dal i tada...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
mora bit nekaj gadno!
jebiga meni su 4 frenda u manje od godinu dana umrla, sva 4 doslovno na nogama... mene je spasilo što sam bio budan i što se nisam prepustio, što inače skoro pa u pravilu bude slučaj.... al ok ovu sam rundu dobio, slijedeća će biti neizvjesnija.... za to sam dobio garancije.... :))), da doktor koji je bio u akciji je baš u igri oko neke studije po pitanju te ratničke populacije i tako skompali smo se dok je delao svoj posao, pa mi je onako off the record rekao da su rezultati studije poražavajući i da nisu za objavljivanje....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:ne zajebavam, imao sam u planu negdje u travnju zdimit odavde ali me preteklo pred Uskrs, i jebiga sad nikuda.... što se tiče vrta, kuće, doma, njive kurca palca, jebo to sve, ajmo reć da sam se iskorigirao i zaključio da je sve to precijenjeno.... ko što deda veli mi pravi domoljubi u stvari više volimo ojere nego kune.... naravno da se zajebavam, uistinu imao sam u planu otići malo popraviti krvnu sliku, ali ne stigoh ko što rekoh, umjesto na autobusni kolodvor otpeljalo me u vinogradsku... :))dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:da se nije odigralo kak se odigralo nekako s proljeća, sad bi se i ja kurčio iz germanije, al jebiga prikovalo me ovdje i makar i ne htio moram s kunom ili bez nje ali s njom na koncu konaca.... nevezano za temu ja kao pravi domoljub bih volio da su se ampule malo kvalitetnije utrošile, al jebiga šta je tu je, nisu i tu nema popravka.... bar ne u ovoj roli....deda ilerminatus wrote:
ti kao pravi domoljub naravno više voliš njemačku Marku, ili Euro ili pak američki Dolar
domoljubi jednostavno obožavaju strane valute
zajebavas da bi otisao iz Hr pored svog vrta, kuce i svega sto si spominjao? Imas i mirovinu kako sam skontao?
Da, skuzio sam po postovima razmenjenim da si imao nesto sa srcem, jebiga..sorry. Kontam da si otprilike 1970 godiste +/- a vec srce steka..strasno. U principu svi smo mi mrtvi od tog rata i sranja samo meci putuju ali stizu bome, u vidu stresa koji kasnije aktivira rasturanje svih organa.
Svedoci smo da ljudi koji su 70-ih godista samo se izvrnu, a mislili smo da je rat samo pucanje. jeste pucanje al svega i u glavi i u telu
Ma ja sam u nekoj vrsti rastrzanosti, ovde necu nikada imati taj svoj jebeni vrt i prostor a dole se selo prazni..jos oko 400 ljudi od 1000 ostalo, beze svi, sad i Hrvati..puni ih avioni za UK i Irsku najvise.
Ja mom sinu ne pricam o bivsoj mi zemlji, ne govorim mu nista sto bi ga moglo vezati za tamo tako da nesto pati. Nek se oseca da pripada ovde i bice mu bolje, ja ne pripadam nigde vise. Da je u Srbiji malo bolje mozda bih i otisao tamo negde oko NS cisto zato jer necu da budem u praznom selu..prokleti smo do kraja.
Na drugu stranu opet sanjam i planiram kako kucu da malo popravim, ovo, ono...kupicu verovatno i jedno pola jutra bagremika uskoro jer me nesto vuce da imam tamo nesto. ionako s tim parama ne mogu ovde nista, bas nista
2015-08-08
ja cijelo vrijeme mislim da on piše iz HRmarcellus wrote:jebe ga kaj je odrastal u zagrebu i odjahal sa starim koji je mislim vojno lice na okupirani teritorij 91 i mislio da će se za 7 dana vratit na tenku i birat si vilu na pantovčaku, a sad jede govna u nekom svinjcu negdje u šumadijuNoor wrote:michaellcmacha wrote:jebo te ti si stvarno lik u kurcu i stvarno mi ponekad dođe žao što bar sa skupinom u kojoj si ti bio nismo postupili ko i oni tvoji škorpioni.... naravno zajebavam se.... ovako je bolje dok ne crkneš neš imat mira.... ;), a pitanje dal i tada...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
mora bit nekaj gadno!
a jadan, velika je to patnja...
Guest- Guest
to je ko jedan plus jedan, a on baš nešto pretjerano to ni ne krije... u svakom slučaju tam je gdje mu je mjesto....marcellus wrote:jebe ga kaj je odrastal u zagrebu i odjahal sa starim koji je mislim vojno lice na okupirani teritorij 91 i mislio da će se za 7 dana vratit na tenku i birat si vilu na pantovčaku, a sad jede govna u nekom svinjcu negdje u šumadijuNoor wrote:michaellcmacha wrote:jebo te ti si stvarno lik u kurcu i stvarno mi ponekad dođe žao što bar sa skupinom u kojoj si ti bio nismo postupili ko i oni tvoji škorpioni.... naravno zajebavam se.... ovako je bolje dok ne crkneš neš imat mira.... ;), a pitanje dal i tada...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
mora bit nekaj gadno!
2015-08-08
ma ne, lik je četnik od glave do pete, i ćaća mu je bio, samo se furao na jna spike oficijelno ko i većina njih... nema teorije da bi on bio u nas prevelika ga je prpa.... što i ne čudi, zamisli kako mu je mozak nasapunan idiotarijama.... kad vidiš kako rezonira i na šta svako malo navodi....Noor wrote:ja cijelo vrijeme mislim da on piše iz HRmarcellus wrote:jebe ga kaj je odrastal u zagrebu i odjahal sa starim koji je mislim vojno lice na okupirani teritorij 91 i mislio da će se za 7 dana vratit na tenku i birat si vilu na pantovčaku, a sad jede govna u nekom svinjcu negdje u šumadijuNoor wrote:michaellcmacha wrote:jebo te ti si stvarno lik u kurcu i stvarno mi ponekad dođe žao što bar sa skupinom u kojoj si ti bio nismo postupili ko i oni tvoji škorpioni.... naravno zajebavam se.... ovako je bolje dok ne crkneš neš imat mira.... ;), a pitanje dal i tada...crvenkasti wrote:
mora bit nekaj gadno!
2015-08-08
michaellcmacha wrote:jebiga meni su 4 frenda u manje od godinu dana umrla, sva 4 doslovno na nogama... mene je spasilo što sam bio budan i što se nisam prepustio, što inače skoro pa u pravilu bude slučaj.... al ok ovu sam rundu dobio, slijedeća će biti neizvjesnija.... za to sam dobio garancije.... :))), da doktor koji je bio u akciji je baš u igri oko neke studije po pitanju te ratničke populacije i tako skompali smo se dok je delao svoj posao, pa mi je onako off the record rekao da su rezultati studije poražavajući i da nisu za objavljivanje....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:ne zajebavam, imao sam u planu negdje u travnju zdimit odavde ali me preteklo pred Uskrs, i jebiga sad nikuda.... što se tiče vrta, kuće, doma, njive kurca palca, jebo to sve, ajmo reć da sam se iskorigirao i zaključio da je sve to precijenjeno.... ko što deda veli mi pravi domoljubi u stvari više volimo ojere nego kune.... naravno da se zajebavam, uistinu imao sam u planu otići malo popraviti krvnu sliku, ali ne stigoh ko što rekoh, umjesto na autobusni kolodvor otpeljalo me u vinogradsku... :))dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:
da se nije odigralo kak se odigralo nekako s proljeća, sad bi se i ja kurčio iz germanije, al jebiga prikovalo me ovdje i makar i ne htio moram s kunom ili bez nje ali s njom na koncu konaca.... nevezano za temu ja kao pravi domoljub bih volio da su se ampule malo kvalitetnije utrošile, al jebiga šta je tu je, nisu i tu nema popravka.... bar ne u ovoj roli....
zajebavas da bi otisao iz Hr pored svog vrta, kuce i svega sto si spominjao? Imas i mirovinu kako sam skontao?
Da, skuzio sam po postovima razmenjenim da si imao nesto sa srcem, jebiga..sorry. Kontam da si otprilike 1970 godiste +/- a vec srce steka..strasno. U principu svi smo mi mrtvi od tog rata i sranja samo meci putuju ali stizu bome, u vidu stresa koji kasnije aktivira rasturanje svih organa.
Svedoci smo da ljudi koji su 70-ih godista samo se izvrnu, a mislili smo da je rat samo pucanje. jeste pucanje al svega i u glavi i u telu
Ma ja sam u nekoj vrsti rastrzanosti, ovde necu nikada imati taj svoj jebeni vrt i prostor a dole se selo prazni..jos oko 400 ljudi od 1000 ostalo, beze svi, sad i Hrvati..puni ih avioni za UK i Irsku najvise.
Ja mom sinu ne pricam o bivsoj mi zemlji, ne govorim mu nista sto bi ga moglo vezati za tamo tako da nesto pati. Nek se oseca da pripada ovde i bice mu bolje, ja ne pripadam nigde vise. Da je u Srbiji malo bolje mozda bih i otisao tamo negde oko NS cisto zato jer necu da budem u praznom selu..prokleti smo do kraja.
Na drugu stranu opet sanjam i planiram kako kucu da malo popravim, ovo, ono...kupicu verovatno i jedno pola jutra bagremika uskoro jer me nesto vuce da imam tamo nesto. ionako s tim parama ne mogu ovde nista, bas nista
Pa ja sam to zakljucio prostom logikom, znam ljude na obe strane i malo sam prokontao koliko ih je tako mandrknilo s oprostenjem a koji su bili u borbenim godinama u najboljim godinama. Stres je ubica broj jedan.
Ja sam tebi hteo reci nesto ali ne znam kako ces shvatiti, a nije podjebavanje. Ti jesi u pravu dosta puta ali dosta puta nisi isto tako i tvoje izjave su pune neke gorcine i otrova iako spolja cesto se trudis da to izgleda kao ironija, sarkazam i sl. Onako kao da te boli ona stavr al si skreso naprimer Pizonu ili Crvenom..nebitno
Ja sam skuzio da je ovaj forum jako cesto izvor frustracija i negativnih emocija ma kako to poricali i ja se cesto osecam bas lose nakon vremna provedenog ovde. Ljudi se svadjaju, vredjaju, izvlace njcrnje jedni iz drugih..pa to coece nije dobro ..kome pametnom to treba ?!
Na krjau krajeva taj jebeni rat nije nikome dobro done, ti si cak na pobednickoj strani a opet si pun gnjeva i sl..Nije ni cudo da ti srce otkazuje, napunio si se otrova, i ja se punim kad budem ovde duze vremna. Uhvatim se u svakakvim mislima, cemu?
Guest- Guest
rijetko tko te upise i primjeti...a kamo li da odgovori, no lik i dalje drobi, ko sječkara je..michaellcmacha wrote:ma ne, lik je četnik od glave do pete, i ćaća mu je bio, samo se furao na jna spike oficijelno ko i većina njih... nema teorije da bi on bio u nas prevelika ga je prpa.... što i ne čudi, zamisli kako mu je mozak nasapunan idiotarijama.... kad vidiš kako rezonira i na šta svako malo navodi....Noor wrote:ja cijelo vrijeme mislim da on piše iz HRmarcellus wrote:jebe ga kaj je odrastal u zagrebu i odjahal sa starim koji je mislim vojno lice na okupirani teritorij 91 i mislio da će se za 7 dana vratit na tenku i birat si vilu na pantovčaku, a sad jede govna u nekom svinjcu negdje u šumadijuNoor wrote:michaellcmacha wrote:
jebo te ti si stvarno lik u kurcu i stvarno mi ponekad dođe žao što bar sa skupinom u kojoj si ti bio nismo postupili ko i oni tvoji škorpioni.... naravno zajebavam se.... ovako je bolje dok ne crkneš neš imat mira.... ;), a pitanje dal i tada...
mora bit nekaj gadno!
a riječ hrvat je napisao duplo više puta nego svi ostali skupa
Guest- Guest
Ma bitno da susjedu krepe krava,sve ostalo je nebitno... Ludi oni koji teme ovdje shvate ozbiljno.,valja se zaebavati...dzmrdz wrote:
Pa ja sam to zakljucio prostom logikom, znam ljude na obe strane i malo sam prokontao koliko ih je tako mandrknilo s oprostenjem a koji su bili u borbenim godinama u najboljim godinama. Stres je ubica broj jedan.
Ja sam tebi hteo reci nesto ali ne znam kako ces shvatiti, a nije podjebavanje. Ti jesi u pravu dosta puta ali dosta puta nisi isto tako i tvoje izjave su pune neke gorcine i otrova iako spolja cesto se trudis da to izgleda kao ironija, sarkazam i sl. Onako kao da te boli ona stavr al si skreso naprimer Pizonu ili Crvenom..nebitno
Ja sam skuzio da je ovaj forum jako cesto izvor frustracija i negativnih emocija ma kako to poricali i ja se cesto osecam bas lose nakon vremna provedenog ovde. Ljudi se svadjaju, vredjaju, izvlace njcrnje jedni iz drugih..pa to coece nije dobro ..kome pametnom to treba ?!
Na krjau krajeva taj jebeni rat nije nikome dobro done, ti si cak na pobednickoj strani a opet si pun gnjeva i sl..Nije ni cudo da ti srce otkazuje, napunio si se otrova, i ja se punim kad budem ovde duze vremna. Uhvatim se u svakakvim mislima, cemu?
Guest- Guest
vucic veliki ekonom,kako pune drzavni proracun,ogromnim porezima i poskupljenjem goriva,svagdje u svijetu gorivo pojeftinilo a u srbiji poskupilo,kako bi to objasnio ovaj genije
2014-04-14
O je itekako, na stranu politički aspekt, gledajući pojedinačne sudbine mnogi su stradali, ali dobrom dijelu su se kroz rat otvorila vrata raja i omogućili su si život kakvog si ni u Švici ni Americi ne bi nikada mogli stvoriti.dzmrdz wrote:
Na krjau krajeva taj jebeni rat nije nikome dobro done,
Inercijom lokalnog tržišta i dizanjem trošarine. Narodu koji je navikao na skupo gorivo treba držati cijenu visokom tako da jednog dana kad cijena ode gore vlada može spuštati trošarine.Winter is coming wrote:vucic veliki ekonom,kako pune drzavni proracun,ogromnim porezima i poskupljenjem goriva,svagdje u svijetu gorivo pojeftinilo a u srbiji poskupilo,kako bi to objasnio ovaj genije
pa ja znam da mi je rok podosta skraćen... ali to je malo kompleksnija priča... i ne tangira me puno, ionako se to moglo odavno endati i ne jednom.... naravno da nisam uvijek u pravu, ali to nije ni bitno, pizzon je posebna kategorija i manje je bitno što ga ja ili netko odavde sažaljeva, bitnije je da on stvarno nema mjesta u toj srbiji samo je on to potisnuo i sad samog sebe malo laže pa malo uvjerava, ali njemu osobno ja ne želim niš lošega, a to vrijedi za sve s onu stranu bande, moji upisi što se rata tiče su bili iskreni oduvijek... stvarno sam sve vrijeme gledao i trudio se da iz mojih postupaka proizađe što manje štete po ljudskost i čovječnost, ali kao i u svemu tako i u tome se uspostavi da neki nisu niti onda zaslužili a ne zaslužuju ni danas ni tu ljudskost ni tu čovječnost.... što se tiče ogorčenosti i negativnih emocija to gledaj kao ispušni ventil.... bolje sterat pizzdića u kurac, neg kako crvenkasti insinuira otići komšiji u po noći ciglom razbiti prozor.... ;)))... sve u svemu tu smo da potrošimo vrijeme koje nam je na raspolaganju, neovisno koliko je komu preostalo brzo će iscuriti i svi koliko nas tu ima budemo u dogledno vrijeme otputovali....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:jebiga meni su 4 frenda u manje od godinu dana umrla, sva 4 doslovno na nogama... mene je spasilo što sam bio budan i što se nisam prepustio, što inače skoro pa u pravilu bude slučaj.... al ok ovu sam rundu dobio, slijedeća će biti neizvjesnija.... za to sam dobio garancije.... :))), da doktor koji je bio u akciji je baš u igri oko neke studije po pitanju te ratničke populacije i tako skompali smo se dok je delao svoj posao, pa mi je onako off the record rekao da su rezultati studije poražavajući i da nisu za objavljivanje....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:ne zajebavam, imao sam u planu negdje u travnju zdimit odavde ali me preteklo pred Uskrs, i jebiga sad nikuda.... što se tiče vrta, kuće, doma, njive kurca palca, jebo to sve, ajmo reć da sam se iskorigirao i zaključio da je sve to precijenjeno.... ko što deda veli mi pravi domoljubi u stvari više volimo ojere nego kune.... naravno da se zajebavam, uistinu imao sam u planu otići malo popraviti krvnu sliku, ali ne stigoh ko što rekoh, umjesto na autobusni kolodvor otpeljalo me u vinogradsku... :))dzmrdz wrote:
2015-08-08
menagera pak ne znam ni jel ima smisla komentirati, on klasika pičkasto sa strane podjebava i govori za druge ono što u stvari on i misli i životno proživljava... što i ne čudi za takvog lika, stavljat slike sa neta kao svoje, izmišljati na dnevnoj razini priče i pričice su jasan znak da neš s likom nije u redu, al u glavi... jel... takav more daleko dobno dogurat... ;))
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa ja znam da mi je rok podosta skraćen... ali to je malo kompleksnija priča... i ne tangira me puno, ionako se to moglo odavno endati i ne jednom.... naravno da nisam uvijek u pravu, ali to nije ni bitno, pizzon je posebna kategorija i manje je bitno što ga ja ili netko odavde sažaljeva, bitnije je da on stvarno nema mjesta u toj srbiji samo je on to potisnuo i sad samog sebe malo laže pa malo uvjerava, ali njemu osobno ja ne želim niš lošega, a to vrijedi za sve s onu stranu bande, moji upisi što se rata tiče su bili iskreni oduvijek... stvarno sam sve vrijeme gledao i trudio se da iz mojih postupaka proizađe što manje štete po ljudskost i čovječnost, ali kao i u svemu tako i u tome se uspostavi da neki nisu niti onda zaslužili a ne zaslužuju ni danas ni tu ljudskost ni tu čovječnost.... što se tiče ogorčenosti i negativnih emocija to gledaj kao ispušni ventil.... bolje sterat pizzdića u kurac, neg kako crvenkasti insinuira otići komšiji u po noći ciglom razbiti prozor.... ;)))... sve u svemu tu smo da potrošimo vrijeme koje nam je na raspolaganju, neovisno koliko je komu preostalo brzo će iscuriti i svi koliko nas tu ima budemo u dogledno vrijeme otputovali....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:jebiga meni su 4 frenda u manje od godinu dana umrla, sva 4 doslovno na nogama... mene je spasilo što sam bio budan i što se nisam prepustio, što inače skoro pa u pravilu bude slučaj.... al ok ovu sam rundu dobio, slijedeća će biti neizvjesnija.... za to sam dobio garancije.... :))), da doktor koji je bio u akciji je baš u igri oko neke studije po pitanju te ratničke populacije i tako skompali smo se dok je delao svoj posao, pa mi je onako off the record rekao da su rezultati studije poražavajući i da nisu za objavljivanje....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:
ne zajebavam, imao sam u planu negdje u travnju zdimit odavde ali me preteklo pred Uskrs, i jebiga sad nikuda.... što se tiče vrta, kuće, doma, njive kurca palca, jebo to sve, ajmo reć da sam se iskorigirao i zaključio da je sve to precijenjeno.... ko što deda veli mi pravi domoljubi u stvari više volimo ojere nego kune.... naravno da se zajebavam, uistinu imao sam u planu otići malo popraviti krvnu sliku, ali ne stigoh ko što rekoh, umjesto na autobusni kolodvor otpeljalo me u vinogradsku... :))
Ja sam spomenuo Pizona i Crvenkastog onako, jer se najvise s njima koljes. Poenta je uopste to rovaranje po temama u kojima dodje do negativnih emocija, cisto sumnjam da ti je svejedno kad se malo zesce ovde pokrenu neke teme. Ljudi smo, svako ima svoj okidac ali ja sma upravo iz tih razloga prestao pisati na VIP pre 10 godina i presao na podforum Prijatelji.
Dan danas se pitam sta me tera da dodjem ovde kad zivim u jebenoj zemlji 2k km daleko i moj zivot je totalno drugaciji od bilo cega sto se tu moze zamisliti.
Ja sam emotivac i lako planem ali se trudim da po tim nekim temama koje su osetljive ostanem unutar granica koje osiguravaju da ne pocenmo jebat mater jedni drugima, mozda je to i kukavicluk a mozda i nije. Svakako ne mislim da je hrabrost nekome jebat mater ovako a i nema smisla sa 4-5 banki ljudi da tako razggovaraju. Nije niko od nas neki bradati ISISovac pa da tu nema vise nade.
Spomenucu opet pricu o jednom vukovarcanu, hrvatu koji se izlecio kad je poceo ponovo komunicirati sa srbima, do tada je zivio u mrZnji i izjedala ga je dok nije secer dobio. to po vlastitom priznanju..ne impliciram da se treba sad sve zaboraviti i nikom nista nego s etreba kloniti nekih stavri radi zdravlja..
to kako kazes da cemo svi putovati uskoro..bice interesantno kada budemo odgore imali priliku pogledati kako smo protracili zivote..
Guest- Guest
ma pusti te spike, to ti pričaš o peđi ministru.... :)), nitko od hrvata koji su bili u izravnom srazu sa agresorom i domaćim pobunjenicima nije niti oprostio a kamoli zaboravio... ovo ti je bzvz u vezi mržnje i šećera ili koronarnih problema a pogotovo to u vezi vlastitog priznanja.... nikog ja niti mrzim niti sam mrzio, niti je to ishodište mog zdravstvenog problema, ali dobro zvuči, pogotovo ako se uklapa u nekakvu shemu za potvrđivanje neke ishitrene teze.... tek toliko da ne budeš jednosmjeran, srce nekad najebe i od tuge... ;), a ne samo od mržnje, hoće to i od nezdravog života, a često se svede i na nasljedni faktor.... tak da nije to baš tako jednoobrazno.... ovo što ti podrazumijevaš pod MI, to odlazi u zemlju i to negleda odozgo nit sada nit tada, a ono što ode gore kad gore krene više nije dio nas niti onog MI....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:pa ja znam da mi je rok podosta skraćen... ali to je malo kompleksnija priča... i ne tangira me puno, ionako se to moglo odavno endati i ne jednom.... naravno da nisam uvijek u pravu, ali to nije ni bitno, pizzon je posebna kategorija i manje je bitno što ga ja ili netko odavde sažaljeva, bitnije je da on stvarno nema mjesta u toj srbiji samo je on to potisnuo i sad samog sebe malo laže pa malo uvjerava, ali njemu osobno ja ne želim niš lošega, a to vrijedi za sve s onu stranu bande, moji upisi što se rata tiče su bili iskreni oduvijek... stvarno sam sve vrijeme gledao i trudio se da iz mojih postupaka proizađe što manje štete po ljudskost i čovječnost, ali kao i u svemu tako i u tome se uspostavi da neki nisu niti onda zaslužili a ne zaslužuju ni danas ni tu ljudskost ni tu čovječnost.... što se tiče ogorčenosti i negativnih emocija to gledaj kao ispušni ventil.... bolje sterat pizzdića u kurac, neg kako crvenkasti insinuira otići komšiji u po noći ciglom razbiti prozor.... ;)))... sve u svemu tu smo da potrošimo vrijeme koje nam je na raspolaganju, neovisno koliko je komu preostalo brzo će iscuriti i svi koliko nas tu ima budemo u dogledno vrijeme otputovali....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:jebiga meni su 4 frenda u manje od godinu dana umrla, sva 4 doslovno na nogama... mene je spasilo što sam bio budan i što se nisam prepustio, što inače skoro pa u pravilu bude slučaj.... al ok ovu sam rundu dobio, slijedeća će biti neizvjesnija.... za to sam dobio garancije.... :))), da doktor koji je bio u akciji je baš u igri oko neke studije po pitanju te ratničke populacije i tako skompali smo se dok je delao svoj posao, pa mi je onako off the record rekao da su rezultati studije poražavajući i da nisu za objavljivanje....dzmrdz wrote:
Ja sam spomenuo Pizona i Crvenkastog onako, jer se najvise s njima koljes. Poenta je uopste to rovaranje po temama u kojima dodje do negativnih emocija, cisto sumnjam da ti je svejedno kad se malo zesce ovde pokrenu neke teme. Ljudi smo, svako ima svoj okidac ali ja sma upravo iz tih razloga prestao pisati na VIP pre 10 godina i presao na podforum Prijatelji.
Dan danas se pitam sta me tera da dodjem ovde kad zivim u jebenoj zemlji 2k km daleko i moj zivot je totalno drugaciji od bilo cega sto se tu moze zamisliti.
Ja sam emotivac i lako planem ali se trudim da po tim nekim temama koje su osetljive ostanem unutar granica koje osiguravaju da ne pocenmo jebat mater jedni drugima, mozda je to i kukavicluk a mozda i nije. Svakako ne mislim da je hrabrost nekome jebat mater ovako a i nema smisla sa 4-5 banki ljudi da tako razggovaraju. Nije niko od nas neki bradati ISISovac pa da tu nema vise nade.
Spomenucu opet pricu o jednom vukovarcanu, hrvatu koji se izlecio kad je poceo ponovo komunicirati sa srbima, do tada je zivio u mrZnji i izjedala ga je dok nije secer dobio. to po vlastitom priznanju..ne impliciram da se treba sad sve zaboraviti i nikom nista nego s etreba kloniti nekih stavri radi zdravlja..
to kako kazes da cemo svi putovati uskoro..bice interesantno kada budemo odgore imali priliku pogledati kako smo protracili zivote..
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma pusti te spike, to ti pričaš o peđi ministru.... :)), nitko od hrvata koji su bili u izravnom srazu sa agresorom i domaćim pobunjenicima nije niti oprostio a kamoli zaboravio... ovo ti je bzvz u vezi mržnje i šećera ili koronarnih problema a pogotovo to u vezi vlastitog priznanja.... nikog ja niti mrzim niti sam mrzio, niti je to ishodište mog zdravstvenog problema, ali dobro zvuči, pogotovo ako se uklapa u nekakvu shemu za potvrđivanje neke ishitrene teze.... tek toliko da ne budeš jednosmjeran, srce nekad najebe i od tuge... ;), a ne samo od mržnje, hoće to i od nezdravog života, a često se svede i na nasljedni faktor.... tak da nije to baš tako jednoobrazno.... ovo što ti podrazumijevaš pod MI, to odlazi u zemlju i to negleda odozgo nit sada nit tada, a ono što ode gore kad gore krene više nije dio nas niti onog MI....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:pa ja znam da mi je rok podosta skraćen... ali to je malo kompleksnija priča... i ne tangira me puno, ionako se to moglo odavno endati i ne jednom.... naravno da nisam uvijek u pravu, ali to nije ni bitno, pizzon je posebna kategorija i manje je bitno što ga ja ili netko odavde sažaljeva, bitnije je da on stvarno nema mjesta u toj srbiji samo je on to potisnuo i sad samog sebe malo laže pa malo uvjerava, ali njemu osobno ja ne želim niš lošega, a to vrijedi za sve s onu stranu bande, moji upisi što se rata tiče su bili iskreni oduvijek... stvarno sam sve vrijeme gledao i trudio se da iz mojih postupaka proizađe što manje štete po ljudskost i čovječnost, ali kao i u svemu tako i u tome se uspostavi da neki nisu niti onda zaslužili a ne zaslužuju ni danas ni tu ljudskost ni tu čovječnost.... što se tiče ogorčenosti i negativnih emocija to gledaj kao ispušni ventil.... bolje sterat pizzdića u kurac, neg kako crvenkasti insinuira otići komšiji u po noći ciglom razbiti prozor.... ;)))... sve u svemu tu smo da potrošimo vrijeme koje nam je na raspolaganju, neovisno koliko je komu preostalo brzo će iscuriti i svi koliko nas tu ima budemo u dogledno vrijeme otputovali....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:
jebiga meni su 4 frenda u manje od godinu dana umrla, sva 4 doslovno na nogama... mene je spasilo što sam bio budan i što se nisam prepustio, što inače skoro pa u pravilu bude slučaj.... al ok ovu sam rundu dobio, slijedeća će biti neizvjesnija.... za to sam dobio garancije.... :))), da doktor koji je bio u akciji je baš u igri oko neke studije po pitanju te ratničke populacije i tako skompali smo se dok je delao svoj posao, pa mi je onako off the record rekao da su rezultati studije poražavajući i da nisu za objavljivanje....
Znao sam da ces to shavtiti u smislu "ko nas bre zavadi"..kakogod hoces. Ja sam rekao istinu a tebi je bzvz a imas pravo da ti bude bzvz jer mozda nede u prilog tvojim tezama. Mozda se ti bojis da priznas neke stavri jer bi se onda nasao u jednom vakumu koji bi bilo tesko ispuniti..no..pametan si ti. nema potrebe, treba malo samo iskrenosti..
To da ne mrzis se ne vidi bas iz tvojih upisa nekada a imas pravo da mrzis koga hoces. sada kazes ne mrzis a sada kazes nisi oprostio a ni zaboravio, to mislim da nece ici onda jedno s drugim kako god.
Sto se tice kardiovaskularnih problema ja sam ubedjen da ti ovaj forum sigurno ne pomaze. To ce svaki doktor potvrditi.
Moji u porodici nisu nijedan dozivili vise od 61-62 godine, muski mislim,,,tako da znam dobro sta je nezdrav zivot i sl.
Naravno da zemlja nije zadnja stanica od toga MI, dace nam Stvoritelj sansu a i podsetnik da pogledamo i shavtimo na sta je MI bio za vreme zivota na zemlji, u to sam uveren..svako za sebe.
Guest- Guest
Izvanredna kvalitetna rasprava koja bi trebala biti uzor svima nama, rječito, bogato, argumentirano, civilizirano. Ako smijem ponizno i skrušeno primjetiti da su citati kopirani u cjelosti i kada to nije potrebno, pa zbog prekomjernog skrolanja imam dojam da igram jednorukog jacka iliti slot machine.
Biju nasi a biju i partizani..:Pudba wrote:Izvanredna kvalitetna rasprava koja bi trebala biti uzor svima nama, rječito, bogato, argumentirano, civilizirano. Ako smijem ponizno i skrušeno primjetiti da su citati kopirani u cjelosti i kada to nije potrebno, pa zbog prekomjernog skrolanja imam dojam da igram jednorukog jacka iliti slot machine.
Pa ja jos ne znam kako da odgovorim bez citata a da istovremeno ne mora obrisati sve prethodne postove koji se stvore u okviru za odgovore.
aj kad sam na compu to je ok, brzo selektiram ali na mobilnom mi je problem
Guest- Guest
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Je li normalno da državna troši više nego što ima?
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Bunjac odselio u Irsku , zarađuje više nego u Saboru
» Evo ti pa me tuži ijope...
» Srbija: Krmača oprasila ni manje ni više nego 29 prasića!
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Bunjac odselio u Irsku , zarađuje više nego u Saboru
» Evo ti pa me tuži ijope...
» Srbija: Krmača oprasila ni manje ni više nego 29 prasića!
Page 6 of 11