Vučić: Srbija zarađuje više nego što troši
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Vučić: Srbija zarađuje više nego što troši
Biju nasi a biju i partizani..:Pudba wrote:Izvanredna kvalitetna rasprava koja bi trebala biti uzor svima nama, rječito, bogato, argumentirano, civilizirano. Ako smijem ponizno i skrušeno primjetiti da su citati kopirani u cjelosti i kada to nije potrebno, pa zbog prekomjernog skrolanja imam dojam da igram jednorukog jacka iliti slot machine.
Pa ja jos ne znam kako da odgovorim bez citata a da istovremeno ne mora obrisati sve prethodne postove koji se stvore u okviru za odgovore.
aj kad sam na compu to je ok, brzo selektiram ali na mobilnom mi je problem
Guest- Guest
Ma nema problema, bolje i tako nego kao Winter is comming, on ne citira nikoga, pa kad napiše "mrš u pizdu materinu" nas 20 koji smo sudjelovali na temi ga pojedinačno pita "jel ja?"dzmrdz wrote:Biju nasi a biju i partizani..:Pudba wrote:Izvanredna kvalitetna rasprava koja bi trebala biti uzor svima nama, rječito, bogato, argumentirano, civilizirano. Ako smijem ponizno i skrušeno primjetiti da su citati kopirani u cjelosti i kada to nije potrebno, pa zbog prekomjernog skrolanja imam dojam da igram jednorukog jacka iliti slot machine.
Pa ja jos ne znam kako da odgovorim bez citata a da istovremeno ne mora obrisati sve prethodne postove koji se stvore u okviru za odgovore.
udba wrote:Ma nema problema, bolje i tako nego kao Winter is comming, on ne citira nikoga, pa kad napiše "mrš u pizdu materinu" nas 20 koji smo sudjelovali na temi ga pojedinačno pita "jel ja?"dzmrdz wrote:Biju nasi a biju i partizani..:Pudba wrote:Izvanredna kvalitetna rasprava koja bi trebala biti uzor svima nama, rječito, bogato, argumentirano, civilizirano. Ako smijem ponizno i skrušeno primjetiti da su citati kopirani u cjelosti i kada to nije potrebno, pa zbog prekomjernog skrolanja imam dojam da igram jednorukog jacka iliti slot machine.
Guest- Guest
koji si onda krc i navodio u tom smjeru.... :)), kad si već znao.... naravno da ide to jedno s drugim... lijepo sam pojasnio da sam se trudio do krajnjih granica da iz nojih potupaka prizađe što manje štete po ljudskost i čovječnost... otud ono spašeno dijete dok moji suborci ginu i budu u velikom broju teško izranjavani, a oprostit i zaboravit patnju koja se u konačnici ispostavila nedostatnom za ostvarenje svojih ciljeva, to nikada pogotovo ne kad nema volje za uputiti iskrenu ispriku i zamolbu za oprost... nego koristit svaku priliku za podjebavati na sitno... tipa zapadne srpske zemlje, umjesto termina hrvatska koristiti toponime, a biti pod fol u službenom posjetu i obraćati se s diplomatske razine... na to smo podozrivi dok je tak, i naravno dok je nas bit ćemo na srk, da ne kažem na nož... ;))
2015-08-08
ja ni ne pitam ja znam da sam uvijek u igri.... :)))dzmrdz wrote:udba wrote:Ma nema problema, bolje i tako nego kao Winter is comming, on ne citira nikoga, pa kad napiše "mrš u pizdu materinu" nas 20 koji smo sudjelovali na temi ga pojedinačno pita "jel ja?"dzmrdz wrote:Biju nasi a biju i partizani..:Pudba wrote:Izvanredna kvalitetna rasprava koja bi trebala biti uzor svima nama, rječito, bogato, argumentirano, civilizirano. Ako smijem ponizno i skrušeno primjetiti da su citati kopirani u cjelosti i kada to nije potrebno, pa zbog prekomjernog skrolanja imam dojam da igram jednorukog jacka iliti slot machine.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
U pravu si, nisam trebao. Najbolje da ti sam resis to sa sobom ako mislis da se ima sta za resavati ;)michaellcmacha wrote:koji si onda krc i navodio u tom smjeru.... :)), kad si već znao.... naravno da ide to jedno s drugim... lijepo sam pojasnio da sam se trudio do krajnjih granica da iz nojih potupaka prizađe što manje štete po ljudskost i čovječnost... otud ono spašeno dijete dok moji suborci ginu i budu u velikom broju teško izranjavani, a oprostit i zaboravit patnju koja se u konačnici ispostavila nedostatnom za ostvarenje svojih ciljeva, to nikada pogotovo ne kad nema volje za uputiti iskrenu ispriku i zamolbu za oprost... nego koristit svaku priliku za podjebavati na sitno... tipa zapadne srpske zemlje, umjesto termina hrvatska koristiti toponime, a biti pod fol u službenom posjetu i obraćati se s diplomatske razine... na to smo podozrivi dok je tak, i naravno dok je nas bit ćemo na srk, da ne kažem na nož... ;))
Srbi, Hrvati, rat, agresori, kurac , palac..dobro si i normalan. Sta da si tek izgubio rat hahah
Sto se tice tih podjebavanja od zvanicnika i jedne i druge zemlje mislim da se ne jednom Vojvodina stvljala umesto reci Srbija kad je ovo zadnje bilo prikladnije. Nismo mi pali s Marsa a niti od juce, sve mi kuzimo i vidimo samo ne vidimo da cemo otici u kurac od takve pameti.
Ti ces prije pod noz nego na noz :p..aj sad laku noc!
Guest- Guest
Ma boji se mara da ga posmatraju njegovi i da ce ispast soft :p..a ja mu ne zameram :)bogomdani wrote:sto,nema ljubavi???...ebi ga...
Guest- Guest
pa vojvodina i nije srbija, inače ne bi ni imala poseban autonoman status.... a hrvatska je hrvatska bez svakojakih dosjetki tipa koje sam nabrojao i povrh tog....dzmrdz wrote:U pravu si, nisam trebao. Najbolje da ti sam resis to sa sobom ako mislis da se ima sta za resavati ;)michaellcmacha wrote:koji si onda krc i navodio u tom smjeru.... :)), kad si već znao.... naravno da ide to jedno s drugim... lijepo sam pojasnio da sam se trudio do krajnjih granica da iz nojih potupaka prizađe što manje štete po ljudskost i čovječnost... otud ono spašeno dijete dok moji suborci ginu i budu u velikom broju teško izranjavani, a oprostit i zaboravit patnju koja se u konačnici ispostavila nedostatnom za ostvarenje svojih ciljeva, to nikada pogotovo ne kad nema volje za uputiti iskrenu ispriku i zamolbu za oprost... nego koristit svaku priliku za podjebavati na sitno... tipa zapadne srpske zemlje, umjesto termina hrvatska koristiti toponime, a biti pod fol u službenom posjetu i obraćati se s diplomatske razine... na to smo podozrivi dok je tak, i naravno dok je nas bit ćemo na srk, da ne kažem na nož... ;))
Srbi, Hrvati, rat, agresori, kurac , palac..dobro si i normalan. Sta da si tek izgubio rat hahah
Sto se tice tih podjebavanja od zvanicnika i jedne i druge zemlje mislim da se ne jednom Vojvodina stvljala umesto reci Srbija kad je ovo zadnje bilo prikladnije. Nismo mi pali s Marsa a niti od juce, sve mi kuzimo i vidimo samo ne vidimo da cemo otici u kurac od takve pameti.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a vis..nisam na to niti mislio..Dakle,mora biti jak i muževan u diskusiji,ne posustajati niti metar...dzmrdz wrote:Ma boji se mara da ga posmatraju njegovi i da ce ispast soft :p..a ja mu ne zameram :)bogomdani wrote:sto,nema ljubavi???...ebi ga...
Pravi Obiteljski Muž
ovdje ga Cango pokusava napasti..ON se brani..
Guest- Guest
nisi ti izgleda ovdje domaći... ako itko ovdje ili još prije tamo na onom starom, ne povlađuje nikom onda je to mara....dzmrdz wrote:Ma boji se mara da ga posmatraju njegovi i da ce ispast soft :p..a ja mu ne zameram :)bogomdani wrote:sto,nema ljubavi???...ebi ga...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa vojvodina i nije srbija, inače ne bi ni imala poseban autonoman status.... a hrvatska je hrvatska bez svakojakih dosjetki tipa koje sam nabrojao i povrh tog....dzmrdz wrote:U pravu si, nisam trebao. Najbolje da ti sam resis to sa sobom ako mislis da se ima sta za resavati ;)michaellcmacha wrote:koji si onda krc i navodio u tom smjeru.... :)), kad si već znao.... naravno da ide to jedno s drugim... lijepo sam pojasnio da sam se trudio do krajnjih granica da iz nojih potupaka prizađe što manje štete po ljudskost i čovječnost... otud ono spašeno dijete dok moji suborci ginu i budu u velikom broju teško izranjavani, a oprostit i zaboravit patnju koja se u konačnici ispostavila nedostatnom za ostvarenje svojih ciljeva, to nikada pogotovo ne kad nema volje za uputiti iskrenu ispriku i zamolbu za oprost... nego koristit svaku priliku za podjebavati na sitno... tipa zapadne srpske zemlje, umjesto termina hrvatska koristiti toponime, a biti pod fol u službenom posjetu i obraćati se s diplomatske razine... na to smo podozrivi dok je tak, i naravno dok je nas bit ćemo na srk, da ne kažem na nož... ;))
hahah...vojvodina je najsrpskiji deo srbije trenutno ;)..ako ne verujes dodji i proveri. cak se i ja iznenadim .
Guest- Guest
Ja mislim da ću sad ovdje napisati da sam ja Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:nisi ti izgleda ovdje domaći... ako itko ovdje ili još prije tamo na onom starom, ne povlađuje nikom onda je to mara....dzmrdz wrote:Ma boji se mara da ga posmatraju njegovi i da ce ispast soft :p..a ja mu ne zameram :)bogomdani wrote:sto,nema ljubavi???...ebi ga...
Guest- Guest
naravno da nisam, sta treba da me optuze za agresiju i velikosrpske aspiracije :)michaellcmacha wrote:nisi ti izgleda ovdje domaći... ako itko ovdje ili još prije tamo na onom starom, ne povlađuje nikom onda je to mara....dzmrdz wrote:Ma boji se mara da ga posmatraju njegovi i da ce ispast soft :p..a ja mu ne zameram :)bogomdani wrote:sto,nema ljubavi???...ebi ga...
Opet cu na VU, kaze ovaj jedan od Tre-ovih jarana...ako se ne pojavi u nekom klubu tamo tih dragovoljaca 2-3 puta zaredom vec ga pocnu prozivati kako je vaki-naki i sl.a kaze dopizdilo mu vazda samo o ratu pricaju..a covek voli da ide svuda i sa svakim se druzi a zameraju mu ;)
Guest- Guest
bilo je i kosovo nekada pa više nije... sjećam se ja svojih susjeda kako su zdušno letili za kosovo braniti kosovo od albanske iredente, pa su kurac obranili... a nije da se nisu trudili.... ako poživimo budeš se imao prilike sjetiti što sam ti rekao.... srbija će u konačnici biti svedena na okrhnutu užu srbiju i to ukoliko se odigra po boljoj opciji....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:pa vojvodina i nije srbija, inače ne bi ni imala poseban autonoman status.... a hrvatska je hrvatska bez svakojakih dosjetki tipa koje sam nabrojao i povrh tog....dzmrdz wrote:U pravu si, nisam trebao. Najbolje da ti sam resis to sa sobom ako mislis da se ima sta za resavati ;)michaellcmacha wrote:koji si onda krc i navodio u tom smjeru.... :)), kad si već znao.... naravno da ide to jedno s drugim... lijepo sam pojasnio da sam se trudio do krajnjih granica da iz nojih potupaka prizađe što manje štete po ljudskost i čovječnost... otud ono spašeno dijete dok moji suborci ginu i budu u velikom broju teško izranjavani, a oprostit i zaboravit patnju koja se u konačnici ispostavila nedostatnom za ostvarenje svojih ciljeva, to nikada pogotovo ne kad nema volje za uputiti iskrenu ispriku i zamolbu za oprost... nego koristit svaku priliku za podjebavati na sitno... tipa zapadne srpske zemlje, umjesto termina hrvatska koristiti toponime, a biti pod fol u službenom posjetu i obraćati se s diplomatske razine... na to smo podozrivi dok je tak, i naravno dok je nas bit ćemo na srk, da ne kažem na nož... ;))
hahah...vojvodina je najsrpskiji deo srbije trenutno ;)..ako ne verujes dodji i proveri. cak se i ja iznenadim .
2015-08-08
michaellcmacha wrote:
bilo je i kosovo nekada pa više nije... sjećam se ja svojih susjeda kako su zdušno letili za kosovo braniti kosovo od albanske iredente, pa su kurac obranili... a nije da se nisu trudili.... ako poživimo budeš se imao prilike sjetiti što sam ti rekao.... srbija će u konačnici biti svedena na okrhnutu užu srbiju i to ukoliko se odigra po boljoj opciji....
A jadni drzmrz se trudi s tobom normalno pričati. Koja budala...
crvenkasti-
2014-04-17
vidi, ja sam ti vec rekao jednom da mene ne zanima velika srbija nego uspesni srbi. i te karte su na stolu, svesni smo mi tih igara. pa ako bude tako sta se tu moze. moji drugari vec mnogi kupuju u Istri stanove , metastaziracemo negde drugde :)michaellcmacha wrote:bilo je i kosovo nekada pa više nije... sjećam se ja svojih susjeda kako su zdušno letili za kosovo braniti kosovo od albanske iredente, pa su kurac obranili... a nije da se nisu trudili.... ako poživimo budeš se imao prilike sjetiti što sam ti rekao.... srbija će u konačnici biti svedena na okrhnutu užu srbiju i to ukoliko se odigra po boljoj opciji....dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:pa vojvodina i nije srbija, inače ne bi ni imala poseban autonoman status.... a hrvatska je hrvatska bez svakojakih dosjetki tipa koje sam nabrojao i povrh tog....dzmrdz wrote:U pravu si, nisam trebao. Najbolje da ti sam resis to sa sobom ako mislis da se ima sta za resavati ;)michaellcmacha wrote:koji si onda krc i navodio u tom smjeru.... :)), kad si već znao.... naravno da ide to jedno s drugim... lijepo sam pojasnio da sam se trudio do krajnjih granica da iz nojih potupaka prizađe što manje štete po ljudskost i čovječnost... otud ono spašeno dijete dok moji suborci ginu i budu u velikom broju teško izranjavani, a oprostit i zaboravit patnju koja se u konačnici ispostavila nedostatnom za ostvarenje svojih ciljeva, to nikada pogotovo ne kad nema volje za uputiti iskrenu ispriku i zamolbu za oprost... nego koristit svaku priliku za podjebavati na sitno... tipa zapadne srpske zemlje, umjesto termina hrvatska koristiti toponime, a biti pod fol u službenom posjetu i obraćati se s diplomatske razine... na to smo podozrivi dok je tak, i naravno dok je nas bit ćemo na srk, da ne kažem na nož... ;))
Guest- Guest
Uspjesni Srbi..e sad si takao u Osinje gnijezdo...
Guest- Guest
Boli tebe kurac kad si Hrvat, ja moram finocrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
bilo je i kosovo nekada pa više nije... sjećam se ja svojih susjeda kako su zdušno letili za kosovo braniti kosovo od albanske iredente, pa su kurac obranili... a nije da se nisu trudili.... ako poživimo budeš se imao prilike sjetiti što sam ti rekao.... srbija će u konačnici biti svedena na okrhnutu užu srbiju i to ukoliko se odigra po boljoj opciji....
A jadni drzmrz se trudi s tobom normalno pričati. Koja budala...
Guest- Guest
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Je li normalno da državna troši više nego što ima?
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Bunjac odselio u Irsku , zarađuje više nego u Saboru
» Evo ti pa me tuži ijope...
» Srbija: Krmača oprasila ni manje ni više nego 29 prasića!
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Bunjac odselio u Irsku , zarađuje više nego u Saboru
» Evo ti pa me tuži ijope...
» Srbija: Krmača oprasila ni manje ni više nego 29 prasića!
Page 7 of 11