'' KOLINDA ODGOVORILA BAUKU NA PROZIVKE 'Nije mi ispod časti zasukati rukave, što god neki mislili o tome' ''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: '' KOLINDA ODGOVORILA BAUKU NA PROZIVKE 'Nije mi ispod časti zasukati rukave, što god neki mislili o tome' ''
nego Ero,drago mi je sto ti je tvoja Kraljica se ispricala za ustaske zlocine i priznala da je iz antifasisticke obitelji.. ..Ebi ga..zena ima mozga,lajkam je..Ero wrote:Nemere ona sve, mora nešto radit i kućna pomoćnica..bogomdani wrote:Eto na..!! niti ljestve ne znate oprati...
Guest- Guest
Re: '' KOLINDA ODGOVORILA BAUKU NA PROZIVKE 'Nije mi ispod časti zasukati rukave, što god neki mislili o tome' ''
i tebi. zato znam prčkat po tipkovnici.Trinity wrote:Ti ne možeš ni za kamere !
veber-
2014-12-30
A ja znam i krečit i prčkat po tipkovnici.
Trinity-
2014-04-17
Trebala je samo izraziti žaljenje, jer kao netko iz antifašističke obitelji nije bila dužna reći ništa više od toga. Ispričati i pokajati se mogu samo oni šta su zlodjela činili....Nego, oni tvoji samo rokaju, nemaju se vremena ni ispričati...bogomdani wrote:nego Ero,drago mi je sto ti je tvoja Kraljica se ispricala za ustaske zlocine i priznala da je iz antifasisticke obitelji.. ..Ebi ga..zena ima mozga,lajkam je..Ero wrote:Nemere ona sve, mora nešto radit i kućna pomoćnica..bogomdani wrote:Eto na..!! niti ljestve ne znate oprati...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Kakogod,nakon nastupa vrlo visokog stila,Kraljica mi se pocela svidjati....a vis,tamo joj ljube ruku kao pravoj dami,ne kao oni svinje svapski,za guzicu bi je..puj ih bilo..
Guest- Guest
znam i ja i gletati. i betonažu. i napraviti statički proračunTrinity wrote:A ja znam i krečit i prčkat po tipkovnici.
ehh taštine.
2014-12-30
bogomdani wrote:Kakogod,nakon nastupa vrlo visokog stila,Kraljica mi se pocela svidjati....a vis,tamo joj ljube ruku kao pravoj dami
Za informacije (iz prve ruke)koje im je donijela trebali su joj ljubit i postole.
2014-04-23
Kolinda je tpični primjer suvremene hrvatske politike.
Smisao politike jest u promicanju vlastitih interesa,u čemu nema iskrenih prijateljstava,već je sve golo savezništvo zasnovano isključivo na sticanju vlastite koristi.
Hrvatska politika sve to ne poznaje,već se slijepo drži interesa svojih saveznika.
Smisao politike jest u promicanju vlastitih interesa,u čemu nema iskrenih prijateljstava,već je sve golo savezništvo zasnovano isključivo na sticanju vlastite koristi.
Hrvatska politika sve to ne poznaje,već se slijepo drži interesa svojih saveznika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ona je ne-tipčni primjer.albatros wrote:Kolinda je tpični primjer suvremene hrvatske politike.
2014-04-23
da,to se i vidi.Ero wrote:Ona je ne-tipčni primjer.albatros wrote:Kolinda je tpični primjer suvremene hrvatske politike.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kolinda je dobro zabrazdila u populizam a hoće li od tog imati koristi vidit će se za 5 god.Doduše i drug Stipe Mesić bio je dobar populist,narod to voli,simpatičniji su im populisti za razliku od bezličnih birokrata poput Josipovića.Mesić je sticao simpatije pričajuć viceve,Kolinda piturajuć zidove,kopajuć vrt i postavljajuć keramičke pločice.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Kraljica ima svoje poklonike parazite,uhljebe,povlaštene umirovljenike koji joj se dive kad ona kao nešto radi među narodom a za ono što dobiva plaču i što je obečala ništa ,nula,čista prevara,kako je to hadezeovski...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Komšić: Nije moguć angažman vojske Hrvatske u BiH, ma šta o tome mislili u NATO-u
» Kolinda odgovorila Komšiću: On je irelevantan
» Komšić : Kolinda udara ispod pojasa
» MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
» Muškarac: Nađite nam vi neki prostor gdje ćemo se okupiti a da to nije Trg. Index: Crkva?
» Kolinda odgovorila Komšiću: On je irelevantan
» Komšić : Kolinda udara ispod pojasa
» MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
» Muškarac: Nađite nam vi neki prostor gdje ćemo se okupiti a da to nije Trg. Index: Crkva?
Page 2 of 2