Pernar o posjeti Pantovčaku: "Postavio sam trik pitanje Kolindi, iznenadila me odgovorom."
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pernar o posjeti Pantovčaku: "Postavio sam trik pitanje Kolindi, iznenadila me odgovorom."
MaximusDecimusMiridije wrote:Citao sam negdje da je kod njih shema neka da po svim tim biroima i labaratorijima i slicno...da su dosli do zakljucka da ljudi najbolje rade u istrazivanjima i slicno ako im se dozvoli velika kolicina autonomije po pitanju odijevanja,uredenja ureda itd....da masa ljudi ima svoje urede da dakle nije nagurano vise ljudi u isti ured, ne stede na mjestu itd...prije je propis bio valjda da je radilo i do 40 ljudi po teleskopu ili nekakvom udaljenijem labaratoriju i slicno...sada je to kao 4 puta manje. Kao zna se red i sve ali da je sama nekakve stega radnoga mjesta puno manja. Produktivnost skocila 4-5 puta. Sad koliko to ima smisla neznam....po opisima iz toga jos je samo falilo ono da pise da smiju dimit travu, da ih jednom tjedno vode u javnu kucu,da svi imaju osobnog sofera i tajnicu i da je svima divno i krasno :D
Moglo bi se to još i poboljšat, ako bi u službi bio i kupleraj.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Pernar o posjeti Pantovčaku: "Postavio sam trik pitanje Kolindi, iznenadila me odgovorom."
Nu njega a glas mu dao...tako si i za Titu jel'provocator wrote:U kru te yebo... Kakvo iznenađenje.... Taj Pernar je glup ko curac.
2014-04-15
Ali zasto? Pa nije skinuo hlace ko Cicak :)mrincredible wrote:O, bože idiota.
Nije bilo ni mjesto ni vrijeme ni nacin, ali Pernara je to interesiralo kao oponenta NATO pa je zelio suociti eksponenta takve politike.
Rekli bi neki, itekakav suverenist, monetarni pa nadalje :)
Guest- Guest
Pantovčak mora da je osnovao neki Srbin Panta.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dress Code For Ibm Employees
2016-07-22
kolerik wrote:Ali zasto? Pa nije skinuo hlace ko Cicak :)mrincredible wrote:O, bože idiota.
Nije bilo ni mjesto ni vrijeme ni nacin, ali Pernara je to interesiralo kao oponenta NATO pa je zelio suociti eksponenta takve politike.
Rekli bi neki, itekakav suverenist, monetarni pa nadalje :)
Čičak je došao u casual stilu, bez kravate, ali boja košulje, gaća i marama ove ženske do njega čine jednu skladnu cjelinu kao što i priliči u društvu predsjednice.
Međutim, Pernaru je tajming problem, došao je pazarit fotelje, a ne trolat. Treba dijelit fotelje, a onda se bavit polit'kon.
Eroo wrote:Dress Code For Ibm Employees
Dress Code in Silicon Valley.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
da,, i onda je IBM pregazen od ovih dole..udba wrote:Eroo wrote:Dress Code For Ibm Employees
U politici ne postoji dress code.
Možda na nivou EU,ali ni to više nije propisano,čak ni nepisanim pravilima.
Tako će političari iz arapskih zemalja doći u tradicionalnoj dugoj halji sa onom krpom na glavi.
Predstavnik države,koji je ujedno i general doći će u uniformi. Muslimanke će biti pokrivene velom,a Kinez će možda doći u tradicionalnoj kineskoj plavoj odeždi. Ako je predstavnik određene zemlje svećenik,kao svojevremeno predstavnik cipra Makarijus III,on će doći sa dugom bradom i u svećeničkom odijelu. Indonežani poput Seku Turea nose kamilovku itd itd.
Nitko nikome ne može nametati dress code.
Tako će političari iz arapskih zemalja doći u tradicionalnoj dugoj halji sa onom krpom na glavi.
Predstavnik države,koji je ujedno i general doći će u uniformi. Muslimanke će biti pokrivene velom,a Kinez će možda doći u tradicionalnoj kineskoj plavoj odeždi. Ako je predstavnik određene zemlje svećenik,kao svojevremeno predstavnik cipra Makarijus III,on će doći sa dugom bradom i u svećeničkom odijelu. Indonežani poput Seku Turea nose kamilovku itd itd.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Različite kulture imaju svoj dress code.
Kulture se glede toga moraju međusobno poštivati.
Diplomati to itekko dobro znaju.
Kulture se glede toga moraju međusobno poštivati.
Diplomati to itekko dobro znaju.
jastreb wrote:U politici ne postoji dress code.
To je stvar svjetonazora
A ti i ja ćemo doć u trenirci pa ako treba pred mramornu govornicu u UN-u, Titi s štafetom u ruci, pred Kolindu ono spadne yassa trenirka, a ispode nje druga MTČ trenirka, na svadbu engleskog prijestolonasljednika, na Tuđmanov pogreb i na Pavarottijev koncerat.
udba wrote:
2016-07-22
htio si napisat prejebavala?marcellus wrote:a baš je on intelektualni kapacitet za jednu kolindu... koja se prepucavala u životu kao tajnik nato s tisuću puta opasnijim i inteligentnijim tipovima od tog pikzibnera
njen iq je na nivou temp mora.
2014-12-30
ti se zajebavaš... :))... ja čuo da ibm svaki mjesec isprinta 300 000 platnih lista i toliko isplati plaća vele da ova Djevica strogo vodi računa da te isplate ne kasne ni sekundekic wrote:da,, i onda je IBM pregazen od ovih dole..udba wrote:Eroo wrote:Dress Code For Ibm Employees
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
eno kažu da Vladimira od Vilibora samodiplomirala vrijeme je za A-Živizid 1861
2014-04-15
frakcija wrote:meni je ružno čitat kad pišete da ste glupi, da ste ovce, da vam nizak IQ.. uopće niste. meni ste ok
To Dedi netko rekao da ima više od 95 pa sad sve one s manje od 90 gleda s visoka...
darth_vader-
2014-04-17
kic wrote:ovo bi i atila pitao da dodje na konzultacije..
A testirao bi on i osiguranje čini mi se...
darth_vader-
2014-04-17
n_razbojnik wrote:eno kažu da Vladimira od Vilibora samodiplomirala vrijeme je za A-Živizid 1861
Bas mi zao tog lika. On garant mislio ovo-ono, prava ljubav, dala mi....Ksaver...obitelj,ovo-ono. Nevidjena naivnost.
I sad ce trpiti ovu ludjakinju 10 godina kao....radi djeteta,bit ce bolje,bolje sevit jednom mjesecno nego nikako.....i onda ce ostat bez kose i izigravati nekakvog politickog gurua koji je kao sve prosao......"nisu nam dozvolili" i te pizdarije....kad udje u kasne 40-te.
Guest- Guest
pa nitko nije glasao za pernara zato što je pernar pametan, nego da pokuša zabit kajlu šeksu ili ostojiću npr.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Milanović postavio pitanje zašto nam je tako visoka smrtnost od korone, evo što kažu stručnjaci
» Je li Culeju samo zbog ovog gotova karijera u Plenkijevom HDZ-u?Postavio je javno zabranjeno pitanje Pupovcu o sudbini dr.Šretera
» Kako je bilo zivjeti u Jugoslaviji i da li je vladalo bratstvo i jedinstvo?Mladi Hrvat je postavio to pitanje i dobio svakakve odgovore
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Je li Hrvatska iznenadila samu sebe?
» Je li Culeju samo zbog ovog gotova karijera u Plenkijevom HDZ-u?Postavio je javno zabranjeno pitanje Pupovcu o sudbini dr.Šretera
» Kako je bilo zivjeti u Jugoslaviji i da li je vladalo bratstvo i jedinstvo?Mladi Hrvat je postavio to pitanje i dobio svakakve odgovore
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Je li Hrvatska iznenadila samu sebe?
Page 3 of 3