Sirija
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Sirija
ma i meni su probali prodat tu spiku, CE pise gore i ajde ferpistish, ne jebem ih pol postobogomdani wrote:A bio si Štaplerfarer...zovem ih od milja Hohštapleri...inace,cak internacionalne dozvole,u svapskim firmama ne priznaju u cijelosti..samo da te jadnike sto manje moraju platiti..
ne stavljaju, zabranjeno im, inace mi je frend znao proslijedit snimke al ne go pro nego od njihovih snajpera i operatera za navodjenje vatre, s hezbama je bio, kad vidis sta likovi rade da se smrznes, ludi , isilovci su goli kuracdva brata wrote:realno gledajući TOW pogotke sam stavlja , jer je to daleko najbolje real life video snimke što smo mogli vidjeti sa tog ratišta.. tko je kriv što SAA ili imaju loše kamere ili nestavljaju ili nemaju toliko snimaka..Leviathan2 wrote:ma dosadan si brate bio sa onim tow pogocima, mislim alo, ovak je zanimljivije pricatdva brata wrote:ne znam o čemu pričate, od početka navijam za SAA , samo što sam jedini prenosio točne vijesti, zbog toga ispalo da navijam za njih..Leviathan2 wrote:joj joda, ko te nezna, ufffdva brata wrote:
radujem se tome kao i ti.
navijam za Rusiju (ALI NE U UKRAINI, samo u Siriji) i SAA i ostale.
Izgubili su par sela i gradova, da ja sam to saopštio već prije, to jest ona sela koje je držala ova odmetnuta kanibalska struja, to su dobre vijesti , treba iskoristiti što duže dok se kanibali međusobno biju , tko je čišći kanibal
skupo bi te platio, nemoj nas farbati, nema veze ako navijas za kanibale, i mi navijamo za sirijsku arapsku armiju pa nikom nista
to je isto kao kada Hitler saopštio pad Staljingrada 1943 u Njemačkoj, pa onda ispada da je Hitler navijao za staljina i crvenu armiju?
Leviathan2 wrote:ne stavljaju, zabranjeno im, inace mi je frend znao proslijedit snimke al ne go pro nego od njihovih snajpera i operatera za navodjenje vatre, s hezbama je bio, kad vidis sta likovi rade da se smrznes, ludi , isilovci su goli kuracdva brata wrote:realno gledajući TOW pogotke sam stavlja , jer je to daleko najbolje real life video snimke što smo mogli vidjeti sa tog ratišta.. tko je kriv što SAA ili imaju loše kamere ili nestavljaju ili nemaju toliko snimaka..Leviathan2 wrote:ma dosadan si brate bio sa onim tow pogocima, mislim alo, ovak je zanimljivije pricatdva brata wrote:ne znam o čemu pričate, od početka navijam za SAA , samo što sam jedini prenosio točne vijesti, zbog toga ispalo da navijam za njih..Leviathan2 wrote:
joj joda, ko te nezna, ufff
skupo bi te platio, nemoj nas farbati, nema veze ako navijas za kanibale, i mi navijamo za sirijsku arapsku armiju pa nikom nista
to je isto kao kada Hitler saopštio pad Staljingrada 1943 u Njemačkoj, pa onda ispada da je Hitler navijao za staljina i crvenu armiju?
https://twitter.com/MmaGreen/status/785159804872302592
evo jedna snimka, ali džabe jer je na twiteru.. SAA treba ovo stavljati na youtube, pa onda prosljediti svojim formašima da linkaju po vojnim forumima po svijetu, i tako to ide..
Guest- Guest
ako nisi primjetio, sve prosirijske acounte na jutubu eliminiraju, rat u cyber prostorudva brata wrote:Leviathan2 wrote:ne stavljaju, zabranjeno im, inace mi je frend znao proslijedit snimke al ne go pro nego od njihovih snajpera i operatera za navodjenje vatre, s hezbama je bio, kad vidis sta likovi rade da se smrznes, ludi , isilovci su goli kuracdva brata wrote:realno gledajući TOW pogotke sam stavlja , jer je to daleko najbolje real life video snimke što smo mogli vidjeti sa tog ratišta.. tko je kriv što SAA ili imaju loše kamere ili nestavljaju ili nemaju toliko snimaka..Leviathan2 wrote:ma dosadan si brate bio sa onim tow pogocima, mislim alo, ovak je zanimljivije pricatdva brata wrote:
ne znam o čemu pričate, od početka navijam za SAA , samo što sam jedini prenosio točne vijesti, zbog toga ispalo da navijam za njih..
evo jedna snimka, ali džabe jer je na twiteru.. SAA treba ovo stavljati na youtube, pa onda prosljediti svojim formašima da linkaju po vojnim forumima po svijetu, i tako to ide..
moguće, jer eliminirana je hrpa TOW videa od kanibala, radi se o jednostavnom procesu. cyber vojska "reporta video" i onda youtube automatski briše video, ovisno o nekoj formuli količina pregleda/reporti.Leviathan2 wrote:ako nisi primjetio, sve prosirijske acounte na jutubu eliminiraju, rat u cyber prostorudva brata wrote:Leviathan2 wrote:ne stavljaju, zabranjeno im, inace mi je frend znao proslijedit snimke al ne go pro nego od njihovih snajpera i operatera za navodjenje vatre, s hezbama je bio, kad vidis sta likovi rade da se smrznes, ludi , isilovci su goli kuracdva brata wrote:realno gledajući TOW pogotke sam stavlja , jer je to daleko najbolje real life video snimke što smo mogli vidjeti sa tog ratišta.. tko je kriv što SAA ili imaju loše kamere ili nestavljaju ili nemaju toliko snimaka..Leviathan2 wrote:
ma dosadan si brate bio sa onim tow pogocima, mislim alo, ovak je zanimljivije pricat
pa vjerojatno cyber armija sa jedne i druge strane , jedni druge reportaju i dobar dio toga youtube briše
Guest- Guest
sirija je samo dio globalne geopoliticke sahovske table,rusi moraju tamaniti one ljudozdere jer ako ih ne potamane tamo to ih ceka na kavkazu,znaci taktika,bolje neprijatelja trati na njegovom terenu nego na domacem,e sad ono sto meni neide u glavu je kad gledam ove neke americke generale i likove iz kongresa kad pricaju na tu temu,strasno koja je to debilana,smatram se likom prosjecne inteligencije,jebatga mozda i ispod prosjeka sto se tice nekih stvari ali ono ponasanje nekih mudonja na nekim visokim funkcijama je da covjek ne povjeruje,kao pitanje "sta bi morali napraviti da uvedemo zonu zabranjenih letova u sirija da bi kao zastitili civile od bombardovanja"? odgovor generala "morali bi uci u rat sa sirijom i rusijom i to je fundamentalna odluka koju ja sigurno necu donijeti" prije 5 godina imao si izjave u americkoj vojsci tipa,necemo ratovati za al kaidu,odbicemo svaka naredjenja koja se odnose da im se na bilo koji nacin pruzi podrska itd,onda je valjda obama napravio cistku u vojsci kao serdogan i sad jebiga izgleda nasao neke retardirane debile koji ce poslusati svako naredjenje,jebiga mnogi procjenjuju da je svijet blize nuklearnom ratu nego ikad,mada u meinstream medijima ni rijeci o tome,samo neka holivud sranja,neki svjetlucavi sminkeri,manekenske pisulje itd,dobro ce doci ovi psi i silni kucni ljubimci nekima,pojesce prvo njih pa onda kanibalizam,to ce biti malo zajebano ali sta cesLeviathan2 wrote:ma mene ne zanima toliko sirija nego igre koje se vode dole, analiziram medjutim i dalje ne kuzim gdje je kvaka, izraelu je prijetnja al ne zabrinjavajuca, cak nije iblo ni nekih vecih trzavica medju njima, drzali su hezbolah na uzdi da se ne zalijece u izrael, zbog katarskog plina, sumnjam, ima nacina da se sjebe plinovod i njegova isplativost, rusi po studiji koju sam citao mogu dilat plin po 100 dolara sto se kataru nebi isplatilo, nafta, sirija ima nafte al ne bas da postane ozbiljan igrac, strateska vaznost nula bodova, jedino saudi zelja da sve arape stavi pod jednog vladara, naravno sauda,bogomdani wrote:Inace,ta situacija u siriji,mi je vec pocelo biti mazohisticki pratiti..
2014-04-14
2014-04-14
U sinocnjoj debati izmedju Hittlery i Trumpa neko je postavio pitanje Alepa,Hittlery naravno baljezga o Ruskoj agresiji i ostale nabuloze,na strani je terorista definitivno,onda neko pita Trumpa kako bi sprijecio pad Alepa a lik odgovara Alepo je prakticki vec pao haha
2014-04-14
Zamisli koja muda ima ta redovna sirijska vojska da se odupire svom zlu ovog sveta...dok se rusi nisu umesali... Kapa dole.
dva brata wrote:moguće, jer eliminirana je hrpa TOW videa od kanibala,Leviathan2 wrote:ako nisi primjetio, sve prosirijske acounte na jutubu eliminiraju, rat u cyber prostorudva brata wrote:Leviathan2 wrote:ne stavljaju, zabranjeno im, inace mi je frend znao proslijedit snimke al ne go pro nego od njihovih snajpera i operatera za navodjenje vatre, s hezbama je bio, kad vidis sta likovi rade da se smrznes, ludi , isilovci su goli kuracdva brata wrote:
realno gledajući TOW pogotke sam stavlja , jer je to daleko najbolje real life video snimke što smo mogli vidjeti sa tog ratišta.. tko je kriv što SAA ili imaju loše kamere ili nestavljaju ili nemaju toliko snimaka..
radi se o jednostavnom procesu. cyber vojska "reporta video" i onda youtube automatski briše video, ovisno o nekoj formuli količina pregleda/reporti.
pa vjerojatno cyber armija sa jedne i druge strane , jedni druge reportaju i dobar dio toga youtube briše
To nije istina već opet neka tvoja izmišljotina bolesne mašte.
Čuj ti to " cyber vojska "reporta video" i onda youtube automatski briše video " . Aj ti probaj tako obrisati neki klip ????????
Imaš ekipu islamista pa hajde - reportaj - video pa da vidimo kako će ga -youtube- " automatski obrisati " HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
NEMA AUTOMATSKOG BRISANJA , KAKVI REPORTI CRNI
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ne znam kako se briše, hrpa TOW videa koje sam stavljao ovdje , nakon par dana bi bila obrisanaYehudi wrote:dva brata wrote:moguće, jer eliminirana je hrpa TOW videa od kanibala,Leviathan2 wrote:ako nisi primjetio, sve prosirijske acounte na jutubu eliminiraju, rat u cyber prostorudva brata wrote:Leviathan2 wrote:
ne stavljaju, zabranjeno im, inace mi je frend znao proslijedit snimke al ne go pro nego od njihovih snajpera i operatera za navodjenje vatre, s hezbama je bio, kad vidis sta likovi rade da se smrznes, ludi , isilovci su goli kurac
radi se o jednostavnom procesu. cyber vojska "reporta video" i onda youtube automatski briše video, ovisno o nekoj formuli količina pregleda/reporti.
To nije istina već opet neka tvoja izmišljotina bolesne mašte.
Čuj ti to " cyber vojska "reporta video" i onda youtube automatski briše video " . Aj ti probaj tako obrisati neki klip ????????
Imaš ekipu islamista pa hajde - reportaj - video pa da vidimo kako će ga -youtube- " automatski obrisati " HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
NEMA AUTOMATSKOG BRISANJA , KAKVI REPORTI CRNI
inače ta taktika nije tako komplicirana da je se ne možeš shvatiti
mnoge te online društvene platforme, od youtuba, facebooka, twitera, steama, pa čak i same komputorske igrice rade na tom principu.
kada te mnogo ljudi reporta , onda ta platforma automatski ti daje kaznu/ban. itd. te platforme (čak i računalne igrice) imaju milijune korisnika, i normalno da ljudi zaposleni tamo , nemaju vremena gledati svaku prijavu, nego automatski kada se skupi određen broj prijava po parametrima koji su zadani, onda automatski ide kazna.
sustav nije savršen i otvara mogućnost manipuacije. recimo igrač PC igricu, i ovi se svi mogu dogovoriti da te "reportaju" i automatski dobiješ ban , niti kriv niti dužan..
isto je i sa youtubom, .. da postoji cyber armija trolova, i u USA, i Rusiji i u Kini, i u Iranu, pa čak i u jebenoj Srbiji
da editiram post: postoj cjber armija čak i HDZovaca i SDPovaca, kamo li neće velika zemlja imati svoju cyber armiju trolova.. dodje naredba od naređenog reportaj taj video na youtubu, i ako ovaj skupi određenu količinu reporta, sustav ga automatski briše..
možda ti je teško shvatit, ali youtubu se svaki sat uploada tisuće i tisuće videa.. par stotina zaposlenih tamo , sigurno da nema vremena niti pogledati što se sve uplaodat u pola sata, kamo li u više dana, zato se napravi jednostavni program koji automatski briše sadržaj
Last edited by dva brata on 10/10/2016, 20:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
inače šta je sa ratom u siriji .. evo gledan vijest - u alepu "mirno"..
sa druge strane, kanibali od ruskih saveznika turaka, osvojili hrpu teritorija protiv isila danas...
sa druge strane, kanibali od ruskih saveznika turaka, osvojili hrpu teritorija protiv isila danas...
Guest- Guest
evo gledam vijesti, kanibali vratili dva gradića(sela) koje je SAA jučer-prekjučer oslobodila dok su se kanibali međusobno jeli.
isto vremeno navodno pokrneuli ofenzivu u latakiji , navodno ima neki dobrih TOW videa buden ih kasnije pronašao..
eh i dalje se međusobno kanibali jedu, ona extremna frakcija protiv ostalih
isto vremeno navodno pokrneuli ofenzivu u latakiji , navodno ima neki dobrih TOW videa buden ih kasnije pronašao..
eh i dalje se međusobno kanibali jedu, ona extremna frakcija protiv ostalih
Guest- Guest
Syria: Thank You, Uncle Sam for the lovely new MANPADs.
We will kill some Syrians with them - and shoot down some of your planes, too
2014-04-20
Russian TV warns US:
Kalibr missiles on Russian warships sent to Med can have nuclear warheads,
as can Iskander missiles in Kaliningrad.
Kalibr missiles on Russian warships sent to Med can have nuclear warheads,
as can Iskander missiles in Kaliningrad.
2014-04-20
U kotlu istočna Guta SAA ušla u ključni grad Reihan, borbe u toku
https://pbs.twimg.com/media/CtYWC1eWYAAsvOr.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/CtYWC1eWYAAsvOr.jpg:large
2014-04-20
teski dani za demokratiju
2014-04-14
kanibali uzeli dva sela veli joda, onda ih zaprzili pa im uzeli i ta dva sela i man i jos neki gradic neizgovorljiva imena, dobro ide hama uglavnom, rusi satiru avionima,
u latakiji kozojebi pokrenuli ofenzivu i dogodilo se sranje, rusi poceli zasipat kazetarama sto je jako gadno na otvorenom, planina al akrad je u pitanju, sutra ce se znati jesu li uspjeli sta uzeti il ce opet lelekati,
damask se cisti zeljeznom metlom, tako da od ghoute nije jos puno ostalo i bit ce opet putovanja za idlib kad im dogori do naktiju a mnogi ce zagnoit u ghouti, bez znaka i bez groba,
kaze joda u alepu mirno, pa ne bas, presing se radi i dalje, uzeli opet neku uzbrdicu od kozojeba s koje se pruza pogled na neku cetvrt, teskopamtljiva su ova imena,
kuweirs , isisovci opet izazivaju srecu i krenuli u nekakovu ofenzivu te naletjeli na jak otpor,
deir zour, shaitat pleme rascerecilo 4 ziva isisovca, valjda iz zabave, i nie mi jasno kako su ih skleptali, brkini se dobro drze i dan je bio relativno bez uzbudjenja , sitna napucavanja se ne racunaju,
turcadija i njihovi puleni nesto oteli od isila, nesto isilovaca se predalo, molilo milost i preslo radit za turcadiju, dihad presvlacenje dresova, kurdi na apratima jer ocekuju da ce turcadija krenut i na njih,
kanton afrin uputio zahtjev za pomoc damasku jer ocekuju napad na mengh bazu i jos neke rajone koje su oteli kozojebima u zadnjoj ofenzivi,
idlib, tamo je opcenarodno veselje, kozojebi se tamane ko na utakmici, svi uglas vicu alahuekser, ko ostane pricat ce, ,
sire,
iracani odmaraju i osim sitnijeh prepucavanja nista ozbiljno, u medjuvremenu razmjestaju vojsku za put na mosu,
jemen-saudija, u saudiji nevrijeme, kisa raket pere po saudiji, najzesce su se houtiji okomil na al fahd bazu gdje je smjestena kraljevski leteci kriminalci , jemenci popishali ujedinjene narode o bilo kakovim razgovorima sa saudima, ocekuje se potvrda da promjene ratni poklic i izbace smrt zidovima u smrt saudima
u latakiji kozojebi pokrenuli ofenzivu i dogodilo se sranje, rusi poceli zasipat kazetarama sto je jako gadno na otvorenom, planina al akrad je u pitanju, sutra ce se znati jesu li uspjeli sta uzeti il ce opet lelekati,
damask se cisti zeljeznom metlom, tako da od ghoute nije jos puno ostalo i bit ce opet putovanja za idlib kad im dogori do naktiju a mnogi ce zagnoit u ghouti, bez znaka i bez groba,
kaze joda u alepu mirno, pa ne bas, presing se radi i dalje, uzeli opet neku uzbrdicu od kozojeba s koje se pruza pogled na neku cetvrt, teskopamtljiva su ova imena,
kuweirs , isisovci opet izazivaju srecu i krenuli u nekakovu ofenzivu te naletjeli na jak otpor,
deir zour, shaitat pleme rascerecilo 4 ziva isisovca, valjda iz zabave, i nie mi jasno kako su ih skleptali, brkini se dobro drze i dan je bio relativno bez uzbudjenja , sitna napucavanja se ne racunaju,
turcadija i njihovi puleni nesto oteli od isila, nesto isilovaca se predalo, molilo milost i preslo radit za turcadiju, dihad presvlacenje dresova, kurdi na apratima jer ocekuju da ce turcadija krenut i na njih,
kanton afrin uputio zahtjev za pomoc damasku jer ocekuju napad na mengh bazu i jos neke rajone koje su oteli kozojebima u zadnjoj ofenzivi,
idlib, tamo je opcenarodno veselje, kozojebi se tamane ko na utakmici, svi uglas vicu alahuekser, ko ostane pricat ce, ,
sire,
iracani odmaraju i osim sitnijeh prepucavanja nista ozbiljno, u medjuvremenu razmjestaju vojsku za put na mosu,
jemen-saudija, u saudiji nevrijeme, kisa raket pere po saudiji, najzesce su se houtiji okomil na al fahd bazu gdje je smjestena kraljevski leteci kriminalci , jemenci popishali ujedinjene narode o bilo kakovim razgovorima sa saudima, ocekuje se potvrda da promjene ratni poklic i izbace smrt zidovima u smrt saudima