Sirija
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Sirija
Ubijaju ti kanibale hehe ajde budi sretan saće ti Bijele kacige dobiti Nobeladva brata wrote:evo pogledaj ovu temu.... ista ekipa koja je redovito napadala i otvarala stotine tema kako USA/Izrael ubijaju "civile" , sada govori "ah Rusi to nerade, sve je to izmišljeno".
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
pa ne osjećam ja neku žalost, samo konstantiram činjenice, da većina poginulih su civili i djeca, radi se u gustom urbanom području, 40-50% populacije su djeca, jer je visok natalitet + njihovi očevi su u njemačkoj gdje drpaju švabice, a dicu su ostavili u ratu
Guest- Guest
Tužno jdle i mučno gledati te scene, međutim, čija je krivnja veća, onih koje treba istrijebiti, a skrivaju se među civilima ili onih koji provode deratizaciju.
tako je , mislim ne možeš napraviti omlet bez da razbiješ jaja, tako i ovdje , ne možeš istrebiti teroriste i kanibale (da navijam za assada i rusiju) bez da pobiješ malo žene i dice.. ali da ovi ginu u većem broju, ginumutava baštarda wrote:Tužno jdle i mučno gledati te scene, međutim, čija je krivnja veća, onih koje treba istrijebiti, a skrivaju se među civilima ili onih koji provode deratizaciju.
Guest- Guest
Zanimljivo.Čitao sam o tome al sam mislio da je vijest izmišljena .....dakle ipak nije.asilovski wrote:
Vehabijska jahta na klocnama
On 1 October 2016, the ship was attacked and seriously damaged off Yemen. Houthi rebels claimed the ship sank.[2] According to unnamed US Department of Defense officials, the damaged ship was being towed to Eritrea.
https://en.wikipedia.org/wiki/HSV-2_Swift
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Lijepa vijest u ovo jesensko dobaRayMabus wrote:Zanimljivo.Čitao sam o tome al sam mislio da je vijest izmišljena .....dakle ipak nije.asilovski wrote:
On 1 October 2016, the ship was attacked and seriously damaged off Yemen. Houthi rebels claimed the ship sank.[2] According to unnamed US Department of Defense officials, the damaged ship was being towed to Eritrea.
Kermit-
2014-04-17
2014-04-14
joda,dva brata wrote:tako je , mislim ne možeš napraviti omlet bez da razbiješ jaja, tako i ovdje , ne možeš istrebiti teroriste i kanibale (da navijam za assada i rusiju) bez da pobiješ malo žene i dice.. ali da ovi ginu u većem broju, ginumutava baštarda wrote:Tužno jdle i mučno gledati te scene, međutim, čija je krivnja veća, onih koje treba istrijebiti, a skrivaju se među civilima ili onih koji provode deratizaciju.
ja recimo znam tu cinjenicu da ginu zene i djeca, i ovi kanibali dole koji su par godina u alepu su napravili copor djece,
medjutim, koji kurac nas koljes s tim, ja uvijek govorim da je ljudski zivot svetinja ali iznad toga je sopstveni zivot, svi ti civili u alepu su neborbena vojska kanibalima, pomazu im, lijece ih, jebu se s njima hrane ih itd, znaci to su neprijatelji i tocka, jednostavno da ne moze jednostavnije,
"kad satares neprijatelja da mu ne ostane ni lista ni korjena onda znaj da si dobio rat, " tako ide jedna od mudrosti ratovanja, neznam jel je ima sun tzu al je imamo mi u nasoj ostavstini,
Kmekmekmekmekme
A do sada nisu ginila dicaod ruku islamo terorista sakupljenih sa kolca i konopca iz više od 70 zemalja
Ili misliš da onih 300 šiptara sa kosova boli briga koliko će dice stradati kad granatiraju sela i gradove.
Ili misliš da tzv "palestince " briga koliko će im dice poginuti kad ih stavljaju u živi štit
pa ne osporavam ja to.
nikada nisam osporavao da ameri i izraelci često ubijaju civile i djecu. nećeš naći niti jedan moj post gdje ja branim amere i izraelce .
ali zašto da branimo ruse kada ovi rade isto?
zar USA=RU u konačnici? obe imperije
Kad već ne napadaš Amere kada pobiju milijun ljudi u Iraku ili par stotina tisuća u Afganistanu
...............zašto onda prozivaš Ruse za 20 puta manje žrtava.
Odjebite tu propagandu i ispiranje mozga.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Dva miliona u Iraku. I milion u Afganistanu. (Ljepsi je i okrugli broj, lakse pamtiti)
Guest- Guest
Bilo kako bilo ali godina od Ruskog uplitanja je za nama.
2014-04-14
RayMabus wrote:Zanimljivo.Čitao sam o tome al sam mislio da je vijest izmišljena .....dakle ipak nije.asilovski wrote:
Izgleda ko protubrodska da ga je drmnula....uslo s jedne i izaslo s druge strane. Da je eksplodiralo otisao bi citav pramac u tri picke materine pogotovo jer nije oklopljeno. Ovako je samo izgorilo.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:joda,dva brata wrote:tako je , mislim ne možeš napraviti omlet bez da razbiješ jaja, tako i ovdje , ne možeš istrebiti teroriste i kanibale (da navijam za assada i rusiju) bez da pobiješ malo žene i dice.. ali da ovi ginu u većem broju, ginumutava baštarda wrote:Tužno jdle i mučno gledati te scene, međutim, čija je krivnja veća, onih koje treba istrijebiti, a skrivaju se među civilima ili onih koji provode deratizaciju.
ja recimo znam tu cinjenicu da ginu zene i djeca, i ovi kanibali dole koji su par godina u alepu su napravili copor djece,
medjutim, koji kurac nas koljes s tim, ja uvijek govorim da je ljudski zivot svetinja ali iznad toga je sopstveni zivot, svi ti civili u alepu su neborbena vojska kanibalima, pomazu im, lijece ih, jebu se s njima hrane ih itd, znaci to su neprijatelji i tocka, jednostavno da ne moze jednostavnije,
"kad satares neprijatelja da mu ne ostane ni lista ni korjena onda znaj da si dobio rat, " tako ide jedna od mudrosti ratovanja, neznam jel je ima sun tzu al je imamo mi u nasoj ostavstini,
Ma i da nije od Sun Tzua već tvoja umotvorina, jednako mi vridi da ću je memorirati odmah uz onu od Djingis Kana - Najviše volim pobiti svoje neprijatelje
a onda im jebati žene i kćeri -
Joda nikako shvatiti da su civili logistika islamo terorističkim kanibalima. Dica im u vrtićima uče da moraju ubijati i klati " nevjernike "
tako da sam , otvoreno kažem , padije za to da ih se sve pobije nego da mi sutra neko od te "dice" zakolje mene ili moje dite, ženu ili susjeda.
2014-04-20
A joda
Biraj joda koje dite želiš da te kolje
Stoga nas poštedi u buduće tih svojih vaćarenja na emocije, empatiju za kozojebe i njihove okote
2014-04-20
[size=36]ISIS on Christians: 'There is nothing to give them but the sword'[/size]
A Christian girl beheaded by ISIS terrorists. There is no doubt that we face genocide.
----------------------------------------------------------------------------------
http://www.catholic.org/news/international/middle_east/story.php?id=56339
ŽAO MI JE DA TE OVAKO BRUTALNO MORAM PRIVETI STVARNOSTI
Ali evo ti pa u miru promotri i skužiti ćeš valda razliku izmedu sistematske klaonice i
slučajnih, kolateralnih žrtava.
ALI U BUDUĆE ME POŠTEDI SVOJE LAŽNE EMPATIJE
2014-04-20
asilovski wrote:
Vijeće sigurnosti UN osudilo je "barbarski napad" Houtua na Saudi plovilo
kojim su " samo prevozili hranu i vodu za gladne/žedne Saudijce koji masakriraju Houtue"
Naravno "osguravajuća firma " će pokriti troškove nastale štete
E neka su ih razguzili
2014-04-20
guzi saude jebes un
2014-04-14
Svejedno cudi me da nije eksplodiralo unutra. Jedino logicno objasnjenje ispada da raketa nije naisla na neki otpor iznutra. Tj da plovilo nema neke pregrade ojacane i da je zbog toga samo propicila kroz brod. Ovo se valjda zapalilo od topline. Da je eksplodiralo definitivno nebi ostalo na vodi.
Guest- Guest
Winter is coming wrote:guzi saude jebes un
Osim kada UN osuduje stranu za koju ne navijamo. Tada je UN tijelo vrijedno svake casti te je nevjerojatno da neke zemlje izigravaju povelje i pravilnike istoga. :)
Guest- Guest
un je sranje u bojama,treba se odatle povuciMaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:guzi saude jebes un
Osim kada UN osuduje stranu za koju ne navijamo. Tada je UN tijelo vrijedno svake casti te je nevjerojatno da neke zemlje izigravaju povelje i pravilnike istoga. :)
2014-04-14
eto tebe opet u ujačkoj fazi... budeš se medolinu zamjerio.... ;))))))Yehudi wrote:Leviathan2 wrote:joda,dva brata wrote:tako je , mislim ne možeš napraviti omlet bez da razbiješ jaja, tako i ovdje , ne možeš istrebiti teroriste i kanibale (da navijam za assada i rusiju) bez da pobiješ malo žene i dice.. ali da ovi ginu u većem broju, ginumutava baštarda wrote:Tužno jdle i mučno gledati te scene, međutim, čija je krivnja veća, onih koje treba istrijebiti, a skrivaju se među civilima ili onih koji provode deratizaciju.
Ma i da nije od Sun Tzua već tvoja umotvorina, jednako mi vridi da ću je memorirati odmah uz onu od Djingis Kana - Najviše volim pobiti svoje neprijatelje
a onda im jebati žene i kćeri -
Joda nikako shvatiti da su civili logistika islamo terorističkim kanibalima. Dica im u vrtićima uče da moraju ubijati i klati " nevjernike "
tako da sam , otvoreno kažem , padije za to da ih se sve pobije nego da mi sutra neko od te "dice" zakolje mene ili moje dite, ženu ili susjeda.
2015-08-08
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50