ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sirija

Page 17 of 50 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50  Next

Go down

Sirija - Page 17 Empty Re: Sirija

Post by Kermit Thu 6 Oct - 16:18

dva brata wrote:evo pogledaj ovu temu.... ista ekipa koja je redovito napadala i otvarala stotine tema kako USA/Izrael ubijaju "civile" , sada govori "ah Rusi to nerade, sve je to izmišljeno".
Ubijaju ti kanibale hehe ajde budi sretan saće ti Bijele kacige dobiti Nobela

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Thu 6 Oct - 16:21

pa ne osjećam ja neku žalost, samo konstantiram činjenice, da većina poginulih su civili i djeca, radi se u gustom urbanom području, 40-50% populacije su djeca, jer je visok natalitet + njihovi očevi su u njemačkoj gdje drpaju švabice, a dicu su ostavili u ratu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Thu 6 Oct - 16:25

Tužno jdle i mučno gledati te scene, međutim, čija je krivnja veća, onih koje treba istrijebiti, a skrivaju se među civilima ili onih koji provode deratizaciju.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest Thu 6 Oct - 16:26

mutava baštarda wrote:Tužno jdle i mučno gledati te scene, međutim, čija je krivnja veća, onih koje treba istrijebiti, a skrivaju se među civilima ili onih koji provode deratizaciju.
tako je , mislim ne možeš napraviti omlet bez da razbiješ jaja, tako i ovdje , ne možeš istrebiti teroriste i kanibale (da navijam za assada i rusiju) bez da pobiješ malo žene i dice.. ali da ovi ginu u većem broju, ginu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 6 Oct - 16:53

asilovski wrote:Sirija - Page 17 CuBLg5GUMAE97ET

Vehabijska jahta na klocnama
Zanimljivo.Čitao sam o tome al sam mislio da je vijest izmišljena .....dakle ipak nije.

Sirija - Page 17 Satellite?blobkey=id&blobwhere=1399840396373&blobheader=image%2Fjpeg&blobcol=urldata&blobtable=MungoBlobs&fileName=1395300785875

On 1 October 2016, the ship was attacked and seriously damaged off Yemen. Houthi rebels claimed the ship sank.[2] According to unnamed US Department of Defense officials, the damaged ship was being towed to Eritrea.

https://en.wikipedia.org/wiki/HSV-2_Swift
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit Thu 6 Oct - 16:59

RayMabus wrote:

Zanimljivo.Čitao sam o tome al sam mislio da je vijest izmišljena .....dakle ipak nije.

Sirija - Page 17 Satellite?blobkey=id&blobwhere=1399840396373&blobheader=image%2Fjpeg&blobcol=urldata&blobtable=MungoBlobs&fileName=1395300785875

On 1 October 2016, the ship was attacked and seriously damaged off Yemen. Houthi rebels claimed the ship sank.[2] According to unnamed US Department of Defense officials, the damaged ship was being towed to Eritrea.

Lijepa vijest u ovo jesensko doba
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Winter is coming Thu 6 Oct - 19:00

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Thu 6 Oct - 19:14

dva brata wrote:
mutava baštarda wrote:Tužno jdle i mučno gledati te scene, međutim, čija je krivnja veća, onih koje treba istrijebiti, a skrivaju se među civilima ili onih koji provode deratizaciju.
tako je , mislim ne možeš napraviti omlet bez da razbiješ jaja, tako i ovdje , ne možeš istrebiti teroriste i kanibale (da navijam za assada i rusiju) bez da pobiješ malo žene i dice.. ali da ovi ginu u većem broju, ginu
joda,
ja recimo znam tu cinjenicu da ginu zene i djeca, i ovi kanibali dole koji su par godina u alepu su napravili copor djece, 
medjutim,  koji kurac nas koljes s tim,  ja uvijek govorim da je ljudski zivot svetinja ali iznad toga je sopstveni zivot, svi ti civili u alepu su neborbena vojska kanibalima, pomazu im, lijece ih, jebu se s njima hrane ih itd, znaci to su neprijatelji i tocka, jednostavno da ne moze jednostavnije,
"kad satares neprijatelja da mu ne ostane ni lista ni korjena onda znaj da si dobio rat, " tako ide jedna od mudrosti ratovanja, neznam jel je ima sun tzu al je imamo mi u nasoj ostavstini,

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Yehudi Thu 6 Oct - 19:21

dva brata wrote:
Yehudi wrote:
dva brata wrote:smanjuju broj napada.. 
jer uglavnom ginu civili i to najviše djeca - zašto djeca najviše ginu?

Kmekmekmekmekme

A do sada nisu ginila dicaod ruku islamo terorista sakupljenih sa kolca i konopca iz više od 70 zemalja

Ili misliš da onih 300 šiptara sa kosova boli briga koliko će dice stradati kad granatiraju sela i gradove.

Ili misliš da tzv "palestince " briga koliko će im dice poginuti kad ih stavljaju u živi štit

pa ne osporavam ja to.

nikada nisam osporavao da ameri i izraelci često ubijaju civile i djecu.  nećeš naći niti jedan moj post gdje ja branim amere i izraelce .

ali zašto da branimo ruse kada ovi rade isto?

zar USA=RU u konačnici? obe imperije

Kad već ne napadaš Amere kada pobiju milijun ljudi u Iraku ili par stotina tisuća u Afganistanu

...............zašto onda prozivaš Ruse za 20 puta manje žrtava.

Odjebite tu propagandu i ispiranje mozga.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest Thu 6 Oct - 19:27

Dva miliona u Iraku. I milion u Afganistanu. (Ljepsi je i okrugli broj, lakse pamtiti)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham Thu 6 Oct - 19:28

Bilo kako bilo ali godina od Ruskog uplitanja je za nama.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Thu 6 Oct - 19:31

RayMabus wrote:

Izgleda ko protubrodska da ga je drmnula....uslo s jedne i izaslo s druge strane. Da je eksplodiralo otisao bi citav pramac u tri picke materine pogotovo jer nije oklopljeno. Ovako je samo izgorilo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi Thu 6 Oct - 19:37

Leviathan2 wrote:
dva brata wrote:
joda,
ja recimo znam tu cinjenicu da ginu zene i djeca, i ovi kanibali dole koji su par godina u alepu su napravili copor djece, 
medjutim,  koji kurac nas koljes s tim,  ja uvijek govorim da je ljudski zivot svetinja ali iznad toga je sopstveni zivot, svi ti civili u alepu su neborbena vojska kanibalima, pomazu im, lijece ih, jebu se s njima hrane ih itd, znaci to su neprijatelji i tocka, jednostavno da ne moze jednostavnije,
"kad satares neprijatelja da mu ne ostane ni lista ni korjena onda znaj da si dobio rat, " tako ide jedna od mudrosti ratovanja, neznam jel je ima sun tzu al je imamo mi u nasoj ostavstini,

Ma i da nije od Sun Tzua već tvoja umotvorina, jednako mi vridi da ću je memorirati odmah uz onu od Djingis Kana - Najviše volim pobiti svoje neprijatelje

a onda im jebati žene i kćeri - 

Joda nikako shvatiti da su civili logistika islamo terorističkim kanibalima. Dica im u vrtićima uče da moraju ubijati i klati " nevjernike " 

tako da sam , otvoreno kažem , padije za to da ih se sve pobije nego da mi sutra neko od te "dice" zakolje mene ili moje dite, ženu ili susjeda. Suspect
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi Thu 6 Oct - 19:45

Sirija - Page 17 2361C8F900000578-0-image-3_1416677930848

Sirija - Page 17 105228Image1

Sirija - Page 17 Isis-kids

Sirija - Page 17 Execution-by-kids

A joda

Sirija - Page 17 2A9D9A3F00000578-3164999-image-m-10_1437122818710

Biraj joda koje dite želiš da te kolje

Sirija - Page 17 Isis-boy-killer-child-executioner

Sirija - Page 17 Child-stabbing-2-640

Stoga nas poštedi u buduće tih svojih vaćarenja na emocije, empatiju za kozojebe i njihove okote
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi Thu 6 Oct - 19:54

Sirija - Page 17 14065692051961_700

[size=36]ISIS on Christians: 'There is nothing to give them but the sword'[/size]

Sirija - Page 17 14065691131961_700

A Christian girl beheaded by ISIS terrorists. There is no doubt that we face genocide.

----------------------------------------------------------------------------------

http://www.catholic.org/news/international/middle_east/story.php?id=56339

ŽAO MI JE DA TE OVAKO BRUTALNO MORAM PRIVETI STVARNOSTI 

Ali  evo  ti  pa  u  miru  promotri i skužiti ćeš valda razliku izmedu sistematske klaonice i 

slučajnih, kolateralnih žrtava.

ALI U BUDUĆE ME POŠTEDI SVOJE LAŽNE EMPATIJE
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi Thu 6 Oct - 20:41

Sirija - Page 17 663a629e-6cc2-4309-88e8-e9d995222d0a

Vijeće sigurnosti UN osudilo je "barbarski napad" Houtua na Saudi plovilo 

kojim su " samo prevozili hranu i vodu za gladne/žedne Saudijce koji masakriraju Houtue"  drunken

Naravno "osguravajuća firma " će pokriti troškove nastale štete  Suspect

E neka su ih razguzili  :^0
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Winter is coming Thu 6 Oct - 20:43

guzi saude  cat jebes un

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Thu 6 Oct - 20:44

Svejedno cudi me da nije eksplodiralo unutra. Jedino logicno objasnjenje ispada da raketa nije naisla na neki otpor iznutra. Tj da plovilo nema neke pregrade ojacane i da je zbog toga samo propicila kroz brod. Ovo se valjda zapalilo od topline. Da je eksplodiralo definitivno nebi ostalo na vodi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 6 Oct - 20:45

Winter is coming wrote:guzi saude  cat jebes un

Osim kada UN osuduje stranu za koju ne navijamo. Tada je UN tijelo vrijedno svake casti te je nevjerojatno da neke zemlje izigravaju povelje i pravilnike istoga. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming Thu 6 Oct - 20:50

MaximusDecimusMiridije wrote:
Winter is coming wrote:guzi saude  cat jebes un

Osim kada UN osuduje stranu za koju ne navijamo. Tada je UN tijelo vrijedno svake casti te je nevjerojatno da neke zemlje izigravaju povelje i pravilnike istoga. :)
un je sranje u bojama,treba se odatle povuci

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 6 Oct - 20:50

Yehudi wrote:
Leviathan2 wrote:
dva brata wrote:
joda,

Ma i da nije od Sun Tzua već tvoja umotvorina, jednako mi vridi da ću je memorirati odmah uz onu od Djingis Kana - Najviše volim pobiti svoje neprijatelje

a onda im jebati žene i kćeri - 

Joda nikako shvatiti da su civili logistika islamo terorističkim kanibalima. Dica im u vrtićima uče da moraju ubijati i klati " nevjernike " 

tako da sam , otvoreno kažem , padije za to da ih se sve pobije nego da mi sutra neko od te "dice" zakolje mene ili moje dite, ženu ili susjeda. Suspect
eto tebe opet u ujačkoj fazi... budeš se medolinu zamjerio.... ;))))))

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 50 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics