ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sirija

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Go down

Sirija - Page 18 Empty Re: Sirija

Post by michaellcmacha 6/10/2016, 20:50

Yehudi wrote:
Leviathan2 wrote:
dva brata wrote:
mutava baštarda wrote:Tužno jdle i mučno gledati te scene, međutim, čija je krivnja veća, onih koje treba istrijebiti, a skrivaju se među civilima ili onih koji provode deratizaciju.
tako je , mislim ne možeš napraviti omlet bez da razbiješ jaja, tako i ovdje , ne možeš istrebiti teroriste i kanibale (da navijam za assada i rusiju) bez da pobiješ malo žene i dice.. ali da ovi ginu u većem broju, ginu
joda,
ja recimo znam tu cinjenicu da ginu zene i djeca, i ovi kanibali dole koji su par godina u alepu su napravili copor djece, 
medjutim,  koji kurac nas koljes s tim,  ja uvijek govorim da je ljudski zivot svetinja ali iznad toga je sopstveni zivot, svi ti civili u alepu su neborbena vojska kanibalima, pomazu im, lijece ih, jebu se s njima hrane ih itd, znaci to su neprijatelji i tocka, jednostavno da ne moze jednostavnije,
"kad satares neprijatelja da mu ne ostane ni lista ni korjena onda znaj da si dobio rat, " tako ide jedna od mudrosti ratovanja, neznam jel je ima sun tzu al je imamo mi u nasoj ostavstini,

Ma i da nije od Sun Tzua već tvoja umotvorina, jednako mi vridi da ću je memorirati odmah uz onu od Djingis Kana - Najviše volim pobiti svoje neprijatelje

a onda im jebati žene i kćeri - 

Joda nikako shvatiti da su civili logistika islamo terorističkim kanibalima. Dica im u vrtićima uče da moraju ubijati i klati " nevjernike " 

tako da sam , otvoreno kažem , padije za to da ih se sve pobije nego da mi sutra neko od te "dice" zakolje mene ili moje dite, ženu ili susjeda. Suspect
eto tebe opet u ujačkoj fazi... budeš se medolinu zamjerio.... ;))))))

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 6/10/2016, 20:52

Winter is coming wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:
Winter is coming wrote:guzi saude  cat jebes un

Osim kada UN osuduje stranu za koju ne navijamo. Tada je UN tijelo vrijedno svake casti te je nevjerojatno da neke zemlje izigravaju povelje i pravilnike istoga. :)
un je sranje u bojama,treba se odatle povuci

I osnovati novu organizaciju samo za prijatelje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 6/10/2016, 20:53

Winter is coming wrote:

Osim kada UN osuduje stranu za koju ne navijamo. Tada je UN tijelo vrijedno svake casti te je nevjerojatno da neke zemlje izigravaju povelje i pravilnike istoga. :)

nije losa ideja

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/10/2016, 20:55

Winter is coming wrote:

u pyongyangu po mogućnosti... ili u manausu...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 6/10/2016, 20:56

Winter is coming wrote:
Winter is coming wrote:

nije losa ideja

Gdje ce se samo govoriti lijepo stvari, nece biti negativnih stvari i svijet ce biti promatran kroz ruzicaste naocale. Pravo i pravda ce biti definirani ovisno od toga tko je predsjedatelj te godine, a svi drugi koji su zli, nece biti pozvani i po defaultu ce biti smatrani zlikovcima :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 6/10/2016, 20:58

Winter is coming wrote:
Winter is coming wrote:

nije losa ideja

Gdje ce se samo govoriti lijepo stvari, nece biti negativnih stvari i svijet ce biti promatran kroz ruzicaste naocale. Pravo i pravda ce biti definirani ovisno od toga tko je predsjedatelj te godine, a svi drugi koji su zli, nece biti pozvani i po defaultu ce biti smatrani zlikovcima :)
pa dobro,to si ti rekao a ne ja,nemoj samo tvoje rijeci metati meni u usta

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Yehudi 6/10/2016, 21:06

Winter is coming wrote:
Winter is coming wrote:

nije losa ideja

Ne nego se mora osnovati novi  - UN - koji neće glasovati pod ovisnosti o financijama već po PRAVU I PRAVDI

A ne da Husejin Ubama dobije Nobela za -Mir - a nije zaustavio niti jedan rat nego je uzrokovao početak najmanje 3 nova velika rata

koji su odnijeli više od Milijun stradalih, desetke milijuna izbjeglica itd.

Naoružava islamo koljače koji masakriraju sve oko sebe i još ih predlaže za Nobela za Mir

Ima li toj ludosti kraja više, glavni uzročnik sukoba, ratova i stradanja je upravo Amerika

i njihova espanzionistička politika
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/10/2016, 21:07

neki pak tvrde da su glavni krivci židovi....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Yehudi 6/10/2016, 21:08

Ivan Sidorenko ‏[ltr]@IvanSidorenko1[/ltr]  2h2 hours ago
#Syria #Aleppo Dead Terrorist Killed by the #SyrianArmy #SyrianArabArmy #SAA Being dropped into the pit of hell الى جهنم وبئس المصير

------------------------------

Masu ih pobili tigrovi -

ovaj zadnji klip je koma, u kakvu ih ono rupetinu bacaju.

Biće nafte i plina kad ovo sagnije

--------------------------------------------------

Zar nitko nije pogledao klip iz linka......nema komentara?
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Winter is coming 6/10/2016, 21:13

pogledah,pise da su ih bacili u rupu pakla

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 6/10/2016, 22:24

Yehudi wrote:
Winter is coming wrote:
Winter is coming wrote:

nije losa ideja

Ne nego se mora osnovati novi  - UN - koji neće glasovati pod ovisnosti o financijama već po PRAVU I PRAVDI

A ne da Husejin Ubama dobije Nobela za -Mir - a nije zaustavio niti jedan rat nego je uzrokovao početak najmanje 3 nova velika rata

koji su odnijeli više od Milijun stradalih, desetke milijuna izbjeglica itd.

Naoružava islamo koljače koji masakriraju sve oko sebe i još ih predlaže za Nobela za Mir

Ima li toj ludosti kraja više, glavni uzročnik sukoba, ratova i stradanja je upravo Amerika

i njihova espanzionistička politika

Ajde necemo o pravu i pravdi. Jel vazi? o Miru opcenito i da ne idemo u neke druge plemenite definicije i opisne rijeci kojima nije mjesto ovdje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 6/10/2016, 23:01

koji kurcev UN, komu to treba, vise stetna nego korisna organizacija
raspustit i djenja

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 6/10/2016, 23:05

Treba isti eventualno preustrojiti da se vise bavi pravom i pravdom. Recimo bilo bi umjesno da se zemlje koje su dokazani troublemakeri nista ne pita. A one zemlje koje su prosvjetljene i koje su se pokazale kao pravi prijatelji humanizma,mira i koje su sposobne u detekciji neprijatelja mira, cak stovise koje su sposobne i vidjeti u sto ce se neka djeca pretvoriti za 20-30 godina. Da se usvajaju argumenti samo tih zemalja te da svijetom konacno zavlada mir i razumjevanje, otcjepljeno od sterilnih zakonika i propisa staroga UN-a koji je sluzio interesima iskljucivo jedne strane.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 6/10/2016, 23:20

MaximusDecimusMiridije wrote:Treba isti eventualno preustrojiti da se vise bavi pravom i pravdom. Recimo bilo bi umjesno da se zemlje koje su dokazani troublemakeri nista ne pita. A one zemlje koje su prosvjetljene i koje su se pokazale kao pravi prijatelji humanizma,mira i koje su sposobne u detekciji neprijatelja mira, cak stovise koje su sposobne i vidjeti u sto ce se neka djeca pretvoriti za 20-30 godina. Da se usvajaju argumenti samo tih zemalja te da svijetom konacno zavlada mir i razumjevanje, otcjepljeno od sterilnih zakonika i propisa staroga UN-a koji je sluzio interesima iskljucivo jedne strane.
un kao koncept je ok, medjutim un kao organizacija danas je samo hrpa birokrata i potrcka, pravo veta i uticaj pojedinih drzava su sveli tu organizaciju na  usluzni servis za kojekakove agende,  treba raspustit taj un i ustrojit novi s tim da se mogu uclanit samo drzave koje ce postivati ugovor i povelje, isto tako sjediste un stavit nazad u svicarsku il neku neutralnu drzavu, ovaj um treba krepat cim prije i vec neke drzave najavljuju izlazak iz un iosnivanje paralelnogm indija filipini juzna afrika a ni kinezici nisu daleko te jos par drzavica,  ako krene dosta ce njih nezadovoljnih radom sadasnjeg uena jednostavo izaci

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 6/10/2016, 23:21

Osim kada pravo veta koriste Rusija i Kina...onda je to ok. Ili eventualno kada Ameri koriste veto oko svega vezanog uz Izrael...ajde moraju i oni nekada biti ok. Sve drugo je zaljenja vrijedno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 6/10/2016, 23:28

MaximusDecimusMiridije wrote:Osim kada pravo veta koriste Rusija i Kina...onda je to ok. Ili eventualno kada Ameri koriste veto oko svega vezanog uz Izrael...ajde moraju i oni nekada biti ok. Sve drugo je zaljenja vrijedno.
ma koji kurcev veto jebote, kako moze veti biti dobar bilo ciji, to je samo nametanje svog interesa, ako smo ravnopravni u toj organizaciji idemo onda doci nekim dogovorom do rjesenja, bilo sto sto se tice najtezih krsenja povelje ujedinjenih naroda uvijek neko vetira, kad  se osudjeuje neka neutjecajna drzava onda nema veta jer ne zanima nikog , ma pisam se ja na to, ja sam ravnopravniji od drugijeh

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 6/10/2016, 23:29

i prestani podjebavat

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 6/10/2016, 23:32

Steffan de Mistura bacio lopticu Rusima. Pita ih da.li su spremni soriti pola grada zbog 1000 glavosječa ili će prestati bombardirati ako oni napuste grad. Po tom prijedlogu bi vjerojatno ostale druge naoružane skupine poput onih " umjerenih "  koji su skratili onog kurdskog dječaka za glavu. Naravno ovaj prijedlog organizacije koja cvili nad sudbinom civila samo kada jedna strana u sukobu napreduje je neprihvatljiv. Pošto su u vojnom smislu glavosječe u tom dijelu grada u bezizlaznom položaju jedino rješenje je da sve oružane formacije napuste istočni dio grada, povuku se u Idlib.
vidjeti ćemo što će biti, danas su ruje posjetile amere da se ne zajebaju s slučajnim gađanjem sirijske vojske jer tamo ima prilično dobra protuzračna obrana.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 6/10/2016, 23:33

Zasto mislis da podjebavam? Aj sad ozbiljno? Nemam apsolutno nikakvu namjeru podjebavai ili ismijavati ili se koristiti sarkazmom dok pisem. Bez ikakve zajebancije sada 100% sam ovdje ozbiljan. Samo cu pisati sto cu pisati na nacin na koji cu pisati jer me to najbolje opusta. Nema apsolutno ikakve teorije da ce to netko prepoznati kao napad ili da ce uostalom biti napad na ikoga. To je samo moj buduci doprinos temama ovog karaktera. Na kraju krajeva jel imam ja pravo na to? Niti unistavam temu, niti skrecem temu na offtopic niti sam bezobrazan niti sam agresivan prema nekome. Nebi li to trebalo biti dovoljno?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 6/10/2016, 23:37

Leviathan2 wrote:i prestani podjebavat
Ma pusti... Ako je netko kriv što je UN postao kurac od ovce to su Rusi. Jer raspadom cccr-a ameri su postali jedina svjetska sila koja je mogla raditi što hoće bez obzira na UN.
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Winter is coming 6/10/2016, 23:39

ne mjesati ruse sa sss-r

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content