Koji proseri glede trumpa
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Koji proseri glede trumpa
Dobar je svatko tko jebe Slovence. Osobito Slovenke.dawson wrote:Meni se čini da bi mi na ovom forumu više glasali za Trumpa.
catabbath-
2015-08-22
hehehe pa jesi vidio onu temu sa 99% znači karikature, feljtoni, kurci palci svi govore o Hillary kao čudu a Trump je nešto između Pol Pota i dilera krekom hehehe ali nema više prođu takav pamfletmarcellus wrote:http://www.cnbc.com/2016/09/26/vote-who-won-the-first-presidential-debate.html
anketa, cnbc, 62% smatra da je trump dobio raspravu
popularnost mu raste po istraživanjima nakon debate
ali svi mediji pišu da ga je Hillary satrala
uklj. jutarnji u Hr, voice of obama
Times 59% za Trumpa, NYT 60% za Trumpa Washigton Post 65% za Trumpa ali eto CNN ili ti Clinton News Network, Politico i plejada istih govana od medija tvrde kako je Hillary super ma...
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Politico
je negdje između imbexa i lupige.
Regoč wrote:Dobar je svatko tko jebe Slovence. Osobito Slovenke.dawson wrote:Meni se čini da bi mi na ovom forumu više glasali za Trumpa.
slovenke su bile najbolji yu izvozni proizvod
takvih ima na tone tipa Daily Beast, a Economist se u zadnje dvije godine uopće ne bavi ekonomijom kako bi naslov magazina dao naslutiti Putin, Trump, Orban, Assad = Hitler, a Hillary, vehabije i njihovi prinčevi, Goldman Sachs = arahanđeli lično i osobno, presmiješni su zapravo jer bez obzira što list drži Rotšild ipak malo objektivnosti je bitno jer onda u suprotnome postaješ sovjetska Pravdamarcellus wrote:asilovski wrote:Politico
je negdje između imbexa i lupige.
Kermit-
2014-04-17
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Đoda ne seri tresu ti se gaće kad vidiš Hillary i kćerkicu Čelzi hehehedva brata wrote:na kraju ga onaj očajno udrila prema navodnoj izjavi neke hispano amerikanke koju je ovaj navodno prije x godina izvrijeđao dok mu je bila doma ili nešto tako..Regoč wrote:Vidiš, to me bunilo kod Plenkija u prvom sučeljavanju sa Zokijem, zašto nije pitao još mnoge stvari. Očito je očekivao još koje sučeljavanje.dva brata wrote:ali dobra je stvar što trump nije izbacio sve asev iz rukava, idući put može razapeti hillary, ova je na njega ispucala cijeli rafal
tu je hillary .. eh sada u mojim očima zasrala jer se trump odlično dočekao na to, kaže "to je laž, platili ste stotina milijuna #$ na laži, ja bi mogao reći nešto grezo i zlo o vama ali neću", itd .. nisu je pitali ništa o zdravlju, ništa o emialovima, ništa o bengaziju, ništa arapski financijerima itd..
trump će sve to analizirati sa svojom ekipom , i idući put će je sam izrokati i izrešati ako se moderatori plaše..
sa druge strane ova je na njega bacila cijeli aresnal oružja, poput možda izmišljenih priča "ti si prije x godina izvrijeđao jednu latinku, ti si prije x godina nisi platio arhitekta"..
ali hillary se solidno držala i odgovarala na njegove provokacije, pogotovo ono da nema staminu, na iran itd..
ona je možda doesgla svoj maximum, trump nije..
Kermit-
2014-04-17
Jebeš Trumpa. Tako smo bili glasovali za Milanovića, a ono ispalo da je isti kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
pa pogledaj naslovnicu politica upravo ovaj čas jebote trockog nisu tolko napadali od sto članaka na naslovnici 99 je o trumpu
i svi su ono trump popušio trump itler trump budala trump glup ko kurac hitlerija ono sjaji prdi pafrem i piša kolonjsku vodu maltene
i svi su ono trump popušio trump itler trump budala trump glup ko kurac hitlerija ono sjaji prdi pafrem i piša kolonjsku vodu maltene
2014-04-16
iole vijest koja im ne paše oni jednostavno ili ignoriraju ili za to optuže Putina, uzmi e mailove ono otkrilo se da je Hilalry lažac i varalica, ali ne mediji su optužili tko je procurio hehehe tj. ne tko već oni su pretpostavili da je to Putin osobnoStanojko wrote:Berijin SSSR je mala maca za "zapadnu demokratiju"...
Kermit-
2014-04-17
list bi se trebao zvati anti trump apsolutno cijela redakcija smišlja članke i nebuloze protiv Trumpa, nema ništa drugomarcellus wrote:pa pogledaj naslovnicu politica upravo ovaj čas jebote trockog nisu tolko napadali od sto članaka na naslovnici 99 je o trumpu
Kermit-
2014-04-17
Bitno da ste vi svi definirani tko je bolji a tko losiji :) . To je osobni blagoslov...ono lako je tako kroz zivot. Uz potpunu nepromjenjivu uvjerenost u sve i svasta....da bar ja mogu tako ehe.
Guest- Guest
moram blokirati na fejsu pola američkih pamfletarija jer nisu normalno ne možeš čitati ništa
Kermit-
2014-04-17
Ja igrom slučaja celi dan slusam LBC radio koji je jedan od najslusanijih radia u Londonu i jutarnji voditelj je absolutno tolikovredjao i kritikovao Trumpa da je vec bilo smesno. Inace LBC je odličan radio
Guest- Guest
Katastrofa kandidati i jedno i drugo. Samoljubljive agresivne kretencine...pune grijeha iz proslosti. Ljige najgore vrste. Boze sacuvaj. Nikada ali bas nikada nisu imali losije kandidate. A tek kad krene cackat covjek koga su oko sebe okupili kao najblize suradnike. Koma...bit ce veselo u svakome slucaju promatrati sto ce se dogoditi. Mozda bi cak bilo bolje da agresivna ludjakinja popusi, ali aj ti budi siguran s ovim manijakom s druge strane...bah.
Guest- Guest
dzmrdz wrote:Ja igrom slučaja celi dan slusam LBC radio koji je jedan od najslusanijih radia u Londonu i jutarnji voditelj je absolutno tolikovredjao i kritikovao Trumpa da je vec bilo smesno. Inace LBC je odličan radio
Ae...svi se nekako vec odredili di god da covjek pogleda tko za koga navija. Ja nacelno izbjegavam i na forumu teme o tome. Ovdje su neki gori od novina. Toliko izdrkavanja odavno ne vidje.
Guest- Guest
pusti bilo bi lijepo čut trumpa da kaže obami "you're fired"
Similar topics
» Žlundarnji: termonuklearni CNN napad na Trumpa koji je gotov
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Bolton u svojoj knjizi tesko optuzuje Trumpa:'Trump je trazio od kineskog predsjednika da mu pomogne pobjediti na izborima.Htio je pomagati diktatorima koji su mu se svidjali'
» Režimsko novinarstvo u Hrvata glede Agrokora
» Nekoliko analitičnih podataka o Kini, glede korona virusa, o kojima u medijima ne možete pročitati
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Bolton u svojoj knjizi tesko optuzuje Trumpa:'Trump je trazio od kineskog predsjednika da mu pomogne pobjediti na izborima.Htio je pomagati diktatorima koji su mu se svidjali'
» Režimsko novinarstvo u Hrvata glede Agrokora
» Nekoliko analitičnih podataka o Kini, glede korona virusa, o kojima u medijima ne možete pročitati
Page 2 of 3