Hrvatski istoričar Jakovina: Da Srbi nisu 1918. spasili Hrvate, Hrvatska danas ne bi postojala!
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hrvatski istoričar Jakovina: Da Srbi nisu 1918. spasili Hrvate, Hrvatska danas ne bi postojala!
Na fukodrome se ne dolazi slučajno.Eva wrote:Evo, otkrijte lokaciju ovog fukodroma! Mi smo nabasali na njega slučajno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Hrvatski istoričar Jakovina: Da Srbi nisu 1918. spasili Hrvate, Hrvatska danas ne bi postojala!
Jok, šuma Brezovica, Hrv. Zagorje s pogledom na auto cestu prema Đurmancu.
Guest- Guest
Kažem ti opet. Svi grešimo,al ti nisi smela.Eva wrote:Jok, šuma Brezovica, Hrv. Zagorje s pogledom na auto cestu prema Đurmancu.
2014-04-22
..znaci....bilo je...ajmeEva wrote:Jok, šuma Brezovica, Hrv. Zagorje s pogledom na auto cestu prema Đurmancu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..prstici..ili...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vjeruj mi, s mužem slučajno ma šalim se, planinarimo s klincima pa niš od šumske romantike.jastreb wrote:Na fukodrome se ne dolazi slučajno.Eva wrote:Evo, otkrijte lokaciju ovog fukodroma! Mi smo nabasali na njega slučajno.
Guest- Guest
lobo1 wrote:Majmun, jebali,mu mater svi srbski cigani . Đubre- jugočetničko,
Ni u jednoj zajednici , kroz našu povjest nismo toliko bili potlačeni kao u zajednici sa SERBO-CIGEUNER.
Evo zasto i ja psujem
Samo ja se borim protiv lazi
A ovaj cigan za lazi
Lobo
Prestani lagati
Molim te
Ili cu te pendrekom i suzavcem
Prestani lagati
Molim te
Ili cu te pendrekom i suzavcem
dzango wrote:Svi grešimo. Nelad manje a nekada i više.
Hehe, zajebali smo vas, ispali ste glupi. Vi pobijedili, a mi vam sve uzeli.
crvenkasti-
2014-04-17
Tacno...
Po mom mišljenju netočno,ili djelomice točno.Stanojko wrote:Tacno...
Hrvati,Slovenci i Srbi iz bivše AU,osnovali su svoje nacionalno vijeće Srba,Hrvata i Slovenaca. Imali su svoj teritorij sa sjedištem u Zagrebu,te su se ubrzo priključili zajednici kraljevina Srbije i Crne Gore.
Ni u kojem slučaju ne bi nestali,ali je usprkos srpskoj hegemoniji Hrvatska i u tim uvjetima nastavila živjeti. No pravi uvjeti za osamostaljenje i samoopredjeljenje nastali su tek u Titovoj Jugoslaviji.
2014-04-22
vuksadinare wrote:.......a sto su nas to spasili..s time sto ej pasic izrucio talijanima pola obale i dva velika grada talijanima..plus srijem prikrpio sebi...kad nekog spasis ne namjeravas ga sutra ubiti...asilovski wrote:u biti to su stare stvare koje je izrekao Jakovina, a sa povijesnog stajališta je nažalost u pravuvuksadinare wrote:u jebote....srbi vjecni 'spasitelji'....tvrtko ti bi se trebao zvati drko....
kako tako nesto mozes da napises.
sta to toliko nije bilo yugosl. na potezu od albanije do istre ??
Last edited by pizzon on 27/9/2016, 10:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
i taj drži katedru povijesti pas mater antifašističku
Nije Suska,već Sušaka.pizzon wrote:vuksadinare wrote:.......a sto su nas to spasili..s time sto ej pasic izrucio talijanima pola obale i dva velika grada talijanima..plus srijem prikrpio sebi...kad nekog spasis ne namjeravas ga sutra ubiti...asilovski wrote:u biti to su stare stvare koje je izrekao Jakovina, a sa povijesnog stajališta je nažalost u pravuvuksadinare wrote:u jebote....srbi vjecni 'spasitelji'....tvrtko ti bi se trebao zvati drko....
sta to toliko nije bilo yugosl. na potezu od albanije do suska.
S izuzetkom Zadra,koji je pripao Italiji.
U svakom slučaju više,puno više nego u doba NDH.
No,kako sam ovdje više puta pisao NDH je bila ne Hrvatska,već proširena BIH.
2014-04-22
jastreb wrote:Nije Suska,već Sušaka.pizzon wrote:vuksadinare wrote:.......a sto su nas to spasili..s time sto ej pasic izrucio talijanima pola obale i dva velika grada talijanima..plus srijem prikrpio sebi...kad nekog spasis ne namjeravas ga sutra ubiti...asilovski wrote:u biti to su stare stvare koje je izrekao Jakovina, a sa povijesnog stajališta je nažalost u pravuvuksadinare wrote:u jebote....srbi vjecni 'spasitelji'....tvrtko ti bi se trebao zvati drko....
znam za zadar, ali ne znam za ostrva ??
i znam da je to bilo sve simbolicno.
Guest- Guest
Krk i Rab su do 1921. bili pod talijanskom okupacijom,a onda su vraćeni Jugoslaviji. Cres i Lošinj bili su u Italiji,kao i sva Istra(osim Kastva). Dalmatinski otoci bili su u Jugoslaviji,osim Lastova.pizzon wrote:jastreb wrote:Nije Suska,već Sušaka.pizzon wrote:vuksadinare wrote:.......a sto su nas to spasili..s time sto ej pasic izrucio talijanima pola obale i dva velika grada talijanima..plus srijem prikrpio sebi...kad nekog spasis ne namjeravas ga sutra ubiti...asilovski wrote:
u biti to su stare stvare koje je izrekao Jakovina, a sa povijesnog stajališta je nažalost u pravu
znam za zadar, ali ne znam za ostrva ??
i znam da je to bilo sve simbolicno.
2014-04-22
A tko bi vas hranio 70 let?Stanojko wrote:Tacno...
Guest- Guest
ok !
istra, ok, to se zna, nije bila yuga.
to nije ni slucajno pola obale.
to je bilo sve simbolicno.
istra, ok, to se zna, nije bila yuga.
to nije ni slucajno pola obale.
to je bilo sve simbolicno.
Guest- Guest
Eva wrote:A tko bi vas hranio 70 let?Stanojko wrote:Tacno...
stvarno, ko ?
isto ko ranijih 100 godina !
Guest- Guest
Tanko ste kakali ranije, a kad ste se dočepali hrvatske obale, počelo i obilje.pizzon wrote:Eva wrote:A tko bi vas hranio 70 let?Stanojko wrote:Tacno...
stvarno, ko ?
isto ko ranijih 100 godina !
Guest- Guest
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» HRVATSKI ISTORIČAR PORUČIO: Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu i ne slušajte soroševsku bratiju
» Suljo:Porucujem ovima danas i Tudjmanu,Srbi su otisli ali nisu nestali
» Srbi nisu svjesni sto ih ceka:Hrvatski i ukrajinski navijaci spremaju kaos - trazit ce krv!
» Hrvatski istoričar: "Kosovo na albanskom ne znači ništa"
» HRVATSKI ISTORIČAR OTKRIO: Čim su Rusija i Srbija zajedno...
» Suljo:Porucujem ovima danas i Tudjmanu,Srbi su otisli ali nisu nestali
» Srbi nisu svjesni sto ih ceka:Hrvatski i ukrajinski navijaci spremaju kaos - trazit ce krv!
» Hrvatski istoričar: "Kosovo na albanskom ne znači ništa"
» HRVATSKI ISTORIČAR OTKRIO: Čim su Rusija i Srbija zajedno...
Page 2 of 9