Orban: izbjeglice van iz Europe
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Orban: izbjeglice van iz Europe
dijagram wrote:jel ekstrem ili umjereni:)kofein wrote:Bolek Zoltan , primjer novog Mađara u islamskom izdanju,
Ha ha ha... Al Nusrabo Da će opstat tamo....nije sigurno. Fora je u tome da vrh Jobbika, u islamizmu vidi priliku za veliku Mađarsku. :)
Guest- Guest
jastreb wrote:Po imenu Zoltan vidiš da ne može biti umjereni.dijagram wrote:jel ekstrem ili umjereni:)kofein wrote:Bolek Zoltan , primjer novog Mađara u islamskom izdanju,
...a po prezimenu Bolek, možemo zaključiti da će mu se kao tekbir, pridružiti i Lolek
Guest- Guest
strava, sto ce asila sad, najbolje omcu oko vrata:)kofein wrote:dijagram wrote:jel ekstrem ili umjereni:)kofein wrote:Bolek Zoltan , primjer novog Mađara u islamskom izdanju,
Ha ha ha... Al Nusrabo Da će opstat tamo....nije sigurno. Fora je u tome da vrh Jobbika, u islamizmu vidi priliku za veliku Mađarsku. :)
dijagram-
2015-08-09
Vratit će njih Aso paganizmu. Ne bojim se ja za Đarme, opstali su pod Sovjetima, a di se ne bi snašli pred najezdom milijuna Arapa. Ne mogu samo zamisliti hodžu kako zavija s minareta na mađarskom.
Guest- Guest
strava, ukinut ce slavne madjarske kupleraju, kud cemo onda:)kofein wrote:Vratit će njih Aso paganizmu. Ne bojim se ja za Đarme, opstali su pod Sovjetima, a di se ne bi snašli pred najezdom milijuna Arapa. Ne mogu samo zamisliti hodžu kako zavija s minareta na mađarskom.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:strava, ukinut ce slavne madjarske kupleraju, kud cemo onda:)kofein wrote:Vratit će njih Aso paganizmu. Ne bojim se ja za Đarme, opstali su pod Sovjetima, a di se ne bi snašli pred najezdom milijuna Arapa. Ne mogu samo zamisliti hodžu kako zavija s minareta na mađarskom.
Dravaszabolcs neće pasti. :D
Guest- Guest
E, kakve je Pešta nekad kupleraje imala!dijagram wrote:strava, ukinut ce slavne madjarske kupleraju, kud cemo onda:)kofein wrote:Vratit će njih Aso paganizmu. Ne bojim se ja za Đarme, opstali su pod Sovjetima, a di se ne bi snašli pred najezdom milijuna Arapa. Ne mogu samo zamisliti hodžu kako zavija s minareta na mađarskom.
Kompletna EU ima da klekne pred ORBANOM na čelu s kravetinom iz istočne NJemačke - prvo su ga pljuvali i kočili s svih strana a sada ponizno priznaju da je bio u pravu !!
PLJUC !!
PLJUC !!
Guest- Guest
A cetnici udarili na cardak.Regoč wrote:E, kakve je Pešta nekad kupleraje imala!dijagram wrote:strava, ukinut ce slavne madjarske kupleraju, kud cemo onda:)kofein wrote:Vratit će njih Aso paganizmu. Ne bojim se ja za Đarme, opstali su pod Sovjetima, a di se ne bi snašli pred najezdom milijuna Arapa. Ne mogu samo zamisliti hodžu kako zavija s minareta na mađarskom.
Istocili svu rakiju iz buradi:)
dijagram-
2015-08-09
Sine Tale...dijagram wrote:A cetnici udarili na cardak.Regoč wrote:E, kakve je Pešta nekad kupleraje imala!dijagram wrote:strava, ukinut ce slavne madjarske kupleraju, kud cemo onda:)kofein wrote:Vratit će njih Aso paganizmu. Ne bojim se ja za Đarme, opstali su pod Sovjetima, a di se ne bi snašli pred najezdom milijuna Arapa. Ne mogu samo zamisliti hodžu kako zavija s minareta na mađarskom.
ne, porobdzijeRegoč wrote:Sine Tale...dijagram wrote:A cetnici udarili na cardak.Regoč wrote:E, kakve je Pešta nekad kupleraje imala!dijagram wrote:strava, ukinut ce slavne madjarske kupleraju, kud cemo onda:)kofein wrote:Vratit će njih Aso paganizmu. Ne bojim se ja za Đarme, opstali su pod Sovjetima, a di se ne bi snašli pred najezdom milijuna Arapa. Ne mogu samo zamisliti hodžu kako zavija s minareta na mađarskom.
dijagram-
2015-08-09
Regoč-
2015-08-21
ovo s cardakom su ipak Kože :)Regoč wrote:Ono moje je.
dijagram-
2015-08-09
I toga se sjećam. "Štavnik, mirno!"dijagram wrote:ovo s cardakom su ipak Kože :)Regoč wrote:Ono moje je.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Orban: Make Europe Great Again
» Orban nazvao izbjeglice otrovom koji nitko ne treba
» Orban u dogovoru sa Srbijom i Putinom trpa izbjeglice u Europu
» Ne, izbjeglice nisu dio zlog plana za transformaciju Europe i nestanak nacija
» Višnja Starešina: Viktor Orban između Schumanove i Soroseve Europe
» Orban nazvao izbjeglice otrovom koji nitko ne treba
» Orban u dogovoru sa Srbijom i Putinom trpa izbjeglice u Europu
» Ne, izbjeglice nisu dio zlog plana za transformaciju Europe i nestanak nacija
» Višnja Starešina: Viktor Orban između Schumanove i Soroseve Europe
Page 3 of 3