Orban: izbjeglice van iz Europe
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Orban: izbjeglice van iz Europe
Je...cige su mu se obile u glavu..ali sad cige ne dira...ali brate mili malo previse kukmaci ko da ce svi migranti ostat u madjarskoj....imam osjecaj da je njega panican strah od muslica..a cuj kad su im cige po lampi dale...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Prewiše paničarite. Pa šta da malo kolju , siluju , pljačkaju .....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Prije ces ti nestati.red wolf wrote:U pogledu ovog svijeta nacionalnih država, razuman prijedlog...Ali, kad nestanu granice, taj prijedlog će biti besmislen...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa ne baš...kaja_333 wrote:Prije ces ti nestati.red wolf wrote:U pogledu ovog svijeta nacionalnih država, razuman prijedlog...Ali, kad nestanu granice, taj prijedlog će biti besmislen...
red wolf-
2016-02-10
Aha, zaboravila sam da ti živiš 2000 godina i jos ces toliko. Sorry.red wolf wrote:Pa ne baš...kaja_333 wrote:Prije ces ti nestati.red wolf wrote:U pogledu ovog svijeta nacionalnih država, razuman prijedlog...Ali, kad nestanu granice, taj prijedlog će biti besmislen...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa ne baš...kaja_333 wrote:Aha, zaboravila sam da ti živiš 2000 godina i jos ces toliko. Sorry.red wolf wrote:Pa ne baš...kaja_333 wrote:Prije ces ti nestati.red wolf wrote:U pogledu ovog svijeta nacionalnih država, razuman prijedlog...Ali, kad nestanu granice, taj prijedlog će biti besmislen...
red wolf-
2016-02-10
auslander raus
2014-04-14
catabbath-
2015-08-22
Žicu na granicu.
Tko žicu takne, rafal ga smakne.
Potapaj sve što plovi, što ispliva pobij.
Tko žicu takne, rafal ga smakne.
Potapaj sve što plovi, što ispliva pobij.
pa ja...kad se ovaj zadere alahu ekbar led se uvuce u zile...RayMabus wrote:Prewiše paničarite. Pa šta da malo kolju , siluju , pljačkaju .....
2015-09-08
To je zato što ne poznajete Isusa. Inače je istina da mundžosi pozelene od straha kad začuju zvuke gusala.vuksadinare wrote:pa ja...kad se ovaj zadere alahu ekbar led se uvuce u zile...RayMabus wrote:Prewiše paničarite. Pa šta da malo kolju , siluju , pljačkaju .....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..pa misle da kakav medvjed cvili u pecini...jastreb wrote:To je zato što ne poznajete Isusa. Inače je istina da mundžosi pozelene od straha kad začuju zvuke gusala.vuksadinare wrote:pa ja...kad se ovaj zadere alahu ekbar led se uvuce u zile...RayMabus wrote:Prewiše paničarite. Pa šta da malo kolju , siluju , pljačkaju .....
2015-09-08
kaja_333 wrote:Aha, zaboravila sam da ti živiš 2000 godina i jos ces toliko. Sorry.
Ne možeš se samo tako riješiti interdimenzionalnih uzvišenih bića
catabbath-
2015-08-22
...čuj ovo....kad nestanu granice.....eu puca po šavu, a on veli da će nestat granice.....hm.red wolf wrote:U pogledu ovog svijeta nacionalnih država, razuman prijedlog...Ali, kad nestanu granice, taj prijedlog će biti besmislen...
2015-09-02
Bolek Zoltan , primjer novog Mađara u islamskom izdanju,
Guest- Guest
jel ekstrem ili umjereni:)kofein wrote:Bolek Zoltan , primjer novog Mađara u islamskom izdanju,
dijagram-
2015-08-09
Po imenu Zoltan vidiš da ne može biti umjereni.dijagram wrote:jel ekstrem ili umjereni:)kofein wrote:Bolek Zoltan , primjer novog Mađara u islamskom izdanju,
Umjereni mogu biti domaći muslimani Hasan,Mustafa ili Smajo. Zoltan je vehabija. Svaki novoobraćenik na islam postaje selafija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dijagram wrote:jel ekstrem ili umjereni:)kofein wrote:Bolek Zoltan , primjer novog Mađara u islamskom izdanju,
Ha ha ha... Al Nusrabo Da će opstat tamo....nije sigurno. Fora je u tome da vrh Jobbika, u islamizmu vidi priliku za veliku Mađarsku. :)
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Orban: Make Europe Great Again
» Orban nazvao izbjeglice otrovom koji nitko ne treba
» Orban u dogovoru sa Srbijom i Putinom trpa izbjeglice u Europu
» Ne, izbjeglice nisu dio zlog plana za transformaciju Europe i nestanak nacija
» Višnja Starešina: Viktor Orban između Schumanove i Soroseve Europe
» Orban nazvao izbjeglice otrovom koji nitko ne treba
» Orban u dogovoru sa Srbijom i Putinom trpa izbjeglice u Europu
» Ne, izbjeglice nisu dio zlog plana za transformaciju Europe i nestanak nacija
» Višnja Starešina: Viktor Orban između Schumanove i Soroseve Europe