Neslužbeni rezultati: 'Da' glasovalo 99,8 posto glasača. Dodik: Republika Srpska je država!
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Neslužbeni rezultati: 'Da' glasovalo 99,8 posto glasača. Dodik: Republika Srpska je država!
jastreb wrote:U životu sam upoznao samo jednog navijača radničkog. I to je bio tip Hrvat,Slavonac,koji sa Nišem nije imao nikakve veze,ali je on taj klub zavolio,ne znam kako ni zašto i navijao za njega.Rad'iša Trajković wrote:taj transparent su ,,meraklije'' juće razvile na utakmici radnički-radnik surdulica
zato što ima ubedljivo najbolju atmosferu i publiku na stadionu. zapad na čairu je posebno mesto, to se ne može rečima opisati...
Guest- Guest
Re: Neslužbeni rezultati: 'Da' glasovalo 99,8 posto glasača. Dodik: Republika Srpska je država!
Sa Čaira je,sjećam se,išla najružnija slika na ekranu,a najslabije se čuo i radio reporter,tako da preko radija i TV ti su atmosferu nisi mogao doživjeti.Rad'iša Trajković wrote:jastreb wrote:U životu sam upoznao samo jednog navijača radničkog. I to je bio tip Hrvat,Slavonac,koji sa Nišem nije imao nikakve veze,ali je on taj klub zavolio,ne znam kako ni zašto i navijao za njega.Rad'iša Trajković wrote:taj transparent su ,,meraklije'' juće razvile na utakmici radnički-radnik surdulica
zato što ima ubedljivo najbolju atmosferu i publiku na stadionu. zapad na čairu je posebno mesto, to se ne može rečima opisati...
A o travnjaku da se i ne govori. Možda je jedino Budućnost imala lošiji teren. Svjetla reflektora bila su živi užas.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Sa Čaira je,sjećam se,išla najružnija slika na ekranu,a najslabije se čuo i radio reporter,tako da preko radija i TV ti su atmosferu nisi mogao doživjeti.Rad'iša Trajković wrote:jastreb wrote:U životu sam upoznao samo jednog navijača radničkog. I to je bio tip Hrvat,Slavonac,koji sa Nišem nije imao nikakve veze,ali je on taj klub zavolio,ne znam kako ni zašto i navijao za njega.Rad'iša Trajković wrote:taj transparent su ,,meraklije'' juće razvile na utakmici radnički-radnik surdulica
A o travnjaku da se i ne govori. Možda je jedino Budućnost imala lošiji teren. Svjetla reflektora bila su živi užas.
ne plaši se, radnički je imao najbolje reflektore u zemlji, iste kao na čmarakani. EI koji je pravio te reflektore je bio glavni sponzor kluba...
Guest- Guest
Znaš li ti gdje su pravljeni reflektori za stadion JNA?Rad'iša Trajković wrote:jastreb wrote:Sa Čaira je,sjećam se,išla najružnija slika na ekranu,a najslabije se čuo i radio reporter,tako da preko radija i TV ti su atmosferu nisi mogao doživjeti.Rad'iša Trajković wrote:jastreb wrote:U životu sam upoznao samo jednog navijača radničkog. I to je bio tip Hrvat,Slavonac,koji sa Nišem nije imao nikakve veze,ali je on taj klub zavolio,ne znam kako ni zašto i navijao za njega.Rad'iša Trajković wrote:taj transparent su ,,meraklije'' juće razvile na utakmici radnički-radnik surdulica
ne plaši se, radnički je imao najbolje reflektore u zemlji, iste kao na čmarakani. EI koji je pravio te reflektore je bio glavni sponzor kluba...
Koliko se ja sjećam u Tuzli i u Nišu se za noćnih utakmica najlošije vidjelo.
2014-04-22
jastreb wrote:Znaš li ti gdje su pravljeni reflektori za stadion JNA?Rad'iša Trajković wrote:jastreb wrote:Sa Čaira je,sjećam se,išla najružnija slika na ekranu,a najslabije se čuo i radio reporter,tako da preko radija i TV ti su atmosferu nisi mogao doživjeti.Rad'iša Trajković wrote:jastreb wrote:
U životu sam upoznao samo jednog navijača radničkog. I to je bio tip Hrvat,Slavonac,koji sa Nišem nije imao nikakve veze,ali je on taj klub zavolio,ne znam kako ni zašto i navijao za njega.
nema veze sa vezom. do skora je čair jedini, uz čmarakanu i JNA, u srbiji imao reflektore. savez je od skora svim većim stadionima u državi donirao reflektore, a posle pljuju toleta...
Guest- Guest
To možda sad nakon raspada Juge. Ja ti pričam u ono doba su reflektori imali jako loše osvjetljenje.Rad'iša Trajković wrote:jastreb wrote:Znaš li ti gdje su pravljeni reflektori za stadion JNA?Rad'iša Trajković wrote:jastreb wrote:Sa Čaira je,sjećam se,išla najružnija slika na ekranu,a najslabije se čuo i radio reporter,tako da preko radija i TV ti su atmosferu nisi mogao doživjeti.Rad'iša Trajković wrote:
nema veze sa vezom. do skora je čair jedini, uz čmarakanu i JNA, u srbiji imao reflektore. savez je od skora svim većim stadionima u državi donirao reflektore, a posle pljuju toleta...
A reflektori za stadion JNA pravljeni su u brodogradilištu 3.maj u Rijeci.
2014-04-22
Radnički je iz Kragujevca, a ne iz Niša, neznalice.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Radnički je iz Kragujevca, a ne iz Niša, neznalice.
gskk
Guest- Guest
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika Srpska na SP-u nastupa kao samostalna država!?
» Republika Srpska je bankrot,glavni krivac je Milorad Dodik
» DODIK: Ako Hrvati ne izađu na izbore, neće ni Republika Srpska
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika Srpska na SP-u nastupa kao samostalna država!?
» Republika Srpska je bankrot,glavni krivac je Milorad Dodik
» DODIK: Ako Hrvati ne izađu na izbore, neće ni Republika Srpska
Page 13 of 13