Neslužbeni rezultati: 'Da' glasovalo 99,8 posto glasača. Dodik: Republika Srpska je država!
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Neslužbeni rezultati: 'Da' glasovalo 99,8 posto glasača. Dodik: Republika Srpska je država!
Regoč wrote:Daleko je Srbija. Baš da vidim hoće li ga privesti. Zašto Inzko ne iskoristi Bonnske ovlasti pa ga smieni? Opet će Hrvati morati spašavati Bosnu.
http://www.bljesak.info/rubrika/vijesti/clanak/gdje-su-zapele-bonnske-ovlasti/170652
Guest- Guest
Re: Neslužbeni rezultati: 'Da' glasovalo 99,8 posto glasača. Dodik: Republika Srpska je država!
Noorice, vrati mi moju bujnu ujnu!
srpska je I srbija.Regoč wrote:Daleko je Srbija. Baš da vidim hoće li ga privesti. Zašto Inzko ne iskoristi Bonnske ovlasti pa ga smieni? Opet će Hrvati morati spašavati Bosnu.
spasavace zivu glavou
onaj ko navali na srpsku,
bas od srbije
Guest- Guest
Regoč wrote:Noorice, vrati mi moju bujnu ujnu!
ajoj, šta si napeo :D
Guest- Guest
Uf, sve drhtimo. Srbija je sprdnja Balkana.
Kad mi je napet(a)!Noor wrote:Regoč wrote:Noorice, vrati mi moju bujnu ujnu!
Regoč wrote:Kad mi je napet(a)!Noor wrote:Regoč wrote:Noorice, vrati mi moju bujnu ujnu!
smo na referendum misliš..i na Dodu, pa vidim
Guest- Guest
Sad ću lakše usnuti. Laku noć, ujna!
MILORAD DODIK U SVOM MANIRU: Biće još referenduma!
Više nego zadovoljan prvim rezultatima referenduma, predsednik Srposke Milorad Dodik nije krio zadovoljstvo pred predstvanicima medija
sputnik 25. 09. 2016. 22:09
vo je dan koji će nesumnjivo ući u istoriju, sada znamo da je 9 januar potvrđen od strane stanovništva.
Ponosan sam što nije bilo incidenata,što je narod pokazao zrelost i odlučnost.Niko od budućih polotičara neće moći da zanemari volju naroda, poručio predsednik RS Milorad Dodik.
Dat je najbolji odgovor Bakiru Izetbegoviću. Bilo bi pristojno da ćuti baš danas, ali on je već galamio, rekao je Dodik.
Na pitanje hoće li biti referenduma o sudu i tužilaštvu, Dodik je odgovorio: "Biće".
Više nego zadovoljan prvim rezultatima referenduma, predsednik Srposke Milorad Dodik nije krio zadovoljstvo pred predstvanicima medija
sputnik 25. 09. 2016. 22:09
vo je dan koji će nesumnjivo ući u istoriju, sada znamo da je 9 januar potvrđen od strane stanovništva.
Ponosan sam što nije bilo incidenata,što je narod pokazao zrelost i odlučnost.Niko od budućih polotičara neće moći da zanemari volju naroda, poručio predsednik RS Milorad Dodik.
Dat je najbolji odgovor Bakiru Izetbegoviću. Bilo bi pristojno da ćuti baš danas, ali on je već galamio, rekao je Dodik.
Na pitanje hoće li biti referenduma o sudu i tužilaštvu, Dodik je odgovorio: "Biće".
Guest- Guest
ajd, laku noć i tebiRegoč wrote:Sad ću lakše usnuti. Laku noć, ujna!
Guest- Guest
Regoč wrote:Uf, sve drhtimo. Srbija je sprdnja Balkana.
ma da, ovih dana se to jasno prepoznaje.
od mlakog stava zapada prema referendumu,
do odlincne pozicije Jeremica u svetskim medijima.
Guest- Guest
koliko referendumofobicara,bas cudno,proces demokratizacije se ne moze zaustaviti
2014-04-14
Sad je put prohodan, referendunski mehanizam je ušao u praksu kao i u svijest građana....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mora da nadjem i ja neku ujnu
Guest- Guest
Još samo da je izbore. Krv je provjeren lubrikant koji pomaže da stvari krenu ka konačnom cilju.deda ilerminatus wrote:Referendumsko pitanje na koje su glasači u RS-u odgovarali glasi: "Podržavate li da se 9. siječnja obilježava i slavi kao dan Republike Srpske?".
eto izglasali su nezavisnost
danni1-
2014-04-16
c, jebote!pizzon wrote:srpska je I srbija.Regoč wrote:Daleko je Srbija. Baš da vidim hoće li ga privesti. Zašto Inzko ne iskoristi Bonnske ovlasti pa ga smieni? Opet će Hrvati morati spašavati Bosnu.
spasavace zivu glavou
bas od srbije
pripremate i bosansku traktorijadu...
sitting_bull-
2015-09-28
pizzon wrote:mora da nadjem i ja neku ujnu
kaja je ok žena, vjeruj mi :D
Guest- Guest
još da markićku kooptiraju...epikur37 wrote:Sad je put prohodan, referendunski mehanizam je ušao u praksu kao i u svijest građana....
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:c, jebote!pizzon wrote:srpska je I srbija.Regoč wrote:Daleko je Srbija. Baš da vidim hoće li ga privesti. Zašto Inzko ne iskoristi Bonnske ovlasti pa ga smieni? Opet će Hrvati morati spašavati Bosnu.
spasavace zivu glavou
bas od srbije
u to posebno volimo da verujete
to vase verovanje velika nam je nada
i.j.v.s.m. da necete znati gde da se vratite,
to budi siguran.
Guest- Guest
svakako.pizzon wrote:sitting_bull wrote:c, jebote!pizzon wrote:srpska je I srbija.Regoč wrote:Daleko je Srbija. Baš da vidim hoće li ga privesti. Zašto Inzko ne iskoristi Bonnske ovlasti pa ga smieni? Opet će Hrvati morati spašavati Bosnu.
spasavace zivu glavou
bas od srbije
u to posebno volimo da verujete
to vase verovanje velika na je nada
iznajebacmo vas se mater da necete
znati gde da se vratite, to budi siguran.
puna srbija onih što ne znaju gdje da se vrate, a traktor im stoji za doma spreman...
sitting_bull-
2015-09-28
Noor wrote:pizzon wrote:mora da nadjem i ja neku ujnu
kaja je ok žena, vjeruj mi :D
mi smo ful antipodi
Guest- Guest
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika Srpska na SP-u nastupa kao samostalna država!?
» Republika Srpska je bankrot,glavni krivac je Milorad Dodik
» DODIK: Ako Hrvati ne izađu na izbore, neće ni Republika Srpska
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika Srpska na SP-u nastupa kao samostalna država!?
» Republika Srpska je bankrot,glavni krivac je Milorad Dodik
» DODIK: Ako Hrvati ne izađu na izbore, neće ni Republika Srpska
Page 2 of 13